Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Easy/Medium - Zajrzyj koniecznie!

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym filmie nie widać żeby został zwiększony, ze 100 szkat 1 pd, trochę małży, 3 rękawice i na tym by się kończył "wartościowy drop", eliksirów poszukiwacza nie liczę bo nawet bez tego biolog nie był problemem (na s1). No ale cóż, nie będę się już kłócić, nie pasują mi te KD bo za dużo ich leci i zdania nie zmienię.

@Edit

Moglibyście dodać do nich złote monety na pół godziny/godzinę z możliwością ściągania. To samo do rękawic by się przydało, żeby dało się je ściągać (nie pamiętam czy na s1 dało się czy nie)

Zarówno PD jak i rękawice, da się już ściągać.

sygna.jpg

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moge być BetaTesterem ?

A Ciebie przypadkiem już na testach nie było? :D

Jak najbardziej każdy może testować serwer,

wystarczy wejść na www.shivamt2.com, pobrać clienta oraz się zarejestrować!

Pozdro!

sygna.jpg

Opublikowano

Może jakiś mały prezent dla wszystkich testerów ?

Wszyscy nie dostaną prezentu.

Tylko Ci którzy w konkretny sposób się wykazali i nam pomagali.

Lecz i tak zapraszam, na pewno będzie wam łatwiej się wybić w dniu startu jak już będziecie wiedzieć co, gdzie i jak :)

sygna.jpg

Opublikowano

TuTorzy byli wybierani wspólnie to, że pod tematami nie było odpowidzi itp. nie oznacza, że się nie konsultowaliśmy.

Do teamu braliśmy ludzi, których już znaliśmy, powiedz mi, choćbyś widział nie wiem jak odj**ane podanie,

czy przyjąłbyś kogoś kogo widzisż np. pierwszy raz? Chyba nie.

Trochę się zmieniło, ponieważ KD +4 ulepszamy na +5 u Seou Peoung'a, który jest w m1.

+5 możemy dalej ulepszyć na +6. Dlatego będą one teraz posiadały jakąś wartość.

Zapraszam również do obejrzenia filmiku z naszego serwera, pozdrawiam!

No, tak, ale co też jest dziwne bo 3 pierwsze osoby które dały podania zostały przyjęte.. A to nie jest dziwne? Całą reszte podań które były napisane o tego TuT'a na serwerze olałeś albo było napisane dosłownie "nie" (dziwne), a gdzie powód? A nie które osoby, były dość znane na serwerze z pomocy, zgłaszania bugów itd...

+zachowanie tutów dziecinne ;) Zostali wybrani, bo byli jedynymi aktywnymi graczami i użytkownikami na forum xD

Pozdrowienia od Shriya ^^

Dokładnie

Opublikowano

To chyba coś o nich świadczy, że od samego początku zostali do samego końca?

Poza tym kilka dni już sprawują swoją funkcję i robią to bardzo dobrze.

To akurat tak wyszło, pozatym 100 szkat blasku teraz nie będzie dropić tak szybko jak wcześniej, ponieważ został zwiększony drop wartościowych rzeczy.

Gracze na becie nie narzekali, więc zapewne jest okej

Coś o nich świadczy.. ? -.-  Proszę cie przejrzyj na oczy, a nie szukasz tylko dobrych +, że dobrze się sprawują .. na beta testach  LEL BEKA.. -,-, teraz się starają, podlizują się taka prawda, a na forun szaleją i ma wyjebane na nie któych graczy i na swoje zachowanie..

Opublikowano

Grałem na 1 odsłonie. Serwer pod is był, bez isu nie mogłeś nic zrobić, niby serwer easy a musiałem wydać hajs w is aby mieć podstawowe fryzury -.-'. Inna sprawa olewka graczy, problemy z clienetem. Pisałem o tym wiele razy czy na forum czy to na fb. Na orum wgl administracja nie zaglądała totalna olewa, a na fb wielkie zapewnienia a nawet od 2tyg nic się nie zmieniło. Nowości nie zatuszują podstawowych błędów technicznych. Nawet przypomnienie hasła nie działało, jak napisałem do owego GM na ts, to ponad godzine czekałem, aż mi zresetuje hasło. Spoko, pisałem z nim 5min, podałem dane jakie potrzebował, a potem olewka i godzine czekałem, bez jaj. Podobno powinno dać się 2 szansę, ale ja temu serwerowi tego nie dam, czemu? Olewka administracji wtedy była to i moja olewka będzie teraz. Serwer znowu troche postoi i tak czy siak potem upadnie jak zbierze kase.

