Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Easy/Medium - Zajrzyj koniecznie!

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem 32 lv mam i co ? Nie polecam ! Zaczynasz gre z przekonaniem ,ze Bo to Bo i robisz eq na orki aby tam ogarniac. I co ? Nagle zmiast bo mamy v1/v2 same pająki ! Na m2 tak hp biorą ,ze no masakra nie polecam

Przeciez od 1 odsłony tak było, a niby grałeś więc co srasz?

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeciez od 1 odsłony tak było, a niby grałeś więc co srasz?

Grałem na początku więc juz nie pamietam co i jak było bo skakam po różnych servach

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Banda hejterów odwiedziła temat, ale spoko, temat przynajmniej zawsze będzie na górze :)

Nie wiem czy ktoś nie umie czytać, czy jest taki ślepy, ale 6-7 już nie będzie,

a co za tym idzie z IS też zostaną usunięte.

Zatem w IS będą podstawowe rzeczy jak na każdym serwerze, przecież metale też będą u handlarki.

Co do czasu, teraz mam go o wiele więcej, we wrześniu również powinno być spoko.

Pozatym teraz w teamie nie mamy 2-3 osób lecz 8, to też spora różnica.

Co do bugów, fajnie rzucać oszczerstwami w moim kierunku, lecz liczyłbym na konkrety.

Bo przypomina mi to oszczerstwa ze strony PO na KNP, samo gadanie, zero konkretów.

Zatem zapraszam wszystkich na bete :)

Harioneczku przeczytaj mój pierwszy komentarz. Nie umiesz przyjąć krytyki i potem idziesz na siłkę jak to na forum się chwalisz ;) Ja odnosiłem się do komentarza podsumowującym shive v1 więc cicho siedź. Ceny znów tak wysokie jak przedtem? Nie mogę się doczekać ♥.♥  To co, że macie więcej osób skoro to banda kretynów którzy liżą Ci tyłek przy każdej możliwej okazji. Tak samo wasza rekrutacja na GM'a w Maju była ustawiona, bo wasi dwaj przyjaciele dostali posady a potem bawili się serwerem, ale don't mind... :D

Na co ma mówić, byś je naprawił? Nie dam Ci tej przyjemności ;3 Każdy pamięta jak mógł bugować pety i exp.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

A dlaczego 1 edycja shivy padła ? Bo nadal nie rozumiem :P

Nie tyle padła, co poprostu gracze przestali grać.

Serwer miał być bardziej easy, a okazał się tak naprawde bardziej hard.

6-7 bonusy też zrobiły swoje, dlatego zebraliśmy od wszystkich propozycje, które zgłaszali gracze i wprowadziliśmy je w życie na nową odsłonę.

Zajebisty serwer polecam - sam na 100% zawitam na starcie! :)

Dzięki, zapraszam :)

sygna.jpg

Opublikowano

Te zbroje się będą tak oczojebnie świecić czy to tylko efekt na zdjęciu?

Będa ;c

xD ProUser xD

Opublikowano

Witam Was wszystkich,

Na sam początek, chciałbym zaznaczyć, że nie mam żadnego interesu w tym jaką wydaję opinię na temat serwera jak i samego HA - jest to tylko rzetelna forma przekazu zaistniałych sytuacji i faktów. Wielu z Was zapewne kojarzy mnie z serwera Shenlong - jeden z pierwszych powstałych privów MT2. Opisze całą sytuację, krótko, zwięźle i na temat, tak by było to przystępne dla każdego użytkownika tego forum i każdego gracza który szanuje swój czas, a zarazem samego siebie. Serwer Shiva MT2, miał zostać sponsorowany przeze mnie od samego początku, jak zostało to ustalone z obecnym głównym HA wcześniej już wspominanego serwera. Jak dobrze wiecie, sponsorowanie serwera opiera się w zasadzie o prostą kwestię - kwestię wszelkich wydatków i finansów serwera. Była to jedyna kwestia, którą poruszyliśmy na samym wstępie i to też zobowiązałem się zapewnić. Cały proces tworzenia serwera trwał i trwał, rzetelność, prawdomówność głównego HA i ogólne przekonanie o tym, jacy gracze są naiwni, oraz wszelkie zapewnienia, że serwer będzie HITem od samego początku pozostawiały wiele do przemyśleń. Jednak nie patrząc na wszystko, postanowiłem, że zainwestuje swoje kontakty, czas, możliwości i finanse w ten właśnie serwer - niestety ku mojemu rozczarowaniu, sytuacja przybrała zupełnie inny kierunek. W momencie, gdy większość rzeczy została już opłacona, włącznie z youtuberami do reklamy serwera, zostałem spławiony, w oparciu o argument następujący: " Sorry, nie miej mi za złe, ale nie będę ciągnął tego projektu ". Zszokowany zapytałem o co chodzi, skoro ja wywiązałem się w pełni ze wszystkich swoich obowiązków i tego co miałem zapewnić. Odpowiedź była prosta, inna osoba z zespołu nie wywiązała się ze swoich zapewnień i to ja muszę za to odpowiedzieć. Powiedziałem, no trudno zdarza się, będzie okazja by zainwestować w inny projekt - pomyślałem, że serwer w takim razie nie wystartuje. I tutaj pojawia się ale, serwer wystartował, a ja na wiadomość, dlaczego GA zachował się tak a nie inaczej, dostałem odpowiedź: " My już mamy swój team, wystartowaliśmy ". Zapytałem, w takim razie, jak widzisz całą sytuację, tak by wyjść z twarzą z tego i zrekompensować mi to, co ja włożyłem ? Po raz kolejny zostałem spławiony - powiedziano mi, że nie ma możliwości, żebym miał udział w zyskach - pomimo włożonych pieniędzy, a że jedynie GA łaskawie, może mi zwrócić pieniądze. Niestety, po raz kolejny GA Harion przegrał z prawdomównością i po dziś dzień, jak pieniędzy nie zobaczyłem, tak nie widzę. 

