Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Nerius2.pl - Serwer IZZY !

.Kelvin.

Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie zwój powrotu statusu na serwerze?

• Tak.
      93
    • Nie.
      60
  2. 2. Zagrasz na starcie Nerius2.pl? Podoba ci się serwer?

• Tak.
      111
    • Nie.
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wytlumacz mi dlaczego

- w prezentacji pisalo exoria.pl

- zajebałeś fabułe innemu serverowi

- asfen dodał waszą prezentacje i akurat taka sama ankieta i szybko usunal? :P czyżby pomyliles konta? xD

- interface exori

- Gdyż jak mówiłem były to pliki Averi/Exori.

- Pisałem wcześniej że Asfen miał dostęp tutaj i robił zapowiedź.

- Dlatego wziąłem to pod uwagę i wydaliłem go z Teamu.

- Interfejs jest zielony więc nie wiem czy na Exori był ten sam.

Proszę cię pisz na PW a nie spamujesz w jednym temacie, jedno i to samo skoro coś mówię to tak jest.

Jak by ktoś nie wiedział byłem Technikiem serwerów: Daliner.pl, Egnaro.pl, Alcatra.pl.

Pomoc na serwerze Argentus.pl

Już więcej nie odpiszę na Temat Asfena, gdyż wszystko zostały wypisane wyżej.

Edit: Jeżeli macie pytania odnośnie serwera zapraszam, na wszystko odpowiem.

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM GOTOWIEC + ASFEN

Parę cytatów z prezentacji

» Typ Serwera:

Nad typem serwera trwały długie spekulacje. Na początku miał być to Hard/Medium, lecz po długich przemyśleniach doszliśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie serwera typu Easy/Medium. Wszystko zostało połączone w idealną harmonię, abyście czuli się jak najlepiej.

Ile trwały? wrzucić gotowe pliki i odpalić? Żałosne

Na naszym serwerze nie chcieliśmy przesadzać z setami, dlatego też postanowiliśmy dodać 5 nowych setów jest ogółem 6 lecz ostatni set jest dla was niespodzianką.

Prezentują się one w taki oto sposób:

Nie postanowiliście dodać tylko wrzuciliście gotowce.

Pomyśleliśmy również ograczach, którzy lubią sobie poexpić. Dodaliśmy 3 nowe mapy, na które można się dostać po osiągnięciu odpowiedniego poziomu.

Nie dodaliście tylko wrzuciliście gotowe wraz z wszystkim co wymieniłem wcześniej.

Serwer postawiony na gotowcach widać że będzie gównem.

Administracja nawet pomyliła kolejność zbroi oraz broni. Żałosne świadczy to o nieznajomości plików.

xxx

Opublikowano

NIE POLECAM GOTOWIEC + ASFEN

Parę cytatów z prezentacji

» Typ Serwera:

Nad typem serwera trwały długie spekulacje. Na początku miał być to Hard/Medium, lecz po długich przemyśleniach doszliśmy do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem będzie stworzenie serwera typu Easy/Medium. Wszystko zostało połączone w idealną harmonię, abyście czuli się jak najlepiej.

Ile trwały? wrzucić gotowe pliki i odpalić? Żałosne

Na naszym serwerze nie chcieliśmy przesadzać z setami, dlatego też postanowiliśmy dodać 5 nowych setów jest ogółem 6 lecz ostatni set jest dla was niespodzianką.

Prezentują się one w taki oto sposób:

Nie postanowiliście dodać tylko wrzuciliście gotowce.

Pomyśleliśmy również ograczach, którzy lubią sobie poexpić. Dodaliśmy 3 nowe mapy, na które można się dostać po osiągnięciu odpowiedniego poziomu.

Nie dodaliście tylko wrzuciliście gotowe wraz z wszystkim co wymieniłem wcześniej.

Serwer postawiony na gotowcach widać że będzie gównem.

Administracja nawet pomyliła kolejność zbroi oraz broni. Żałosne świadczy to o nieznajomości plików.

Widzę kolejny znawca który nie czyta co piszę.

Kolejność zbroi oraz broni kolego została zmieniona na serwerze, także nie wiem po co to piszesz.

Gotowcach możliwe że tak lecz zostało większość rzeczy zmienione.

Także już się nie poniżaj Asku, idź stawiać dalej swoje serwery na tydzień/dwa.

Fajnie to tak bez dowodów wrzucać coś co jest nie prawdą, dasz dowody to uwierzę.

