Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nerius2.pl - Serwer IZZY !

.Kelvin.

Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?

• Tak.
      93
    • Nie.
      60
  2. 2. Zagrasz na starcie Nerius2.pl? Podoba ci się serwer?

• Tak.
      111
    • Nie.
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no mam juz tego typa dosyc robi serwery na 1 dzien i jeszcze moderatorzy pozwalaja by dalej robil te serwery.

Z calego gleboko serca nie polecam tego zjeba*ego serwera;]

Asfen oraz Grafiese dziecko z ts-a, które ma głos jak 11latek.

Odradzam tu gry;]

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Asfen który to juz serwer?? Tym razem do niemczech czy norwegi??

@topic: Niezagram kolejne gówno jakich wiele

Opublikowano

Wielki [GM]Meester z Avretha co sypał itemki na glebe. I robi najgrosza grafike jaka widzialem na tym forum.

Nie polecam serwera ;]

najgorszą grafikę na forum ale haj$ się zgadza jak to mówią i zlecenia sypią :D a co tego sypania itemków na glebę nie chcę cie tu kompromitować ale proszę :D tutaj pan super technik kazadar aka soeon na serwerze Avreath praca idzie pełną parą jak widać

https://www.youtube.com/watch?v=q2xJkJ74XoQ&list=UUEuwViZnwVOK3tERHDHoBxQ

Opublikowano

Asfen który to juz serwer?? Tym razem do niemczech czy norwegi??

@topic: Niezagram kolejne gówno jakich wiele

Każdy to uważa mnie za Asfena, zapraszam na PW pogadamy sobie na TeamSpeaku i wtedy okaże się czy jestem "Asfenem".

Opublikowano

Nie no mam juz tego typa dosyc robi serwery na 1 dzien i jeszcze moderatorzy pozwalaja by dalej robil te serwery.

Z calego gleboko serca nie polecam tego zjeba*ego serwera;]

Asfen oraz Grafiese dziecko z ts-a, które ma głos jak 11latek.

Odradzam tu gry;]

Dziecko :*( może wejdziemy na TS bo chyba mnie nigdy nie słyszałeś a co do tego nie jestem w team tego SERWERA JESZCZE RAZ POWTARZAM :)

Opublikowano

Dziecko :*( może wejdziemy na TS bo chyba mnie nigdy nie słyszałeś a co do tego nie jestem w team tego SERWERA JESZCZE RAZ POWTARZAM :)

Jestes wteamie bałwanie i sie juz zamknij mam tu puscisc nagranie z exorii jak spiewales jak dziecko?

12 Latku?

Nie polecam serwera ze wzgledu na zalozyciela Asfena to chyba kpina ze nadal reklamuje serwery na mpc;]

Zglaszam raport do Lorda Makina.

Opublikowano

Jestes wteamie bałwanie i sie juz zamknij mam tu puscisc nagranie z exorii jak spiewales jak dziecko?

12 Latku?

Nie polecam serwera ze wzgledu na zalozyciela Asfena to chyba kpina ze nadal reklamuje serwery na mpc;]

Zglaszam raport do Lorda Makina.

o.O ja śpiewałem no chyba nie po pierwsze nie mam talentu :*( daj to nagranie bo jestem bardzo ciekawy a po drugie może wejdziemy na TS bo widać jakieś wodogłowie pan ma

Opublikowano

dość przyzwoicie to wygląda, fajne bronie, zbroje, pety, myślę, że zagram i zachęcę innych graczy metin2 do wspólnej rozgrywki na tym serwerze! Niech się powodzi :)

Dzięki ci Mikołaj, oni nadal wierzą w to że ja jestem Asfenem, może ty coś im przetłumaczysz do ich mózgów pozdrawiam Kelvin.  :)

Opublikowano

XDD mówiłem wam że tak będzie ja wykonywałem grafike na ten serwer zapłate otrzymałem jestem zadowolony :) w team nie ma żadnego asfena skąd to wiem ???

ponieważ byłem w team exorii i jeżeli był by tu asfen który leci w "kulki" nigdy nie zgodził bym się na wykonywanie grafiki na jego serwer gdzie i tak pewnie zapłaty bym nie otrzymał ogólnie administracja udczciwa spoko POLECAM w team nie ma asfena powtarzam :) 

Shaggy najbardziej żałosny człowiek na forum który miał 10 serwerów po czym max ilość na nich to 50 osób pochwal się tym :D albo że zarabiasz na serwerach 15 tys pozdrowienia dla tego pana :D 

Ja pier****, już nie mogę!

Przecież wy sobie sami cały czas zaprzeczacie.

Grafiese, mam rozumieć, że to jest przypadek, że pomagasz przy tym serwerze?

Przypadkiem byłeś GMem na serwerze Exoria aka stolec stojący przez 3 godziny?

Jak zapytałem cie na tsie co z serwerem, to odpowiedziałeś:

(Cytuję) "Mam to w dupie, ja jestem tylko gmem i nic nie mogę więcej, zrobiłem to co miałem zrobić. A oni nic nie robią i pojechali na wakacje." - to właśnie pokazuje, jacy jesteście odpowiedzialni.

Według mnie to co robicie jest żałosne i szkoda, że ci wszyscy, którzy zagrają, będę poszkodowani, stracą swój czas i pieniądze. A wy za to, że jesteście takimi cwaniaczkami i idziecie na łatwizne, zarobicie pięniadzę i będziecie mieli serwer w dupie, tak jak to było wcześniej.

