Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy bez kosmicznych nowosci, sztabki yang, 500 graczy minimum, żeby nie padł po 3 miesiącach

Dodatkowe Info: Podobny serwer do PandoraMT2, Tanavis, Tevia, dużo ludzi

Nagroda za pomoc: Lajki, gwiazdki na profilu

Wykluczam serwery: ---

Pandoramt2.pl ta prawdziwa ze starą administracją wraca.

Tak wiem ale chcę mieć coś na teraz i w razie jakiegoś niewypalu mieć na czym już grać :p

Pandoramt2.pl w weekend odpalana jest

To beta a jak będzie coś poważnego to się przedłuży start a w miesiąc to ja na innym serwie coś już sobie pogram ;d

Kolego oficjalny start pandory jest w ten weekend. To nie to co robi Aryman

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy bez kosmicznych nowosci, sztabki yang, 500 graczy minimum, żeby nie padł po 3 miesiącach

Tak wiem ale chcę mieć coś na teraz i w razie jakiegoś niewypalu mieć na czym już grać :p

To beta a jak będzie coś poważnego to się przedłuży start a w miesiąc to ja na innym serwie coś już sobie pogram ;d

Nie wiem czy myślimy o tej samej pandorze (Pandoramt2.net) ale w temacie "pytania do administracji" na forum Admin napisał że 21 października start a od soboty beta *_" jeśli nie o tym mowa to proszę o link do tej co startuje w weekend

...

Opublikowano

Nie wiem czy myślimy o tej samej pandorze (Pandoramt2.net) ale w temacie "pytania do administracji" na forum Admin napisał że 21 października start a od soboty beta *_" jeśli nie o tym mowa to proszę o link do tej co startuje w weekend

Ja mówię o PandoraMT2.pl ta jedyna prawdziwa i oryginalna pandoramt2.pl z 2010 roku startuje od nowa już w ten weekend prawdopodobnie ze starą administracją

Oficjalna strona:

http://pandoramt2.pl/

Oficjalne forum:

http://pandoramt2.pl/forum

To jedyna oryginalna pandora.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na:Zastanawiam się nad serwerem Nelios,Metinem SG, a polskim globalem
Dodatkowe Info:Na którym z tych najbardziej warto zaczynać grać ? Gra ktoś na tych wyżej wymienionych i może polecić ?
Nagroda za pomoc:Sypne lajkami
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Ja mówię o PandoraMT2.pl ta jedyna prawdziwa i oryginalna pandoramt2.pl z 2010 roku startuje od nowa już w ten weekend prawdopodobnie ze starą administracją

Oficjalna strona:

Oficjalne forum:

Linki nie dzialaja, mogą się godzinami ładować :c

...

Opublikowano

Oficjalna strona:

Oficjalne forum:

Linki nie dzialaja, mogą się godzinami ładować :c

Kurde spróbuj przez proxy, bo widocznie dns ci się nie zaktualizowały

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Dużej ilości graczy,Easy/Medium
Dodatkowe Info:Serwer nie musi być 'Polski'
Nagroda za pomoc:LIKE
Wykluczam serwery: iMetin, antaris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: max 200-250 lv bez bonów klasowych w 6i7
Dodatkowe Info: Poszukuje serwera easy/medium bez tych nowosci co wychodzą shopy offline , szarfy , alchemia . NORMALNY SERWER

MOŻE BYĆ 200+ GRACZY . Jestem starym graczem . I TO CO WYCHODZI NA RYNEK METINA TO DLA MNIE GÓ*NO ! (NIE MUSI BYĆ POLSKI BYLE ZEBY COS POLAKÓW TAM GRAŁO)
Nagroda za pomoc: PSC ,DOŁADOWANIE ? I OCZYWIŚCIE DAJE LIKE
Wykluczam serwery:

POZDRAWIAM ! :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: klasycznym dobrym metinie. Bez szarf, pasów i broni/zbrojek z kosmosu.

Dodatkowe Info: Jak najwięcej graczy, nie musi być to polski serwer, med z elementami harda albo hard.

Nagroda za pomoc: 5

Wykluczam serwery: brak

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Privie, hard/medium, sporo graczy, najlepiej aby nie był za stary ;p

Dodatkowe Info:--

Nagroda za pomoc: limit.

Wykluczam serwery:

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Privie, hard/medium, sporo graczy, najlepiej aby nie był za stary ;p

Dodatkowe Info:--

Nagroda za pomoc: limit.

Wykluczam serwery:

Nowy nebris stary vesteris.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: klasycznym dobrym metinie. Bez szarf, pasów i broni/zbrojek z kosmosu.

Dodatkowe Info: Jak najwięcej graczy, nie musi być to polski serwer, med z elementami harda albo hard.

