Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zestaw broni Atreyskiego Smoka - Serwer Atreya.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za to przypadkiem nie jest, że spamujesz w moim temacie więc zaprzestań swoich lipnych działań.

I tak dobrze wiemy skąd wziąłeś nazwy filmików bo języki obce są dla Ciebie wielką niewiadomą.

Odpuść mu, spamuje nie tylko w Twoim temacie, liczy że jak już jego serwer ruszy to zyska kilku garczy dzięki temu, że robił nowy temat dla każdego filmiku, który wrzucił.

Wszystkie mapy nestium wyglądają jak praca początkującego grafika - sztucznie.

Topic, łądnie podkręcona grafika - wachlarz nieźle się prezentuje.

Hejo

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za to przypadkiem nie jest, że spamujesz w moim temacie więc zaprzestań swoich lipnych działań.

I tak dobrze wiemy skąd wziąłeś nazwy filmików bo języki obce są dla Ciebie wielką niewiadomą.

Odpowiedzialem tylko na błędne informacje :)

Na pewno nie wzialem pomyslu na nazwy filmow z waszego smiesznego serwera, ktory nawet nie wystartuje.

Do czasu startu wszystkie modele skradzione usuniecie albo pojda za tym skuteczniejsze konsekwencje.

Złodzieje :)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Odpowiedzialem tylko na błędne informacje :)

Na pewno nie wzialem pomyslu na nazwy filmow z waszego smiesznego serwera, ktory nawet nie wystartuje.

Do czasu startu wszystkie modele skradzione usuniecie albo pojda za tym skuteczniejsze konsekwencje.

Złodzieje :)

Ale stul pizdę bo to już się stało nudne.

Odpuść mu, spamuje nie tylko w Twoim temacie, liczy że jak już jego serwer ruszy to zyska kilku garczy dzięki temu, że robił nowy temat dla każdego filmiku, który wrzucił.

Wszystkie mapy nestium wyglądają jak praca początkującego grafika - sztucznie.

Topic, łądnie podkręcona grafika - wachlarz nieźle się prezentuje.

Zapraszam na Naszego facebooka, a dopiero zobaczysz "niezłe" rzeczy :)

Ja się pytam kiedy jakieś nowe informacje co do serwera ? :D

-Serwer wystartuje w tym roku  ?

-Forum kiedy mniej więcej będzie  ?

- Tak ale tą odpowiedź od razu mieszczę w ryzach 99%, ponieważ ZAWSZE coś może wypaść.

- Forum będzie na jakiś miesiąc/dwa przed startem, ładowanie kasy w dedyka tylko po to żeby stało forum jest czystym idiotyzmem, wolimy przeznaczyć na kokainę i usługi towarzyskie.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja mu przetłumaczyłem. ;) 

A tak poważnie... Nie bądź taki do przodu bo sami "święci" nie jesteście. 

Ty i twój chłopak też spamicie w tematach Nestiuma i robicie syf.

Wasze(obie strony) zachowanie jest tak żałosne, że nie da się go określić słowami, które was nie urażą. 

Zobaczymy kto lepiej sobie poradzi(nie obstawiam na nikogo). 

Opublikowano

Ja mu przetłumaczyłem. ;) 

A tak poważnie... Nie bądź taki do przodu bo sami "święci" nie jesteście. 

Ty i twój chłopak też spamicie w tematach Nestiuma i robicie syf.

Wasze(obie strony) zachowanie jest tak żałosne, że nie da się go określić słowami, które was nie urażą. 

Zobaczymy kto lepiej sobie poradzi(nie obstawiam na nikogo). 

Płaczesz ponieważ Mizune Ci nie pomógł z World Editor? Przykry jesteś facet.

0LsM05U.png

Opublikowano

@ The Naid

Najpierw chcesz żebym ci podał czcionki, której używam na Nestiumie, którą ci podałem.

A teraz ciągle krytykujesz mój serwer.

Trochę cie nie ogarniam.

Wg. mnie twoje zachowanie jest bardzo nie fair. :)

Opublikowano

@ The Naid

Najpierw chcesz żebym ci podał czcionki, której używam na Nestiumie, którą ci podałem.

Trochę cie nie ogarniam.

Pokaż mi gdzie skrytykowałem Twój serwer.

0LsM05U.png

Opublikowano

@ The Naid

Trochę cie nie ogarniam.

a skończ już bo 3/4 osób wyciąga modele, bronie etc. z innych gier, czekam na wasz serwer, też chętnie pozgłaszam parę rzeczy, bye!

