Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nerius2.pl - Serwer IZZY !

.Kelvin.

Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?

• Tak.
      93
    • Nie.
      60
  2. 2. Zagrasz na starcie Nerius2.pl? Podoba ci się serwer?

• Tak.
      111
    • Nie.
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam Kelvin aka TNG aka Jarwis aka asfen który nawet nic nie umie zrobić, rozdawane eq na lewo jak to miało miejsce na exorii padnie bardzo szybko.

Ale jak chcecie to grajcie traćcie czas na serwer który i tak padnie szybciorem.

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam Kelvin aka TNG aka Jarwis aka asfen który nawet nic nie umie zrobić, rozdawane eq na lewo jak to miało miejsce na exorii padnie bardzo szybko.

Ale jak chcecie to grajcie traćcie czas na serwer który i tak padnie szybciorem.

Niestety muszę cię zmartwić gdyż pisałem że tego całego "Asfena" już nie ma w Teamie, ciężko to tak do swojego mózgu zrozumieć? chyba że ktoś ma problemy to inna rzecz.

Co ma cała Exoria wspólnego ze mną i z moją przyszłością bo nadal nie wiem, jak pisałem miałem swoje 2 inne projekty z tego jeden cały czas stoi, także proszę o nie pisanie bzdur.

Opublikowano

Nie polecam serwera będzie masa bugów

+ postoi zapewne max3-4h odradzam tu grac ;c

Skoro będzie masa bugów, zapraszam na betę to się okaże nawet jeżeli będzie od tego jest Beta, więc nie rozumiem na większości serwerów są bugi.

Jeżeli po stoi max 3-4 godziny to się również okażę, nie widzę podstaw aby serwer po stał te 3/4 godziny.

Już jutro będą otwarta beta testy.

Opublikowano

@Nukey.

Ty się tu nie wypowiadaj, twoje serwery stały max ile? Miesiąc? Dwa? A syfy z nich totalne, non stop to samo, Nic ciekawego nie dodajesz.

Zagram gdy znajdę chwilę wolnego czasu.

Opublikowano

@Nukey.

Ty się tu nie wypowiadaj, twoje serwery stały max ile? Miesiąc? Dwa? A syfy z nich totalne, non stop to samo, Nic ciekawego nie dodajesz.

Zapraszamy na oficjalny start, oraz na jutrzejszą betę która odbędzie się o 17:00.

Zapraszamy również na Forum serwera, jeżeli macie pytania śmiało pisać.

Dziś wieczorem pojawi się TeamSpeak serwera.

Opublikowano

@Nukey.

Widzisz a ten server postoi max 2h, taka jest miedzy nami roznica.

@av Bedzie jakas reklama?

Opublikowano

Widzisz a ten server postoi max 2h, taka jest miedzy nami roznica.

@av Bedzie jakas reklama?

Jeżeli uważasz że po stoi max 2H, to się okaże na starcie w takim razie.

Będzie reklama na FanPage 5k + Like, YouTuberzy: MrZabQ, Adas, Waffel, Prosto, RykoX, Bulioners, Być może Legal.

Opublikowano

Wszystko zapowiada się dość ciekawie, więc chciałbym życzyć powodzenia w realizacji wszelkich założeń projektu. Co prawda mt2 to już nie moja bajka, teraz pracuję głównie przy WarRock'u, i zupełnie się na tym nie znam... Jednakowoż wydaje mi się, że wszystko jest w miarę spójne i uda wam się coś tym osiągnąć. ;) 

Opublikowano

Z*******y serwer  zagram :)

24790528697226300755.png

Opublikowano

Dziś będzie dostępny TeamSpeak3 serwerowy.

Zapraszamy na forum.

Jutro zaczynamy o 17:00 betę klient będzie jutro z rana oraz Rejestracja.

Beta po trwa do 31 Lipca.

Opublikowano

asfen w teamie... - pozdrawiam

w prezentacij zawarte literówki.

do poprawienia

gdyby nie team to elo..

prezentacja niby jest okej wykonana, aczkolwiek nie zagram wiadomo z kogo powodu :)

Opublikowano

asfen w teamie... - pozdrawiam

w prezentacij zawarte literówki.

do poprawienia

gdyby nie team to elo..

prezentacja niby jest okej wykonana, aczkolwiek nie zagram wiadomo z kogo powodu :)

Jeżeli uważasz że nadal Asfen w Teamie, proszę podać dowody bez podstawie oskarżać sobie możesz ale nie tutaj.