To wszystko co mogę Wam powiedzieć Kochani gracze, mam nadzieję, że Ci którzy będą chcieli wyciągnąć wnioski to zrobią, a Ci którzy wciąż zaślepieni ciągłym mydleniem oczu, otworzą się i przejrzą, że rzeczywistość i fakty są zupełnie inne. Życzę Wam wszystkim przyjemnej gry - mam nadzieję, że wrócę jeszcze kiedyś do tej branży i stworzę po raz kolejny azyl dla graczy, którym kiedyś był Shenlong MT2.

Pozdrawiam,

RzNk

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam Was wszystkich,

Na sam początek, chciałbym zaznaczyć, że nie mam żadnego interesu w tym jaką wydaję opinię na temat serwera jak i samego HA - jest to tylko rzetelna forma przekazu zaistniałych sytuacji i faktów. Wielu z Was zapewne kojarzy mnie z serwera Shenlong - jeden z pierwszych powstałych privów MT2. Opisze całą sytuację, krótko, zwięźle i na temat, tak by było to przystępne dla każdego użytkownika tego forum i każdego gracza który szanuje swój czas, a zarazem samego siebie. Serwer Shiva MT2, miał zostać sponsorowany przeze mnie od samego początku, jak zostało to ustalone z obecnym głównym HA wcześniej już wspominanego serwera. Jak dobrze wiecie, sponsorowanie serwera opiera się w zasadzie o prostą kwestię - kwestię wszelkich wydatków i finansów serwera. Była to jedyna kwestia, którą poruszyliśmy na samym wstępie i to też zobowiązałem się zapewnić. Cały proces tworzenia serwera trwał i trwał, rzetelność, prawdomówność głównego HA i ogólne przekonanie o tym, jacy gracze są naiwni, oraz wszelkie zapewnienia, że serwer będzie HITem od samego początku pozostawiały wiele do przemyśleń. Jednak nie patrząc na wszystko, postanowiłem, że zainwestuje swoje kontakty, czas, możliwości i finanse w ten właśnie serwer - niestety ku mojemu rozczarowaniu, sytuacja przybrała zupełnie inny kierunek. W momencie, gdy większość rzeczy została już opłacona, włącznie z youtuberami do reklamy serwera, zostałem spławiony, w oparciu o argument następujący: " Sorry, nie miej mi za złe, ale nie będę ciągnął tego projektu ". Zszokowany zapytałem o co chodzi, skoro ja wywiązałem się w pełni ze wszystkich swoich obowiązków i tego co miałem zapewnić. Odpowiedź była prosta, inna osoba z zespołu nie wywiązała się ze swoich zapewnień i to ja muszę za to odpowiedzieć. Powiedziałem, no trudno zdarza się, będzie okazja by zainwestować w inny projekt - pomyślałem, że serwer w takim razie nie wystartuje. I tutaj pojawia się ale, serwer wystartował, a ja na wiadomość, dlaczego GA zachował się tak a nie inaczej, dostałem odpowiedź: " My już mamy swój team, wystartowaliśmy ". Zapytałem, w takim razie, jak widzisz całą sytuację, tak by wyjść z twarzą z tego i zrekompensować mi to, co ja włożyłem ? Po raz kolejny zostałem spławiony - powiedziano mi, że nie ma możliwości, żebym miał udział w zyskach - pomimo włożonych pieniędzy, a że jedynie GA łaskawie, może mi zwrócić pieniądze. Niestety, po raz kolejny GA Harion przegrał z prawdomównością i po dziś dzień, jak pieniędzy nie zobaczyłem, tak nie widzę. 