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pokaż mi gdzie skrytykowałem Twój serwer.

To był temat z tym logowaniem, aktualnie on został usunięty przed wczoraj bodajże.

AW. uważam, że twoje zachowanie wg. mojego projektu jest nie na miejscu.

Te groźby, że widzimy się na starcie mojego serwera też są nie na miejscu :)

Nie twierdzę, że się ich boje, gdyż tak nie jest, ale życzę powodzenia.

Więc, przemyśl czy warto tak komplikować sprawę przez @Mizune ,który nie potrafi się powstrzymać pisąc swoje posty w każdym temacie w mediach, który założył Nestium.

Rozumiem, że jest on członkiem w twojego zespołu ale powinieneś go troche ogarnąć, jeżeli on nie zna sytuacji. :)

@topic , bardzo ładny system ulepszeń.

Opublikowano

To był temat z tym logowaniem, aktualnie on został usunięty przed wczoraj bodajże.

AW. uważam, że twoje zachowanie wg. mojego projektu jest nie na miejscu.

Te groźby, że widzimy się na starcie mojego serwera też są nie na miejscu :)

Nie twierdzę, że się ich boje, gdyż tak nie jest, ale życzę powodzenia.

Więc, przemyśl czy warto tak komplikować sprawę przez @Mizune ,który nie potrafi się powstrzymać pisąc swoje posty w każdym temacie w mediach, który założył Nestium.

Rozumiem, że jest on członkiem w twojego zespołu ale powinieneś go troche ogarnąć, jeżeli on nie zna sytuacji. :)

@topic , bardzo ładny system ulepszeń.

Chodzi Ci o post który napisałem na temat skryptów wykorzystanych w logowaniu?

Tutaj screen:

F8rdjL4.png

Napisanie prawdy to nie krytyka.

Jeżeli chcesz stwierdzić, że moje zachowanie jest nie na miejscu to najpierw spójrz na swój team i syf jaki zrobili w tym temacie bzdurami.

Więc jeżeli chcesz od kogoś zmian to musisz zacząć od siebie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Chodzi Ci o post który napisałem na temat skryptów wykorzystanych w logowaniu?

Tutaj screen:

4476114091623981021639.png

Napisanie prawdy to nie krytyka.

Jeżeli chcesz stwierdzić, że moje zachowanie jest nie na miejscu to najpierw spójrz na swój team i syf jaki zrobili w tym temacie bzdurami.

Więc jeżeli chcesz od kogoś zmian to musisz zacząć od siebie.

Nie o to nie chodzi, skryptów nie ukradliśmy.

Pokazał bym ci ss ale nie mogę gdyż są tam dane Endymiona.

Endymion dał mi skrypty i chciał je sprzedać, gdyż ja nie miałem kompa przez pare dni odpisalem mu po tygodniu ze go opłace na dniach.

A nie dawno sam napisał w jakimś z tematów, że już nie chce kasy :)

Rozumiem ale oni się tylko bronią, bo Mizune sam ich prowokuję.

Więc postaraj się go ogarnać bo to jest nie na miejscu :)

System bardzo ładny.

Opublikowano

Nie o to nie chodzi, skryptów nie ukradliśmy.

Pokazał bym ci ss ale nie mogę gdyż są tam dane Endymiona.

Endymion dał mi skrypty i chciał je sprzedać, gdyż ja nie miałem kompa przez pare dni odpisalem mu po tygodniu ze go opłace na dniach.

A nie dawno sam napisał w jakimś z tematów, że już nie chce kasy :)

Rozumiem ale oni się tylko bronią, bo Mizune sam ich prowokuję.

Więc postaraj się go ogarnać bo to jest nie na miejscu :)

System bardzo ładny.

Mnie nie interesuje Mizune tylko moja osoba, stwierdziłeś, że krytykuję Twój serwer więc chcę zobaczyć mojego posta w którym krytykuję Twój serwer.

Jeżeli jednak się pomyliłeś to przeproś i zakończmy tą zbędną dyskusję.

0LsM05U.png

Opublikowano

Mnie nie interesuje Mizune tylko moja osoba, stwierdziłeś, że krytykuję Twój serwer więc chcę zobaczyć mojego posta w którym krytykuję Twój serwer.

Jeżeli jednak się pomyliłeś to przeproś i zakończmy tą zbędną dyskusję.

Jak wspominam, możliwe, że to było w temacie z logowaniem, którego nie ma.

Ale jeżeli się pomyliłem to przepraszam.

