Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Łatwy exp taki jak np. na argentusie, mało setów, max lvl 180, mało i łatwo dropiące ulepszacze, waluta serwerowa yang, łatwa smocza alchemia i run(o ile takowe są), łatwe do zdobycia dopalacze(np. u handlarki), dosyć miła atmosfera, klimat, łatwe bonowanie eq, sklepy offline.
Dodatkowe Info: UWAGA!! Musi być to serwer z ludnością 300+, serwer podobny koniecznie do spotlinemt2(o ile ktoś go pamięta).  
Nagroda za pomoc: Like.
Wykluczam serwery: Argentus, xenox, dreikon.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Hard/Medium ( Coś pokroju starej Tiverii/Triadicy lub Antaris'a ) Max lv ~125/150

Dodatkowe Info: Szukam serwera na dłużej, może być to serwer Polski lub Niemiecki ważne aby był STABILNY i chociaż trochę zaludniony! :)

Nagroda za pomoc: Co tam chcecie :D

Wykluczam serwery: Antaris

Lesthia2, start teraz w sobotę :)

Zależy mi najbardziej na: serwer easy medium/ max lvl 99-150, coś koło tego/ staty standard, a nie 125 czy Bóg wie ile :p Bronie coś jak na EliteMt2, bez zbędnego upgradowania w nieskończoność na kolejnych 300 etapów po bojowym itd, najlepiej z pominięciem ulepów, bądź niech te ulepy będą łatwo dostępne. Jak ktoś kojarzy włoski serw LocMt2, to zależałoby mi na podobnym serwie.

Dodatkowe Info: Dobrze byłoby, żeby grało tam troszkę ludzi, niech będzie, że tak 200-300 osób online na codzień, to minimum.

Jak wyżej, 2-4 ulepszenia z broni 65-75 wystarczą w zupełności. Zmianki i pele najlepiej u npc, pd i rękawice powiedzmy że z metków, bądź ogólnie dostępnych z mobów szkat.

W miarę łatwy exp, drop, yang, ale bez przesady.

Nagroda za pomoc: Like

Również, Lesthia2. :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Czymś ze starej szkoły, podobnym do Yitiana badz EliteMT2, w miarę dużej ilości graczy i zabezpieczeniach, by nie było patologii jak na Pandorze. Fajnie by było, gdyby inflacja nie była wypier*olona w kosmos, a zarobek nie równał się wyłyżeczkowaniu sobie gałek ocznych.
Dodatkowe Info: Chcę, by pliki serwerowe były nieco starsze, bez nadmiaru zbędnych nowości doprowadzajacych do wymiotów typu zamiany dzikich psów w wijace się węże, niedźwiedzi w supermutanty, a stare, przyjemne dla oka gwiazdki i towarzyszacy im połysk w itemach +7/8/9 zastapione były jakimiś śmiesznymi błyskawicami.
Nagroda za pomoc: Like pod kilkoma postami.
Wykluczam serwery: Nelios, Pandora, Aventus

crysis2l.jpg

,,If we don't end war, war will end us"-H.G Wells

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub medium, popularny gdzie fajnie się gra
Dodatkowe Info:Mogą być serwery które w niedługim czasie startują i dobrze rokują
Nagroda za pomoc:5*, like
Wykluczam serwery:-

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy lub medium, popularny gdzie fajnie się gra

Dodatkowe Info:Mogą być serwery które w niedługim czasie startują i dobrze rokują

DiamondMT2 start jutro o 18.00 Medium.

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Czymś ze starej szkoły, podobnym do Yitiana badz EliteMT2, w miarę dużej ilości graczy i zabezpieczeniach, by nie było patologii jak na Pandorze. Fajnie by było, gdyby inflacja nie była wypier*olona w kosmos, a zarobek nie równał się wyłyżeczkowaniu sobie gałek ocznych.

Dodatkowe Info: Chcę, by pliki serwerowe były nieco starsze, bez nadmiaru zbędnych nowości doprowadzajacych do wymiotów typu zamiany dzikich psów w wijace się węże, niedźwiedzi w supermutanty, a stare, przyjemne dla oka gwiazdki i towarzyszacy im połysk w itemach +7/8/9 zastapione były jakimiś śmiesznymi błyskawicami.

Jedyny pewny i stary server to virtual, reszta ta reworki na miesiąc.

Polecam vesteris dobry medium na dłużej.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Jedyny pewny i stary server to virtual, reszta ta reworki na miesiąc.

Polecam vesteris dobry medium na dłużej.