To wszystko co mogę Wam powiedzieć Kochani gracze, mam nadzieję, że Ci którzy będą chcieli wyciągnąć wnioski to zrobią, a Ci którzy wciąż zaślepieni ciągłym mydleniem oczu, otworzą się i przejrzą, że rzeczywistość i fakty są zupełnie inne. Życzę Wam wszystkim przyjemnej gry - mam nadzieję, że wrócę jeszcze kiedyś do tej branży i stworzę po raz kolejny azyl dla graczy, którym kiedyś był Shenlong MT2.

Pozdrawiam,

RzNk

Spokojnie, nie odpisze Ci, na tej stronie już w ogóle nie odpisze, poczeka aż my zaspamimy to i uda, że nic nie widział.

Miejcie troche szacunku dla graczy i nie wypuszczajcie tego syfu po raz kolejny.Jak widze te lopatki i widly zamiast broni zbiera mnie na rzyganie.

Wszystko git, tylko te bronie.. racja reszta modeli na prawde zajebista.

Po tym co przeczytałem, nie zagram i nie poelcam.

xD ProUser xD

Opublikowano

Myslalem ze kolejny pseudo easy a ten serwer wydaje sie byc zaje**** :)

Z gory dalem lajka za prezentacje duzo sie napracowales jak i z serwerem

Dzięki za miłe słowa, jak widzę ile nienawiści przewija się wśród ludzi tutaj obecnych to czasem szkoda cokolwiek mówić.

Co do serwa, zapraszam na bete, jeśli ktokolwiek ma wątpliwości co do bugów.

Witam Was wszystkich,

Pozdrawiam,

RzNk

Dobrze, może miałeś być sponsorem, lecz zacznijmy od początku.

Pewna osoba, której nicku nie zdradze wzięła mnie, że tak powiem pod swoje skrzydła.

Umówiliśmy się, że ja robie pliki, wzamian za to dostaje na wszystko pieniądze, stronę itp.

Zrobiłem swoje, pliki były zakończone, na strone oczekiwałem tygodniami gdzie jej w końcu nie dostałem

Pamiętaj, to ty byłeś jej wcześniejszym sponsorem, co za tym idzie znaliście się.

Pamiętam słowa jak Ci powiedziałem byś zadzwonił do niego, aby dowiedzieć się jak wygląda sprawa ze stroną,

odpowiedź jaką dostałem brzmiała "nie mam jego numeru".

Już wtedy wiedziałem, że jest coś nie tak.

Jak sponsor, który sponsorował komuś serwer, mógł nie mieć do niego numeru?

Oczekiwałem ponad miesiąc, nie mówiąc, że pieniądze, które wyłożyłeś = kilku miesiącom wynajmu vps'a,

w tym, ja sam musiałem za jeden miesiąc płacić, bo niby nie miałeś wtedy pieniędzy.

Po wszystkim opisałem jak wygląda sprawa, sam chciałem zwrócić Ci pieniądze.

Nie upominałeś się o nic więcej więc sprawa ucichła.

Poza tym, widziałem Cię na TS raz na 3 tygodnie, sponsor, który interesuje się czymkolwiek, powinien być w kontakcie przynajmniej raz na dzień.

Cieszę się, że skończyłem z waszą bandą i postawiłem na swoim, wiem, że nie muszę teraz niczego żałować.

Wszystko jest zależne ode mnie i to co będzie dalej będzie wynikało tylko z moich decyzji.

Przy starcie 1 odsłony miałem wiele przykrych słów pod swoim adresem, jednak się udało i mimo wszystko na liczniku wybiło piękne +900 graczy.

Obiecuję, że teraz będzie tak samo, ba jestem tego pewny. Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości, proszę bardzo, nikomu nie bronie się wypowiadać w tym temacie,

jednak prawda jest tylko jedna i za 2 tygodnie okaże się kto miał rację.

Powiem jedno, nikt nie będzie w stanie mi przeszkodzić w realizacji zamierzonych projektów,

jeśli będę chciał coś zrobić, to to po prostu zrobie nie zważając na opinie innych, którą mam naprawdę głęboko.