Członkowie mojemu teamu będą wam pisać bzdury w tematach, ponieważ członek twojego teamu robi to samo.

Ząb za ząb, zakończmy tę dyksusję. Jeżeli mogę cie prosić ogarnij swój team a ja ogarne swój, unikniemy dzięki temu zbędne posty pisane w naszych tematach.

Opublikowano

Członkowie mojemu teamu będą wam pisać bzdury w tematach, ponieważ członek twojego teamu robi to samo.

Ząb za ząb, zakończmy tę dyksusję. Jeżeli mogę cie prosić ogarnij swój team a ja ogarne swój, unikniemy dzięki temu zbędne posty pisane w naszych tematach.

Tym postem udowadniasz że jesteś jak większość bachorów, czyli większość mpc.

Naid bronie świetnie, trafiłeś w mój gust tak samo z grafiką.

Proponuje nie zwracać uwagi nich, ale w sumie działa to na + bo temat jest ciągle nad nimi :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tym postem udowadniasz że jesteś jak większość bachorów, czyli większość mpc.

Naid bronie świetnie, trafiłeś w mój gust tak samo z grafiką.

Proponuje nie zwracać uwagi nich, ale w sumie działa to na + bo temat jest ciągle nad nimi :)

?

Po co się wtrącasz skoro nie jesteś w temacie?

Nigdzie nie pisałem, że robi brzydkie czytaj wyżej?

Marny ten post.

Opublikowano

Zaraz, zaraz, o jakich bzdurach piszesz?

Nie wiem czy jesteś do końca poważny.

Ja napisałem że macie chaotycznie ustawione obiekty na mapach, a trawa lata - to odnośnie map.

Co do logowania napisałem że Twój człowiek skleił w bardzo marny sposób powycinane elementy, moje opinie w obu przypadkach to święta prawda.

Twój człowiek który nie raz napisał "będę ćpał grą na Waszym serwerze" nagle po moich postach wchodzi i piszę że nie jesteśmy święci, drugi którego nawet nie odważę się nazwać człowiekiem ponieważ nawet statystyczny gimbus mógłby się poczuć urażony, w każdym moim temacie wyzywa mnie od złodzieja, piszę w negatywny sposób o moich mapach które osoba która postawiła najlepszy serwer Metin2 w europie opisała "best map ever", więc wybacz ale Twoje słowa "Będą wam pisać bzdury, bo Was człowiek robi to samo" NIJAK nie mają się do mnie, natomiast Twoi podwładni czy kim tam Oni dla Ciebie są robią to, tu masz 100% rację, ale wypraszam sobie to określenie rzucone w moim kierunku.

Ja Wam napisałem konstruktywną krytykę, od początku pisałem że robicie źle i dawałem Wam rady, głównie daimao (teraz tego żałuję bo nie był tego wart).

Wy natomiast wpierw ocenialiście Nasze prace dobrze, później po przeczytaniu Naszych opinii, nagle zmieniliście zdanie - to nie jest żadna krytyka, a jedynie lanie zazdrości. 

Jeśli chcesz kontynuować tą dyskusję rozmową na poziomie, zapraszam na PW, tam Ci podam moje gg.

Z Twoim pieskiem Nestiumem nie będę prowadził rozmowy, ponieważ nie mam zamiaru definiować co drugiego słowa którego użyje do wersji dla debila.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zaraz, zaraz, o jakich bzdurach piszesz?

Nie wiem czy jesteś do końca poważny.

Ja napisałem że macie chaotycznie ustawione obiekty na mapach, a trawa lata - to odnośnie map.

Co do logowania napisałem że Twój człowiek skleił w bardzo marny sposób powycinane elementy, moje opinie w obu przypadkach to święta prawda.

Twój człowiek który nie raz napisał "będę ćpał grą na Waszym serwerze" nagle po moich postach wchodzi i piszę że nie jesteśmy święci, drugi którego nawet nie odważę się nazwać człowiekiem ponieważ nawet statystyczny gimbus mógłby się poczuć urażony, w każdym moim temacie wyzywa mnie od złodzieja, piszę w negatywny sposób o moich mapach które osoba która postawiła najlepszy serwer Metin2 w europie opisała "best map ever", więc wybacz ale Twoje słowa "Będą wam pisać bzdury, bo Was człowiek robi to samo" NIJAK nie mają się do mnie, natomiast Twoi podwładni czy kim tam Oni dla Ciebie są robią to, tu masz 100% rację, ale wypraszam sobie to określenie rzucone w moim kierunku.

