Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zestaw broni Atreyskiego Smoka - Serwer Atreya.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niczego wam nie zazdrościmy:)

Jedynie jest nam was żal, że kradniecie czyjeś prace, nie potraficie nic sami zrobić.

Wasz serwer to jedno wielkie złodziejstwo, nie ma czego zazdrościc tak banalne rzeczy to co 2 technik na tym forum potrafi zrobić.

Ten serwer nawet nie przypomina metina, same kwadratowe i kradzione modele.

Odpowiadam na post, który nie jest prawdą :)

Serio? Uderz głową w ścianę.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niczego wam nie zazdrościmy:)

Jedynie jest nam was żal, że kradniecie czyjeś prace, nie potraficie nic sami zrobić.

Wasz serwer to jedno wielkie złodziejstwo, nie ma czego zazdrościc tak banalne rzeczy to co 2 technik na tym forum potrafi zrobić.

Ten serwer nawet nie przypomina metina, same kwadratowe i kradzione modele.

Odpowiadam na post, który nie jest prawdą :)

Idąc drogą dedukcji po Twojemu, używamy nie płacąc za nie modeli z TERY, WoWa, Metina i paru innych gier i wg. Ciebie jesteśmy złodziejami.

Wy używacie modeli tylko z metina, i też nie płacicie za nie, więc siłą rzeczy idąc Twoją drogą rozumowania to nie dość że jesteście złodziejami to jeszcze totalnymi niedojdami. Sam sobie kładziesz kłody pod nogi, na prawdę nie wiem, kręci Cię to czy jak? 

I bardzo interesuję mnie to jak uzasadnisz że branie modeli z Metina, różni się od brania modeli z TERY, WoW'a itd?

Bo moim zdaniem różni się to jedynie tym że modele z metina masz jak na widelcu, gotowe, a tamte musisz przetworzyć sam.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Złodziejami w żadnym stopniu nie jesteśmy :)

To wy cały serwer macie owalony skradzionymi modelami ale to się zmieni.

Nic nie potraficie kompletnie nic tylko kradniecie cudze prace i sobie je przypisujecie.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Nic nie potraficie kompletnie nic tylko kradniecie cudze prace i sobie je przypisujecie.

Po tym poście nawet mój pies się z Ciebie śmieje. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

To wszyscy śmieją się z was:)

Twoje zdanie nie jest w żadnym stopniu realne , po moim poście twój pies się smieje?

O człowieku proponuje ci złożyć wizytę u jakiegoś specjalisty .

Parszywi Złodzieje.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Tyle mi starczy by już u was nie grać. Od kiedy w ten sposób się prezentuje administracja?

Czytając komentarze wszyscy piszą żeś złodzieje z was... Więc uznam, że pracy nie wykonaliście samodzielnie.

A szkoda, jak by to była wasza robota to chętnie bym zagrał wręcz podziwiał ale patrząc na komentarze to widze, że po prostu to ukradliście.

Liczy się praca samodzielna a nie zwykła kradzież.

Szkoda, że tak się prezentujecie :) Serwer mógłby być dobry ale cóż..

Opublikowano

Tyle mi starczy by już u was nie grać. Od kiedy w ten sposób się prezentuje administracja?

Czytając komentarze wszyscy piszą żeś złodzieje z was... Więc uznam, że pracy nie wykonaliście samodzielnie.

A szkoda, jak by to była wasza robota to chętnie bym zagrał wręcz podziwiał ale patrząc na komentarze to widze, że po prostu to ukradliście.

oj jesteś w błędzie... Zależy co rozumiemy tutaj jako "kradzież"... Nestium posiada udostępnione mounty lecz osoba udostępniająca je ukradła z innego serwera natomiast ten serwer albo stworzył je sam albo także wyeksportował. Więc to też jest kradzież... Spinacie wszyscy poślady o nie wiem co. Naid wyeksportował te modele sam więc wkład pracy jest, modele pasują jak najbardziej do metina i ładnie się prezentują. Tyle powinno wystarczyć i dyskusja powinna dotyczyć broni a nie to czy są kradzione.Nie stoję po żadnej ze stron ale Jeśli Nestium tak bardzo chce wmawiać, że coś jest kradzione z chęcią zawitam na ich serwerze i policzę ile to u nich rzeczy jest kradzionych, może nie oni sami je wykradali z innych gier/serwerów lecz osoby trzecie od który dostały modele bądź wzięli z epvp lub innych źródeł. W rezultacie także by się przyczynili do kradzieży.