Ci co mnie naprawdę znają, wiedzą czego można ode mnie oczekiwać, reszta może tylko pleść swoje z góry wyimaginowane wymysły.

Pozdrawiam wszystkich i powtarzam jeszcze raz, kierujcie się swoim rozsądkiem, a nie tym co mówią inni.

sygna.jpg

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa, jak widzę ile nienawiści przewija się wśród ludzi tutaj obecnych to czasem szkoda cokolwiek mówić.

Co do serwa, zapraszam na bete, jeśli ktokolwiek ma wątpliwości co do bugów.

Dobrze, może miałeś być sponsorem, lecz zacznijmy od początku.

Pewna osoba, której nicku nie zdradze wzięła mnie, że tak powiem pod swoje skrzydła.

Umówiliśmy się, że ja robie pliki, wzamian za to dostaje na wszystko pieniądze, stronę itp.

Zrobiłem swoje, pliki były zakończone, na strone oczekiwałem tygodniami gdzie jej w końcu nie dostałem

Pamiętaj, to ty byłeś jej wcześniejszym sponsorem, co za tym idzie znaliście się.

Pamiętam słowa jak Ci powiedziałem byś zadzwonił do niego, aby dowiedzieć się jak wygląda sprawa ze stroną,

odpowiedź jaką dostałem brzmiała "nie mam jego numeru".

Już wtedy wiedziałem, że jest coś nie tak.

Jak sponsor, który sponsorował komuś serwer, mógł nie mieć do niego numeru?

Oczekiwałem ponad miesiąc, nie mówiąc, że pieniądze, które wyłożyłeś = kilku miesiącom wynajmu vps'a,

w tym, ja sam musiałem za jeden miesiąc płacić, bo niby nie miałeś wtedy pieniędzy.

Po wszystkim opisałem jak wygląda sprawa, sam chciałem zwrócić Ci pieniądze.

Nie upominałeś się o nic więcej więc sprawa ucichła.

Poza tym, widziałem Cię na TS raz na 3 tygodnie, sponsor, który interesuje się czymkolwiek, powinien być w kontakcie przynajmniej raz na dzień.

Cieszę się, że skończyłem z waszą bandą i postawiłem na swoim, wiem, że nie muszę teraz niczego żałować.

Wszystko jest zależne ode mnie i to co będzie dalej będzie wynikało tylko z moich decyzji.

Przy starcie 1 odsłony miałem wiele przykrych słów pod swoim adresem, jednak się udało i mimo wszystko na liczniku wybiło piękne +900 graczy.

Obiecuję, że teraz będzie tak samo, ba jestem tego pewny. Jeśli ktoś jeszcze ma jakieś wątpliwości, proszę bardzo, nikomu nie bronie się wypowiadać w tym temacie,

jednak prawda jest tylko jedna i za 2 tygodnie okaże się kto miał rację.

Powiem jedno, nikt nie będzie w stanie mi przeszkodzić w realizacji zamierzonych projektów,

jeśli będę chciał coś zrobić, to to po prostu zrobie nie zważając na opinie innych, którą mam naprawdę głęboko.

Ci co mnie naprawdę znają, wiedzą czego można ode mnie oczekiwać, reszta może tylko pleść swoje z góry wyimaginowane wymysły.

Pozdrawiam wszystkich i powtarzam jeszcze raz, kierujcie się swoim rozsądkiem, a nie tym co mówią inni.

