Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArkaniaMT2 [Dedyk] [Easy]

Cannzas.

Zagrasz na Serwerze?  

369 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na ArkaniaMT2?

• Tak Oczywiscie
      183
    • Może
      122
    • Nie zagram
      63

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze ze nie interesujecie sie ze komnata nearli nie dziala (buguje sie ... juz 3 raz pod rzad) ubije pajaki i koniec ...

Interesujemy ;) Już wiemy chyba co jest tego przyczyną. Czekam na technika i postaramy się to dzisiaj w nocy naprawić wraz z kilkoma błędami.

• Odpowiedzi 294
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Interesujemy się spokojnie ;] To że przykładowo nic nie piszemy to nie znaczy, że nic nie robimy szykujemy duuży update ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Interesująco serwer wyglądał ale ja nie polecam. Dropiąc rzeczy do biologa (klątwy, matowe) wydropiłem 3 razy więcej niż powinienem mieć (niby 90% szans u biologa) i spaliło mi ponad połowę ale dobra oddałem je.. potem nagle znikąd logout [?] i misji nie miałem zaliczonej, itemy do biologa znikły, skrzynki co dropią z mobów także.

Oburzenie swoje napisałem do GM'a ale on mnie ignorował i nie odpisał przez ~~40minut. Więc zacząłem spamować wołacza, że GM to chyba jest idiotą jeśli nie potrafi tych kicków ogarnąć.

Oczywiscie zostałem tradycyjnie zwyzywany i gracze również tępaki stwierdzili, że mam wooden PC i to tego wina :D

Aaaaa no i dostałem bana na czat a przedtem GM do graczy "To co ludzie? dajemy mu odczpocząć?"

Gardzę wami, waszymi zabezpieczeniami zerowymi ze strony klienta i hosta. NIE POLECAM.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Artefakty dają takie bonusy i są w IS ? Czy kogoś tu poje**** ? 10k hp i 50 na potowry na start ?!?!? Poje*** was ????

Opublikowano

Artefakty dają takie bonusy i są w IS ? Czy kogoś tu poje**** ? 10k hp i 50 na potowry na start ?!?!? Poje*** was ????

Taki mądry jesteś, to pożycz im 1000 zł na maszynę, to może wyłącza Ci IS'a.

Cebulaczki, zrozumcie że serwery kosztują, a nie każdy sra banknotami. IS jest bardzo tani, podziwiam za odwagę administrację.

Polecam.

@Edit

Dungeony poprawicie dzisiaj w nocy?

Opublikowano

Interesująco serwer wyglądał ale ja nie polecam. Dropiąc rzeczy do biologa (klątwy, matowe) wydropiłem 3 razy więcej niż powinienem mieć (niby 90% szans u biologa) i spaliło mi ponad połowę ale dobra oddałem je.. potem nagle znikąd logout [?] i misji nie miałem zaliczonej, itemy do biologa znikły, skrzynki co dropią z mobów także.

Oburzenie swoje napisałem do GM'a ale on mnie ignorował i nie odpisał przez ~~40minut. Więc zacząłem spamować wołacza, że GM to chyba jest idiotą jeśli nie potrafi tych kicków ogarnąć.

Oczywiscie zostałem tradycyjnie zwyzywany i gracze również tępaki stwierdzili, że mam wooden PC i to tego wina :D

Aaaaa no i dostałem bana na czat a przedtem GM do graczy "To co ludzie? dajemy mu odczpocząć?"

Gardzę wami, waszymi zabezpieczeniami zerowymi ze strony klienta i hosta. NIE POLECAM.

Niestety w ten czas mnie nie bylo zajmowal sie kto inny  zrobil mala pomylke wylaczajac server i tak sie stalo  a to ze ci nikt nie odpisal  to pewnie  przez to ze byliz ajeci lub nie widzieli  zglos sie an team speak  zalatwimy to :)  I przepraszam w imieniu kolegów z teamu ..xD

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Skąd dropią Kawałki Biżuterii,  zbroi i broni ?

metki dungeony bosy ;) z tym ze :

bosy po 3 szt

dungi po 3 sztuki 

metki po 1 szt ... (tu sie zalamalem)

kolejna dawka mini bledow:

z bosa na mapie 120 lvl nie leci nic oprocz yang

z metkow od 110 i 120 lvl (mapki) leca po 1 szt uzbrojenia, broni etc. (czyli nie oplaca sie ich bic)

z zadnego ale to zadnego bosa na serwie nie da sie dropnac peta/smoka

zaczyna mi brakowac yang a nie mam eq zrobionego (bede musial dropa robic na kase ?) dungeony tyle biora a co jakis czas sie buguja i po wybiciu mobkow nic dalej sie nie dzieje czyli w przypadku nergli 500kk w d*****

nie oplaca sie bic bosow na mapkach (chyba ze tego ,,jajobrodego" na mapie 90 bo jest misja z nim

na ox dawaliscie malze jako nagroda a moge zapytac po co ? 

