Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ShivaMt2 - Easy/Medium - Zajrzyj koniecznie!

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za syf Haha...  ?

Gówniane bronie, zbroje + wierzchowce z painta

Haha.. NIE POLECAM KUR_WA :D CO TO JEST ??

WEŻCIE LUDZIE NIE RÓBCIE TAKICH SERWERÓW BO GÓWNO WIECIE O METINIE I KOMFORCIE GRY.

Stary, bez przesady.

Bronie jedyne gówniane to te na 1 poziom, reszta jest idealna, zbroje wszystkie są dobre, poza tym to Easy, a nie hard, więc co ich obchodzi metin PRAWDZIWY METIN, gdzie wszystko jest podstawowe?

To są prywatne serwery, każdy robi to co mu się podoba. Nie wiem, co masz do tych wierzchowców, wyglądają dobrze - sam je będę miał na serwerze, bo to tylko export z Tery.

Ja życzę Wam powodzenia, po raz drugi bo na pewno Wam się przyda, oby tym razem wszystko wypaliło i grało się naprawdę dobrze, wszyscy wiemy, że na początku nie będzie tylu graczy co na pierwszej odsłonie, ale później... kto wie.

Jeszcze raz powodzenia.

P.S

Co do tego nie róbcie takich serwerów, nikomu nie możesz rozkazać i wmówić, by tego nie robili, każdemu podoba się co innego, a patrząc na ilość online na hardach (SKLEJKI/ALL Z PL) i na ilość online na Easy (Z nowościami, itp) nikt nie powinien robić podobnych serwerów do PL'a, taka prawda.

@Edit:

Co do tureckiego debila, uważasz tak bo dodał nowość na serwer? Jemu się to podoba, i nie masz prawa go obrażać, tylko dlatego, że on ma wiele nowości bo to Easy, a ty mało bo robisz Mediuma.

Twoje zachowanie jest bardzo interesujące, zwłaszcza, że będziesz adminstratorem serwera.

Nie chcę Cię obrażać, nic z tych rzeczy, ale chciałbym Ci uświadomić jak się zachowujesz, bo to już nie jest fajne, a śmieszne.

621031404210882313241.png

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za syf Haha...  ?

Gówniane bronie, zbroje + wierzchowce z painta

Haha.. NIE POLECAM KUR_WA :D CO TO JEST ??

WEŻCIE LUDZIE NIE RÓBCIE TAKICH SERWERÓW BO GÓWNO WIECIE O METINIE I KOMFORCIE GRY.

@Edit

TURECKI BEZMÓZG ZROBIŁ LATAJACY DYWAN W METINIE

A DEBILNY POLAK WRZUCA TO NA SWÓJ SERWER...

CO W TYM FAJNEGO JEST ?

ŻE LATA ?

JAK CI PIERD_OLNE Z DUCHOWEGO TO TEZ BĘDZIESZ LATAŁ

każdy ma inny gust, mi akurat się podoba ;) 

Polecam i zapraszam. 

xD 

Opublikowano

@ Eden Hazard

Wiedziałem, że niektórzy tutaj mają coś z głową ale, że aż tak? :D

Bronie na 1 lvl specjalnie ustawiłem tak dla fun'u, w końcu i tak nosimy je może z 10 minut?

Nie każdy jest fanem takich nowości, jednak jest to serwer easy/medium i można sobie na takie odskocznie pozwolić :D

sygna.jpg

Opublikowano

Szkoda, że wcześniej serwer musiał zostać wyłączony. Powodzenia, bo serwer całkiem fajny ale te patelnie itd są brzydkie :c

Opublikowano

Szkoda, że wcześniej serwer musiał zostać wyłączony. Powodzenia, bo serwer całkiem fajny ale te patelnie itd są brzydkie :c

Widziałem Twoją wypłate z serwera, na jakieś wakacje w sosnowcu wystarczy ;d

Co do patelni, żaden wojownik nie powie, że jest głodny,

zawsze będzie mógł złowić jakiegoś karasia i upiec nad ogniskiem.

Jeśli komuś się patelnia nie podoba, przynajmniej ma motywacje, by jak najszybciej zdobyć nową broń ;d

sygna.jpg

Opublikowano

Czy zaczynając na serwerze mam pewność, że nie upadnie po kilku TYGODNIACH/MIESIĄCACH  ? :P

Czemu GM się pyta o to? XDD (Patrzeć na sygnaturkę: ''user/eizoYT'')

A GM:

- [GA]Harion

-[GA]Vinox

-[GM]eizO

-[GM]QuieroPoder

-[TuT]JuPiK

-[TuT]Que

-[TuT]Icry

-[Wiki]Kropeczeq

Ps. Nie zmieniaj sygny eizo, bo wiele już widziało to ^ ^

Ps2. Eizo usunął link do swojego kanału z sygny, bo beka była xD Szkoda, że i tak ludzie widzieli. Sami sobie musicie robić fejm.