Moim zdaniem dyskusja na temat kradzieży powinna się zakończyć, ponieważ jest to sytuacja patowa. Lecz to nie stoi po mojej stronie lecz po stronie administracji dwóch konkurencyjnych serwerów. Nestium oraz MPCforum... odstraszacie graczy tylko tym zachowaniem, zarówno jedni jak i drudzy.

Opublikowano

Twoje zdanie nie jest w żadnym stopniu realne , po moim poście twój pies się smieje?

Parszywi Złodzieje.

Bardziej bym powiedział, że to wszyscy śmieją się z tak nieudolnego zazdrośnika jakim jesteś Ty. Powiedz mi, co Ty chcesz tu wskórać? Kompletnie nic nie potrafisz, a ciskasz się jakbyś tworzył nie wiadomo co.. 

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Tworu.

To co napisałeś to jest kradzież..

Np. jak pisali, że kradna z Tery..

Tera, sama robila modele, a administracja tego serwera bezczelnie sobie to wyexportowala, czyli wyjela z tery inaczej ukradła.

Po chamsku bez pozwolenia. Jak by robili to samodzielne to szacun..

Wole grać tam gdzie administracja pracuje samodzielnie.

Opublikowano

A mi wystarczy Twój post żeby Ci napisać że jeśli teraz idziesz za głosem gimbusów i piszesz że Nasze modele są kradzione, to jak wyjdzie prezentacja też za Nim pójdziesz i najpewniej będziesz olewał szkołę żeby wbić u Nas jak najwyższy lvl, także proszę abyś zdjął klapki z oczu.

Bardziej bym powiedział, że to wszyscy śmieją się z tak nieudolnego zazdrośnika jakim jesteś Ty. Powiedz mi, co Ty chcesz tu wskórać? Kompletnie nic nie potrafisz, a ciskasz się jakbyś tworzył nie wiadomo co.. 

Sęk w tym że ludzie nie zdają sobie sprawy nawet z tego że np. w WoWie nie ma wachlarzy, no ale c**j go też wyexportowaliśmy żywcem bez wkładu pracy własnej, bleh.. xD

@MsPatrick908 - to graj na PL'u bo NIKT z privów nie stworzył samodzielnie ani klienta, ani plików. Podstawy należą do firmy Ymir.

0VPaRnd.png

Opublikowano

To ja już wole grać na Nestiumie.

Przynajmniej chlopaki robią samodzielną robotę ich mapy prezentują sie na tyle standardowo ze mozna uznac ze to nadal metin.

A na Atreyi sama kradzież.

Jak możesz pisać, że nic nie potrafią skoro ich mapy mi się podobają? A jestem zwykłym graczem?

Skoro mi sie podoba, to znaczy ze ich praca jest dobra.

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Przynajmniej chlopaki robią samodzielną robotę ich mapy prezentują sie na tyle standardowo ze mozna uznac ze to nadal metin.

Jak możesz pisać, że nic nie potrafią skoro ich mapy mi się podobają? A jestem zwykłym graczem?

"Jestem zwykłym graczem" Wyjdź oknem i nie trzaskaj drzwiami..

A my mapy od kogo mamy? Świetego Mikołaja?

Jak masz już pisać takie kocopoły to mógłbyś chociaż dodać że mapy Nestium ma dzięki mnie, bo to ja skonfigurowałem daimao czy który to tam był World Editora (teraz żałuje), sam nie wiedział nawet które paczki ma wypakować na d, a które do ymir work, także serio jak masz pisać że Oni robią coś samodzielnie, w odróżnieniu od Nas to zrób sobie w tym przerwę na zebranie informacji.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja już nie mam zamiaru się tu wypowiadać, bo i tak jak się zacznie dyskusja to mądrzejszy musi odpuścić.

