Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nerius2.pl - Serwer IZZY !

.Kelvin.

Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?

• Tak.
      93
    • Nie.
      60
  2. 2. Zagrasz na starcie Nerius2.pl? Podoba ci się serwer?

• Tak.
      111
    • Nie.
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odradzam gry na serwerze.

W zalozyciel serwera Kelvin aka Asfen aka Jarwis aka innych milion nickow.

Zaraz napisze do Lorda Makina to wam zamknie zapowiedz ;]

Hejtujesz go, robisz spam mu w temacie, tylko dlatego że masz swój serwer? Takim zachowaniem właśnie odpychasz ludzi od siebie, a nie przyciągasz. 

Przecież każdemu może coś nie wyjść.. to nie jest robot tylko człowiek. Zrobi jeden błąd i zaraz kilkadziesiąt hejterów się zleci.

"Nie polecam bo bla bla. "

Wybacz za spam. ;)

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam Serwera, Asfen aka TNG Kolejny niewypał ?

Ile mam pisać on jest tylko TGM czytać co piszę, po 2 to mój serwer nie jego po 3 ja wszystko mam naprawione jak już pisałem + wgrałem kilka istotnych zmian oraz rzeczy.

Na dniach pojawi się w prezentacji takie coś jak:

* Magazyn Gildii.

* Gui Postaci.

* Gui Peta.

* Gui Biologa.

Opublikowano

nie ma to jak postawic dobrego nulleda na forum :)

odradzam grania na serwie gdyz jest tam asfen

Proszę pokaż mi teraz gdzie większość serwerów ma Nulleda, kto ci specjalnie kupi licencję za 500 zł + specjalnie na forum.

Jeżeli uważasz że Asfen ma TGM i od razu odradzasz grania to widać jakim jesteś typem, dla mnie by się liczył serwer oraz główny założyciel a nie poboczna administracja.

Pozdrawiam Kelvin.

Opublikowano

Witam.

Ciekawie się zapowiada i super prezentacja.

Pozdrowienia dla mojego Ziomka Kirito.

Mam nadzieje że start będzie udany.

837341413742376668518.png

Opublikowano

2 dni przed startem pojawi się reklama u YouTuberów oraz na różnych większych FanPage.

Reklama będzie u: MrZabQ, Adas, Bulioners, SiemBid27, RykoX, Prosto, oraz paru innych.

Opublikowano

Przecież asfen jest tu głównym adminem -.-

Nie wiem czy asfen czy nie asfen. Ale jeśli info się potwierdzi to arivederci roma. ;)

Opublikowano

Ile mam pisać on jest tylko TGM czytać co piszę, po 2 to mój serwer nie jego po 3 ja wszystko mam naprawione jak już pisałem + wgrałem kilka istotnych zmian oraz rzeczy.

Na dniach pojawi się w prezentacji takie coś jak:

* Magazyn Gildii.

* Gui Postaci.

* Gui Peta.

* Gui Biologa.

Czy Ty czytasz to co piszesz ? On jest Tylko TNG ? Chłopie zapytaj kolegi może Ci powie resztę nicków  ;)

Pozdro Janek

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

nie ma to jak postawic dobrego nulleda na forum :)

odradzam grania na serwie gdyz jest tam asfen

Forum jest na legalnym kluczu.

Btw. Co z tym Asfenem? Bo już nie wiem czy wbijać do gry i nabijać posty pod tematem.

Opublikowano

Proszę pokaż mi teraz gdzie większość serwerów ma Nulleda, kto ci specjalnie kupi licencję za 500 zł + specjalnie na forum.

Jeżeli uważasz że Asfen ma TGM i od razu odradzasz grania to widać jakim jesteś typem, dla mnie by się liczył serwer oraz główny założyciel a nie poboczna administracja.

Pozdrawiam Kelvin.

Ok raporcik leci :*

Forum jest na legalnym kluczu.

Btw. Co z tym Asfenem? Bo już nie wiem czy wbijać do gry i nabijać posty pod tematem.

Przecież sam się przyznał, że ma nulleda. xD

Jeszcze raz nie polecam głównym adminem jest asfen aka pierdyliad innych nicków, i server postoi max 2h w porywach do tygodnia. xD

Opublikowano

Polecam serwer, administracja doświadczona wiele się już nauczyła.. Tylko czekać na start i grać. Liczę na was chłopaki powodzenia ;).

Opublikowano

Polecam serwer, administracja doświadczona wiele się już nauczyła.. Tylko czekać na start i grać. Liczę na was chłopaki powodzenia ;).

Dziękujemy tobie też życzę dużo dobrego z twoim serwerem.

Opublikowano

KATEGORYCZNIE ODRADZAM!

Niestety miałem okazję zagrać na serwera exoria.

Administracja wypuśiła serwer, a potem w ogóle nie ingerowała w jego rozwój... Obiecywali dużo, ale kompletnie nic nie zrobili.

Najlepsze jest to, że 1 odsłona upadła po niecałych 3 godzinach.

Są niezbite dowody na to, że to kolejny serwer tego samego nieodpowiedzialnego typa, któremu zależy tylko na kasie?

Jakie?

Te które podał Nukey. -one już mi wystarczają, ale ja zauważyłem jeszcze inne.

Między innymi:

-Handlarka różności i handlarz brońmi jest dokładnie taki sam (chodzi o itemy, które się znajdują w sklepie)

-te same zbroje, tylko chyba w innej kolejności

-dokładnie te same pety i mounty (na innych serwerach ich nie widziałem)

-dokładnie te same mapy i na nich resp mobów

-drop z metinów dokładnie taki sam, zero edycji

I ty dalej będziesz się upierał, że ten cały asfen jest tylko tgm?