Na serwerze strasznie niezbalansowany exp i można go bugować co pewnie nie zostało naprawione.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Czy zaczynając na serwerze mam pewność, że nie upadnie po kilku TYGODNIACH/MIESIĄCACH  ? :P

Oczywiście ;d

Zmiany z bety, 16 Lipca:

- Naprawione ulepszanie KD

- Dodany Seon Pung w m1, by można u niego ulepszać KD

- Poprawiony drop ze szkat blasku

- Zwiększony exp na mapie od 100 lvl, dalsze będziemy testować później.

sygna.jpg

Opublikowano

Beta cały czas trwa, jeśli jeszcze ktoś nie wie dostępny jest również serwerowy Team Speak.

By na niego wejść proszę odwiedzić naszą stronę główną i kliknąć w zakładkę TS.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Kolega mnie prosił żebym napisał ze administracja ma wyjebane na graczy i is przesadzony i z całego serca nie poleca bo mowi ze ludzie się nie zmieniają jak administracja miała wyjebane tak będzie :)

Opublikowano

Kolega mnie prosił żebym napisał ze administracja ma wyjebane na graczy i is przesadzony i z całego serca nie poleca bo mowi ze ludzie się nie zmieniają jak administracja miała wyjebane tak będzie :)

Fajnych masz kolegów.

Od kiedy pety, kostiumy PD i kilka pierdół to przesadzony IS?

Widzisz u nas tam jakieś bronie, zbroje i nie wiadomo co jeszcze?

Wyj***** na graczy? Całe dnie teraz siedzimy z graczami na TS i usprawniamy serwer w wszystkich możliwych aspektach.

Zresztą co tu dużo gadać, kto będzie chciał oczerniać opinie serwera (obojętne jakiego) ten to będzie robił,

choćby serwer był najlepszy na świecie.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Fajnych masz kolegów.

Od kiedy pety, kostiumy PD i kilka pierdół to przesadzony IS?

Widzisz u nas tam jakieś bronie, zbroje i nie wiadomo co jeszcze?

Wyj***** na graczy? Całe dnie teraz siedzimy z graczami na TS i usprawniamy serwer w wszystkich możliwych aspektach.

Zresztą co tu dużo gadać, kto będzie chciał oczerniać opinie serwera (obojętne jakiego) ten to będzie robił,

choćby serwer był najlepszy na świecie.

Pozdrawiam

Hahaha człowieku, a co było na s1 ?

Itemy na ludzi w eq ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Witajcie.

Takie oto zmiany wprowadziliśmy w dniu dzisiejszym

Zmiany z 17 Lipca:

-Zwiększenie 2x yang na mapach do 60lvl włącznie
-Zwiększony poziom mobów w v2 o 3 poziomy, zlikwiduje to mozolne wbijanie lvl na 78-79
-Poprawiony exp o 30% na mapie 120
-Zwiększona szansa na PD z szkaty blasku
-Dodany drop pereł z bossa na 120 poziom
-Podwojona ilość dropu wiader z metinów na mapach 80/100/120/140

Więc jak widzicie, serwer cały czas jest poprawiany, a kolejne etapy gry codziennie testowane.

Pozdrawiam i zapraszam do gry :)

sygna.jpg

Opublikowano

Harion, że siedzisz z graczami na ts3 i z nimi rozmawiasz to nie oznacza, że tak samo będzie na oficjalu ;). Na 1 odsłonie i becie też tak było, a jak się skończyło?

Mówisz serwer nie pod is'a ? Kostiumów, petów, fryzur i innych dupereli nie dało się zdobyć w grze, a dawały naprawde sporo w pvp, a cena nie była zbyt mała... (też zależy czy ktoś lubi wydawać na is'a czy tez nie ale cena naprawde była za wysoka) :). Widziałem podania na TuT'ów któych wybrałeś chyba tak naprawde z dupy, a były 4 podania z tego jedno nie było zaakceptowane przez ciebie i eiz'a bo chyba było napisane jeden dzień przez waszym wyborem... co najlepsze chłopak bardzo łądnie się rozpisał i ten twój komentarz, że nie zna komend, a wszyscy z tego z co widziałem mieli tą samą skale, a o nic się ich nie pytałeś, tak samo niby z tym założeniem konta tylko po to by napisac podanie na TuT'a, a wystarczy sprawdzić od kiedy użytkownik ma założone konto i jak się udzielał w serwer.. Naprawdę Harion zastanów się czasam co piszesz i co robisz (pozdrowienia z latrios'a) i czy nie wygadujesz bredni na temat serwera i osób...

Serwer pod względem plików bardzo dobry, ale czy warto zaczynać grę na tym z takim team'em i warto dać im drugą szansę?

Pozdrawiam -.- .

Opublikowano

Taka propozycja bo mi się przypomniało z s1.

Wywalcie drop KD+4 ze szkat blasku bo już w drugim dniu serwera jedynie zaśmiecały one eq i nie były nic warte.

Lepiej dodać je do handlarza albo do dropu z metinów. (z tym, że z metinów dropiłyby po parę sztuk, np 4 z 1 metina).

