Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer na turcje, spis korzyści :)

NothemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po przejsciu jestes w unranked. Rozgrywasz 1 mecz i patrzac na Twoje elo z EuNe trafiasz do odpowiedniej div.

Rp ip nie tracisz

Ale gre Rankingowa tak? Znaczy jak mam wysokie mmr a np jestem Bronz II to jest szansa na Silver V czy Bronz I ?

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeszcze pytanko :p Jaka mam pewnosc ze moj nick nie bedzie zajety ? jak to sprawdzic ? bo wraz z bratem sie chcemy przeniesc ;o

Mam dosc polaczkow

Opublikowano

lol jak? :D

przenosisz się na Turcję, na EUNE Twoja dywizja dalej istnieje, aczkolwiek nie masz jak zagrać rankedów, więc spadasz za nieaktywność. Owszem, mógłbyś mieć ramkę challengera na EUNE, ale słabe MMR i niską dywizję również.

A jeszcze pytanko :P Jaka mam pewnosc ze moj nick nie bedzie zajety ? jak to sprawdzic ? bo wraz z bratem sie chcemy przeniesc ;o

Mam dosc polaczkow

spróbuj zrobić konto z takim nickiem na tym serwerze
Opublikowano

Tylko mi się strona startowa nie ładuje ?

362931405507439949795.png

Ps. Wiem, nick śmierdzi cebulą xD

podobno tylko na j. kebabowym sie laduje.

Opublikowano

Nastepny plus to taki ze mamy kebaby za free :(

@ Jak chce sie pzeniesc wywala blad ;x

O co chodzi z tymi kebabami.

Opublikowano

podobno tylko na j. kebabowym sie laduje.

Tylko mi się strona startowa nie ładuje ?

362931405507439949795.png

Ps. Wiem, nick śmierdzi cebulą xD

Gdy zmieniasz sobie język manualnie, to wtedy te nowości się nie ładują.

Opublikowano

przenosisz się na Turcję, na EUNE Twoja dywizja dalej istnieje, aczkolwiek nie masz jak zagrać rankedów, więc spadasz za nieaktywność. Owszem, mógłbyś mieć ramkę challengera na EUNE, ale słabe MMR i niską dywizję również.

spróbuj zrobić konto z takim nickiem na tym serwerze

Powiedz mi jak sprawdzić swoje mmr. Jak mam dobre mmr i jestem Bronz II to po grze moge być silver? Lub jak mam słabe mmr to z Bronz II mogę wpaść do Bronz V ?

Opublikowano

Powiedz mi jak sprawdzić swoje mmr. Jak mam dobre mmr i jestem Bronz II to po grze moge być silver? Lub jak mam słabe mmr to z Bronz II mogę wpaść do Bronz V ?

mmr czyli ukryte, nie sprawdzisz...

Bronze na turcji? Hmm tak na oko 10lvl na eune. Skille znaja jednak bija sie w minionach itd

Powiedz ile pkt dostajesz za win a ile za lose. Moge wyboostowac do silvera (duo) bo mam konto kumpla w bronze 4 chyba a obiecalem mu ze wbije silver

rbd2t1.png

Opublikowano

mmr czyli ukryte, nie sprawdzisz...

Bronze na turcji? Hmm tak na oko 10lvl na eune. Skille znaja jednak bija sie w minionach itd

Powiedz ile pkt dostajesz za win a ile za lose. Moge wyboostowac do silvera (duo) bo mam konto kumpla w bronze 4 chyba a obiecalem mu ze wbije silver

Za wygraną 22-25 lose zabiera od 8 do 10 pkt

Opublikowano

Hahahahah, znowu DDosy na rito? Czy jak? :D 2 tysięczny w kolejce :D

9606814055094001002474.png

@Edit mam ten błąd z cyframi, znaczy przed chwilą, teraz już jest że mi zablkowali dostęp do sklepu na czas transferu.. wtf? ;c

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Kiedy na serwerze Tureckim bedzie patch 4.12 i bedzie mozna się przenieść?

Patch byl w nocy ale serwery nie sa dokonczone. Cierpliwosci lub piszcie do supportu

rbd2t1.png

Opublikowano

A ja mam takie cos :c A chce bardzo sie tam przeniesc !fX7zOc0.png?1

co robic -,- ?

A ja mam takie cos :c A chce bardzo sie tam przeniesc !fX7zOc0.png?1

co robic -,- ?

Próbować dopóki się nie uda

giphy.gif ­

Opublikowano

A ja mam takie cos :c A chce bardzo sie tam przeniesc !Dodany obrazek

co robic -,- ?

Jpdr. Przeczytaj sobie wiadomosci wyzej a dostamiezz odp na swoje inteligentne pytanie.

Prosze moda o cls tego tematu bo kazde pytanie brzmi tak samo. Jak ktos ma INNE pytania piszcie na pw

rbd2t1.png

Opublikowano

mam probowac dopoki sie uda ? juz probowalem z 5 razy i nic.... a wlasciciel tematu moze by byl milszy ? i pomogl ? sam zalozylesc temat.. wiec pomagaj teraz -,-

Opublikowano

wiesz, też tak myślałem. naprawdę to fajny serwer. za głupią akcje nie ma ,,omg noob fck you and your sister. fck fck fck fck". zawsze jest normalna rozmowa itd :).no i nie ma ,,call pick''. zagrałem 7 meczy w goldzie i zawsze respect pick order :)

dodaj 'cyrenejczyk', jak wejde zaakceptuje, mam tam braz 1 bo czasem trolluje dla picu :D

bawie sie evadeee na takiego lux supporta biore riven suppor i sobie stoje pod turretem, do czasu gdy zauwazy ze nie ma szansy mnie trafic i nie przestanie xD .]

gold eune jak cos. nawet 2x gold :X

Hello there.

Opublikowano

mam probowac dopoki sie uda ? juz probowalem z 5 razy i nic.... a wlasciciel tematu moze by byl milszy ? i pomogl ? sam zalozylesc temat.. wiec pomagaj teraz -,-

pomagam tak :

poczekaj na pełną aktualizacje tego serwera. Mamusia nie nauczyła czytać? już mnie wkurza to że widze to pytanie już bodajże 10 raz. sorki ale nie mam zamiaru więcej na to odpowaidać

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...