Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zestaw broni Atreyskiego Smoka - Serwer Atreya.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ładne, najbardziej podoba mi się wachlarz. Jak już ktoś tu wspomniał, gdy wstawiacie ss'a to bez "upiększenia". Kusicie na ten serwer :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Fajne i adekwatne z logiem serwera  :D

No i to mi się podoba ogromny plus. Widać jest jeszcze ktoś, kto potrafi sam zrobić coś porządnego niż skopiować z niemieckiego forum.

Ile macie setów broni/zbro na serwerze ?

Jaki to będzie typ serwera ? 

Po prostu z*******y set, nic dodać, nic ująć. Gz Naidy i Mizuny  :D

Z niecierpliwością czekam na serwer.  :P

@Mizune czemu nie pochwalisz się ze sety jak i większość tekstur macie importowane z gier mmo :(

Dobrze się składa ze gram w wowa od pierwszego dodatku i ten set wszędzie poznam :)

http://wod.wowhead.com/item=116587 Link do ,,2-reki,,

Edit: myślę ze pracownicy Blizzard bardzo byli by zadowoleni z nielegalnego używania ich tekstur na serwerze :) Wydaje mi się ze wiem na co pójdzie pierwsza jak i ostatnia wypłata z serwera :)

Bo tekstury chyba nie są udostępnione w internecie za free :) ?

Edit2: Jedna z rzeczy której nie lubię u ludzi to przywłaszczanie sobie cudzej pracy, bo wiem, ba jestem tego pewny ze nigdy byś nie zrobił/a takiej broni

90 % twoich ,,magicznych teksturek,, jest importowana, nie wiem jak masz czelność do przypisywania sobie cudzej pracy

Zbroje tez nie są Autorskie @Mizune

Janek 

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

@Mizune czemu nie pochwalisz się ze sety jak i większość tekstur macie importowane z gier mmo :(

Dobrze się składa ze gram w wowa od pierwszego dodatku i ten set wszędzie poznam :)

Edit: myślę ze pracownicy Blizzard bardzo byli by zadowoleni z nielegalnego używania ich tekstur na serwerze :) Wydaje mi się ze wiem na co pójdzie pierwsza jak i ostatnia wypłata z serwera :)

Edit2: Jedna z rzeczy której nie lubię u ludzi to przywłaszczanie sobie cudzej pracy, bo wiem, ba jestem tego pewny ze nigdy byś nie zrobił/a takiej broni

90 % twoich ,,magicznych teksturek,, jest importowana, nie wiem jak masz czelność do przypisywania sobie cudzej pracy

Janek 

Kolejny który nas straszy? Nie nudzi wam się to?

Jesteście zbyt mali aby takiego typu posty w naszym kierunku pisać.

Pierwsza wypłata z serwera pójdzie na jego rozbudowę i reklamę + promo gifty dla wolontariuszy. Głupio Ci teraz cienioku?

0LsM05U.png

Opublikowano

Janek 

W takim razie co powiesz o privach WoW'a na których administracje zarabiają tyle że jeżdżą Ferrari, a na takiego cebulaka jak Ty mogą najwyżej napluć?

Myślę że jeśli Blizzard ma wyjebane w nich, to całe 4 modele z ich gry na Naszym serwerze nie kują ich w dupkę aż tak jak Ciebie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kolejny który nas straszy? Nie nudzi wam się to?

Jesteście zbyt mali aby takiego typu posty w naszym kierunku pisać.

Pierwsza wypłata z serwera pójdzie na jego rozbudowę i reklamę + promo gifty dla wolontariuszy. Głupio Ci teraz cienioku?

Ja Cie straszę człowieku ? skoro jestem tak mały sam mogę napisać do blizza ? Teraz tobie głupio ?!

Jeśli chcesz mogę zacząć na wasza korzyść działać   :) dla mnie nie ma problemu i pomogę wam przy starcie :)

BTW ja z nikim nie działam. Wiec proszę Cie nie pisz ,,wam,,

W takim razie co powiesz o privach WoW'a na których administracje zarabiają tyle że jeżdżą Ferrari, a na takiego cebulaka jak Ty mogą najwyżej napluć?

Myślę że jeśli Blizzard ma wyjebane w nich, to całe 4 modele z ich gry na Naszym serwerze nie kują ich w dupkę aż tak jak Ciebie.

Ja jestem cebulakiem ? bo Stać mnie aby kupić autorskie tekstury, a nie kraść z innych gier mmo ? Możemy się założyć ze Blizz się zainteresuje, legalnie płace co 2 mies za abonament i wiem co oni z tym mogą zrobic

Udowodniłem Wam ze jesteście zerem bo importujecie tekstury, a wy jeszcze macie czelność mnie obrażać. Hahaha #polak

Opublikowano

Ja Cie straszę człowieku ? skoro jestem tak mały sam mogę napisać do blizza ? Teraz tobie głupio ?!

