Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

➤ Taurios.pl - Prawdziwą przygodę czas zacząć! (Sobota 18:00) [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje, że gracze, którzy skorzystali z buga na yangi zostaną prawidłowo cofnięci tak aby nie było śladu po tym. I jest błąd, przy logowaniu wyskakuje "Błąd podczas łączenia się z serwerem". Jednak dam serwerowi szansę i zostanę jeszcze ;) 

Opublikowano

Może jakieś info od "rzetelnej administracji" ile potrwa przerwa?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Do 1:00 Serwer powinien już funkcjonować.

Mamy mały problem, ale szybko się z nim uwiniemy.

Mam nadzieje, że gracze, którzy skorzystali z buga na yangi zostaną prawidłowo cofnięci tak aby nie było śladu po tym. I jest błąd, przy logowaniu wyskakuje "Błąd podczas łączenia się z serwerem". Jednak dam serwerowi szansę i zostanę jeszcze ;)

Tylko kilka osób używało yangbua, ale już zostało im to cofnięte.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bugi na yangi zawsze spoko, do tego strasznie mało ludzi, niewypał jakich mało. No cóż powodzenia. 

Nikt już nie ma yangów z yangbuga, ludzi aktualnie mało ale przed nami cały tydzień i reklamy . . . . :)

Chcemy dopracować jak najlepiej serwer i od razu zacząć reklamować dobrze serwer.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Według mnie jeszcze można dać szansę serwerowi. Ja osobiście dam i zobaczę co z tego będzie w przyszłych dniach ;)

Teraz tych serwerów tyle startuje, że nie wiadomo gdzie grać, ludzie się gubią. Jeżeli troszkę postoi to racja szanse można dać, dlatego życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Naprawde jakbym slyszal pewna osoba z innego serwera. Najpierw sie dopracowuje serwer potem załatwia reklamę a na sam koniec startuje a nie na odwrót. Serwer padnie z przyczyn naturalnych. Tak jak pisałem wcześniej nie będzie więcej niż 400 osób a stawiam ze licznik w hodz szczytu nawet nie przekroczy 300

Opublikowano

Ja Wam proponuje wyłączyć server, zrobić reset jeszcze raz na nowo wszystko odbugować, zalatwic wieksza reklame poniewaz niedlugo startuje dla was bardzo powazna konkurencja, ktora jest rozeklamowana na maksa i ma dużo więcej nowosci ;), i wystartujcie dopiero jak wszystko naprawicie.

Opublikowano

HMMM :) SERWER MIODZIO!!

Oczywiście to żart nie serwer.. Nie dość że jest bug z DARMOWYM IS to jeszcze ludzie moją Truty +9 (z dupy)

Aaa i dość istotna sprawa:) Pisze do GM że koleś ma WH a on na to " Wiem ale to kolega GA nic nie mogę zrobić"

Beka na maksa :) Oczywiście ss rozmowy z GMem, full IS lub truty +9 mogę wrzucić dla niedowiarków :)

POZDRAWIAM NIE POLECAM :)

d527743595.png

Opublikowano

Wszystko co bylo w prezentacji okazalo sie calkiem czyms innym

-BUG NA SM.

-BUG NA YANG

-Mialbyc z*******y hard, a oni dali do peirscienia TP av2,av1,v2 

-C*****e misje

-Malo ludzi

-WYPIERDAL*m stad

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

No ładnie się zapowiadało ale to tylko prezentacja.

Ja tam nic do was nie mam ale wiecie co wam powiem:
Wasze ego uczyniło to że wyszło tak a nie inaczej. Nie raz widziałem jak osoby z waszego teamu się wymądrzały a w życiu tak jest że takim osobom szczęście nie dopisuje.

Pozdrawiam.

Opublikowano

HMMM :) SERWER MIODZIO!!

Oczywiście to żart nie serwer.. Nie dość że jest bug z DARMOWYM IS to jeszcze ludzie moją Truty +9 (z dupy)

Aaa i dość istotna sprawa:) Pisze do GM że koleś ma WH a on na to " Wiem ale to kolega GA nic nie mogę zrobić"

Beka na maksa :) Oczywiście ss rozmowy z GMem, full IS lub truty +9 mogę wrzucić dla niedowiarków :)

POZDRAWIAM NIE POLECAM :)

wrzuc

Opublikowano

@kubusex no to wrzuć te screeny bo jeśli to prawda to porażka serio.. Niedziela, dochodzi 15 a  na serwerze 112 osób  o.O rano było nieco mniej bo chyba 90  :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...