Opublikowano

XDD mówiłem wam że tak będzie ja wykonywałem grafike na ten serwer zapłate otrzymałem jestem zadowolony :) w team nie ma żadnego asfena skąd to wiem ???

ponieważ byłem w team exorii i jeżeli był by tu asfen który leci w "kulki" nigdy nie zgodził bym się na wykonywanie grafiki na jego serwer gdzie i tak pewnie zapłaty bym nie otrzymał ogólnie administracja udczciwa spoko POLECAM w team nie ma asfena powtarzam :) 

Shaggy najbardziej żałosny człowiek na forum który miał 10 serwerów po czym max ilość na nich to 50 osób pochwal się tym :D albo że zarabiasz na serwerach 15 tys pozdrowienia dla tego pana :D 

Opublikowano

Widzę kolejny znawca który nie czyta co piszę.

Kolejność zbroi oraz broni kolego została zmieniona na serwerze, także nie wiem po co to piszesz.

Gotowcach możliwe że tak lecz zostało większość rzeczy zmienione.

Także już się nie poniżaj Asku, idź stawiać dalej swoje serwery na tydzień/dwa.

Fajnie to tak bez dowodów wrzucać coś co jest nie prawdą, dasz dowody to uwierzę.

Misiu kochany właśnie robisz serwer na tych plikach serwera na dzień dwa.

teraz tak

23614316439992414719.png

79335084965410090171.png

Jeżeli to są wachlarze <wszystkie> to Ci życze powodzenia

93253260271680333977.png

04472555378261745241.png

72527705911030295939.png

58706499071332982450.png

Są to zbroje dostępne w internetach a wy nawet kolejnosci nie potraficie ustawić .

Jesteście beznadziejni.

xxx

Opublikowano

Misiu kochany właśnie robisz serwer na tych plikach serwera na dzień dwa.

teraz tak

23614316439992414719.png

79335084965410090171.png

Jeżeli to są wachlarze <wszystkie> to Ci życze powodzenia

93253260271680333977.png

04472555378261745241.png

72527705911030295939.png

58706499071332982450.png

Są to zbroje dostępne w internetach a wy nawet kolejnosci nie potraficie ustawić .

Jesteście beznadziejni.

Przepraszam jeżeli ci coś nie pasuję to proszę opuść temat tak, ja sobie układałem system ulepszeń według siebie mogę mieszać bronie/zbroie jak chcę nikt mi tego nie zabroni.

Opublikowano

No to widzę że jesteś nieżle upośledzony jeżeli Dajesz zbroje Czerwonego smoka na

Wojownik- Przed Ostatnią

Sura- Pierwszą

Ninja- Trzecią

Szaman- Drugą

Co do Broni nie wspomnę ale

79335084965410090171.png

1 i 4 to laski / wachlarze

xxx

Opublikowano

• HAHAHAHHAH NIE polecam ;] dlaczego :?

Postaje nowy serwer metin2 Easy podrąbali nazwe serwera dodali tylko 2 a prawdziwa nazwa jest nerius.pl ta domene wykupili juz ponad 4miechy 

Przepraszam cię kolego ale nazwę wymyśliłem ja przykro mi bardzo że już taki serwer jest, skąd mam wiedzieć że już jest taki serwer o nazwie "Nerius"?

Pomyśl trochę, to gdybym ja zajął domenę i dopisał sobie 2 to też bym miał przyjść w waszą prezentację i pisać komentarz, nie polecam zajebaliście nam domenę?

Przemyśl co piszesz bo naprawdę to jest żenujące.

Opublikowano

Nie,nie,nie,nie,nie,nie znowu serwer na tych gównianych  plikach ? W sumie walić pliki!  Asfen jako technik mówi samo za siebie jesteś wrzodem na tym forum który trzeba usunąć. Nie polecam nie pozdrawiam ścierwo nie technik. 

Opublikowano

Przepraszam cię kolego ale nazwę wymyśliłem ja przykro mi bardzo że już taki serwer jest, skąd mam wiedzieć że już jest taki serwer o nazwie "Nerius"?

Pomyśl trochę, to gdybym ja zajął domenę i dopisał sobie 2 to też bym miał przyjść w waszą prezentację i pisać komentarz, nie polecam zajebaliście nam domenę?

Przemyśl co piszesz bo naprawdę to jest żenujące.

Życzę powodzenia z rozwalonym serwerem :] All rozje***

Opublikowano

Życzę powodzenia z rozwalonym serwerem :] All rozje***

Pozdrawiam ciebie, tak się przestraszyłem takie groźby koleszko nie w moją stronę jeżeli chcesz sobie postraszyć idź sobie gdzie indziej kolegów postraszyć, myślisz że tym komentarzem jesteś normalny?

Chyba jesteś nieźle nie normalny aby straszyć takim czymś, że mi serwer rozwalisz wejdziesz na Start to się przekonamy czy go rozwalisz boshe.

Zapraszamy was na forum serwera:

forum.nerius2.pl

Opublikowano

Pozdrawiam ciebie, tak się przestraszyłem takie groźby koleszko nie w moją stronę jeżeli chcesz sobie postraszyć idź sobie gdzie indziej kolegów postraszyć, myślisz że tym komentarzem jesteś normalny?