Opublikowano

Lol Iteamy na ludzi w EQ, dziwneee

Harion, że siedzisz z graczami na ts3 i z nimi rozmawiasz to nie oznacza, że tak samo będzie na oficjalu ;). Na 1 odsłonie i becie też tak było, a jak się skończyło?

Mówisz serwer nie pod is'a ? Kostiumów, petów, fryzur i innych dupereli nie dało się zdobyć w grze, a dawały naprawde sporo w pvp, a cena nie była zbyt mała... (też zależy czy ktoś lubi wydawać na is'a czy tez nie ale cena naprawde była za wysoka) :). Widziałem podania na TuT'ów któych wybrałeś chyba tak naprawde z dupy, a były 4 podania z tego jedno nie było zaakceptowane przez ciebie i eiz'a bo chyba było napisane jeden dzień przez waszym wyborem... co najlepsze chłopak bardzo łądnie się rozpisał i ten twój komentarz, że nie zna komend, a wszyscy z tego z co widziałem mieli tą samą skale, a o nic się ich nie pytałeś, tak samo niby z tym założeniem konta tylko po to by napisac podanie na TuT'a, a wystarczy sprawdzić od kiedy użytkownik ma założone konto i jak się udzielał w serwer.. Naprawdę Harion zastanów się czasam co piszesz i co robisz (pozdrowienia z latrios'a) i czy nie wygadujesz bredni na temat serwera i osób...

Serwer pod względem plików bardzo dobry, ale czy warto zaczynać grę na tym z takim team'em i warto dać im drugą szansę?

Pozdrawiam -.- .

TuTorzy byli wybierani wspólnie to, że pod tematami nie było odpowidzi itp. nie oznacza, że się nie konsultowaliśmy.

Do teamu braliśmy ludzi, których już znaliśmy, powiedz mi, choćbyś widział nie wiem jak odj**ane podanie,

czy przyjąłbyś kogoś kogo widzisż np. pierwszy raz? Chyba nie.

Taka propozycja bo mi się przypomniało z s1.

Wywalcie drop KD+4 ze szkat blasku bo już w drugim dniu serwera jedynie zaśmiecały one eq i nie były nic warte.

Lepiej dodać je do handlarza albo do dropu z metinów. (z tym, że z metinów dropiłyby po parę sztuk, np 4 z 1 metina).

Trochę się zmieniło, ponieważ KD +4 ulepszamy na +5 u Seou Peoung'a, który jest w m1.

+5 możemy dalej ulepszyć na +6. Dlatego będą one teraz posiadały jakąś wartość.

Zapraszam również do obejrzenia filmiku z naszego serwera, pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Pozdrawiam -.- .

+zachowanie tutów dziecinne ;) Zostali wybrani, bo byli jedynymi aktywnymi graczami i użytkownikami na forum xD

Pozdrowienia od Shriya ^^

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Może i będą miały jakąś wartość ale nie dużą, ze 100 szkat blasku miałeś na tym filmie z 60kd co moim zdaniem jest o wiele za dużą ilością. Już nie patrząc na to, że sporo z nich to KD magii, którego nigdy się nie używa ani nie używało.

Opublikowano

+zachowanie tutów dziecinne ;) Zostali wybrani, bo byli jedynymi aktywnymi graczami i użytkownikami na forum xD

Pozdrowienia od Shriya ^^

To chyba coś o nich świadczy, że od samego początku zostali do samego końca?

Poza tym kilka dni już sprawują swoją funkcję i robią to bardzo dobrze.

Może i będą miały jakąś wartość ale nie dużą, ze 100 szkat blasku miałeś na tym filmie z 60kd co moim zdaniem jest o wiele za dużą ilością. Już nie patrząc na to, że sporo z nich to KD magii, którego nigdy się nie używa ani nie używało.

To akurat tak wyszło, pozatym 100 szkat blasku teraz nie będzie dropić tak szybko jak wcześniej, ponieważ został zwiększony drop wartościowych rzeczy.

Gracze na becie nie narzekali, więc zapewne jest okej

sygna.jpg

Opublikowano

To akurat tak wyszło, pozatym 100 szkat blasku teraz nie będzie dropić tak szybko jak wcześniej, ponieważ został zwiększony drop wartościowych rzeczy.

Gracze na becie nie narzekali, więc zapewne jest okej

Po tym filmie nie widać żeby został zwiększony, ze 100 szkat 1 pd, trochę małży, 3 rękawice i na tym by się kończył "wartościowy drop", eliksirów poszukiwacza nie liczę bo nawet bez tego biolog nie był problemem (na s1). No ale cóż, nie będę się już kłócić, nie pasują mi te KD bo za dużo ich leci i zdania nie zmienię.

@Edit

Moglibyście dodać do nich złote monety na pół godziny/godzinę z możliwością ściągania. To samo do rękawic by się przydało, żeby dało się je ściągać (nie pamiętam czy na s1 dało się czy nie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...