Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

➤ Taurios.pl - Prawdziwą przygodę czas zacząć! (Sobota 18:00) [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=EzsTXpBLpes

Taki o to problem mam z rejestracją :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

cos mi tu smierdzi nawet i te 150 osob na stronie pisze ,ze 300 online a w rankingu 100 osob <lol>

Ranking pokazuje maksymalnie 100osób.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ranking pokazuje maksymalnie 100osób.

Możecie jakiś laucher dodać, nie mogę skilli ulepszyc...

Opublikowano

Jest tylko pełen client.

Skoro ma mi wywalac przy dodaniu to bez sensu, dzięki za grę

Opublikowano

tak samo, wywalanie podczas dodania.............

Podczas dzisiejszego update w nocy zostanie większość rzeczy naprawione oraz dodane.

Opublikowano

Podczas dzisiejszego update w nocy zostanie większość rzeczy naprawione oraz dodane.

Jak mam grać bez skilli xD wraz z ekipa spadamy, szkoda, zapowiadało sie fajnie, Elo!

@Kaltha tak jak mówiłem, wiesz gdzie idziemy

Nowicjusz
Opublikowano

Skoro ma mi wywalac przy dodaniu to bez sensu, dzięki za grę

Gówno a nie wywala ku rwa problemu robia jakis ja napierdalam dodaniem i co ? nic nie wywala wbijuac pro server

Jak mam grać bez skilli xD wraz z ekipa spadamy, szkoda, zapowiadało sie fajnie, Elo!

@Kaltha tak jak mówiłem, wiesz gdzie idziemy

Spierdalaj 

Opublikowano

Druga thori* się robi, słaby start, mało osób i masa błędów z jakiejś tam bety czy testów.
Zawsze to samo - ciekawa prezentacja i administracja a potem wychodzi szydło z worka.
Graczy nie będzie więcej niż 400 a to przynajmniej o 800 za mało jak na taki serwer.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
A i cena cofania skilli jest wręcz żałosna ;)

Opublikowano

Druga thori* się robi, słaby start, mało osób i masa błędów z jakiejś tam bety czy testów.

Zawsze to samo - ciekawa prezentacja i administracja a potem wychodzi szydło z worka.

Graczy nie będzie więcej niż 400 a to przynajmniej o 800 za mało jak na taki serwer.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

A i cena cofania skilli jest wręcz żałosna ;)

Tylko niestety "my" nie odpuścimy i będziemy chcieli rozreklamować serwer do tego 1k osób i doprowadzić go do dobrego stanu grywalności.

Opublikowano

Z tym bugiem na yagi była przesada działał od 2h czyli spokojnie na bocie ludzie wbili po +10kkk yangow wiec nie wiedze przyszłosci serwera.

Nie ma prawie wogole misji , wo nie działa , małe spoty nie polecam tyle.

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Z tym bugiem na yagi była przesada działał od 2h czyli spokojnie na bocie ludzie wbili po +10kkk yangow wiec nie wiedze przyszłosci serwera.

Owszem był bug i tylko kilka osób sobie tym nabiło ale to nie są spore kwoty. Zostanie im to cofnięte.

Misje, wo zostaną dzisiaj dodane oraz naprawione.

Serwer doprowadzimy do prawidłowego stanu rozgrywki po czym zaczynamy dobre reklamy :)

Zapraszam.

Opublikowano

Owszem był bug i tylko kilka osób sobie tym nabiło ale to nie są spore kwoty. Zostanie im to cofnięte.

Misje, wo zostaną dzisiaj dodane oraz naprawione.

Serwer doprowadzimy do prawidłowego stanu rozgrywki po czym zaczynamy dobre reklamy :)

Zapraszam.

Mam to potraktować w kategori żartu ? Ludzie z ts brali SM za gre na becie mowiłeś ze jutro im coś dasz ... To co oni robili pewnie to oni bugowali yangi bo wiedzieli jak było na becie i nawet ci nie powiedzieli . Dziwnie juz nie spamie szkoda słów .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...