Chyba jesteś nieźle nie normalny aby straszyć takim czymś, że mi serwer rozwalisz wejdziesz na Start to się przekonamy czy go rozwalisz boshe.

forum.nerius2.pl

:]

Po pierwsze jestes śmieszny że ja Wbije na twoj serwer :/ max na serwie bedzie 400os  więc nie wiem po co mam wchodzic na twoj serrwer

Opublikowano

Tutaj Venoms .

Sorka ale k***a musiałem wbić.

Jedno słowo

ASFEN WYPIERDALAJ @ 

K***a zjeb genetyczny do mnie pisze na gg czy k***a pomogę mu z plikami , totalny nie dojeb nie potrafiliście k***a utrzymać exori i wasz iście z*******y w h*j technik nie potrafił naprawiać banalnych błędów w cliencie (mowa o nowym teamie exorii) już k***a asfen bardziej ogarniał a jego umiejętności liczy się w skali od -100 do 0, wielki TNG któremu to JA powiedziałem jak naprawić błąd, że po otwarciu sklepiku i zamknięciu go nad głową dalej był sklepik a dokładniej nazwa. Ale ten j****y idiota nawet tego nie umiał zrobić jak mu sie powiedziało.

Totalne 0 , nie wiem czy zero nie będzie tutaj zbyt dużą oceną jak dla was ... 

NIE WŁAŹCIE NAWET NA TO ! Identycznie będzie jak z exorią start po paru h nie ma nikogo hajsy w kieszeni. - Nie polecam nikomu kto ma iloraz inteligencji większy niż skarpetka na nodze. Proszę was usuńcie tą prezentację ... 

Z metinem skończyłem 3 dni temu ... Więc zobaczcie jak musiałem się poświęcić aby was przed tym idiotyzmem uświęcić ...

Jak się wkurwie to pliki exori będą niedługo na mpc i nikt mi ich nie usunie gdyż były edytowane przeze mnie, a cały team exorii ma gówno do gadania gdyż to zmieniona averia ... <face-palm> ... 

Jeszcze trochę poczytam ... i wrzucam SF+ SQL'a ... to jest identyczny gotowiec nic nie zmieniane to samo ....

Sorki za takie uniesienie, jestem w miarę opanowanym człowiekiem ale jak to widzę to po prostu krwawią mi oczy ... Myślałem, że rozwalę myszkę jak tylko zobaczyłem , że coś takiego startuje -_-

Opublikowano

:]

Po pierwsze jestes śmieszny że ja Wbije na twoj serwer :/ max na serwie bedzie 400os  więc nie wiem po co mam wchodzic na twoj serrwer

Jeżeli dla cb 400+ osób to mało to pozdrawiam, i myślę że twój serwer będzie miał więcej.

Tutaj Venoms .

Jedno słowo

ASFEN WYPIERDALAJ @ 

K***a zjeb genetyczny do mnie pisze na gg czy k***a pomogę mu z plikami , totalny nie dojeb nie potrafiliście k***a utrzymać exori i wasz iście z*******y w h*j technik nie potrafił naprawiać banalnych błędów w cliencie (mowa o nowym teamie exorii) już k***a asfen bardziej ogarniał a jego umiejętności liczy się w skali od -100 do 0, wielki TNG któremu to JA powiedziałem jak naprawić błąd, że po otwarciu sklepiku i zamknięciu go nad głową dalej był sklepik a dokładniej nazwa. Ale ten j****y idiota nawet tego nie umiał zrobić jak mu sie powiedziało.

NIE WŁAŹCIE NAWET NA TO ! Identycznie będzie jak z exorią start po paru h nie ma nikogo hajsy w kieszeni. - Nie polecam nikomu kto ma iloraz inteligencji większy niż skarpetka na nodze. Proszę was usuńcie tą prezentację ... 

Z metinem skończyłem 3 dni temu ... Więc zobaczcie jak musiałem się poświęcić aby was przed tym idiotyzmem uświęcić ...

Jak się wkurwie to pliki exori będą niedługo na mpc i nikt mi ich nie usunie gdyż były edytowane przeze mnie, a cały team exorii ma gówno do gadania gdyż to zmieniona averia ... <face-palm> ... 

Jeszcze trochę poczytam ... i wrzucam SF+ SQL'a ... to jest identyczny gotowiec nic nie zmieniane to samo ....

Sorki za takie uniesienie, jestem w miarę opanowanym człowiekiem ale jak to widzę to po prostu krwawią mi oczy ... Myślałem, że rozwalę myszkę jak tylko zobaczyłem , że coś takiego startuje -_-

Kolego powiedz po co mi po co piszesz mi o Asfenie? Skoro go już nie ma w Teamie bo nie rozumiem cb.