Myśle, że zwykły gracz sam uzna gdzie woli grać a gdzie nie.

Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Akurat tutaj źle trafiłeś bo mapy sami robią o_O 

Ja już nie mam zamiaru się tu wypowiadać, bo i tak jak się zacznie dyskusja to mądrzejszy musi odpuścić.

Myśle, że zwykły gracz sam uzna gdzie woli grać a gdzie nie.

Tyle z mojej strony.

Jedyne co próbowałeś to zniechęcić ludzi do gry na tym serwerze pisząc że są "złodziejami" poza tym niedziwcie się że tak a nie inaczej reagują bo nie można sobie pozwolić na takie coś gdy większość serwerów korzysta z plików które tak naprawdę nie kupiła ;) tylko pobrała gdyby Ymir czy Webzen chciał to wszystkie serwery by pozamykali ;) także pozdrawiam nie ma serwera który ma wszystko zrobione od siebie a nawet jeśli jest to można je zliczyć na palcach ;) 

Pozdrawiam na serwerze zawitam bo doceniam takie nowości ;) wszystko trzyma się kupy i ma w sobie to coś co brakuje większości serwerom a mianowicie chęć do zrobienia czegoś oryginalnego ;) 

Opublikowano

Parszywi Złodzieje.

Tak, śmieją się pewnie przydupasy od was, których można wyliczyć na palcach jednej ręki. :> W sumie nie dziwie się, że macie taki ostry ból dupy. MPCforum pokazuje coś na wyższym poziomie czego u was brakuje a, że Wy nie potraficie czegoś zrobić to lepiej płakać tu w temacie ''złodziej'', ''zgłoszenie wysłane"... Robicie tylko z siebie pośmiewisko i pokazujecie jaki macie niszowy poziom do konkurencji, która ma coś lepszego,ciekawszego niż sami oferujecie. Zazdrość rzecz ludzka dla was teraz MPCforum jest jak kolec w d***e. :D  Zapamiętacie ją na długo. :)

Serwerowi życzę jak najlepiej i czekam na kolejny zestaw broni.  

Administracja ogarnięta widać, że nie da sobie w kasze dmuchać i nie daje sobą pomiatać co jest wielkim plusem.

Pozdrawiam.  

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Serwer polecam.

Fajny super extra.

Wogole chce bana na te konto.

Na serwerze zagram.

I tak jak kolega wyzej

Beka z zazdrosnych dzieci, ktore sraja po majtkach

Opublikowano

Tak, śmieją się pewnie przydupasy od was, których można wyliczyć na palcach jednej ręki. :> W sumie nie dziwie się, że macie taki ostry ból dupy. MPCforum pokazuje coś na wyższym poziomie czego u was brakuje a, że Wy nie potraficie czegoś zrobić to lepiej płakać tu w temacie ''złodziej'', ''zgłoszenie wysłane"... Robicie tylko z siebie pośmiewisko i pokazujecie jaki macie niszowy poziom do konkurencji, która ma coś lepszego,ciekawszego niż sami oferujecie. Zazdrość rzecz ludzka dla was teraz MPCforum jest jak kolec w d***e. :D  Zapamiętacie ją na długo. :)

Serwerowi życzę jak najlepiej i czekam na kolejny zestaw broni.  

Administracja ogarnięta widać, że nie da sobie w kasze dmuchać i nie daje sobą pomiatać co jest wielkim plusem.

Pozdrawiam.  

Oni pokazują tylko to czego nie potrafią.

Pokazują to co nie powinni.

Dodaja coś co nie jest ich kradną gotowe prace.

I ty mówisz ze ich praca jest na wysokim poziomie?

Wysoki poziom to zrobic cos samemu a nie zwyczajnie zrobic caly serwer na zasadzie kopiuj wklej.

Nestium moze nie maja takich modeli jak oni bo widac ze nie kradna. Robia to samodzielnie.

I za to powinnismy im dac szacunek lizesz zwyczajnie dupsko.

Dobrze wiemy, ze cala MPCforum to tylko kradzież nic samodzielnie nie robią.