Jeśli chcesz mogę zacząć na wasza korzyść działać   :) dla mnie nie ma problemu i pomogę wam przy starcie :)

BTW ja z nikim nie działam. Wiec proszę Cie nie pisz ,,wam,,

Ja jestem cebulakiem ? bo Stać mnie aby kupić autorskie tekstury, a nie kraść z innych gier mmo ? Możemy się założyć ze Blizz się zainteresuje, legalnie płace co 2 mies za abonament i wiem co oni z tym mogą zrobic

Udowodniłem Wam ze jesteście zerem bo importujecie tekstury, a wy jeszcze macie czelność mnie obrażać. Hahaha #polak

Właśnie sam siebie zgłosiłem do Blizzarda a nawet podałem dane kontaktowe i zobaczysz, że nic z tym nie zrobią.

Co Ty masz w głowie, żeby sypać takimi tekstami? Mógłbyś swoją zazdrość lub gniew okazywać w inny sposób niż próbować nas zastraszyć taką gównianą sytuacją.

Ja się z Tobą założę, jeżeli w ciągu 14 dni roboczych po Twoim zgłoszeniu Blizzard nic z tym fantem nie zrobi to dasz nam 1500zł bo przecież taki bogaty jesteś, pasuje?

Boże dlaczego tacy ludzie się rodzą i jeszcze składają jaja. >.<

0LsM05U.png

Opublikowano

Właśnie sam siebie zgłosiłem do Blizzarda a nawet podałem dane kontaktowe i zobaczysz, że nic z tym nie zrobią.

Co Ty masz w głowie, żeby sypać takimi tekstami? Mógłbyś swoją zazdrość lub gniew okazywać w inny sposób niż próbować nas zastraszyć taką gównianą sytuacją.

Ja się z Tobą założę, jeżeli w ciągu 14 dni roboczych po Twoim zgłoszeniu Blizzard nic z tym fantem nie zrobi to dasz nam 1500zł bo przecież taki bogaty jesteś, pasuje?

Powiedz mi czego wam zazdroszczę kradzionych tekstur ? Jestem zły z powodu przypisywania sobie cudzej pracy.

Bo mogliście w temacie, na facebooku napisać tekstury nie są nasze, jednak nie lepiej przypisać sobie kogoś projekt i zgrywać pro elo grafika, a teraz masz jeszcze do mnie jakieś pretensje ? 

Nie rozśmieszaj mnie, zapamiętaj człowiek jest warty tyle samo co jego praca

Pozdrawiam Was i życzę wam owocnego startu

Opublikowano

Bo nie ma selekcji naturalnej.

Powiedz mi czego wam zazdroszczę kradzionych tekstur ? Jestem zły z powodu przypisywania sobie cudzej pracy.

Bo mogliście w temacie, na facebooku napisać tekstury nie są nasze, jednak nie lepiej przypisać sobie kogoś projekt i zgrywać pro elo grafika, a teraz masz jeszcze do mnie jakieś pretensje ? 

Nie rozśmieszaj mnie, zapamiętaj człowiek jest warty tyle sam co jego praca

Pozdrawiam Was i życzę wam owocnego startu

Jak k***a przypisać sobie czyiś projekt? My nawet wrzucaliśmy porównanie jak element z WoW'a wygląda tam, a jak u Nas.

Albo się naucz czytać albo nie siej fermentu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Padło wiele pytań "Kiedy bronie, zbroje?" itd. itd.
Zatem udostępniamy pierwszy zestaw broni z serwera MPCforum.

3852114062383731123256.png

Gracze oceniajcie i administratorzy hejtujcie!
Czekamy na wszelkie opinie  :)

Zapraszamy po więcej na Naszego facebooka  ;)

Ja tu widzę tylko logo waszego serwera ,, gracze oceniajcie i administratorzy hejtujcie,, ale co mam ocenić kogoś prace ? Gdzie tu napisałeś ze nie jest ona twoja ? Ty chyba naprawdę nie masz pojęcia o czym piszesz

Nie wydaje mi się zęby kontynuacja tej rozmowy miała sens 

Pozdrawiam i idę pograć w wowa w gre z której perfidnie kradniecie tekstury, a zapewne nawet nie macie tyle żeby opłacić abonament i zakupić oryginalna pudełkowa wersje gry, Bronie tez kradniesz pewnie z jakiegoś lewego niemieckiego torenta pfff <hahaha>

Tak jest to miecz dla sura, gdy go robiłem miałem zaimportowany święty miecz, do dopasowywania szerokości, wysokości i całej struktury więc moim zdaniem jest dobry.

