Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer na turcje, spis korzyści :)

NothemaN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo 13900 IP. A w ogólne czemu wszyscy Turkowie mają te opaski za honor, friendly itp?

Bo tam nie ma wgle flejmu, znaczy ja flejmuje, a ani 1 raporta nie dostałem, idealny server. xD

-I can pick adc?

-Coś po arabsku

-Okej, wysadzimy to ahmed.

I 100% na pick postaci. :)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Opublikowano

^ Dobry angielski używać w pytani I can xDDDDDDDDDDDDDD

@top

Może wbije smurfowi 30 i wbije na nim challengera i transfer east interesting :P

Opublikowano

ja p******e dalo mnie do silver a bylem w goldzie

Na tym poziomie który jest u kebabów, Elmas (czyt. Diament) będziesz miał 2 tygodnie nawet mniej.

Opublikowano

jak tu sie wybiera champow? pick order czy mam napisac ze chce np. mida? uszanują moja decyzje ? xD

#edit

gdy chce wejsc w do champion select, wyswietla mi "Active game not found."

wina neta.

#

gra m sie laduje, ale jestem zaskoczony. last pick wzial supporta bez slowa, a mi oddali mida bez flejmu xD

Opublikowano

3 gra pod rzad ludzie robia to co im radzisz w ogole sie nie kłócą, jak narazie jest git polecam

Opublikowano

Tak jak mowilem. Kultura, wychowanie nie jest takie jak na eune. Zdazaja sie gorsi jednak jest to felerny egzemplarz raz na 5 meczy. Jutro od 14 gramy. W dziale media zalozylem swoj temat gdzie bede dawal ss z poszczegolnych dni.

Hmmm jesli ktos ma pytania to pw :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Dlaczego nie moge zagrać gry? przeniosłem się, chcę zagrać rankeda a tu pokazuje, że za wyjście z gry mam czekać 43 minuty.
Przeczekałem te 43minuty, próbuje teraz zagrać a tu wyskoczyło, że mam godzine czekać?
to jakieś jajca? wtf

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Dlaczego nie moge zagrać gry? przeniosłem się, chcę zagrać rankeda a tu pokazuje, że za wyjście z gry mam czekać 43 minuty.

Przeczekałem te 43minuty, próbuje teraz zagrać a tu wyskoczyło, że mam godzine czekać?

to jakieś jajca? wtf

Zrob reloga :) nie wiem w czym moze byc problem. Moze to juz serwery pod patch przygotowuja? :D

rbd2t1.png

Opublikowano

Jak narazie jest kultura , jak widze Wasze posty , ale pisząc takie tematy będzie więcej polaczkuff i to się skończy ;)

Opublikowano

skoro turki nie flejmia to moze na tym serwerze polacy tez nie będą xD

btw. przed chwilą, gdy pushowalem inhibitor, enemy thresh postanowil odwiedzic moją baze xD

w silver III koleś z 1 miejsca nawet run nie ma xD

Opublikowano

Jak narazie jest kultura , jak widze Wasze posty , ale pisząc takie tematy będzie więcej polaczkuff i to się skończy ;)

Wiesz, na serwerze jest zapewne z 500000tys graczy. Jak przybedzie 100 polakow to to raczej rozgrywki nie zniszczy :)

skoro turki nie flejmia to moze na tym serwerze polacy tez nie będą xD

btw. przed chwilą, gdy pushowalem inhibitor, enemy thresh postanowil odwiedzic moją baze xD

w silver III koleś z 1 miejsca nawet run nie ma xD

hmmm hardcorrowy thresh. Moze probowal proxowac? No wiesz, to taka koreanska meta ^^

rbd2t1.png

Opublikowano

Nie wiem jaki macie problem na eune, jeżeli tutaj jesteście zerami to tam też będziecie.

<3

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Tylko nie myślicie że gdy wbijecie tam D1 lub CHALL to będziecie prosami... Gra na tym serwerze to jak gra z dziećmi.

@down

Chyba nie wiesz co robią ludzie z Challengera na Turcji i jak grają. BTW W silverze/goldzie to chyba Ty siedzisz.

Opublikowano

Tylko nie myślicie że gdy wbijecie tam D1 lub CHALL to będziecie prosami... Gra na tym serwerze to jak gra z dziećmi.

Wiesz, ale poziom diaxa na turcji mimo wszystko jest wyzszy od boostowanego silvera w ktorym zapewne siedzisz :)

Topic : team juz powstal. Teraz szukam 4 osob (ja zajmuje mid top lub adc) pokroju golda / silvera / bronze ktore chcialyby dolaczyc :) pw

Sry, tapatalk :(

rbd2t1.png

Opublikowano

Przenoszę się chyba tam do was, same plusy tu widzę.

A czy jeśli wbiję Diament/Platynę i dostanę skina + ramkę pod koniec sezonu, a potem przeniosę się na EUNE znów to obie rzeczy będą?

Opublikowano

To jakieś jaja k***a. Już 3x czekam żeby zagrać gre 60 minut bo pokazuje, że wychodze z Champion Select.

601691405464726378952.png

Rito ścierwa zjebane..

też tak miałem : )  po 11 godzinach sie naprawiło

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Jak będe przenosił się na turka, to muszę mieć nowy nick, czy jak?

Oczywiscie ze nie. TWOJ WYBOR

Przenoszę się chyba tam do was, same plusy tu widzę.

A czy jeśli wbiję Diament/Platynę i dostanę skina + ramkę pod koniec sezonu, a potem przeniosę się na EUNE znów to obie rzeczy będą?

tak. Wlasnie po to ja sie tam przepisuje :) to latwy sposob na ramke z diamentu :)

rbd2t1.png

Opublikowano

Działa to jeszcze bo patchuje się

Jak działa przenoszę się mainem :D

raczej tak. Zawsze gdy riot otwiera to za free to jest to przez tydzien (okolo)

Moje gierki, taki high level xD turasy so op

www.mpcforum.pl/topic/1247200-road-to-turkey-challenger-lub-platyna-d/#entry10653442

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...