Mam nadzieje, ze ktos ich zgłosi i poniosa za to kare. Bo to jest smieszne.

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Wysoki poziom to zrobic cos samemu a nie zwyczajnie zrobic caly serwer na zasadzie kopiuj wklej.

Nestium moze nie maja takich modeli jak oni bo widac ze nie kradna. Robia to samodzielnie.

Masz rację, przyszedł duszek Kacper i kiwnięciem magicznej różczki stworzył wszystko co jest na Atreyi.

Psycholodzy Cię pozdrawiają.

0LsM05U.png

Opublikowano

Odpowiedzcie sobie na jedno ważne pytanie "Zrobiliśmy coś sami?" takie pytanie wam się przyda bo krytykujecie Naida i mizune że kradną itp. a zobaczcie na własne filmiki. Pozdrawiam

PS: Naid albo Mizune takie pytanie Próbowaliście zrobić coś takiego że pet atakuje i wygląda to jakoś efektownie oraz odświeżenie skilli na jakieś bardziej przyjemne oku ;) 

Opublikowano

Wy też macie cały serwer owalony skradzionymi modelami, BA!, każdy serwer jest owalony skradzionymi modelami (Nie znam takiego który ma wszystkie modele własnej roboty), robicie to samo co oni a próbujecie się wywyższyć, brak słów.

Naid, powinieneś po prostu wrzucać screeny i tyle, odpowiadanie ludziom pokroju tych z Nestium nie ma najmniejszego sensu, tylko robicie sobie syf w tematach, napiszą jednego posta i odpuszczą a tak masz 5 stron bełkotu.

Opublikowano

Wy też macie cały serwer owalony skradzionymi modelami, BA!, każdy serwer jest owalony skradzionymi modelami (Nie znam takiego który ma wszystkie modele własnej roboty), robicie to samo co oni a próbujecie się wywyższyć, brak słów.

Naid, powinieneś po prostu wrzucać screeny i tyle, odpowiadanie ludziom pokroju tych z Nestium nie ma najmniejszego sensu, tylko robicie sobie syf w tematach, napiszą jednego posta i odpuszczą a tak masz 5 stron bełkotu.

Chętnie byśmy robili dokładnie to co napisałeś, lecz niestety statystyczny polak brak odpowiedzi uznaję za brak argumentów.

Czyli jeśli napisali by "Jesteście złodziejami", a my byśmy na to nie odpowiedzieli, typowy polaczek w wieku 12-16 lat stwierdził by że przyznajemy się iż faktycznie Nimi jesteśmy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Chętnie byśmy robili dokładnie to co napisałeś, lecz niestety statystyczny polak brak odpowiedzi uznaję za brak argumentów.

Czyli jeśli napisali by "Jesteście złodziejami", a my byśmy na to nie odpowiedzieli, typowy polaczek w wieku 12-16 lat stwierdził by że przyznajemy się iż faktycznie Nimi jesteśmy.

No właśnie nie tak to działa, jeżeli zostanie całkowicie zignorowany to nikt nawet na posta nie spojrzy, jeżeli zbierze się kółko adoracyjne wystarczy mu odpowiedzieć raz a konkretnie i tyle ;)

Opublikowano

Powiedz to dla swojego guru (...) kazdara (...) rolla, aavesila, the avicente'a, aavesila the avicente'a (?), który wszystkie swoje serwery (na każdym jest pod innym nickiem) robi w 2 tygodnie na zasadzie kopiuj wklej i potem jeszcze się śmieje, że mają więcej bugów niż on włosów na głowie, po paru godzinach off, ale kasa z is jest i to się liczy.

Wierzysz w te jego bajki, aż mi cie szkoda / (to ty taki marny popis na sampie dałeś? xD

Nic ani nikt już mnie chyba nie zdziwi  xD  xD

Złodziejami w żadnym stopniu może i nie jesteście, bo to ty nim jesteś xD

A kto wszystko podpie***la albo dostaje i twierdzi, że to jest jego?

Ten drugi miecz moglibyście zmienić, a poza tym bronie ładnie się prezentują, powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...