Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Cannzas.

Zagrasz na Serwerze?  

369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ArkaniaMT2?

• Tak Oczywiscie
      183
    • Może
      122
    • Nie zagram
      63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha aka hakerki? koleś każdego chcesz brzydko mówiąc wydymać nawet na kasie, co do reklamy tak samo nikt niech się nie nabiera bo wydyma na 100% jak próbowałeś to zrobić z xmateo ;]

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest żałosne nie polecam głównego HA Cannzasa aka hakierka + tego serwera współczuję tylko Sasoriemu ;] Zostałem wywalony z teamu za nic wiem, że na tego gościa ehm pomyliłem się dzieciaka raczej chciałem powiedzieć trzeba uważać.

Jeżeli robisz TS3 z dzurami to się za to nie bierz sorry, Nowy ziomek serwer zrobił i każdy jest zadowolony, tyle w temacie.

Opublikowano

Każdy jest  zadowolony?? Niech się wypowie administracja teamspeaka jeśli się nie boi ;] bo pewnie ją też wyrzucisz co? śmieszny jesteś, dziur nie było ;) Co do nowego teamspeaka ma duużo błędów to po 1 po 2 skarżyli mi się że jest niby pobugowany ogólnie beka, ale hah życzę pwoodzenia.Po prostu mnie wyrzuciłeś bo chwaliłeś się tym paru osobom jak dla mnie i dla wielu innych jesteś tylko badziewnym dzieckiem, który nawet bugów naprawić nie umie taka prawda gdyby nie sasori to byś leżał i kwiczał :) Tyle w tym temacie ode mnie. A gdyby ktoś nie wiedział to ten sam gościu co stworzył Sevor.pl gdzie wziął kasę i uciekł pheh ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

<3 hiaha ^^ jak już mówiłem ten serwer długo nie postoi ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Jest grubo ! 

Przez to że gram pod nickiem Gajos zostałem zwyzywany od złodzieji, oszustów, i wyłudzaczy eq WTF pozdrawiam Dragonik[czy jakoś tak] dzieciaku 

Ale nagrody na ox były na prawde dobre, PD który leci z prawie każdego metka i skrzynki z bosów po jednej GZ GZ 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Czego tu się spodziewać, OX wygrał ziomek co odpowiedział na pytanie ile lat ma Cannzas, zresztą. Dzieciak z mentalnością typowego 17 latka i polaczka nie ma sensu go poważnie traktować. Skoro k***a tylko hajs mu w głowie niżeli dobra zabawa z 400 innymi graczami. ;) 

Zamiast p******** Cannzas tutaj na MPC, zrobiłbyś te jebane bugi albo oddał staremu komputer do rąk bo pewnie on wie jak ciężko jest zarobić na 50 złotych. On by uszanował to, że inni wydają. Ty j****y lamusie. Pozdrawiam, czekam ts.

Opublikowano

Tak to jest jak się downy biorą za serwa a potem po tygodniu OFF i gnój na + z hajsem

Serw dobry ale administracja badziewna, chujmory i sravie shitmt2 stoja a dobre easy musi pasc 

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

No i kozak ;p 

Serwer był offline przez ataki DDOS, wiemy kto jest sprawcą. A tak wyglądał dzisiejszy event OX : 

57472781774744068878.jpg

Za 2 dni idol :) Co powiecie o ZUO w czwartek ? ^^

Opublikowano

Hax1or, DejmieN + Trivor grupa aka hackerów, na serwerze było 4itemki navi których już nie ma :) Tyle w temacie od jutra ruszamy z reklamą :)

Zapraszam.

i to mi wlasnie starczy :) dziekuje za przyznanie sie ze rozdales navi :) ,,tylko ja mam dostep do navi i tylko na moim ip" wiec jak byly itemki to od cb :D

aaa serwer i tak padnie wiec nie wiem po co chcesz reklamowac :) lepiej wez juz ten hajs z is i otwieraj nowy serwer pod inna nazwa :)

tu juz i tak nie ma co robic po osiagnieciu 127 :) dungeony to nuda eq full zrobione i mam caly czas sie bic w m1 ? smieszne

za tydzien lub 2 chcesz dodac nastepny lvl ? to napewno bedzie ktos czekal az laskawie dodasz nowy kontynent/mapke :)

wiem ze nie tylko dla mnie a dla innych osob serwer sie skonczyl :)

powody? :

brak wyrownania klas :) szaman bije max 4k talizmanem w full abs a ja jemu palcem wejde 14 :) (widze mala roznice)

brak zajec po wbiciu 127 :)

konkursy ox to kpina jakas zeby dawac malze jako nagrody i pytania sa zle ;/ (pytanie z niepokaznym pieszym) ma wino w PRAWEJ RECE (a wg was nie ma)

graczy coraz mniej a mialo byc wiecej :)