Opublikowano

Serwer spoko :)

Ci co narzekają

niech kur*a na becie zagrają

Co do kontaktu z administracją to nie wiem o co wam chodzi wchodzę na ts gadam jest taka i taka sprawa i oni odpowiadają bez problemu

Opublikowano

Coś o nich świadczy.. ? -.-  Proszę cie przejrzyj na oczy, a nie szukasz tylko dobrych +, że dobrze się sprawują .. na beta testach  LEL BEKA.. -,-, teraz się starają, podlizują się taka prawda, a na forun szaleją i ma wyjebane na nie któych graczy i na swoje zachowanie..

Chyba jestem administratorem i wiem najlepiej kto co robi. Akurat nasi tutorzy są bardzo pomocni na becie, wszystkie propozycje graczy kierują do mnie i sami starają się pomagać jak tylko mogą.

Jeszcze nie dostałem na nich żadnej uczciwej skargi, prócz tych celowych obelg na MPC Forum by tylko oczernić opinię serwera.

Grałem na 1 odsłonie. Serwer pod is był, bez isu nie mogłeś nic zrobić, niby serwer easy a musiałem wydać hajs w is aby mieć podstawowe fryzury -.-'. Inna sprawa olewka graczy, problemy z clienetem. Pisałem o tym wiele razy czy na forum czy to na fb. Na orum wgl administracja nie zaglądała totalna olewa, a na fb wielkie zapewnienia a nawet od 2tyg nic się nie zmieniło. Nowości nie zatuszują podstawowych błędów technicznych. Nawet przypomnienie hasła nie działało, jak napisałem do owego GM na ts, to ponad godzine czekałem, aż mi zresetuje hasło. Spoko, pisałem z nim 5min, podałem dane jakie potrzebował, a potem olewka i godzine czekałem, bez jaj. Podobno powinno dać się 2 szansę, ale ja temu serwerowi tego nie dam, czemu? Olewka administracji wtedy była to i moja olewka będzie teraz. Serwer znowu troche postoi i tak czy siak potem upadnie jak zbierze kase.

Nawet przypomnienie hasła nie działało, czy tylko? Zawsze jak ktoś mówi, że były bugi prosiłbym go o ich wymienienie, bo pieprzenie, że były nawet ich nie wymieniając świadczy tylko o jednym.

Wszystkie questy, drop itp. było bez bugów, serwer poprostu miał zbyt hard dostosowane raty i to zabiło chęć graczy do gry na nim bo nastawili się na easy.

Nie chcesz grać, spoko, jednak wiem, że sporo ludzi którzy mówią to i owo i tak potem zawitają do gry gdy zobaczą jak serwer prosperuje.

Serwer spoko :)

Ci co narzekają

niech kur*a na becie zagrają

Co do kontaktu z administracją to nie wiem o co wam chodzi wchodzę na ts gadam jest taka i taka sprawa i oni odpowiadają bez problemu

Dzięki za miłe słowa. Na ts często niektórzy mogą być na AFK, ja często np. nie wyłączam kompa, więc czasem trudno się dziwić, że ktoś nie dostanie odpowiedzi.

Zawsze można założyć temat na forum, wtedy jest 100% dostania odpowiedzi. Jednak codziennie rozmawiamy z graczami na TS i nikt nie narzeka,

pamiętajcie, że teraz jest najlepsza okazja by z nami porozmawiać, gdyż jak ruszy official graczy będzie o wiele więcej, co za tym idzie kontakt taki bezpośredni do nas będzie troszke cięższy,

ponieważ wiadomo, że administrator nie będzie miał tyle czasu by gadać z każdym z osobna po pół godziny bo ktoś ma taką zachcianke.

Tymczasem pozdrawiam i zapraszam!

Niebawem nowe video z eventem, który będzie się odbywał na naszym serwie.

sygna.jpg

Opublikowano

Start serwera jest dopiero 25 sierpnia ? przecież to koniec wakacji ;( nie lepiej wystartować szybciej ? 

Ktoś tutaj chyba pomylił miesiące z lipcem :)

Na końcu zapowiedzi masz date.

sygna.jpg

Opublikowano

Raczej Lipca, nie sierpnia. Jeżeli jednak sierpnia to znów można liczyć na brak czasu że strony Hariona.