Pisałem chyba 100 razy że Asfena tutaj go nie ma, kto mnie zna z wcześniejszych projektów wie kim jestem.

Także powtórzę 3 raz że nie ma go u nas, jestem ja + reszta Teamu gdzie go nie ma.

Opublikowano

Skoro w Administracji jest Asfen to serdecznie nie polecam tego człowieka :)

Zaufałem mu odnośnie serwera Exoria jak każdy z tamtejszej Administracji dał mu kredyt zaufania a On nadużył zaufania, więc Kelvin jeżeli nie chcesz się zawieść i nadużyć opinii serwera to odpuść go sobie :)

Opublikowano

Skoro w Administracji jest Asfen to serdecznie nie polecam tego człowieka :)

Zaufałem mu odnośnie serwera Exoria jak każdy z tamtejszej Administracji dał mu kredyt zaufania a On nadużył zaufania, więc Kelvin jeżeli nie chcesz się zawieść i nadużyć opinii serwera to odpuść go sobie :)

Czy ty rozumiesz że go tutaj nie ma, proszę czytaj co ja piszę a potem zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz.

Nie mam nic wspólnego z Exorią gdyż to nie był mój serwer, mam swój serwer w obiegu już który stoi 3 miesiące.

Proszę już nie pisać na temat "Asfena" bo nie wiem co wam to daję, gdy napiszecie nie polecam bo Asfen skoro go tutaj nie ma.

Z tego co mi wiadomo napisał mi że robi jakiegoś Harda tyle wiem, także proszę się opanować.

Opublikowano

Jak to czytam to aż łzawię.

Więc tak. Nie wiem tego czy jest tu Asfen aka Jarwis aka TNG aka ... ... ... ale jak będzie to cały ten team przekreślam w moich oczach, ze względu na kłamstwa, zatem mam wielką nadzieję, że go nie będzie. Jeśli wspomnianego oszusta nie będzie to z chęcią zagram na serwerze, bo pliki przypadły mi do gustu, lecz trzeba zmienić mounty, które są pay 2 win (bodajże aslan 150% potwory i exp) i usunąć klasowe pety, a zostawić czarodzieja, który ma na luda. By zbalansować trochę rozgrywkę powinniście ciut zwiększyć exp na mapie 95. Trzeba będzie zmienić to, że bronie 75 są z av2, bo będzie całkowicie porażka, bo będzie taki gościu, który chce być top1, ładuje w IS, potem idzie expić dalej i eq samo wpada, co jest bez sensu, bo powinno się dropić na owych metkach 90. Wtedy osoby, które nie idą w płatną drogę mogą ich dogonić. Oczywiście potrzebne tu szczęście. 

Zmieńcie też te sety na inne i jak napisał Venoms to w wachlarzach są dzwony/laski. 

Teraz parę pytań. 

Jakie bonusy ma fenix na start?

Jakie bonusy ma mount?

Czy będzie zielona roska?

Czy zmieniliście bonusy wierzchowców z IS?

Czy pliki są początkowe, czy "poprawione" z Exorii?

Czy będzie coś za uczestnictwo w becie?

Oczywiście podczas bety i naprawiania bugów wyjdzie czy to Asfen, więc nie martwcie się, bo on nie potrafi zrobić najprostszych rzeczy.

Napiszę jeszcze raz, jeśli nie ma wspomnianego Asfena w teamie, to polecam. Jeśli on w nim będzie (a to się wyda) to dużo osób się postara, żeby żaden jego serwer, lub projekt, w którym uczestniczy nie wstał.

Opublikowano

Jak to czytam to aż łzawię.