Od razu można zobaczyć, że to to samo gówno co exoria, zarobicie hajs i będziecie zadowoleni, a co będzie dalej z serwerem to już nie wasza sprawa.

Mogę dać sobie głowę uciąć, że będzie tak jak napisałem.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

KATEGORYCZNIE ODRADZAM!

Niestety miałem okazję zagrać na serwera exoria.

Administracja wypuśiła serwer, a potem w ogóle nie ingerowała w jego rozwój... Obiecywali dużo, ale kompletnie nic nie zrobili.

Najlepsze jest to, że 1 odsłona upadła po niecałych 3 godzinach.

Są niezbite dowody na to, że to kolejny serwer tego samego nieodpowiedzialnego typa, któremu zależy tylko na kasie?

Jakie?

Te które podał Nukey. -one już mi wystarczają, ale ja zauważyłem jeszcze inne.

Między innymi:

-Handlarka różności i handlarz brońmi jest dokładnie taki sam (chodzi o itemy, które się znajdują w sklepie)

-te same zbroje, tylko chyba w innej kolejności

-dokładnie te same pety i mounty (na innych serwerach ich nie widziałem)

-dokładnie te same mapy i na nich resp mobów

-drop z metinów dokładnie taki sam, zero edycji

I ty dalej będziesz się upierał, że ten cały asfen jest tylko tgm?

Od razu można zobaczyć, że to to samo gówno co exoria, zarobicie hajs i będziecie zadowoleni, a co będzie dalej z serwerem to już nie wasza sprawa.

Mogę dać sobie głowę uciąć, że będzie tak jak napisałem.

Dlaczego mi kolegi piszesz o Exorii? Skoro to nie był mój serwer i nie ma nic wspólnego z tym serwerem.

Proszę cię skoro nic nie wiesz nie pisz bzdur.

Skoro uważasz że ja jako główny założyciel to Asfen, zapraszam na TeamSpeaka a nie, skoro piszę że jest on w administracji jako TGM to dalej swoje.

Powiem tyle nie są to pliki Exori tylko Averi od Aska, które ja sam edytowałem oraz naprawiałem także mam trochę pojęcie o tym.

Wszystko okaże się na starcie.

Opublikowano

Pozdrawiam Kelvin.

Jeżeli ktoś nie chce płacić ładnej kary to kupi jest takie coś jak prawa autorskie...

A co do serwera nie polecam bo Asfen :)

isaricbaner.png

Opublikowano

Mogę tylko nie polecić.

Uzasadnij swoją odpowiedź leci raport.

W takim razie że są bardzo duże hejty na serwer Asfen zostaje wydalony z Teamu, ze względu na zaszkodzeniu reputacją serwera.

Niestety dogadałem się z nim powiedziałem mu co i jak, lecz on uciekł od razu z TeamSpeaka także od godziny 21:45 Asfena w Teamie już nie ma i nie będzie, lecz reszta Teamu jaka była pozostaję bez zmian.

Mam nadzieję że teraz hejty co do niego odpuszczą, i będą komentować teraźniejszy Team oraz serwer.

Dziękuję za uwagę Kelvin.

* Na serwer zwiększyłem szybkość ruchu mobom, aby szybciej podchodziły pod postać.

Opublikowano

Uzasadnij swoją odpowiedź leci raport.

W takim razie że są bardzo duże hejty na serwer Asfen zostaje wydalony z Teamu, ze względu na zaszkodzeniu reputacją serwera.

Niestety dogadałem się z nim powiedziałem mu co i jak, lecz on uciekł od razu z TeamSpeaka także od godziny 21:45 Asfena w Teamie już nie ma i nie będzie, lecz reszta Teamu jaka była pozostaję bez zmian.

Mam nadzieję że teraz hejty co do niego odpuszczą, i będą komentować teraźniejszy Team oraz serwer.

Dziękuję za uwagę Kelvin.

* Na serwer zwiększyłem szybkość ruchu mobom, aby szybciej podchodziły pod postać.

Mało kreatywny jestes :D już to pisales ze asfen uciekl z tsa itd xD wciskaj dalej bajeczki ze to nie ty asfen  ;) złodzieju.

@av skad bronie 75?

Opublikowano

Mało kreatywny jestes :D już to pisales ze asfen uciekl z tsa itd xD wciskaj dalej bajeczki ze to nie ty asfen  ;) złodzieju.

@av skad bronie 75?

Bożę człowieku czy ty jesteś poważny czy nie bardzo?

Wejdź na TeamSpeak i udowodnimy ci że w Teamie go nie ma, naprawdę jesteś tak ułomnym dzieciakiem czy niedorozwiniętym?

Szkoda słów na ciebie po prostu.

Na serwer został dodany bonus dla każdego na start:

attech.jpg
Opublikowano

Bożę człowieku czy ty jesteś poważny czy nie bardzo?

Wejdź na TeamSpeak i udowodnimy ci że w Teamie go nie ma, naprawdę jesteś tak ułomnym dzieciakiem czy niedorozwiniętym?

Szkoda słów na ciebie po prostu.

To wytlumacz mi dlaczego

- w prezentacji pisalo exoria.pl

- zajebałeś fabułe innemu serverowi

- asfen dodał waszą prezentacje i akurat taka sama ankieta i szybko usunal? :P czyżby pomyliles konta? xD

- interface exori

- bronie takie same jak na exori

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...