Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zestaw broni Atreyskiego Smoka - Serwer Atreya.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wspominam, możliwe, że to było w temacie z logowaniem, którego nie ma.

Ale jeżeli się pomyliłem to przepraszam.

Członkowie mojemu teamu będą wam pisać bzdury w tematach, ponieważ członek twojego teamu robi to samo.

Ząb za ząb, zakończmy tę dyksusję. Jeżeli mogę cie prosić ogarnij swój team a ja ogarne swój, unikniemy dzięki temu zbędne posty pisane w naszych tematach.

Szczerze to twoje zachowanie jest załosne, "Członkowie mojemu teamu będą wam pisać bzdury w tematach, ponieważ członek twojego teamu robi to samo." tylko że oni piszą wam prawde, wstawiacie filmy gdzie pokazujecie mounty z m2m, czy lekko zmienione miasta (które są moim zdaniem brzydkie) i jeszcze ten tytuł z pandą, gdzie każdy głupi się domyśli że pomysł na to wzieliście wlaśnie od nich. Skoro wy jako administracja się zachowujecie tak jak teraz, tzn. próbujecie hejcić na siłe gdzie wam się to nie udaje, to wątpie że wasz serwer wytrzyma długo.

Co do tematu bardzo ładne bronie, powodzenia z serwerem. :P

sygna1.png

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie są fajne, serwer naprawde bedzie bardzo fajny.

Lecz gram w metina sporo czasu i dla mnie liczy sie tylko administracja.

Patrzac po postach administracji Atreyi nie mam zamiaru tu zagrac, nie wiem jaki oni poziom reprezentuja ale wg. mnie powinni sie ogarnac pisac swoje posty bo mnie to odstrasza mimo ze serwer zapowiada sie fajnie to nie zagram.

Opublikowano

Bronie są fajne, serwer naprawde bedzie bardzo fajny.

Lecz gram w metina sporo czasu i dla mnie liczy sie tylko administracja.

Patrzac po postach administracji Atreyi nie mam zamiaru tu zagrac, nie wiem jaki oni poziom reprezentuja ale wg. mnie powinni sie ogarnac pisac swoje posty bo mnie do odstraszyla mimo ze serwer zapowiada sie fajnie to nie zagram.

Zaraz, zaraz.

Dlaczego wszystkich członków teamu wrzucasz do jednego worka?

Technik czy grafik nie mają kontaktu z graczami, a jedynie z plikami serwera i klienta.

Ja osobiście wykonuję swoje projekty np. mapy, dla wynagrodzenia które uzgodniłem z sponsorem tego serwera, wykonuję również pracę dla administracji serwera Ascarial, też ocenisz ich słabo bo osoba wykonująca mapy napisała do paru osób prawdę która się im należała? Trochę obiektywności..

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zaraz, zaraz.

Dlaczego wszystkich członków teamu wrzucasz do jednego worka?

Technik czy grafik nie mają kontaktu z graczami, a jedynie z plikami serwera i klienta.

Ja osobiście wykonuję swoje projekty np. mapy, dla wynagrodzenia które uzgodniłem z sponsorem tego serwera, wykonuję również pracę dla administracji serwera Ascarial, też ocenisz ich słabo bo osoba wykonująca mapy napisała do paru osób prawdę która się im należała? Trochę obiektywności..

233151409261094957136.png

To mi wystarcza.

Nie wiem jaką pełnisz role ale mnie interesuje tylko to ze jestes prawie zalozycielem tego serwera bo jak wspomniales tworzysz tu mapy i klienta,grafike.

A wasze prace swiadcza o tym ze serwer bedzie prze prze epicki.

Mimo to ze mam checi na nim zagrac to nie zagram, bo glowna role pelni  administracja i ich dojrzalosc.

A patrzac na twoje wypowiedzi. to naprawde...

Wg mnie powinienes byc ogarniety jezeli jestes wspolzalozycielem Atreyi.

Ale to moje zdanie ;]

Opublikowano

Przestańcie się kłócić i mieszać w to mnie. 

Nie prowadzę z Naidem wojny i mam nadzieję, że On ze mną również nie. Szanuję go i nie mam zamiaru stawać do jakiś wojenek na mpc. Rozwiążcie to między sobą. Nie chce czytać na gg - głupich prowokacji. 

Ekipę Nestium wzywam do zaprzestania spamowania w tematach Naida lub Mizune - a do Ciebie Mizune mam prośbę abyś zrobił to samo. Dziękuję za uwagę :) Można już klaskać :)

PS: Bardzo ładne sety broni. Pasują do serwera i jego klimatu. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

233151409261094957136.png

To mi wystarcza.

Nie wiem jaką pełnisz role ale mnie interesuje tylko to ze jestes prawie zalozycielem tego serwera bo jak wspomniales tworzysz tu mapy i klienta,grafike.