621031404210882313241.png

Opublikowano

A tutaj ss jakich środków muszą sięgać.....ss z ich forum, a temat napisał tut..przecież GA nie mógłby tak prosić :p Zasłoniłem kawałek adresu by nie dostać punktów ;) Każdy może wejść na forum i zobaczyć temat. TS też ma trochę dziur, ale to inna sprawa... to ja czekam na ten wasz +1k graczy których harion zapewniał.

swd6c4.jpg

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Bugiem to cie zrobili...

Wgl bugów nie było, nie grałeś to szczym morde pionku.

Serwer pod is - pety, mounty i pd, ło k***a to pojechali po całości...!

Na pewno zagram, grałem na s1 i było świetnie, skoro masz dużo obowiązków, to po wakacjach znów będzie to samo;x Zalatw 2 technika.

Ty co sie tak spinasz palancie j****y

Opublikowano

Ty co sie tak spinasz palancie j****y

Jebią to Cie w domu, nie spinam tylko wyrażam opinię o typowych niedojebach, co dupie byli, gówno widzieli a najwięcej się udzielają..

Akurat ten idiota, każda prezke ogląda i komentuje, a grał może na 10 serwerach.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Nie rozumiem was po co sie kłócicie . Serwer Ci sie nie podoba ? Napisz raz porządnie opinie co i jak co poprawić i tyle  . Jak sie nie podoba to nie graj i tyle szukaj kolejnych serwerów , jak można pisać , że serwer jest taki i nie taki trzeba wejść na serwer zobaczyć i wtedy można porozmawiać

Opublikowano

Nawet przypomnienie hasła nie działało, czy tylko? Zawsze jak ktoś mówi, że były bugi prosiłbym go o ich wymienienie, bo pieprzenie, że były nawet ich nie wymieniając świadczy tylko o jednym.

Wszystkie questy, drop itp. było bez bugów, serwer poprostu miał zbyt hard dostosowane raty i to zabiło chęć graczy do gry na nim bo nastawili się na easy.

Nie chcesz grać, spoko, jednak wiem, że sporo ludzi którzy mówią to i owo i tak potem zawitają do gry gdy zobaczą jak serwer prosperuje.

Trojan w cliencie, zbugowane dungeony, źle działające przypomnienie hasła na forum, ta z expem było masakra. A o więcej nie chce mi się myśleć. Słuchaj, na 1 odsłonie zapowiadałeś jak to nie będzie a i tak kicha z tego wyszła. Jeśli teraz jak serwer wystartuje i sie utryma te 4-5miesiecy, napewno zawitam, ale tak nie ma co marzyć. Wiele serwerów próbowało i w tych czasach mało komu to sie udaje po reaktywacji.

Opublikowano

Trojan w cliencie, zbugowane dungeony, źle działające przypomnienie hasła na forum, ta z expem było masakra. A o więcej nie chce mi się myśleć. Słuchaj, na 1 odsłonie zapowiadałeś jak to nie będzie a i tak kicha z tego wyszła. Jeśli teraz jak serwer wystartuje i sie utryma te 4-5miesiecy, napewno zawitam, ale tak nie ma co marzyć. Wiele serwerów próbowało i w tych czasach mało komu to sie udaje po reaktywacji.

Nie trojan, tylko wirus wykrywany przez niektóre antywiry spowodowane przez zabezpieczenie clienta.

Dungeony wszystkie są sprawne.

Przypomnienia haseł nie zawsze dochodziły w zależności od poczty.

Exp został zmieniony.

Więc chyba coś słabo z tymi bugami ;P

No mówisz, że mało komu się udaje, mam nadzieje, że akurat u nas się uda i wszystko aktualnie na to wskazuje.

Pozdr.

sygna.jpg

Opublikowano

Czemu nie zrobić konta ?

Co Ty palisz? xD

Ciężko zrozumieć twoje pytanie.

Zapraszam na bete, dzisiaj wideo z systemem Eventu ZUO jaki będzie się odbywał na naszym serwie!

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Co Ty palisz? xD

Ciężko zrozumieć twoje pytanie.

Zapraszam na bete, dzisiaj wideo z systemem Eventu ZUO jaki będzie się odbywał na naszym serwie!

Pozdrawiam!

Do kiedy trwa beta?

W tej chwili pobieram clienta i mam nadzieję, że nie zawiodę się.

Przy okazji planujecie coś na start serwera?

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Do kiedy trwa beta?

W tej chwili pobieram clienta i mam nadzieję, że nie zawiodę się.

Przy okazji planujecie coś na start serwera?

Beta jakoś do środy/czw.

Czy coś planujemy? Co masz dokładnie na myśli?

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...