Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot wprowadza Anty cheata, BoL wykrywalny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Valve zatrudnia najlepszych informatyków (chyba nie wiesz o czym mówisz xD) a przegrywa w każdej części CS z deweloperami cheatów. Wyjdź.

xDD Wiesz na jakiej zasadzie działają wszystkie części Counter Strike? Serwery są stawiane przez użytkowników lub przez serwery zewnętrzne i monitorowanie tego jest praktycznie niemożliwe ze strony Valve, a serwery LoLa są w pełni kontrolowane przez Riot Games. Świetne porównanie mistrzu bola.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

xDD Wiesz na jakiej zasadzie działają wszystkie części Counter Strike? Serwery są stawiane przez użytkowników lub przez serwery zewnętrzne i monitorowanie tego jest praktycznie niemożliwe ze strony Valve, a serwery LoLa są w pełni kontrolowane przez Riot Games. Świetne porównanie mistrzu bola.

No faktycznie, serwery MM to jakieś ffa.

Opublikowano

post-873208-0-36550900-1406908044.png

X Ban!!!

No to Cebulaki przyszły aby się przekonać czy ten temat to fake,

post-873208-0-37274900-1406908346_thumb.png

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Spudgy nie odpuści tak łatwo bo hajsu trzepie z tego od chuja. Będą bypassy i ludzie będą grać na BoL'u jeszcze długo długo długo.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Pewnie specjalnie tak powiedzieli Admini żeby zachęcić ludzi na przejście na Bola 2.0.Jutro pewnie coś znowu napiszą i bol 2.0 wydany ;)

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Pewnie specjalnie tak powiedzieli Admini żeby zachęcić ludzi na przejście na Bola 2.0.Jutro pewnie coś znowu napiszą i bol 2.0 wydany ;)

BoL 2.0 pod koniec roku dopiero ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

To można grać na tym bolu nadal czy to dopiero od następnego patha ten hackshield czy co?

Graj graj. Te ich ''bany'' to fake na 100%

Jakoś ja nie dostałem jeszcze bana ;-)

Opublikowano

a grasz na tym bolu teraz na swoim maine? Bo ja na swoim mainie gram

Gram i właśnie wygrałem 2 unrankedy do silvera 1 ;)

@Edit 

Wszystko dzięki spacebar ;*

Opublikowano

przecierz teraz jest dla free -.-

Przeciez*

Ale na c**j drazycie temat, wszystko zostalo wyjasnione jak macie problem z czyms innym to idzcie spamowac do innych tematow ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...