A wasze prace swiadcza o tym ze serwer bedzie prze prze epicki.

Mimo to ze mam checi na nim zagrac to nie zagram, bo glowna role pelni  administracja i ich dojrzalosc.

A patrzac na twoje wypowiedzi. to naprawde...

Wg mnie powinienes bys ogarniety jezeli jestes wspolzalozycielem Atreyi.

Ale to moje zdanie ;]

W skład team'u zawsze wchodzą technicy np. klienta i plików, jednak to nie z Nimi będziesz się kontaktował w różnych przypadkach.

Grafik ma wykonać dobrą grafikę, technik dobrą pracę techniczną, każdy jest kompetentny w swoim zakresie.

Jeśli będziesz chciał by Ci udzielono odpowiedzi na Twoje pytania/pomocy na Naszym serwerze załatwisz to z osobą która dysponuję nieskazitelną dyplomacją, a Ona z kolei przekaże sprawę do działu technicznego. Osoba od komunikacji zajmuję się komunikacją, a technik techniką. Jeśli ktoś próbuje tego i tego po trochu zazwyczaj wychodzi człowiek który robi pracę z bugami i zraża do siebie połowę osób (połowę dlatego że z tą drugą potrafi rozmawiać). U Nas nie ma takich kompromisów, każdy ma twardo określone stanowisko pracy, właśnie dlatego bronie wyglądają tak jak je opisałeś, ponieważ robił je grafik, a nie wodolej od rzucania miłych słówek.

Jeśli boisz się o kontakt z administracją serwera po jego wystartowaniu, mogę Cię zapewnić w tym momencie że nie trafisz wtedy na mnie, jednak spotkasz się z moją grafiką którą sam pozytywnie oceniłeś :)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Przestańcie się kłócić i mieszać w to mnie. 

Nie prowadzę z Naidem wojny i mam nadzieję, że On ze mną również nie. Szanuję go i nie mam zamiaru stawać do jakiś wojenek na mpc. Rozwiążcie to między sobą. Nie chce czytać na gg - głupich prowokacji. 

Ekipę Nestium wzywam do zaprzestania spamowania w tematach Naida lub Mizune - a do Ciebie Mizune mam prośbę abyś zrobił to samo. Dziękuję za uwagę :) Można już klaskać :)

PS: Bardzo ładne sety broni. Pasują do serwera i jego klimatu. 

Tak więć tak jak Hooltrasa cenię oraz szanuję tak z naszej strony już żadne posty się nie pojawią chillout 

ps @ łatdne bronie miiejmy nadziję że uda nam się osiągnąć równie zadowalający efekt

Opublikowano

Nie wiedziałem że nawet weźmiecie modele broni z WoWa..........

Super - potrafisz wykorzystywać modele od Blizzarda. Jak dla mnie 'projekt' porażka.

http://www.wowhead.com/item=87474#modelviewer     Łuczek 

Dalej mi się nie chce szukać.

Szkoda bo serwer wydawał się ok ale jak zobaczyłem modele z wowa, Tery i innych gier które są wszędzie to zwątpiłem.

Opublikowano

Nie wiedziałem że nawet weźmiecie modele broni z WoWa..........

Super - potrafisz wykorzystywać modele od Blizzarda. Jak dla mnie 'projekt' porażka.

Dlaczego napisałeś komentarz takiego typu tylko w temacie Atreyi?

0LsM05U.png

Opublikowano

Dlaczego napisałeś komentarz takiego typu tylko w temacie Atreyi?

Edytowałem przed chwilą post zanim napisałes.

Poprostu nie rozumiem przekazu tego zdania

0u8jps.jpg

Kradniecie modele z gier i podpisujecie je jako swoja praca. Tak się nie powinno robić.

Opublikowano

Edytowałem przed chwilą post zanim napisałes.

Poprostu nie rozumiem przekazu tego zdania

Dodany obrazek

Kradniecie modele z gier i podpisujecie je jako swoja praca. Tak się nie powinno robić.

Ja zadałem proste pytanie, dlaczego nie napisałeś tego pod każdym z 55 polskich serwerów tylko pod naszym?

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja zadałem proste pytanie, dlaczego nie napisałeś tego pod każdym z 55 polskich serwerów tylko pod naszym?

Rzadko siedzę na tym forum ale zainteresowałem się akurat waszym serwerem i patrzę co się dzieje na Metin2 Zapowiedzi/Media

Widząc to że bierzecie modele z innych gier do Metina i wabicie graczy swoimi "umiejętnościami" sam sobie odpowiedz na to pytanie dlaczego to napisałem widząc m.in ŁUK z WoWa i modele np. 'Teleport' z Pandarii.