Powiem jedynie tak - zjebaliście totalnie 1 odsłonę tak jak sami  we wcześniejszych postach napisaliście "Serwer miał być easy a wyszedł hard", "Także przez 6/7 bon ludzie zrezygnowali".(No heloo ku*wa, kto wam pisał na FB - Nie dodawajcie 6/7 na klasy  lub zróbcie ankietę na 6/7 bon klasowy). Ofc administracja wiedziała lepiej i jak każdy pisał, że to koniec na samym początku - serwer praktycznie padł po miesiącu. Teraz robicie reaktywejszyn i przekonujecie mnie w tym graczy, którzy raz u "WAS" grali, że teraz wszystko będzie jak miało być... Proszę ja "WAS", dlaczego za 1 razem tłumu ludzi nie posłuchaliście, tylko teraz chcecie po "Resecie i przeanalizowaniu problemów serwer?". Odp. jest jedna i nie robicie tego dla graczy tylko żeby HAJS się zgadzał.(Nie mam nic do zarabiania pieniędzy na serwerach czy w INTERNETACH). Jednakże to co zrobiliście na pierwszej odsłonie u mnie skreśliło serwer ShivaMT2 na dobre. Czekałem na niego z pół roku, a wyszło jak zwykle, tj. Jaranie się czego to na serwerze nie ma + serwer miał mieć to "coś" od innych + WOW te filmiki i zapowiedzi, a wyszło jak zwykle  stracony czas/niezadowolenie/złe 1 wrażenie serwera. Co jeszcze mogę napisać Harion, a no to, że widzisz jakie jest życie, jak sam wspomniałeś w czerwcu miałeś "zbyt dużo spraw prywatnych, przez co zaniedbałeś  serwer" - ja rozumiem, że czasami wynikną jakieś komplikacje i ofc życie jak i sprawy realne są ważniejsze od tych wirtualnych, jednakże ty wypisujesz, że w teamie masz 8 osób, więc ja wychodzę z założenia, że jak ty miałeś własne swoje problemy to twój TEAM równie dobrze na ten czas mógł przejąć obowiązki na serwerze. Nie ukrywajmy, ale w TEAM'IE na 1000% masz zaufanych ludzi wiedzących co nie co o MT2, także ja nie widzę problemu odnośnie zajmowania się serwerm jak coś ci się stanie. Mamy czas wakacji i równie dobrze znowu ci coś może się przytrafić i co wtedy znowu powiesz, że sprawy prywatne i zrobisz shivamt v3?

Także jest to moja obiektywna + dogłębna analiza shivamt2 v1, ofc nikomu nie każe tutaj nie grać czy grać...Każdy posiada z Nas wolną wolę, a więc robi/piszę co chcę, gdzie chce i jak chce.

Pozdrawiam ludzi myślących i wiedzących co to obiektywna krytyka. Co do samego serwera życzę powodzenia, jednakże nie zagram, ponieważ jak to napisałem "mam złe 1 wrażenie o serwerze".

P.S

Harion jak ci się uda teraz, to w imieniu graczy, którzy zagrają - nie spierd*l tego ponownie, dzięki.

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie i grało sie super, tylko było troche za trudno.

Tutaj również zagram i liczę, że wszystkie niedociągnięcia zostały poprawione. :)

Opublikowano

Balansowaliście klasy? Oby nie bo BM dostanie od WP to będą jaja xD

Nad balansowaniem postaci mamy na myśli to, by np BM nie wygrywał pvp z daggerem np. samym duszkiem.

Wszystko w granicach rozsądku, poprostu chcemy by ktoś grając szamanem też miał jakiś dmg i jakieś szanse.

Oczywiście, że nie będzie tak, że BM będzie tak samo silny jak WP bo to by nie miało sensu.

Właśnie czekałem na ten serwer, mam nadzieje że tym razem bd grało w chuy ludzi ! Zagram na 100% i polecam. 

Zapraszam :)

Co sie stało z s1 ? Dużo graczy bd na starcie ?

W poprzednich postach pisałem. Myślę, że jest spora szansa na dużą ilość graczy, na becie teraz gra jakieś 70 osób i wszystko jest sprawdzane.

Grałem na pierwszej odsłonie i grało sie super, tylko było troche za trudno.

Tutaj również zagram i liczę, że wszystkie niedociągnięcia zostały poprawione. :)

Wszystko teraz jest testowane na becie.

sygna.jpg

Opublikowano

A czy będzie za kilka dni beta typu, wszystko u jakiegoś handlarza żeby potestować dungeony na wyższy lvl? 

Dungeony są sprawne, bo na 1 odsłonie już były wykonywane setki razy.

Jednak możliwe, że wybierzemy kilka osób do takich testów to wtedy dostaną eq.

sygna.jpg

Opublikowano

hahah :D

szamanka na latającym dywanie rozwaliła system :D

Jedyne co mi się spodobało :P

Większość broni wygląda jak jakieś kleszcze / brzytwy ;o

Powodzenia ze startem :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Co to za syf Haha...  ?

Gówniane bronie, zbroje + wierzchowce z painta

Haha.. NIE POLECAM KUR_WA :D CO TO JEST ??

WEŻCIE LUDZIE NIE RÓBCIE TAKICH SERWERÓW BO GÓWNO WIECIE O METINIE I KOMFORCIE GRY.

@Edit

TURECKI BEZMÓZG ZROBIŁ LATAJACY DYWAN W METINIE

A DEBILNY POLAK WRZUCA TO NA SWÓJ SERWER...

CO W TYM FAJNEGO JEST ?

ŻE LATA ?

JAK CI PIERD_OLNE Z DUCHOWEGO TO TEZ BĘDZIESZ LATAŁ

40922277020460886480.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...