zmniejszcie ilosc tych jaj w dungu z nergla i do 300kk z 500kk

zmniejszcie ilosc mobkow na mapie 120 a zwiekszcie expa bo nawet na wylaczonym chacie, nazwie i zadawanym dmg nie scina sie ekran (i to bardzo)

czy te artefakty da sie zdobyc w grze ? bo nigdzie nie dropia

czy naprawicie ksiegi wiedzmy (czy jakos tak) i te 2gie ? nie dzialaja na nie zwoje egzo i rady (mozna je czytac ale nie ma 100% na wejscie a wchodzi 1 na 7 srednio)

run time error ;/ to jest wasza wina i waszego klienta (proponowal bym naprawic bo gracze sie wkur*** jak ich wywala przy tp i nie tylko)

czy istnieje dodanie jakiegos nowego dunga ? *bardziej wymagajacego ? (te sa za latwe)

jak ma sie ponad 35k hp po zalogowaniu startuje sie z - hp:D

ja mam nadzieje ze zostane jakos wynagrodzony za wypisanie tego i wczesniejszego :P (licze na jakies sm czy cos :D)

Opublikowano

metki dungeony bosy ;) z tym ze :

bosy po 3 szt

dungi po 3 sztuki 

metki po 1 szt ... (tu sie zalamalem)

kolejna dawka mini bledow:

z bosa na mapie 120 lvl nie leci nic oprocz yang

z metkow od 110 i 120 lvl (mapki) leca po 1 szt uzbrojenia, broni etc. (czyli nie oplaca sie ich bic)

z zadnego ale to zadnego bosa na serwie nie da sie dropnac peta/smoka

zaczyna mi brakowac yang a nie mam eq zrobionego (bede musial dropa robic na kase ?) dungeony tyle biora a co jakis czas sie buguja i po wybiciu mobkow nic dalej sie nie dzieje czyli w przypadku nergli 500kk w d*****

nie oplaca sie bic bosow na mapkach (chyba ze tego ,,jajobrodego" na mapie 90 bo jest misja z nim

na ox dawaliscie malze jako nagroda a moge zapytac po co ? 

zmniejszcie ilosc tych jaj w dungu z nergla i do 300kk z 500kk

zmniejszcie ilosc mobkow na mapie 120 a zwiekszcie expa bo nawet na wylaczonym chacie, nazwie i zadawanym dmg nie scina sie ekran (i to bardzo)

czy te artefakty da sie zdobyc w grze ? bo nigdzie nie dropia

czy naprawicie ksiegi wiedzmy (czy jakos tak) i te 2gie ? nie dzialaja na nie zwoje egzo i rady (mozna je czytac ale nie ma 100% na wejscie a wchodzi 1 na 7 srednio)

run time error ;/ to jest wasza wina i waszego klienta (proponowal bym naprawic bo gracze sie wkur*** jak ich wywala przy tp i nie tylko)

czy istnieje dodanie jakiegos nowego dunga ? *bardziej wymagajacego ? (te sa za latwe)

jak ma sie ponad 35k hp po zalogowaniu startuje sie z - hp:D

ja mam nadzieje ze zostane jakos wynagrodzony za wypisanie tego i wczesniejszego :P (licze na jakies sm czy cos :D)

Co do dropu yang, to jest zrobione tak, żeby rynek działał, qumasz? :D

A co do dropu tych ulepek.. Jest okej, nie trzeba zmieniać. W 1 dzień, chcesz all zrobić?

Serwer nie jest wymagający, wystarczy chcieć. Ja mam rozegrane tylko niecałe 400 minut, a mam już 93 lvl, skille P, all perf eq i ok 4kkk... Wystarczy chcieć. :)

Chociaż tylko ten 1 dung mogli by znieść z 500, do 250/300kk

Opublikowano
Opublikowano

Pokaż z godziny 18/9/20.

Wtedy w m1 jest 3x osób tyle co teraz.

@av

Jakie bony na minotaura, plagę?

Opublikowano

Mimo, ze nie ma za duzo graczy, to wpadne na serwer i spróbuje swoich sił. Lecz pewnie do 15 nie zrobie dobrego ekwipunku, aby coś zdziałac na ZUO : ))

73685633822473628956.png

Opublikowano

Mimo, ze nie ma za duzo graczy, to wpadne na serwer i spróbuje swoich sił. Lecz pewnie do 15 nie zrobie dobrego ekwipunku, aby coś zdziałac na ZUO : ))

Nie przesadzaj, wieczorem do 450 wczoraj dochodziło, dzisiaj może do 500. :D

To nie jest raczej mało, teraz jest niecałe 300, bo wczesna godzina + większość osób w pracy. ;)

Opublikowano

Według mnie jest to mała ilość graczy ze względu, że będzie trudno o pvp. (Nie mówię tu już o wojnach gildi, co prawdopodobnie będzie graniczyło z cudem, aby coś dobrego ugrać)

+ jaka pewność, że licznik nie jest kręcony 2x : p

73685633822473628956.png

Opublikowano

Według mnie jest to mała ilość graczy ze względu, że będzie trudno o pvp. (Nie mówię tu już o wojnach gildi, co prawdopodobnie będzie graniczyło z cudem, aby coś dobrego ugrać)

licznik nie jest kręcony, zapraszam do M1 i na SPOTY

Opublikowano

Wojny gildii nie ma na chwile obecną, bo dopiero 2 dni po starcie...