Opublikowano

Rzadko siedzę na tym forum ale zainteresowałem się akurat waszym serwerem i patrzę co się dzieje na Metin2 Zapowiedzi/Media

Widząc to że bierzecie modele z innych gier do Metina i wabicie graczy swoimi "umiejętnościami" sam sobie odpowiedz na to pytanie dlaczego to napisałem widząc m.in ŁUK z WoWa i modele np. 'Teleport' z Pandarii.

Pic na wodę fotomontaż.

Jakiś śmieć Cię przysłał lub przyszedłeś tu ze wzgłędu na mnie lub Mizuna bo Ci zalazł za skrórę.

Fałszywy jesteś jak Twoje komentarze.

0LsM05U.png

Opublikowano

Pic na wodę fotomontaż.

Jakiś śmieć Cię przysłał lub przyszedłeś tu ze wzgłędu na mnie lub Mizuna bo Ci zalazł za skrórę.

Nikt mnie tu nie przysłał i nikt mi nie zalazł za "skrórę".

Nie chcę się droczyć lecz stwierdzam fakt jaki ukrywacie od dawna. 

Opuszczam temat  :huh:

Opublikowano

Nikt mnie tu nie przysłał i nikt mi nie zalazł za "skrórę".

Nie chcę się droczyć lecz stwierdzam fakt jaki ukrywacie od dawna.

Opuszczam temat :huh:

Żegnamy Cię białą chusteczką.

Jedyne co ukrywamy to datę startu ponieważ co jakiś czas wypadają nam jakieś rzeczy (np. mi remont) a nie mamy zamiaru zawieść graczy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Pic na wodę fotomontaż.

Ale o c**j Ci teraz chodzi? Gość ma rację, "Autorskie modele" a wyciągnięte z innych gier, wspomniał o tym a Ty go atakujesz, próbujecie zrobić z siebie bogów na siłę, bo ktoś tam od Was ma exporter który nota bene teraz nie jest potrzebny kiedy jest granny 2.9, podpisujecie pod siebie coś, co nie jest Wasze, zatem nie dość że jesteście złodziejami to dodatkowo kłamiecie ;-)

Opublikowano

Ale o c**j Ci teraz chodzi? Gość ma rację, "Autorskie modele" a wyciągnięte z innych gier, wspomniał o tym a Ty go atakujesz, próbujecie zrobić z siebie bogów na siłę, bo ktoś tam od Was ma exporter który nota bene teraz nie jest potrzebny kiedy jest granny 2.9, podpisujecie pod siebie coś, co nie jest Wasze, zatem nie dość że jesteście złodziejami to dodatkowo kłamiecie ;-)

Weź pomyśl globalnie zanim coś napiszesz, gdybym miał tak wytykać błędy to w każdym serwerze znajdę wiele niedogodnień.

Stwierdził, że bronie są z Wowa, owszem podstawa modelu jest z Wowa i nikt się z tym nie krył ale np wachlarz to pewnie się sam złożył nie? Uderz się w głowę a następnie spróbuj skleić coś w 3ds z jakiejś podstawki to uśniesz na starcie albo się usrasz.

0LsM05U.png

Opublikowano

Weź pomyśl globalnie zanim coś napiszesz, gdybym miał tak wytykać błędy to w każdym serwerze znajdę wiele niedogodnień.

Stwierdził, że bronie są z Wowa, owszem podstawa modelu jest z Wowa i nikt się z tym nie krył ale np wachlarz to pewnie się sam złożył nie? Uderz się w głowę a następnie spróbuj skleić coś w 3ds z jakiejś podstawki to uśniesz na starcie albo się usrasz.

Możliwe, że się usram, zapewne nieraz to zrobię, lecz Tobie c**j do tego ;)

Jebie mnie to ile roboty wkładasz 3ds'a, naprawdę, aczkolwiek widzę że Ty chłopczyku musisz mieć jakieś problemy skoro od razu się tak spiąłeś, wystarczyło normalnie napisać, a nie najpierw atakujesz gościa a teraz praktykujesz to na mnie, taka reakcja w panice, "próbują coś na mnie powiedzieć, to się przypierdolę do innych że oni wcale nie są lepsi", heheszki, powodzenia z Waszymi "autorskimi" pracami ;)

Opublikowano

Możliwe, że się usram, zapewne nieraz to zrobię, lecz Tobie c**j do tego ;)

Jebie mnie to ile roboty wkładasz 3ds'a, naprawdę, aczkolwiek widzę że Ty chłopczyku musisz mieć jakieś problemy skoro od razu się tak spiąłeś, wystarczyło normalnie napisać, a nie najpierw atakujesz gościa a teraz praktykujesz to na mnie, taka reakcja w panice, "próbują coś na mnie powiedzieć, to się przypierdolę do innych że oni wcale nie są lepsi", heheszki, powodzenia z Waszymi "autorskimi" pracami ;)

Wystarczy spojrzeć i od razu widać, że ok. 90% negatywnych komentarzy jest z powodu jakiejś osoby z team i wylewane są żale zamiast oceniać to co jest na serwerze.