Nagroda za pomoc: 5

Wykluczam serwery: brak

Concordia s2. chwilowo mało ludzi ale graczy przybywa :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Mało ulepszaczy najlepiej same perły;Max poziom <=150;medium;6/7 bon bez klas i ludzi;maks bony

Dodatkowe Info: Podobny do GuerraMT2

Nagroda za pomoc: Like

Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, duzo ludzi
Dodatkowe Info: -
Wykluczam serwery: Aventus, Invoria, Pandora

28u5tsm.jpg  

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Hard/Medium ( Coś pokroju starej Tiverii/Triadicy lub Antaris'a ) Max lv ~125/150
Dodatkowe Info: Szukam serwera na dłużej, może być to serwer Polski lub Niemiecki ważne aby był STABILNY i chociaż trochę zaludniony! :)
Nagroda za pomoc: Co tam chcecie :D
Wykluczam serwery: Antaris

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Hard/Medium ( Coś pokroju starej Tiverii/Triadicy lub Antaris'a ) Max lv ~125/150

Dodatkowe Info: Szukam serwera na dłużej, może być to serwer Polski lub Niemiecki ważne aby był STABILNY i chociaż trochę zaludniony! :)

Nagroda za pomoc: Co tam chcecie :D

Wykluczam serwery: Antaris

Vesteris - polski

wom2 - zagraniczny, podobny do globala, ale o wiele bardziej dopracowany

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium lub Easy/Medium, duża ilość graczy
Dodatkowe Info: Szukam serwerka na dłuzej, brak 6/7 bonu
Wykluczam serwery: Brak

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy medium

Dodatkowe Info: Czesc, potrzebuje serwera gdzie zrobie szybko bony i eq podobne do tego co na PL - chcę sprawdzić jak będą działać postacie i co opłaca się zrobić :)

Nagroda za pomoc: +++

Wykluczam serwery: nie znam

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Najważniejsze, aby eq było takie jak na DivineWorld, bądz Glador, albo podobne do nich, duża ilość graczy

Dodatkowe Info: Szukam serwerka na dłuzej,

Wykluczam serwery: Brak

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do 4Death ( 4fun, max lvl na start, eq za free w shopkach ), schemat czyste pvp
Dodatkowe Info: Chciałbym by było dosyć sporo graczy, serwer który nie stoi tydzień
Wykluczam serwery: Serwery ''miesięczniki''

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilnym serwerze, dużo ludzi, aby był podobny do pandory, czyli nie miał za dużo dodatków

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: LIKE

Wykluczam serwery: Aventus, Mariner, Invoria, Almadia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, dużo ludzi, nowe bronie i różne serwerowe rzeczy (waluta, szkaty itp.)
Dodatkowe Info:
Wykluczam serwery:

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwer easy medium/ max lvl 99-150, coś koło tego/ staty standard, a nie 125 czy Bóg wie ile :p Bronie coś jak na EliteMt2, bez zbędnego upgradowania w nieskończoność na kolejnych 300 etapów po bojowym itd, najlepiej z pominięciem ulepów, bądź niech te ulepy będą łatwo dostępne. Jak ktoś kojarzy włoski serw LocMt2, to zależałoby mi na podobnym serwie.
Dodatkowe Info: Dobrze byłoby, żeby grało tam troszkę ludzi, niech będzie, że tak 200-300 osób online na codzień, to minimum.

Jak wyżej, 2-4 ulepszenia z broni 65-75 wystarczą w zupełności. Zmianki i pele najlepiej u npc, pd i rękawice powiedzmy że z metków, bądź ogólnie dostępnych z mobów szkat.

W miarę łatwy exp, drop, yang, ale bez przesady.

Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwer Medium lub Easy/Medium, duża ilość graczyDodatkowe Info: Szukam serwerka na dłuzej, brak 6/7 bonuNagroda za pomoc: LikeWykluczam serwery: Brak

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: easy mediumDodatkowe Info: Czesc, potrzebuje serwera gdzie zrobie szybko bony i eq podobne do tego co na PL - chcę sprawdzić jak będą działać postacie i co opłaca się zrobić :)Nagroda za pomoc: +++Wykluczam serwery: nie znam

Jedynie shiro3 mi przychodzi na myśl, jednak to jest bardziej cięższy medium.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do 4Death ( 4fun, max lvl na start, eq za free w shopkach ), schemat czyste pvp

Dodatkowe Info: Chciałbym by było dosyć sporo graczy, serwer który nie stoi tydzień

Wykluczam serwery: Serwery ''miesięczniki''

Zagraniczny HammerMT2

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: serwerze easy, dużo ludzi, nowe bronie i różne serwerowe rzeczy (waluta, szkaty itp.)Dodatkowe Info:Nagroda za pomoc: LikeWykluczam serwery:

Aventus

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer easy, duzo ludzi

Dodatkowe Info: -

Wykluczam serwery: Aventus, Invoria, Pandora

Polecam s2.divineworld.eu, start 28.10.2016 :D Możesz grać ze mną w mojej gildii jeżeli nie grałeś nigdy i nie wiesz co i jak :D Mogę pomóc :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...