NAVI na serwie (w cytacie sie przyznal ze bylo i mozliwe ze nadal jest/bedzie)

brak wiekszych nowosci :)

bez is nie masz co isc pvp :) (masz o 70% mniej na ludzi o0o i o 25k hp mniej ) 

z metkow leca artefakty hahahha (ciekawe bo jakos caly dzien poswiecilem na bicie tych metkow 200+ rozbitych na mapce 120 i zaden artefakt ani inny lepszy itemek ;) )

ogolnie serwer robiony pod kase i nic wiecej 

nie polecam gry (choc wczesniej polecalem) ale wiem co sie dzieje i jak wyglada sprawa na tym serwie :)

Opublikowano

Czytaj Hequito to co pisze Cannzas oraz co mówił graczom na TS3. Był "wyciek" i w grze znalazły się 4itemki navi, lecz zostały one usunięte i sytuacja na serwerze jest ustabilizowana. Sasori dzisiaj w nocy będzie robił bugi bo rozmawiałem z nim na TS3. Administracja się bardzo stara i jest naprawdę bardzo miła. Osobiście mogę polecić serwer :) Dziękuję 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten serwer poleci za 3 góra tydzień przez Cannzasa 16latka który bawi się w hakiera, który nawet bugów nie umie naprawić szkoda mi reszty teamu ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

To nic nie zmieni oszukał tyle ludzi.... i nadal będzie oszukiwał eq z navi było dawane przez niego ;] Za pewne gadżety, ten serwer to kpina.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

na serwie nie ma dawanego eq navi.

Poprawki :

- Dodanie mozliwości pisania na PW  z innymi królestwami   U Ducha Wojownika w M1 klikamy " Chciał bym rozumiec Język Obcych"
- Stracone Bonusy Biologa u Beak - go  Jesli ktos mysli ze zanikly mu bonusy może iśc do BEak i je odzyskać odzyskają sie tylko te  
zalerznie od  ilości zrobionych misji od biologa
- Pare Drobnych Poprawek Wizualnie
- Zmniejszone soty w m1 odrobine bo przesadzilem z respem 
Opublikowano

To nic nie zmieni oszukał tyle ludzi.... i nadal będzie oszukiwał eq z navi było dawane przez niego ;] Za pewne gadżety, ten serwer to kpina.

Wywaliłem Cie z teamu, ponieważ nie dam się robić w żaden sposób w chuja tak. Nic do Ciebie jako do technika TS3 nie mam za bardzo, ale nie chce mieć w teamie osób dwulicowych. Dowiedziałem się kilka rzeczy o Tobie od osób z MPC o wyższych rangach i wolę nie ryzykować. Jeżeli myślisz, że zniszczysz serwer w jaki kolwiek sposób tutaj się mylisz. Tyle w temacie.

Poprawki :

- Dodanie mozliwości pisania na PW  z innymi królestwami   U Ducha Wojownika w M1 klikamy " Chciał bym rozumiec Język Obcych"
- Stracone Bonusy Biologa u Beak - go  Jesli ktos mysli ze zanikly mu bonusy może iśc do BEak i je odzyskać odzyskają sie tylko te  
zalerznie od  ilości zrobionych misji od biologa
- Pare Drobnych Poprawek Wizualnie
- Zmniejszone soty w m1 odrobine bo przesadzilem z respem 

Jutro zostanie zakończony konkurs :  https://www.youtube.com/watch?v=MO7FIXSj8Qw&list=UUmeHv2BLWM3PtZ1ntuln6qA Także kto nie wziął udziału zapraszam. Dobrze pracujemy dalej nad błędami a tym czasem miłej nocy życzę graczom :)

Opublikowano

Teraz na serwerze jest faza szantażowania graczy :)

c3dkch.jpg

Czasami jak ktoś pisze po 500razy "GM JESTEŚ" jest to irytujące, każdemu odpisujemy :) HoRRoR po prostu się wnerwił.

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że Administracja ma bardzo dobry kontakt z graczami, fajny był dzisiaj event OX ;) Jeżeli ktoś chciał mógł napisać do [HA]Cannzas i zrobić sobie pamiątkowe SS, bardzo miła i pomocna administracja i w końcu bugi robią, zapowiada się naprawdę najlepszy easy jaki jest na rynku :) 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja osobiście uważam, że Administracja ma bardzo dobry kontakt z graczami, fajny był dzisiaj event OX ;) Jeżeli ktoś chciał mógł napisać do [HA]Cannzas i zrobić sobie pamiątkowe SS, bardzo miła i pomocna administracja i w końcu bugi robią, zapowiada się naprawdę najlepszy easy jaki jest na rynku :)

tylko ze nudny :P po wbiciu max nie masz co robic :) 

a co do serwa to wzieliscie pod uwage to co pisalem ? na temat dungow ? czy dalej macie to gdzies ? :)

i kiedy zwiekszycie max lvl ?

autoexp jest dozwolony ? tj uzywanie pele w bs ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...