Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nerius2.pl - Serwer IZZY !

.Kelvin.

Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?

• Tak.
      93
    • Nie.
      60
  2. 2. Zagrasz na starcie Nerius2.pl? Podoba ci się serwer?

• Tak.
      111
    • Nie.
      42

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak serwer postoi dłużej niż tydzień i nie będzie żadnych problemów itd. to wbije ;)

Tak gwarantujemy że serwer postoi tyle, aby graczy trochę grało, o stabilność oraz o aktywność administracji nie ma się co przejmować.

Serwer będzie stać póki graczy trochę będzie, a myślę że będzie bo wydałem na dość sporą reklamę.

Opublikowano

Nie polecam, bo syf Asfen w TEAM.

Serwer nie utrzyma się 2 tygodni..

Widzę kolejny, ja już się na ten temat nie wypowiadam i zapoznaj się z moimi postami na ten temat.

Edit: Zapraszamy na nasze forum forum.nerius2.pl, jest otwarta rekrutacja na Moderatora forum.

Opublikowano

Polecam serwer jak i administracje na prawde ogarnięci ludzie...ja oczywiście zagram na serwerze.Co do Administracji na prawde polecam i gwarantuje że serwer szybko nie padnie ;)

Opublikowano

Asfena nie ma w teamie dzieci... Kelvin to całkiem inna osoba która jak widać zna się na tym co robi .:)

Opublikowano

Asfena nie ma w teamie dzieci... Kelvin to całkiem inna osoba która jak widać zna się na tym co robi . :)

Dzięki, wiesz oni nadal nie rozumieją ale bywa jak to mówią.

Na forum odbywa się rekrutacja na Moderatora forum zapraszamy.

Opublikowano

Czemu start serwera przesunął się o 1 dzień ? :F

Start serwera Oficjalny odbędzie się 2 Sierpnia.

A Beta testy już jutro.

Opublikowano

Pliczki averii, tylko klient troche edytowane, co do plików to nowości tu nie widzę. Ale powodzonka zapowiada się fajnie

Tak są averii, jest dużo edytowane Dungeony są, nowe bossy, moby nowe, Klient jest całkiem nowy odświeżony, + dużo mniejszych spraw dopracowanych.

Także to co w zapowiedzi to nie wszystko co czeka was na serwerze.

Rejestracja została otwarta na jutrzejszą betę, jeżeli chcę ktoś wejść na betę oblukać serwer zapraszamy, dla aktywnych będą nagrody na Oficjalu:

http://nerius2.pl/?page=account&subpage=register

Klient będzie 6 godzin przed startem Bety.

TeamSpeak3: live4game.pl Mamy strefę troszkę niżej niż poczekalnia zapraszamy  na TeamSpeaka, do tworzenia kanałów pogaduch z graczami/adminami.

Opublikowano

Start serwera Oficjalny odbędzie się 2 Sierpnia.

A Beta testy już jutro.

No tak, tylko na fb było zapowiadane że start odbędzie się 1 sierpnia, czemu przesunięto start ? Dla mnie jest akurat ważne ponieważ 4 wyjeżdżam i 1 dzień mniej dla mnie ;c

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

No tak, tylko na fb było zapowiadane że start odbędzie się 1 sierpnia, czemu przesunięto start ? Dla mnie jest akurat ważne ponieważ 4 wyjeżdżam i 1 dzień mniej dla mnie ;c

Gdyż nie będzie mnie w domu 1 Sierpnia, więc został przełożony na 2 Sierpnia.

Opublikowano

Zapowiedz wygląda bardzo ciekawie wiele nowości więc jak najbardziej polecam.

Dodatkowo rozmawiałem, a głównym administratorem i okazał się bardzo w porządku słyszałem też parę informacji dotyczące serwera więc OGROMNY + za To ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...