Będą, spokojnie. Zresztą, jakby tak wszyscy pomyśleli jak Ty, to by nikogo tutaj nie było.

Dzisiaj będzie 450+ na 100%.

To nie jest mało na serwerze Easy.

Zapraszam, polecam

Opublikowano

Wojny gildii nie ma na chwile obecną, bo dopiero 2 dni po starcie...

Będą, spokojnie. Zresztą, jakby tak wszyscy pomyśleli jak Ty, to by nikogo tutaj nie było.

Dzisiaj będzie 450+ na 100%.

To nie jest mało na serwerze Easy.

Zapraszam, polecam

Kolejne błędy naprawione.

Opublikowano

Moje propozycje: 

- Jak się teleportujemy na doline to od razu na środku

- Dodanie jakiś fiolek ruchu/ataku na poczatek gry

- Od razu skile P ( W końcu to jest easy)

- Dodać wiecej dodań do sklepu, 4 to zbyt mało.

- Dodanie do biologa opcji, aby można było od razu np. 10 zębów orka oddawać.

- Zmienienie wartości butów wiatru na 90.

- Wyrzucenie ze szkat J. coś tam języków.

Ps. Skąd dostać mounty, pety etc? jedynie is, czy jakieś bossy?

# Edytuje jak coś jeszcze będę miał w głowie :D

73685633822473628956.png

Opublikowano

Co do dropu yang, to jest zrobione tak, żeby rynek działał, qumasz? :D

A co do dropu tych ulepek.. Jest okej, nie trzeba zmieniać. W 1 dzień, chcesz all zrobić?

Serwer nie jest wymagający, wystarczy chcieć. Ja mam rozegrane tylko niecałe 400 minut, a mam już 93 lvl, skille P, all perf eq i ok 4kkk... Wystarczy chcieć. :)

Chociaż tylko ten 1 dung mogli by znieść z 500, do 250/300kk

ja mam przegrane ponad 1 dzien nabite 124 lv oraz 54 zlota (czyli 220kkk) eq mam perf ale nie mam porobionych na najlepszy poziom bo za duzo ulepek potrzeba jak narazie 

chcialem robic klasowki wiec dlatego napisalem ze kasy brakuje :)

twoje pierwsze slowa mnie rozyebaly ... ,,zeby rynek dzialal" tylko jaki rynek jak 1kkk masz w niecale 4 minuty 

wbil bym juz ten 127 ale obawiam sie ze nie poleca mi yang jak wbije max wiec stoje na 124;)

Opublikowano

ja mam przegrane ponad 1 dzien nabite 124 lv oraz 54 zlota (czyli 220kkk) eq mam perf ale nie mam porobionych na najlepszy poziom bo za duzo ulepek potrzeba jak narazie 

twoje pierwsze slowa mnie rozyebaly ... ,,zeby rynek dzialal" tylko jaki rynek jak 1kkk masz w niecale 4 minuty 

wbil bym juz ten 127 ale obawiam sie ze nie poleca mi yang jak wbije max wiec stoje na 124;)

Większość drobnych błędów poprawiona. SS z M1 :

480online na serwerze

38991226883816745122.png

Opublikowano

87225798043453576486.png

500 graczy osiągnięte, godzina 12:50.

To do wieczora 600 zbieramy ;3

To ja Ci gratuluje inteligencji, że wszyscy są na tym samym lvl'u i każdy dropi sobie tyle kasy...

70% serwera nie ma nawet 90 lvl'a, więc rynek dla nich istnieje.

Nie każdy ma już ogromny level, może dla Ciebie to nie logiczne.

Moje propozycje: 

- Jak się teleportujemy na doline to od razu na środku = Po co, minuta i jesteś na miejscu.

- Dodanie jakiś fiolek ruchu/ataku na poczatek gry = Są takie tanie, że po pierwszym spocie Cie na nie stać...

- Od razu skile P ( W końcu to jest easy) = Skille P to nie problem, wydasz na to 500kk max.

- Dodać wiecej dodań do sklepu, 4 to zbyt mało. = W sumie mogliby to wprowadzić

- Dodanie do biologa opcji, aby można było od razu np. 10 zębów orka oddawać. = Już za późno, ludzie się męczyli z certami, to nie dadzą 100% szans

- Zmienienie wartości butów wiatru na 90. = Neutral, bo takie postacie jak archer tracą swoją wartość

- Wyrzucenie ze szkat J. coś tam języków. = Niby mają to zrobić.

Ps. Skąd dostać mounty, pety etc? jedynie is, czy jakieś bossy?

# Edytuje jak coś jeszcze będę miał w głowie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...