Takim ludziom życzę jak najgorzej.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

(Cytuję) "Mam to w dupie, ja jestem tylko gmem i nic nie mogę więcej, zrobiłem to co miałem zrobić. A oni nic nie robią i pojechali na wakacje." - to właśnie pokazuje, jacy jesteście odpowiedzialni.

Według mnie to co robicie jest żałosne i szkoda, że ci wszyscy, którzy zagrają, będę poszkodowani, stracą swój czas i pieniądze. A wy za to, że jesteście takimi cwaniaczkami i idziecie na łatwizne, zarobicie pięniadzę i będziecie mieli serwer w dupie, tak jak to było wcześniej.

Przepraszam ciebie bardzo ale Grafiese zrobił dla nas tylko Grafikę, go w Teamu nie ma dostał zapłaty i to wszystko naprawdę czy kolejny bez mózg na tym forum?

Skończcie wkońcu te przepychanki, bo do niczego nie prowadzą.

Rockets z dziećmi tak bywa, nie mają dowodów a szczekają jak psy nagrodzisz ich trochę warnami, być może się uspokoją.
Rozumiem 1 post ale tutaj parę osób po 5/10 postów piszę żałosne.
Opublikowano

Robiłem grafikę i mi za to zapłacili jak inne serwery nie jestem tam GM :) więc proszę cie stary nie myl tego

@Szybko wbić maksymalny lvl ???

Opublikowano

Robiłem grafikę i mi za to zapłacili jak inne serwery nie jestem tam GM :) więc proszę cie stary nie myl tego

@Szybko wbić maksymalny lvl ???

Myślę że 2/3 tygodnie i maksymalny poziom zostanie wbity.

Opublikowano

Nie podajemy linków do fb.

Okej nie wiedziałem gdyż od nie dawna jestem na MPCForum.

W takim razie już nie dodaję.

Masz Pytania/Propozycję pisz śmiało na pewno w szybkim czasie rozpatrzymy twoją propozycję lub szybko odpiszemy ci na twoje pytanie.

Zapraszamy również na forum:

forum.nerius2.pl
Opublikowano

Okej nie wiedziałem gdyż od nie dawna jestem na MPCForum.

W takim razie już nie dodaję.

Masz Pytania/Propozycję pisz śmiało na pewno w szybkim czasie rozpatrzymy twoją propozycję lub szybko odpiszemy ci na twoje pytanie.

Zapraszamy również na forum:

forum.nerius2.pl

Kto Cie polskiego uczył to na prawde nie wiem..

Będą zmieniane sety zbroi? Nie ciekawie wygladają te, które widnieją w prezce.

Opublikowano

Kto Cie polskiego uczył to na prawde nie wiem..

Będą zmieniane sety zbroi? Nie ciekawie wygladają te, które widnieją w prezce.

Jest ogółem 6 setów lecz jeden jest do odkrycia w grze, reszta setów zostanie tak jak są.

Opublikowano

Polecam serwerek :) mam nadzieje Panowie ze wszytko pójdzie zgodnie z waszym planem i będzie to dobry serwer easy

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Polecam serwerek :) mam nadzieje Panowie ze wszytko pójdzie zgodnie z waszym planem i będzie to dobry serwer easy

Dzięki ProBoszcz no też mamy taką nadzieję, reklamy ruszają już nie długo.

Powodzenia tam z waszym serwerkiem i mam nadzieję że będzie to jeden z lepszych Hardów.

Opublikowano

Skończcie wkońcu te przepychanki, bo do niczego nie prowadzą.

a twój post to co niby jest? sobie tez daj ostrzeżenie bo to jest zwykły spam, wyje

polecam, całkiem fajnie sie prezentuje, tylko zmieńcie te podłoża - straszne, kiedy start?

Opublikowano

a twój post to co niby jest? sobie tez daj ostrzeżenie bo to jest zwykły spam, wyje

polecam, całkiem fajnie sie prezentuje, tylko zmieńcie te podłoża - straszne, kiedy start?

Start jest 2 Sierpnia, beta odbędzie się w Poniedziałek o godzinie 17:00.

Dodaliśmy również ankietę co do Zwoju Powrotu Statusu, wy jako gracze decydujecie o tym czy ma znajdować się on na serwerze czy też nie.

Opublikowano

Ehhh... a zapowiadało się na początku fajnie, tylko zauważyłem nick asfen aka jarwis aka tng aka jestem rudy i już się nie chce grać ;c

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Każdy to uważa mnie za Asfena, zapraszam na PW pogadamy sobie na TeamSpeaku i wtedy okaże się czy jestem "Asfenem".

Dasz jakiegoś typa bez mutacji ? starasz się na siłę robić z ludzi debili ale większego od siebie nie znajdziesz nigdzie gówno nie serwer 

Dzięki ProBoszcz no też mamy taką nadzieję, reklamy ruszają już nie długo.

Powodzenia tam z waszym serwerkiem i mam nadzieję że będzie to jeden z lepszych Hardów.

O Boże proboszcz liże dupe żeby go już nie hejtowali pod MPCforumem najebany o 2 w nocy nawet mogę to stwierdzić... kij ci w oko dla mnie jesteś zerem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...