Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nerius2.pl - Serwer IZZY !

.Kelvin.

Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?

• Tak.
      93
    • Nie.
      60
  2. 2. Zagrasz na starcie Nerius2.pl? Podoba ci się serwer?

• Tak.
      111
    • Nie.
      42

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz?

Nie jego wina? a kto wgrał query

UPDATE player.item_proto SET type=type+1 ;

hahahahahahahhahaahahahaha no ale asek to nie jego wina nie rozumiesz ? Samo się wgrało syserr ważył więcej niż cały client ale asfen jest pro elo technikiem lepszym niż Bambus3k. 

Opublikowano

hahahahahahahhahaahahahaha no ale asek to nie jego wina nie rozumiesz ? Samo się wgrało syserr ważył więcej niż cały client ale asfen jest pro elo technikiem lepszym niż Bambus3k. 

Dziwi mnie fakt dlaczego mi usuwają posty i tematy?

a jeżeli uważacie że Asfen do dobry technik łapcie proszę

http://scr.hu/17qf/2h5yb

Super technik serwery padały nie z jego winy a tutaj ma problem z takim czymś

xxx

Opublikowano

Dziwi mnie fakt dlaczego mi usuwają posty i tematy?

a jeżeli uważacie że Asfen do dobry technik łapcie proszę

http://scr.hu/17qf/2h5yb

Super technik serwery padały nie z jego winy a tutaj ma problem z takim czymś

Chłopie w tym momencie robisz z siebie idiotę, wypowiedziałeś się już ale ty dalej ciągniesz sprawę z Asfenem skora piszesz z kompletnie inną osobą.

Proszę cię co to za SS, że piszesz z jakimś swoim koleszką nie wiem na cholerę wstawiasz takiego SSa tutaj bo ja tutaj widzę jak piszesz z swoim znajomym lub nie znajomym.

Skoro wcześniej pisałem i większość zrozumiała chcesz wejdziemy na TS, pogadamy i stwierdzimy kto jest Założycielem serwera, Pozdrawiam Kelvin.

I Naprawdę z tym skończ bo nie wiem co ci to daję.

Opublikowano

Chłopie w tym momencie robisz z siebie idiotę, wypowiedziałeś się już ale ty dalej ciągniesz sprawę z Asfenem skora piszesz z kompletnie inną osobą.

Proszę cię co to za SS, że piszesz z jakimś swoim koleszką nie wiem na cholerę wstawiasz takiego SSa tutaj bo ja tutaj widzę jak piszesz z swoim znajomym lub nie znajomym.

Skoro wcześniej pisałem i większość zrozumiała chcesz wejdziemy na TS, pogadamy i stwierdzimy kto jest Założycielem serwera, Pozdrawiam Kelvin.

I Naprawdę z tym skończ bo nie wiem co ci to daję.

Satysfakcję.

Powiem Ci że możesz być w team i się udzielać a asfen jako technik.

xxx

Opublikowano

Satysfakcję.

Powiem Ci że możesz być w team i się udzielać a asfen jako technik.

Powiem ci tyle po co miał bym go trzymać jako Technik, skoro on wgrać zakodowanego logowania nie potrafi powiedz mi po co mi taki Technik?

Mam już swój serwer 3 miesiące i to ja utrzymuję serwer jako główny założyciel, powtarzam Asfena nie ma i nie będzie ciężko tak zrozumieć.

Wiem tyle że robi jakiegoś Harda tyle mi pisał i dalej z nim nie utrzymuję kontaktów. Także naprawdę odpuść sobie głupot bo jest to bardzo nie fajne oraz mówisz nie prawdę chodź naprawdę tego sam nie wiesz.

Edit: Przypominam że dzisiaj o 17:00 odbędą się Beta Testy.

Klient będzie upnięty do 14:00.

Można na stronie głównej już się rejestrować na betę.

Opublikowano

Jakieś wynagrodzenie za branie udziału w testach beta ? ^.^

Dla aktywnych osób oczywiście będą SM na start oficjalny.

Opublikowano

Ta c**j.K***a asfen weź ogarnij w końcu dupe bo Nixo Ci interface kodował za hajs + pare innych rzeczy ... Nie polecam i zgadzam się z askiem :v

Opublikowano

aktywnych tzn ?

Dla tych którzy będą szukali tych błędów, dla tych którzy zgłoszą jakieś błędy/propozycję odnośnie serwera.

Wszystko będę kumulował w jedność i wyliczę kto na ile zasłużył.

Dla Beta testerów dla tych grających lecz którym nie uda się wyłapać czegoś, dostaną również SM lecz w mniejszej ilości.

Opublikowano

88091041854296501993.jpg

Hahahahhahahhahahahhaahhaa i co nadal twierdzicie, że asfena w team nie ma ? xD xD xD

Dla przypomnienia: 

72101223042932752323.jpg

Opublikowano

BRAWO! BRAWO! BRAWO! Nukeу.

Jednak mieliśmy rację.

Przecież to od razu było widać... Te same pliki, ten sam syf, zero zmian, tylko kupił za hajs z poprzedniego niewypału nowe okno logowania.

Ale zamiary ma na pewno te same - postawić gówniany serwer, mieć na wszystko wyrąbane i zgarnąć hajs od niewinnych i nieświadomych graczy.