Proszę wszystkich hejtów co do Asfena na cholerę wy piszecie posty w jego stronę, skoro go w Teamie już nie ma powiedźcie mu to prosto na GG/TS nie wiem gdzie, ale na cholera spamować w Temacie który nic nie wnosi do serwera?

Co mnie Venomsie obchodzi że wrzucisz pliki Exorii? Czy to moje pliki że mam teraz płakać.

Proszę cię nie upokarzaj się tym komentarzem bo w sumie piszesz to sam do sb.

Opublikowano

Jeżeli dla cb 400+ osób to mało to pozdrawiam, i myślę że twój serwer będzie miał więcej.

Kolego powiedz po co mi po co piszesz mi o Asfenie? Skoro go już nie ma w Teamie bo nie rozumiem cb.

Proszę wszystkich hejtów co do Asfena na cholerę wy piszecie posty w jego stronę, skoro go w Teamie już nie ma powiedźcie mu to prosto na GG/TS nie wiem gdzie, ale na cholera spamować w Temacie który nic nie wnosi do serwera?

Co mnie Venomsie obchodzi że wrzucisz pliki Exorii? Czy to moje pliki że mam teraz płakać.

Proszę cię nie upokarzaj się tym komentarzem bo w sumie piszesz to sam do sb.

o k***a chyba się popłaczę ...

To powiedz mi k***a po jakiego huja pisał do każdego ten imbecyl i prosił o pomoc ? :) na tych pliczkach ?

Tutaj nie ma nic zmienionego, ja się upokarzam ? chyba viceversa stawiając cały czas to samo gówno - nawet nie edytowane ....

Znowu znajdziecie sobie pro elo technika nie znającego podstaw lua ? i wrzucającego gotowe questy z innych serwerów nie umiejąc ich nawet edytować ? hahaha ...

Opublikowano

XDDD wchodzę na tą prezke patrze i każdy komentarz o asfena a ja wam powtarzam że nie ma takiej osoby a powód skąd to wiem podałem w wcześniejszym komentarzu Venom ;( Powodzenia z serwerem :)

Opublikowano

forum.nerius2.pl

Ty zdania składasz jak nie normalny, skończyłeś gimbaze? 

Beda jakies update jeśli serwer wystartuje?

Opublikowano

o k***a chyba się popłaczę ...

To powiedz mi k***a po jakiego huja pisał do każdego ten imbecyl i prosił o pomoc ? :) na tych pliczkach ?

Tutaj nie ma nic zmienionego, ja się upokarzam ? chyba viceversa stawiając cały czas to samo gówno - nawet nie edytowane ....

Znowu znajdziecie sobie pro elo technika nie znającego podstaw lua ? i wrzucającego gotowe questy z innych serwerów nie umiejąc ich nawet edytować ? hahaha ...

Ale co ja mam wspólnego z nim? Czy ja jestem za niego odpowiedzialny co? Przemyśl co piszesz i zastanów się czy ja jestem do kużwy za niego odpowiedzialny?

Ja je przerabiałem, ja je edytowałem odkąd je dostałem i chcę zrobić to co dokończyłem i wystartować z nim do końca.

Jeżeli mamy mówić o Techniku, to właśnie ja nim jestem także sorry bardzo, nie znasz mnie więc nie wypowiadaj się, dziękuję.

Ty zdania składasz jak nie normalny, skończyłeś gimbaze? 

Beda jakies update jeśli serwer wystartuje?

Z przykrością muszę powiedzieć ci że mam 19 lat i myślę że skończyłem, już nie odpowiadam za Asfena także nie musicie tutaj spamić o nim.

Tak będą mam w sumie już Update na 200 poziom.

Opublikowano

Tutaj Venoms .

Jedno słowo

ASFEN WYPIERDALAJ @ 

Zgadzam sie z tym panem.

Nie polecam . Serwer Asfena aka Jarwis aka Exoria aka TNG aka innych milion nickow.

Do rana nie postawicie juz zadnej zapowiedzi ;]

Opublikowano

Zgadzam sie z tym panem.

Nie polecam . Serwer Asfena aka Jarwis aka Exoria aka TNG aka innych milion nickow.

Do rana nie postawicie juz zadnej zapowiedzi ;]

XDDD soeon kolejny debil który robi teraz serwer z kajetanem szkoda mi go że zadał się z takim idiotą :(

@Gdzie dropi broń od 75lvl ???

Opublikowano

XDDD soeon kolejny debil który robi teraz serwer z kajetanem szkoda mi go że zadał się z takim idiotą :(

Broń 75 dropi z Mobów w Av2, Red las Metiny.

Opublikowano

Wielki [GM]Meester z Avretha co sypał itemki na glebe. I robi najgrosza grafike jaka widzialem na tym forum.

Nie polecam serwera ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...