Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot wprowadza Anty cheata, BoL wykrywalny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Mr Admin:(01 August 2014 - 04:52 PM)new dll with patched packet was uploaded.

Pozdro sześćset.

Ja i tak korzystam z MarCoL Studio, od dawna ma obejście, polecam.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jak miło popatrzeć na spanikowane bolki :#

Nie zastanawia was fakt, dlaczego te pliki nie były od razu aktywne? Przecież Riot od tego czasu mógłby zbanować tysiące nieświadomych bolków włączających rano komputer, i odpalając swojego krula, grając rankeda. Otóż dlatego, żeby dać wam drugą szanse.. Pewnie część społeczności BOL-a słysząc, że jest on wykrywalny od razu usunie go z komputera i nigdy więcej nie zainstaluje, bo za bardzo boją się o swoje konto.. i nic dziwnego. Owszem obejście na pewno powstanie.. ale zawsze będzie wychodziło po czasie wprowadzenia kolejnych updatów do anty cheata.. i w tym czasie niczego nieświadomi bolowcy będą dostawali kolejne bany. Serio myślicie, że producenci waszego śmiesznego programiku mają jakiekolwiek szanse w walce z taką firmą jak Riot Games? Oni stworzyli najbardziej popularną grę na świecie, i w każdej chwili są w stanie opłacić najlepszych informatyków, którzy całymi dniami będą rozpracowywali waszego BOL-a i usprawniali działanie anty cheata. Jestem ciekawy jak bardzo spadnie winrate cassiopei za jakiś miesiąc, kiedy 80% społeczności bola będzie miała banicję.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Bożeee. Jak cebula się sra -.-. Używaliście bola? TAK! Wiedzieliście czym to grozi? TAK! To co się teraz sracie jak typowe gimby...

Hmm, jeśli to nie fake to smurfa będę musiał levelować własnymi skillsami :(. Fck, a było tak przyjemnie, kata w rotacji + spacebar i każda gra ff20, a teraz będę musiał używać brain.lua ehhh... Haha, żartowałem, te cebule na low levelach można rozwalić tarickiem pod ap, nawet te "pro" smurfy z silvera trajhardujące nic nie zrobią :D.

Btw. Jaki spam, hahah :D! Ale będę się śmiał jak się okaże, że to fake :D.

Opublikowano

Nie zastanawia was fakt, dlaczego te pliki nie były od razu aktywne? Przecież Riot od tego czasu mógłby zbanować tysiące nieświadomych bolków włączających rano komputer, i odpalając swojego krula, grając rankeda. Otóż dlatego, żeby dać wam drugą szanse.. Pewnie część społeczności BOL-a słysząc, że jest on wykrywalny od razu usunie go z komputera i nigdy więcej nie zainstaluje, bo za bardzo boją się o swoje konto.. i nic dziwnego. Owszem obejście na pewno powstanie.. ale zawsze będzie wychodziło po czasie wprowadzenia kolejnych updatów do anty cheata.. i w tym czasie niczego nieświadomi bolowcy będą dostawali kolejne bany. Serio myślicie, że producenci waszego śmiesznego programiku mają jakiekolwiek szanse w walce z taką firmą jak Riot Games? Oni stworzyli najbardziej popularną grę na świecie, i w każdej chwili są w stanie opłacić najlepszych informatyków, którzy całymi dniami będą rozpracowywali waszego BOL-a i usprawniali działanie anty cheata. Jestem ciekawy jak bardzo spadnie winrate cassiopei za jakiś miesiąc, kiedy 80% społeczności bola będzie miała banicję.

Valve zatrudnia najlepszych informatyków (chyba nie wiesz o czym mówisz xD) a przegrywa w każdej części CS z deweloperami cheatów. Wyjdź.

Opublikowano

jebniety jestes?

Opublikowano

Czyli jak grałem 3 gry na Bolu przed update i updatowałem teraz to nie dostane bana :> ? xD

Nie będziesz miał bana bo to nie weszło w życie jeszcze.Gdyby Rito chciało by nas wszystkich zbanować,zbanowało by od razu...

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

@bramencja555 Sądze że bana nie dostaniesz tak jak tutaj wszyscy ;) , Riot specjalnie postraszył i tyle :> . 

trza pobrac od nowa bola czy samo da aktualizacje?;p

Nie wystarczy że od nowa uruchomisz .

212z9rs.jpg

Opublikowano

w sumie to tak dalej wszyscy korzystaja z bola kazdy na to zlewa :)

Nie, nie wszyscy, tylko takie pizdy jak ty.

@topic

Pewnie przygotowują się do nowego klienta na którym Bol nie będzie działać, i bardzo dobrze pizdeczki :)

Opublikowano

@topic

Pewnie przygotowują się do nowego klienta na którym Bol nie będzie działać, i bardzo dobrze pizdeczki :)

Coś tam rito pierdoli o nowym cliencie gry ;)

Opublikowano

Beka troszkę, sracie się o swoje konta z goldami/platynami, 20 champami na krzyż i 3 darmowymi skinami. Ja mam d1, wszystkie champy, prawie 200 skinów (w tym Championship Riven za którą dałem 300$ na ebayu) i nawet jak stracę to konto to będę miał w to głęboko wylane bo się bardzo dobrze bawiłem robiąc penty spacją. Pozdro.

Opublikowano

@topic

Zanim ten nowy Klient wejdzie minie z pół roku.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Beka troszkę, sracie się o swoje konta z goldami/platynami, 20 champami na krzyż i 3 darmowymi skinami. Ja mam d1, wszystkie champy, prawie 200 skinów (w tym Championship Riven za którą dałem 300$ na ebayu) i nawet jak stracę to konto to będę miał w to głęboko wylane bo się bardzo dobrze bawiłem robiąc penty spacją. Pozdro.

To ile ty wyjebałeś hajsu na lola?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...