Polecam Zandie medium a nie zawiedziecie sie ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium

Dodatkowe Info: Zeby było dużo luda, serwery easy, ale zagraniczny(byle hud i opisy itemków po angielsku były, na reszte wywalone)

Nagroda za pomoc: Lajki

Wykluczam serwery: KAŻDY POLSKI

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Stary klimat, event teraz na hallowen, potem na święta. Ma być easy coś jak pandora, elite, dragon ale bez tylu haxów
Dodatkowe Info: Nie wiem czy jest teraz jakiś wgl. taki serwer, ale warto spróbować
Nagroda za pomoc: jakieś limity lików czy coś
Wykluczam serwery: Pandora i te co nie pasują xD

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium/hard

Dodatkowe Info:Dużo osób i serwer nie miał startu "wieki temu"

Nagroda za pomoc:limit lajków

Wykluczam serwery:Pandora

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy z duzą ilością graczy
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa (PRIV)
Nagroda za pomoc: + 5 w profilu
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/medium/hard zeby był lycan
Dodatkowe Info: zeby nie bylo nasrane sa servie
Nagroda za pomoc: Lajki
Wykluczam serwery: almadia elite pandora xenox i trszta syfu

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy z duzą ilością graczyDodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa (PRIV)Nagroda za pomoc: + 5 w profiluWykluczam serwery:

Nelios

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:rozbudowanym systemie, żeby exp był na miare mediuma, max lvl około 120-150 max...

Dodatkowe Info:aby na początek był bojowiec i chociaż tanie bądź nieskończona pelerynka, jakieś dungi, żeby takie riba czy fmsa można było dropnąć, a nie na gotowe ;) 

Nagroda za pomoc:lajkuje

1921.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:rozbudowanym systemie, żeby exp był na miare mediuma, max lvl około 120-150 max...
Dodatkowe Info:aby na początek był bojowiec i chociaż tanie bądź nieskończona pelerynka, jakieś dungi, żeby takie riba czy fmsa można było dropnąć, a nie na gotowe ;)
Nagroda za pomoc:lajkuje

Vesteris - rozbudowany system sklepów, petów itp. exp medium, 115max.

Na początek nie ma konia ale łatwo zrobić nawet w 3h bojowca (od zera, wbijasz 20lv idziesz na medale i je sobie czytasz bez limitu czasu).

Dungi są, nawet bardzo dużo. A riby czy fmsy lecą z bestów. 

Co do pelerynki, za około 30lv i kilka metków rozwalonych możesz dostać 400AP i wymienić je u pandy za nieskończoną pelerynkę. 

Zwykłe pelerynki można dostać za KD'ki +0/1/2

­

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy/4fun/pvp. Mam zamiar pograć sobie na luzie. 2 tyg max lvl + porządne eq exp. Luźna zabawa 
Dodatkowe Info: zeby nie bylo nasrane sa serwerze. Mało nowości stary dobry metin.
Nagroda za pomoc: Lajki + oc profil
Wykluczam serwery: brak.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Easy medium.Zeby na 100 lvl moc zabic np 120 lvl,na zeby drop był w miare,i zeby graczy ponad 300

Dodatkowe Info: Żeby móc się na 100 lvl z kimś pobić,lub na 70.

Nagroda za pomoc: Like pare :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Przyjemności z gry, czyli np. Wbicie samemu szybko wyższego poziomu, łatwość zdobycia jakiegoś przyzwoitego EQ, taki bardziej easy/4fun - A osobiście nastawiony na PVM, bo jakoś nie zależy mi na PVP.
Dodatkowe Info: jakiś dedyk który nie zniknie przez miesiąc, żeby grac nie trzeba ładować w IS.
Nagroda za pomoc: Lajk, i jeżeli serwer przypadnie mi do gustu przelew na Piwo/czekolade
Wykluczam serwery: 

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Może Likan ? Serwer medium. Mam zamiar troche kasy włożyć i zostać na tym serwerze dłuzej
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:like
Wykluczam serwery:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium/easy do pogrania z kumplami. Jednym z takich serwerów była Ethana, jeśli ktoś pamięta, to będzie wiedział o co mi chodzi, bo to według mnie najlepszy tego typu, a grałem na wielu. Ogólnie chodzi mi o dużą ilość dungeonów, dopracowany system ulepszeń bez chińskiego shitu. I oczywiście duża licze graczy.

Dodatkowe Info: Prosiłbym o link do prezki lub filmu z prezentacją
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: Dreikon i Invoria

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...