Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot wprowadza Anty cheata, BoL wykrywalny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, a to niby czemu miałby nie działać ?

To w takim razie po co jakies obejscia tych zabezpieczen riotu skoro jeszcze nie zostaly wprowadzone ; >?

­345mulx.jpg

Opublikowano

To w takim razie po co jakies obejscia tych zabezpieczen riotu skoro jeszcze nie zostaly wprowadzone ; >?

Jak to nie zostały wprowadzone.. Były przecież wprowadzone i dlatego zrobione jest obejście, żeby nie było baników :)

Opublikowano

Wielce riot miliony i tak dalej, a spugy 2-3 godzinki i po ich anty warnie xD

Ty serio myślisz, że oni się starali na poważnie teraz coś zrobić?

Opublikowano

Jak to nie zostały wprowadzone.. Były przecież wprowadzone i dlatego zrobione jest obejście, żeby nie było baników :)

w takim razie dlaczego nie dostalem bana skoro gralem na tym przed wprowadzeniem tego obejscia?

­345mulx.jpg

Opublikowano

Może ktoś "madry" wypowiedzieć się wkońcu czy to działa bez problemów o bany czy lepiej czekac ? ;> mi to bez róznicy uzywam tylko oddalania mapy obecnie :D

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Może ktoś "madry" wypowiedzieć się wkońcu czy to działa bez problemów o bany czy lepiej czekac ? ;> mi to bez róznicy uzywam tylko oddalania mapy obecnie :D

I tak bez różnicy masz włączonego masz bana jeśli coś wprowadzą

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Jakie ma znaczenie czy uzywasz cass whoping czy zoom hacka skoro jezeli riot by to wprowadzil ( sam nie wiem czy zostalo to wprowadzone i czy grozi to banem ja osobiscie na tym gralem i bana nie dostalem do teraz ) to nic by ci to nie dalo bo banowane byloby kazde wlaczenie bola

­345mulx.jpg

Opublikowano

Teraz możesz grać bo bol dostał patcha z obejściem. Jednak używaj mózgu i wstrzymaj się z grą po patchach w lolu, żeby wiedzieć czy nie wprowadzili czegoś nowego.
Opublikowano

@onez chodziło mi o mądre wypowiedzi nie na poziomie gimby :) idz poucz się przyry czy coś :)

@mati112232

Masz bana?;o

@down

chodziło mi o kogos innego szybko napisałes i dlatego wyszlo że do Ciebie :)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

@onez chodziło mi o mądre wypowiedzi nie na poziomie gimby :) idz poucz się przyry czy coś :)

@mati112232

Masz bana?;o

@down

chodziło mi o kogos innego szybko napisałes i dlatego wyszlo że do Ciebie :)

Nie, sam się zastanawiam czy to prawda czy jakiś fejk z tymi zabezpieczeniami.. wstałem o 10 rano wlaczylem bola i zaczalem grac rankedy wygralem bodajze 7 przegralem jednego o 15 wylaczylem komputer poszedlem zjesc obiad wyjsc na dwor wrocilem o 18 do domu i czytam post na mpc po czym sprawdzam czy nie mam bana i bana nie mam do teraz hm.. dziwne

­345mulx.jpg

Opublikowano

Nie, sam się zastanawiam czy to prawda czy jakiś fejk z tymi zabezpieczeniami.. wstałem o 10 rano wlaczylem bola i zaczalem grac rankedy wygralem bodajze 7 przegralem jednego o 15 wylaczylem komputer poszedlem zjesc obiad wyjsc na dwor wrocilem o 18 do domu i czytam post na mpc po czym sprawdzam czy nie mam bana i bana nie mam do teraz hm.. dziwne

No to ja ci odpisze tak.. rito może cię później zbanować, nie ma ratunku, ratuj co możesz, sprzedaj konto koledze, żeby zysk był !

Opublikowano

Mam wrażenie że taka wiadomość już się nie wyświetla jak się dostanie perma...

Oczywiście, że nie :D Takie coś to na e-maila przychodzi... widziałem jak nerva dostał banika i pisało co innego .. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...