Dla bezpieczeństwa:

proszę administratorów mpcforum, żeby w miarę możliwości nie pozwalali rozpowszechniać takiego syfu.

Właśnie przez takie zera życiowe ludzie tracą zaufanie do innych.

@Co do serwera:

Nie polecam!

Serwer postawiony na gotowcu, admin nawet nie wie co jest w plikach. Gwarantuję, że jeśli to wyjdzie, to tak samo szybko padnie (jak poprzednie próby tego minusa).

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

+

BRAWO! BRAWO! BRAWO! Nukeу.

Jednak mieliśmy rację.

Przecież to od razu było widać... Te same pliki, ten sam syf, zero zmian, tylko kupił za hajs z poprzedniego niewypału nowe okno logowania.

Ale zamiary ma na pewno te same - postawić gówniany serwer, mieć na wszystko wyrąbane i zgarnąć hajs od niewinnych i nieświadomych graczy.

Dla bezpieczeństwa:

proszę administratorów mpcforum, żeby w miarę możliwości nie pozwalali rozpowszechniać takiego syfu.

Właśnie przez takie zera życiowe ludzie tracą zaufanie do innych.

@Co do serwera:

Nie polecam!

Serwer postawiony na gotowcu, admin nawet nie wie co jest w plikach. Gwarantuję, że jeśli to wyjdzie, to tak samo szybko padnie (jak poprzednie próby tego minusa).

Racja nic nie wie o plikach.

Serwera jeszcze raz nie polecam.

Asfen ma dostęp do mysql? jeżeli tak nie pozwólcie mu wgrać

query type +1

xxx

Opublikowano

O co to się staneło :( multikonta :( ??? Asfenek znowu dostał po dupie ? Mam nadzieje ,że boli bo powinno !! :)

+

Racja nic nie wie o plikach.

Serwera jeszcze raz nie polecam.

Asfen ma dostęp do mysql? jeżeli tak nie pozwólcie mu wgrać

query type +1

Kelvin to Asfen zobacz wyżej. 

@edit 

http://speedy.sh/Yshfj/Idiota-Part-1.png - ss nie potrzeba skanu 

http://speedy.sh/y3CSZ/idiota-Part-2.png - ss nie potrzeba skanu 

Opublikowano

O co to się staneło :( multikonta :( ??? Asfenek znowu dostał po dupie ? Mam nadzieje ,że boli bo powinno !! :)

Kelvin to Asfen zobacz wyżej. 

hahaha Faktycznie.

Asfen dziś stwierdził że ja i osoby z którymi się zadaje to debile krętacze osoby które nic nie potrafią zrobić.

Widać asfenik jak kombinujesz i obrabiasz d*** innym

Ta c**j.K***a asfen weź ogarnij w końcu dupe bo Nixo Ci interface kodował za hajs + pare innych rzeczy ... Nie polecam i zgadzam się z askiem :v

Jeszcze Nixo się w to mieszał Grubo

Jak napisał mks nixo aka Gumiś kodował mu logowanie sam to potwierdził.

ss od Flourine aka Gówno

http://prntscr.com/473vkc

Rozmowy z GG

1764991.jpeg

Jeżeli Nixo mu kodował to jest faktem że Asfen jest w Pseudo powtarzam Pseudo Technikiem

xxx

Opublikowano

hahaha Faktycznie.

Asfen dziś stwierdził że ja i osoby z którymi się zadaje to debile krętacze osoby które nic nie potrafią zrobić.

Widać asfenik jak kombinujesz i obrabiasz d*** innym

Jeszcze Nixo się w to mieszał Grubo

Jak napisał mks nixo aka Gumiś kodował mu logowanie sam to potwierdził.

ss od Flourine aka Gówno

http://prntscr.com/473vkc

Rozmowy z GG

1764991.jpeg

Jeżeli Nixo mu kodował to jest faktem że Asfen jest w Pseudo powtarzam Pseudo Technikiem

Dobra Asek zrobiliśmy co było trzeba ma perma serwera nie będzie wychodzimy ;P 

Opublikowano

Kelvin to Asfen nie polecam.
Tak wgl ostry bekson z ciebie debilu pomyśl nast. razem zanim coś napiszesz >.< zobacz swoją składnie zdań niedojebany żółty kutasie.
Serwer gówno nie polecam ze względu na administrację jak i plików gotowca które rzekomo ;) były edytowane.
Pozdro i beka z tb.

mca.png
Opublikowano

Nie musicie dziękować że zgłosiłem Asfena za multikonto :)

Tak poza tym to mozna juz zamknac skoro ma konto zbanowane ^^

Jedyna rzecz którą w życiu dobrze zrobiłeś.

Żartuje

Wcale nie żartowałem

Serwera jeszcze raz nie polecam. Mam tylko nadzieję że liczba graczy na starcie nie przekroczy 150+

xxx

Opublikowano

Jedyna rzecz którą w życiu dobrze zrobiłeś.

Żartuje

Wcale nie żartowałem

Serwera jeszcze raz nie polecam. Mam tylko nadzieję że liczba graczy na starcie nie przekroczy 150+

Nie przekroczy bo sponsor się wycofał, Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...