Ja Wam napisałem konstruktywną krytykę, od początku pisałem że robicie źle i dawałem Wam rady, głównie daimao (teraz tego żałuję bo nie był tego wart).

Wy natomiast wpierw ocenialiście Nasze prace dobrze, później po przeczytaniu Naszych opinii, nagle zmieniliście zdanie - to nie jest żadna krytyka, a jedynie lanie zazdrości. 

Jeśli chcesz kontynuować tą dyskusję rozmową na poziomie, zapraszam na PW, tam Ci podam moje gg.

Z Twoim pieskiem Nestiumem nie będę prowadził rozmowy, ponieważ nie mam zamiaru definiować co drugiego słowa którego użyje do wersji dla debila.

Szczerze, masakrujesz lewaków jak Korwin król xD

Ucz mnie prosze tej szkoły pocisku, bo jak czytalem to sie nieźle uśmialem (Pozytywnie)

@topic Kiedy start ( Nie oczekuje odpowiedzi, tylko chronie się przed warnem)

@Down 

Miałem na mysli fragmenty wypowiedzi 

Opublikowano

Szczerze, masakrujesz lewaków jak Korwin król xD 

Ucz mnie prosze tej szkoły pocisku, bo jak czytalem to sie nieźle uśmialem (Pozytywnie)

@topic Kiedy start ( Nie oczekuje odpowiedzi, tylko chronie się przed warnem)

Niczego on nie masakruje, po prostu nawinął wątek żeby przejść na gg by zaoszczędzic zbędnych postów w tym temacie :)

Jeżeli chodzi  o mnie ja juz skończyłem dyskusję z Naidem.

Opublikowano

@topic

Dzwon,łuk,wachlarz,sztylet,miecz bm- elegancja francja

2reka,1reko - 2reka jak dla mnie jest zbyt pusta. Nie wiem dlaczego nikt tego nie widzi ? Bomba,Chaoss,plechito wszyscy te 2ręki robią takie puste.2reka powinna być duża żeby było czuć jebnie.. a to wygląda jak kij od szczotki.

Mieczyk jak dla mnie trochę za prosty chodzi o samo ostrze wygląda tak strasznie plastikowo gdyby był trochę dłuższy lub bardziej rozciągnięty na boki to myślę żeby było lepiej bo sama tekstura jest git.

Tak na marginesie to życzę wam dużego sukcesu z tym serwerem szczególnie Naidowi. Od zawsze żywiłem jakiś do niego uraz chociaż nigdy mi nic nie zrobił,może to przez ludzi z którymi się zadawałem a on miał na pieńku.

Opublikowano

@topic

Dzwon,łuk,wachlarz,sztylet,miecz bm- elegancja francja

2reka,1reko - 2reka jak dla mnie jest zbyt pusta. Nie wiem dlaczego nikt tego nie widzi ? Bomba,Chaoss,plechito wszyscy te 2ręki robią takie puste.2reka powinna być duża żeby było czuć jebnie.. a to wygląda jak kij od szczotki.

Mieczyk jak dla mnie trochę za prosty chodzi o samo ostrze wygląda tak strasznie plastikowo gdyby był trochę dłuższy lub bardziej rozciągnięty na boki to myślę żeby było lepiej bo sama tekstura jest git.

Tak na marginesie to życzę wam dużego sukcesu z tym serwerem szczególnie Naidowi. Od zawsze żywiłem jakiś do niego uraz chociaż nigdy mi nic nie zrobił,może to przez ludzi z którymi się zadawałem a on miał na pieńku.

Staramy się żeby bronie były w miare realne, wiadomo 100% tego efektu nie osiągniemy bo to jednak gra.

Ale nie chcemy by np. wojownik machał sobie odpowiednikiem realnej sztangi 200 kilo z konia we wszystkie strony :D

0VPaRnd.png

Opublikowano

Staramy się żeby bronie były w miare realne, wiadomo 100% tego efektu nie osiągniemy bo to jednak gra.

Ale nie chcemy by np. wojownik machał sobie odpowiednikiem realnej sztangi 200 kilo z konia we wszystkie strony :D

Przecież anielska broń dwuręczna jest bardzo wielka i wojownik będzie nią machał jak wykałaczką, a co! kto nam zabroni!

Niech żyje bal!

0LsM05U.png

Opublikowano

Bronie bardzo mi się podobają, a można wiedzieć kiedy start będzie. ? ;)

Data startu zostanie podana na naszym oficjalnym Facebooku w odpowiednim czasie.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...