Więc tak. Nie wiem tego czy jest tu Asfen aka Jarwis aka TNG aka ... ... ... ale jak będzie to cały ten team przekreślam w moich oczach, ze względu na kłamstwa, zatem mam wielką nadzieję, że go nie będzie. Jeśli wspomnianego oszusta nie będzie to z chęcią zagram na serwerze, bo pliki przypadły mi do gustu, lecz trzeba zmienić mounty, które są pay 2 win (bodajże aslan 150% potwory i exp) i usunąć klasowe pety, a zostawić czarodzieja, który ma na luda. By zbalansować trochę rozgrywkę powinniście ciut zwiększyć exp na mapie 95. Trzeba będzie zmienić to, że bronie 75 są z av2, bo będzie całkowicie porażka, bo będzie taki gościu, który chce być top1, ładuje w IS, potem idzie expić dalej i eq samo wpada, co jest bez sensu, bo powinno się dropić na owych metkach 90. Wtedy osoby, które nie idą w płatną drogę mogą ich dogonić. Oczywiście potrzebne tu szczęście. 

Zmieńcie też te sety na inne i jak napisał Venoms to w wachlarzach są dzwony/laski. 

Teraz parę pytań. 

Jakie bonusy ma fenix na start?

Jakie bonusy ma mount?

Czy będzie zielona roska?

Czy zmieniliście bonusy wierzchowców z IS?

Czy pliki są początkowe, czy "poprawione" z Exorii?

Czy będzie coś za uczestnictwo w becie?

Oczywiście podczas bety i naprawiania bugów wyjdzie czy to Asfen, więc nie martwcie się, bo on nie potrafi zrobić najprostszych rzeczy.

Napiszę jeszcze raz, jeśli nie ma wspomnianego Asfena w teamie, to polecam. Jeśli on w nim będzie (a to się wyda) to dużo osób się postara, żeby żaden jego serwer, lub projekt, w którym uczestniczy nie wstał.

Tak Asfena na 101% nie ma i nie będzie, powtarzam to po raz enty.

Ja jestem odpowiedzialny tylko za Serwer oraz jego stabilność.

- Fenix ma 15% na Potwory.

- Mount najlepszy ma 20k Hp, 30% doświadczenia oraz, 30% Potwory.

- Nie, nie będzie jej.

- Nie wiem o co chodzi, nie są to pliki Exorii.

- Są to początkowe Averii, nie żadne Exorii.

- Myślę że dla osób aktywnych nagroda w postaci SM.

Opublikowano

Czy ty rozumiesz że go tutaj nie ma, proszę czytaj co ja piszę a potem zastanów się 10 razy zanim coś napiszesz.

Nie mam nic wspólnego z Exorią gdyż to nie był mój serwer, mam swój serwer w obiegu już który stoi 3 miesiące.

Proszę już nie pisać na temat "Asfena" bo nie wiem co wam to daję, gdy napiszecie nie polecam bo Asfen skoro go tutaj nie ma.

Z tego co mi wiadomo napisał mi że robi jakiegoś Harda tyle wiem, także proszę się opanować.

Ale czy ja mówię, że masz coś wspólnego z Exorią ?:) Nie.. Czytaj również dokładnie gdyż to chodzi o Naszą Administracje i Asfena a nie o Cb.

A Tobie po prostu tylko dobrze doradzam.  A Twoje mydlenie oczu o tym osobniku kolego nic nie daje gdyż gdyby nie miał nic wspólnego z Twoją działalnością nie wiedziałbyś tyle na jego temat + zdecyduj się czy jest w team, czy jest TGM'em czy go nie ma. 

Opublikowano

Ale czy ja mówię, że masz coś wspólnego z Exorią ? :) Nie.. Czytaj również dokładnie gdyż to chodzi o Naszą Administracje i Asfena a nie o Cb.

A Tobie po prostu tylko dobrze doradzam.  A Twoje mydlenie oczu o tym osobniku kolego nic nie daje gdyż gdyby nie miał nic wspólnego z Twoją działalnością nie wiedziałbyś tyle na jego temat + zdecyduj się czy jest w team, czy jest TGM'em czy go nie ma. 

Rozumiesz że go nie ma w Teamie, był jako TGM lecz po reputacji zostałem zmuszony go usunąć z Teamu, napisał mi tyle że robi jakiś serwer Hard i to tyle naszej rozmowy.

Także po raz 100 piszę, nie ma i nie będzie go w Teamie dziękuję i myślę że zrozumiałeś że go nie ma i nie będzie.

Opublikowano

Asfenka w Teamie jakie on nie mial nickow ''Asfen,Asfenka'' :D hah:P Dobra NIE POLECAM ze wzgledu na tego osobnika co do serwa pliki na gotowcu edytowane:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...