Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

➤ Taurios.pl - Prawdziwą przygodę czas zacząć! (Sobota 18:00) [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam, miałam styczność z Sasorim i wiem, że będzie się starać przy serwie :)

Sasori nie jest u nas administratorem.

taka shiva ma reklamę na "Typowym metińczyku" 

btw. będzie zwój wp->bm?

Tak.

Forum:

http://forum.taurios.pl/

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal nie dowierzam że taka Pangea i Shiva ma więcej odwiedzin niż ta prezentacja.

Działajcie panowie, bo będzie 200 graczy i siłą rzeczy będzie trzeba zwinąć interes :P

Nie wydaje mi sie, shiva to easy a taurios to hard i tak jest dobrze dali dzis w nocy prezke i ma 9k wyswietlen a start jutro dopiero

Opublikowano

Fajny serwer sie zapowiada, osobiście nie zagram że względu zwoju, ale powodzenia!

Zawsze wszystko może się zmienić, zresztą od tego mamy forum i dział dyskusje / propozycje :)

Opublikowano

@Holrim

wgl nie powinno tego być. Wybierasz bm - jesteś bm, wybierasz wp - jesteś wp. Proste :/

Boje się, że serwer będzie "przyćmiony" między innymi przez ascariala, jeżeli sugestia co do tego syfu* zostanie rozpatrzona to chętnie zawitam ;)

*zwoju

Opublikowano

@Kaltha Mi się wydaje że gdyby np dali zmiane profesji do 70lv to było by chyba ok, nic nie zaszkodzi bo max lv to chyba 110

no nic ale to administracja zadecyduje

Opublikowano

ZWOJ COFANIA UM ? Are u ok guys ? To jest hard nie 4fun. Nigdy niewidzialem czegos  takiego na hardzie, i nie chce widziec.

Jak zobacze zwoj cofania um to nawet tutaj niewchodze.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

ZWOJ COFANIA UM ? Are u ok guys ? To jest hard nie 4fun. Nigdy niewidzialem czegos  takiego na hardzie, i nie chce widziec.

k

Na forum jest dyskusja. Wypowiadaj sie a bedzie dane tez jestem przeciwny

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Sh*va nie przyciągnęła tak jak prezentacja, więc zawitam dudaj z konkretną ekipą! Czekamy na start

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Mam zamiar wpaść, jak serwer będzie przyjemny to zostaniemy na dłużej ;)

Mam pytanie, o której zostanie udostępniony client? 

Client będzie przed 15, będzie na 4 hostingach z nieograniczonym transferem więc każdy szybko go pobierze.

Zwój um będzie mocno ograniczony.

@Holrim 70-75 w miarę ok.

#Topic

pety is/eventy czy quest?

Pety tylko is oraz na eventach.

REJESTRACJA JEST WŁĄCZONA:

http://taurios.pl/rejestracja.php

CLIENT BĘDZIE OK 15

Opublikowano

Chętnie zagram iż dobry hard/medium i do tego skile 10 księg. Lecz zastanawiam się nad tym item shop, bo jak ktoś wykupi peta + kostium to będzie w topce. Dobrze by było jakby jeszcze te kostiumy/pety na eventach były rozdawane, bo każdy wie, że nie każdy może sobie pozwolić na wydanie trochę kasy w isa. Więc tu jest problem. 

- Prezka /Zajebista\ 10/10

- Będę grał w Jinno pod nickiem : ....... - To już nie napiszę, bo ktoś może "porwać nick"

- Szukam ludzi na skype : Pisać do - Bartosz.kaczmarek64

- Pytanie do Administracji : - Czy gildia od 30 lv czy jak się spotkałem na innych hardach od 50 lv?

:)

Nick : FallTryPL

Serwer : Metin2 (Diumar)

Level : 84

Klasa : Sura WP (Weapon)

...Daj like/plusa <-- Dla Ciebie to tylko kliknięcie, a dla mnie to coś więcej niż kliknięcie :DGG : 51025729

Opublikowano

ooo wkoncu, serwer godny polecenia ze wzgledu na Arcrosc'a jak i ze wzgledu ze ten projekt byl robiony juz jakis czas a nie przez ostatni miesiac jak co niektore serwery. Moze zawitam; >

Opublikowano

Polecam serwerek, również zawitam zapowiada się super serwerek.

Wbijać na TeamSpeaka: ts.taurios.pl

Klient ma być do 15. ;)

Reje działa już :D

Opublikowano

Chętnie zagram iż dobry hard/medium i do tego skile 10 księg. Lecz zastanawiam się nad tym item shop, bo jak ktoś wykupi peta + kostium to będzie w topce. Dobrze by było jakby jeszcze te kostiumy/pety na eventach były rozdawane, bo każdy wie, że nie każdy może sobie pozwolić na wydanie trochę kasy w isa. Więc tu jest problem. 

- Prezka /Zajebista\ 10/10

- Będę grał w Jinno pod nickiem : ....... - To już nie napiszę, bo ktoś może "porwać nick"

- Szukam ludzi na skype : Pisać do - Bartosz.kaczmarek64

- Pytanie do Administracji : - Czy gildia od 30 lv czy jak się spotkałem na innych hardach od 50 lv?

:)

Rzeczy z isa będą rozdawane na eventach i różnych konkursach.

Zakładanie gildii od 30lva

Opublikowano

A pety są na stałe czy da jak , a jak są na okres czasu to czy da się jakoś przedlużać

Is jest otwarty, możesz przejrzeć co w nim jest.

Pety jak inne przedmioty są na 14 dni, nie nie da się przedłużać w aktualnej chwili.

Opublikowano

Trochę drogie jak na 14 dni i się nie da przedłużyć nie będę mówił że pod is bo jak byście dali tanio że za 30zł full is to wtedy serwer-pod is a tak nie każdy będzie miał 

Pytanie można jakoś zdobyć darmowe 2 sm bo mi brakuje do peta i dzika xD jak się da jakoś to napisz np grafikę zrobić czy coś

Opublikowano

Trochę drogie jak na 14 dni i się nie da przedłużyć nie będę mówił że pod is bo jak byście dali tanio że za 30zł full is to wtedy serwer-pod is a tak nie każdy będzie miał 

Pytanie można jakoś zdobyć darmowe 2 sm bo mi brakuje do peta i dzika xD jak się da jakoś to napisz np grafikę zrobić czy coś

Na naszym fb jest konkurs, może Ci się poszczęści :)

Opublikowano

Pytanie. Czy WO jest prywatne  ?

24790528697226300755.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...