Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

➤ Taurios.pl - Prawdziwą przygodę czas zacząć! (Sobota 18:00) [Dedyk] [Medium]

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Zagrajmarek a ile spodziewacie się ludzi na starcie? i ile jaki sredni poziom graczy chcecie utrzymac?

Chyba Ci się pomyliło do kogo napisałeś :P Mniej więcej 1k osób a średni poziom graczy jaki chcemy utrzymać to ponad te 1k, ale wiadomo to z czasem.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mam pytanie kiedy pojawią się 1 filmiki na yt o zapowiedzi lub z bety jak są proszę o link oraz chciałbym się dowiedzieć czy została wprowadzona moja propozycja dotycząca jakiejś misji na 25-30lvl aby uzyskać broń na 30lvl ? 

Co do serwera na pewno można polecić team brakuje mi czegoś co przyciągnie uwagę graczy osobiście zagram na serwerze tylko potrzeba reklamy bo macie konkurencje i z tego co widziałem na 1 filmiku było 1300 odsłon więc czas zacząć się reklamować 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Polecam gorąco zapraszam do gry  fajna miła zajebista odlotowa ogarnieta wystrzałowa  i jednoczesnie zwariowana administracja ;)  

Zapraszam do gry  ! 

Teodor Luj - Serwer w c**j

Arktos - Jakubie Zrób mi loda 

Srockie - EikcorS ? od tyłu chyba megazord

Wojtas - Ciągle mu laguje  jak gra w lola i wywala neta ( xD )

JodaM ? - Te ze star wars? 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Mam pytanie kiedy pojawią się 1 filmiki na yt o zapowiedzi lub z bety jak są proszę o link oraz chciałbym się dowiedzieć czy została wprowadzona moja propozycja dotycząca jakiejś misji na 25-30lvl aby uzyskać broń na 30lvl ? 

Co do serwera na pewno można polecić team brakuje mi czegoś co przyciągnie uwagę graczy osobiście zagram na serwerze tylko potrzeba reklamy bo macie konkurencje i z tego co widziałem na 1 filmiku było 1300 odsłon więc czas zacząć się reklamować 

Drop z bestów broni na 30lv został zwiększony, nie widzę sensu żeby robić misję na 30lv chyba że w późniejszym czasie.

Co do reklamy to trochę wypisywałem, nie ważne jaka reklama ale jako administracja musimy mieć efekt powyżej tych 1k graczy.

Z*******y serv wbije  oczywiscie  z gildią ;)

Dziękujemy i zapraszamy :)

Opublikowano

Będą jakieś nagrody przyznane beta testerom, za udział w becie ? 

Oczywiście że tak, kilka h przed startem ale tylko tym osobą które brały udział i się do mnie zgłoszą na ts3. (niestety nie pamiętam wszystkich nicków żeby z pamięci dać)

Opublikowano

@Trobol a jakie sumy? bo pewnie SM jak coś to Ci wyślę login na PW bo na ts na razie nie mogę wchodzić.

Jakie sumy to zobaczymy :)

Nie ma problemu możesz nawet na naszym forum.

Opublikowano

"<16:07:20> This server is blacklisted. Refusing to connect."

Kiedy bedzie nowy ts ;f ?

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Serwer dobry,ciekawy na pewno zagram ;)

PS:Macie tam błąd bo w tej sakiewce jest napisane,że można przechować max.2kk a nie 2kkk :P

Poprawią to 

Polecam jak najbardziej 

:) Dawaj do Rilang gildie robimy ! 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Serwer dobry,ciekawy na pewno zagram ;)

PS:Macie tam błąd bo w tej sakiewce jest napisane,że można przechować max.2kk a nie 2kkk :P

To tylko błąd słowny, później poprawimy.

A co z respem metkow? Czy jest zwiekszony wzgledem PL'a?

Resp metinów nie zostanie zwiększony, drop jest dobry + do tego 10ku do g

Opublikowano

Nadal nie dowierzam że taka Pangea i Shiva ma więcej odwiedzin niż ta prezentacja.
Działajcie panowie, bo będzie 200 graczy i siłą rzeczy będzie trzeba zwinąć interes :P

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nadal nie dowierzam że taka Pangea i Shiva ma więcej odwiedzin niż ta prezentacja.

Działajcie panowie, bo będzie 200 graczy i siłą rzeczy będzie trzeba zwinąć interes :P

taka shiva ma reklamę na "Typowym metińczyku" 

btw. będzie zwój wp->bm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...