0LsM05U.png

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć i od razu widać, że ok. 90% negatywnych komentarzy jest z powodu jakiejś osoby z team i wylewane są żale zamiast oceniać to co jest na serwerze.

Piszesz jak prawdziwy zakompleksiony dzieciak. Oceniłem pisząc że oszukujecie ludzi kłamiąc że modele są wasze. Naid uspokój się i przestań się głupio bronić bo od jak sam oceniłeś 'negatywnych' komentarzy nie odsuniesz się.

[...]

No i super widzisz o to mi chodziło. Jest model na waszym screenie np. głowy smoka z WoWa który wkleiłeś do łuku czy wspomnianego przez ciebie wachlarza więc nie mów też że sam stworzyłeś ten model. Wiem, że trudne jest tworzenie modeli ale bez przesady. Pisz wprost i tak będzie dobrze...

Opublikowano

Piszesz jak prawdziwy zakompleksiony dzieciak. Oceniłem pisząc że oszukujecie ludzi kłamiąc że modele są wasze. Naid uspokój się i przestań się głupio bronić bo od jak sam oceniłeś 'negatywnych' komentarzy nie odsuniesz się.

No i super widzisz o to mi chodziło. Jest model na waszym screenie np. głowy smoka z WoWa który wkleiłeś do łuku czy wspomnianego przez ciebie wachlarza więc nie mów też że sam stworzyłeś ten model. Wiem, że trudne jest tworzenie modeli ale bez przesady. Pisz wprost i tak będzie dobrze...

Polecam zapoznać się z Naszymi wypowiedziami, a nie tymi które zostały Nam przypisane przez zazdrosnych administratorów typu Nestium.

Nie napisaliśmy NIGDY "W 100% tworzymy Nasze modele", napiszę więcej, pokazywaliśmy nawet porównania jak wyglądają w tamtych grach, a jak w Naszych żeby udowodnić że nie exportujemy ich żywcem (czytaj; bez żadnej zmiany). Nie wiem dlaczego słowa "Atreyskie modele" odebrałeś jako przypisanie sobie czego kolwiek, jeśli np. posiadał bym 10 samochodów i napisał "Mizunskie samochody" też byś uznał że to ja je złożyłem od pierwszej śrubki do wykończeń tapicerki?

Proszę Cię.. użyj własnego mózgu i nie daj Nim manipulować zawistnym "ludziom" typu Nestium itp. 

0VPaRnd.png

Opublikowano

Polecam zapoznać się z Naszymi wypowiedziami, a nie tymi które zostały Nam przypisane przez zazdrosnych administratorów typu Nestium.

Nie napisaliśmy NIGDY "W 100% tworzymy Nasze modele", napiszę więcej, pokazywaliśmy nawet porównania jak wyglądają w tamtych grach, a jak w Naszych żeby udowodnić że nie exportujemy ich żywcem (czytaj; bez żadnej zmiany). Nie wiem dlaczego słowa "Atreyskie modele" odebrałeś jako przypisanie sobie czego kolwiek, jeśli np. posiadał bym 10 samochodów i napisał "Mizunskie samochody" też byś uznał że to ja je złożyłem od pierwszej śrubki do wykończeń tapicerki?

Proszę Cię.. użyj własnego mózgu i nie daj Nim manipulować zawistnym "ludziom" typu Nestium itp. 

Nie znam tego serwera "Nestium" kojarzę go tylko z ładnego logo a ciągnę temat przez zachowanie @The Naid

Odnoszę się do postu #86 a raczej części obrazka który jest zawarty w waszej "graficznej prezentacji" a mianowicie;

471561409684071253700.jpg

Opublikowano

Nie znam tego serwera "Nestium" kojarzę go tylko z ładnego logo a ciągnę temat przez zachowanie @The Naid

Odnoszę się do postu #86 a raczej części obrazka który jest zawarty w waszej "graficznej prezentacji" a mianowicie;

471561409684071253700.jpg

Nie mam już pojęcia w jaki sposób Ci prościej wytłumaczyć moje słowa więc się poddaje.

Jeśli nie rozumiesz to trudno, nie nabijajmy spamu.

Może na PW mi się uda ale to napisz po 22, wypiję jakiegoś drinka bo na trzeźwo nie mam szans.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Niczego wam nie zazdrościmy:)

Jedynie jest nam was żal, że kradniecie czyjeś prace, nie potraficie nic sami zrobić.

Wasz serwer to jedno wielkie złodziejstwo, nie ma czego zazdrościc tak banalne rzeczy to co 2 technik na tym forum potrafi zrobić.

Ten serwer nawet nie przypomina metina, same kwadratowe i kradzione modele.

Odpowiadam na post, który nie jest prawdą :)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...