Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Easy/Medium - Zajrzyj koniecznie!

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm dziwne troszke,

spróbuj odpalić Windows Update i to powinno rozwiązać sprawę.

Wrazie dalszych problemów pisz, jednak przed startem i tak będzie wrzucony najnowszy aktualny client, na którym spokojnie będziesz mógł grać.

Pozdrawiam.

Nic nie dalo :/ skoro przed startem ma byc nowy client (mam nadzieje ze bedzie z nim 0 problemow  :P)  to nie pozostaje mi nic innego tylko czekac ;).

P.S - Mam nadzieje ze sie wyrobicie i wystartujecie 25 lipca  :P. 

00381637475378013724.png
  • Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czekam z ekipą z niecierpliwością :))))))))))))

My również :)

Mam nadzieje, że dosyć sporo ludzi będzie. Bo naprawdę może być ciekawie, powodzenia życzę. 

Też tak myślimy, dzięki!

Działa ta beta?

Owszem, jednak już prawdopodobnie jutro będzie wyłączona by przygotować wszystko pod start

Start serwera prawdopodobnie w piątek 25 Lipca!

Zobaczcie Video jak będą wyglądać u nas eventy ZUO!

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Client jest spatchowany, wcześniej tzn. miałem na myśli chyba maj, to wtedy nie było problemu, pomimo tego, że używam win 8.

Żaden launcher nie działa.

Opublikowano

Client jest spatchowany, wcześniej tzn. miałem na myśli chyba maj, to wtedy nie było problemu, pomimo tego, że używam win 8.

Żaden launcher nie działa.

Niebawem będzie nowy client na official do pobrania to powinno już ci wszystko działać.

sygna.jpg

Opublikowano

Fajne rozwiązanie z eventem zuo :) Podoba mi się ! Polecam gorąco serwer tylko czekać na start xD

Dzięki, start już prawdopodobnie w piątek także wiele nie będziesz musiał czekać ;d

sygna.jpg

Opublikowano

Kiedy start bo jakoś nie widziałem?

25 Lipiec prawdopodobnie o ile się nic nie zmieni

Na serwerze na pewno zawitam. Widać włożony wkład pracy.

Dzięki i zapraszam :)

sygna.jpg

Opublikowano

25 Lipiec prawdopodobnie o ile się nic nie zmieni

Dzięki i zapraszam :)

Zrobcie start wczesniej, podobno macie wszystko przygotowane, to po co zwlekac, chcecie zeby gracze z nudow pozadomowiali sie na innych serwerach? Ja czekam z niecierpliwoscia, bo taki serwer to cudo na jakie trzeba dlugo czekac.

Opublikowano

Oby start był jak najwcześniej ;) widzimy się na starcie z ekipą, jedynie co bym zmienił to wszystkie bony max.

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zrobcie start wczesniej, podobno macie wszystko przygotowane, to po co zwlekac, chcecie zeby gracze z nudow pozadomowiali sie na innych serwerach? Ja czekam z niecierpliwoscia, bo taki serwer to cudo na jakie trzeba dlugo czekac.

Niestety wszystko juz ustalone i na każdy dzień mamy przeprowadzone inne działania by wszystko było dopięte na ostatni guzik.

Tym bardziej jeszcze nie poszła cała reklama na YT więc musimy dać czas na nagranie.

Oby start był jak najwcześniej ;) widzimy się na starcie z ekipą, jedynie co bym zmienił to wszystkie bony max.

Na tej odsłonie nie ma 6-7 więc muszą być takie bony 1-5 by nie było za łatwo o eq perf.

Poprostu wtedy pvp bylo by zbyt monotonne, a tak to bedzie trzeba troche czasu poświęcić na pro bony.

sygna.jpg

Opublikowano

A jak pobiore clienta teraz to ten sam będzie na starcie po  becie ? Czy nowy jakis?

Będzie nowy, jednak jeśli ten będzie Ci dobrze działał to wystarczy, że go spatchujesz i będzie ok.

Jednak polecam poczekać na nowego clienta, który dostępny będzie w czwartek.

sygna.jpg

Opublikowano

Na becie zostanie dodany osobny npc z all ulepszaczami, lv etc. by przetestować postacie ? 

Troszkę się spóźniłeś, bo dziś beta niestety będzie zamykana.

sygna.jpg

Opublikowano

Beta właśnie została zakończona, rejestracja wyłączona.

Jutro będę upał oficjalnego clienta byście mogli spokojnie go pobrać na start.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...