Opublikowano

Ja tu widzę tylko logo waszego serwera ,, gracze oceniajcie i administratorzy hejtujcie,, ale co mam ocenić kogoś prace ? Gdzie tu napisałeś ze nie jest ona twoja ? Ty chyba naprawdę nie masz pojęcia o czym piszesz

Nie wydaje mi się zęby kontynuacja tej rozmowy miała sens 

Pozdrawiam i idę pograć w wowa w gre z której perfidnie kradniecie tekstury, a zapewne nawet nie macie tyle żeby opłacić abonament i zakupić oryginalna pudełkowa wersje gry, Bronie tez kradniesz pewnie z jakiegoś lewego niemieckiego torenta pfff <hahaha>

Już Ci raz napisałem, ale nie dotarło więc będę na tyle uprzejmy i powtórzę, naucz się czytać.

Tak btw. to że coś jest zaimportowane z WoW'a nie oznacza że nie wymaga przeróbek tępa pało i wtedy trzeba je zrobić.

Definicję słowa "zrobić" też mam Ci podać czy Twoja atrapa mózgu w swoich ograniczeniach jeszcze ją mieści?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja się pytam kiedy jakieś nowe informacje co do serwera ? :D 

-Serwer wystartuje w tym roku  ?

-Forum kiedy mniej więcej będzie  ?

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Już bardziej mi się podobają stare bronie śmiercio,pogromca itd. Niż ten wasz badziew.

Nie podoba mi się ani troche :)

+ Mała nowinka od gameforgu supportu Tery dla was :

+ Na dodatek zgłosilem was do kazdej gry skad ukradliscie modele :)

Za nim wystartujecie to was pozwą, parszywe złodzieje.

9966214090164961235366.png

Teraz tylko polacy przejma sprawe :)

Na dodatek to tylko przesmak, jutro wam przekaże informacje od innych firm skad ukradliscie modele.

<ironia>Kurcze wy to takie porzadne chłopaki dobrze tak tym cwelom z Arteyi trzeba ich udupić bo mają zbyt fajne rzeczy na serwerze, nuż sie przestraszą i nie zabiorą nam graczy </ironia>.

Ty dupogłowy  palancie pare osob skrytykowało twoją pracę ktora była c*****a a ty z płaczem poleciałeś do kolegów i teraz próbujecie się "odegrać"  jaka szkoda że tacy ludzie jak ty mogą się wypowiadać na forum.

aFMA3pg.png

Opublikowano

Do usunięcia.

Postanowiłem, że te sprawy wyjaśnie z nimi na osobności.

Tak polecił moderator :)

Nic z nami nie wyjaśnisz, widzimy się na starcie Twojego serwera, elo.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nic z nami nie wyjaśnisz, widzimy się na starcie Twojego serwera, elo.

Ja nie:D Ale firmy skad ukradliscie modele tak :D

Ja bede wam tylko wysyłał skutecznosc moich oskarzeń :)

Powodzenia z filtrami EG :D

Ale spokojnie wy sami robicie sobie wrogow pilnuj swojego serwera :D

Czekam na start :D

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNestium

Za to ty jesteś tak orginalny jak crocksy z biedry. Nawet nie potrafisz sam nazwać filmiku na youtube

Na PANTERZE przez ....

PANDĄ przez 

To moze ja zrobie film, FIUTEM przez twoj odbyt, też będe orginalny ? 

Zanim zaczniesz wytykać innym zacznij od siebie ;)

@topic

Bronie kozackie, nic tylko czekać na strone/forum a co najważniejsze na start :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngNestium

Za to ty jesteś tak orginalny jak crocksy z biedry. Nawet nie potrafisz sam nazwać filmiku na youtube

Na PANTERZE przez ....

PANDĄ przez 

To moze ja zrobie film, FIUTEM przez twoj odbyt, też będe orginalny ? 

Zanim zaczniesz wytykać innym zacznij od siebie ;)

@topic

Bronie kozackie, nic tylko czekać na strone/forum a co najważniejsze na start :D

Pomyliłeś warianty.

Ja tytul oraz pomysl na film zawarlem z  tego filmu :

https://www.youtube.com/watch?v=JJ6HswAgA64

Także nie pleć farmazonów, bo tytuł mojego filmu a mizune to tylko czysty przypadek :)

Pozdrawiam.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Za to przypadkiem nie jest, że spamujesz w moim temacie więc zaprzestań swoich lipnych działań.

I tak dobrze wiemy skąd wziąłeś nazwy filmików bo języki obce są dla Ciebie wielką niewiadomą.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...