Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

➤ Taurios.pl - Prawdziwą przygodę czas zacząć! (Sobota 18:00) [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do administracji...

Sami oceńcie, serwer według skali (1-6) i jak długo postoi oraz jaką liczbę osób przewidujecie na starcie?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sami oceńcie, serwer według skali (1-6) i jak długo postoi oraz jaką liczbę osób przewidujecie na starcie?

Jako gracz mysle ze  w skali od 1-6 - 5 

Ja licze na starcie  +500-600 osob ;D

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Niestety my jako administracja nie jesteśmy w stanie ocenić :P tylko wy jako gracze.

Serwer postoi długo gdyż nie działamy tylko z metinem i mamy fundusze.

Myślę że z 1k graczy będzie a minimalny poziom graczy jaki chcemy utrzymać to te 1.5k online.

W poniedziałek ruszamy pełną parą z reklamami etc.

Jest już pare reklam. Jest np. u diablo i r3specta

Dokładnie, na tym się nie skończy.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Opublikowano

No mnie serwer zainteresował, Bynajmniej, Zamierzam przegrać całą noc. O ile będzie to możliwe z waszej strony ;p A taką mam nadzieję :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Client już jest do pobrania:

Dopiero  zuploadowałem na 1 hosting, aktualnie już leci na 2 (ogólnie będą 4 bez ograniczonego transferu z pobieraniem)

http://taurios.pl/download.php

Client już jest do pobrania:

Dopiero  zuploadowałem na 1 hosting, aktualnie już leci na 2 (ogólnie będą 4 bez ograniczonego transferu z pobieraniem)

http://taurios.pl/download.php

Kiedy bedzie 2 hosting ? Ja z mega nie moge sciagac , nie mam pojecia dlaczego , caly czas mam starting . Dodam iz wczesniej normalnie moglem sciagac , mam tak od miesiaca 

4uc581.jpg

Opublikowano

Kiedy bedzie 2 hosting ? Ja z mega nie moge sciagac , nie mam pojecia dlaczego , caly czas mam starting . Dodam iz wczesniej normalnie moglem sciagac , mam tak od miesiaca 

20minut.

Arcrosik%20OdV6lkxRC.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam.
Widać że administracja się stara, jest z nią dobry kontakt.
Na serwerze zawitam i czekam na start ! 

1.png

Kliknij w sygnaturę aby przejść do Prezentacji !

Opublikowano

Będą jakieś zabawy na starcie :D ?

Na start nie, ale jutro na 100% gdyż pewnie będziemy siedzieć do 5 rano aby utrzymać porządek na serwerze :P

Opublikowano

Dałoby mi zrobić jakiegoś launchera?, bardzo bym chcial pograć ale jestem na wakacjach i mam neta z limitem >.<

Opublikowano

Dałoby mi zrobić jakiegoś launchera?, bardzo bym chcial pograć ale jestem na wakacjach i mam neta z limitem >.<

Jak sie nie myle patcher bedzie  ale chyba dopiero po starcie ;) 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

i jak z tym drugim hostingiem ?

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...