Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer na turcje, spis korzyści :)

NothemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej tak. Zawsze gdy riot otwiera to za free to jest to przez tydzien (okolo)

Moje gierki, taki high level xD turasy so op

www.mpcforum.pl/topic/1247200-road-to-turkey-challenger-lub-platyna-d/#entry10653442

haha tam pewnie katarinką się zajdzie do diaxa :D

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha tam pewnie katarinką się zajdzie do diaxa :D

tam poppy mozesz carrowac do diaxa. Jednak przyznam ze wiekszosc tr potrafi dobrze grac supportami. Zagralem tam z 100 meczy adc i zawsze mialem dobrego suppa. Pamietam kennena na suppie :D. Ziomus trafial wszystko. Ja nic nie robilem (vayne bez botrka i pd/shiva lekko ssie (teraz bez ie i botrka)) a on niszczyl adc z samego Q

rbd2t1.png

Opublikowano

@"NothemaN"

Dodany obrazek

jakieś rady ?

może mam usunąć moich wszystkich znaj co mam z eune

Jesli masz team to opusc go. Wyjdz z gry i wejdz ponownje. Powinno pomoc

rbd2t1.png

Opublikowano

a można tam mieć w nicku takie litery polskie jakimi my piszemy i spacje ? 

bo już włączyłem i wyłączylem lola z 10 razy i nadal to samo : <

''

• Chce się przenieść w dniu aktualizacji gry

W dniu aktualizacji nie można przenieść konta na serwer, który nie został jeszcze zaktualizowany do najnowszej wersji. Wystarczy, że poczekasz do momentu aż to nastąpi.

''

a tam był update ? : D 

Opublikowano

a można tam mieć w nicku takie litery polskie jakimi my piszemy i spacje ? 

bo już włączyłem i wyłączylem lola z 10 razy i nadal to samo : <

''

• Chce się przenieść w dniu aktualizacji gry

W dniu aktualizacji nie można przenieść konta na serwer, który nie został jeszcze zaktualizowany do najnowszej wersji. Wystarczy, że poczekasz do momentu aż to nastąpi.

''

a tam był update ? : D 

wg. tego co czytalem, powinna ci wyskoczyc zmiana nazwy, jesli nie mozna polskich znaków mieć na tym serwerze.

Opublikowano

moja koleżanka ma tak samo ; \

Musisz poczekac az serwer do konca sie ustabilizuje. Ew. Napisz do supportu. Napisz do supportu jesli chcesz pewne info

rbd2t1.png

Opublikowano

Dzisiaj rano zagrałem kilka gierek i stwierdzam, że

• Community jest lepsze (sapią się tylko o ks'y, honorują (czy jak to się nazywa xD) innych graczy)
  • Jest trochę łatwiej
  • Ludzie z topa gankują Ci bota
  • Bronzy mogą być goldami/platynami

Jedynym i największym minusem jest to że kebaby gadają po turecku (co nie powinno nikogo dziwić) i komunikacja jest bardzo ograniczona.

Nawet kiedy im napiszę po turecku że jestem z Europy i ich nie rozumiem to i tak coś do mnie nawijają po kebabsku.

Sam niestety jak na razie żałuję, że się tam przeniosłem.

giphy.gif ­

Opublikowano

Dzisiaj rano zagrałem kilka gierek i stwierdzam, że

• Community jest lepsze (sapią się tylko o ks'y, honorują (czy jak to się nazywa xD) innych graczy)
  • Jest trochę łatwiej
  • Ludzie z topa gankują Ci bota
Jedynym i największym minusem jest to że kebaby gadają po turecku (co nie powinno nikogo dziwić) i komunikacja jest bardzo ograniczona.

Nawet kiedy im napiszę po turecku że jestem z Europy i ich nie rozumiem to i tak coś do mnie nawijają po kebabsku.

Sam niestety jak na razie żałuję, że się tam przeniosłem.

Jesli bylby serwer polski rozmowy bylyby po polsku

Ruski - rosyjski

Eune to serwer europejski wiec funkcionalny jest m.in. ang

Na turcji chyba logiczne jest to iz jezykiem bedzie turecki.

Poziom jest nizszy, to prawda. Jednak bronze platyny nie wbije. Co to to napewno nie. Wydaje sie ze jest latwiej ale to nie tak do konca. Ponadto komunikacja w gold + jest juz lepsza. Angielski itd. Zawsze jak sie pytaja skad jestem, odpowiadam ze z pl to oni zawsze polish girls <3 :D

rbd2t1.png

Opublikowano

XDDDDD jak nie flejmią "ty k***o" "you fucking b***h" to nie ma flejmu xD

typy napierdalają flejmik po turecku az milo.

XDDDDDD challengerami od razu xD brąz zostanie brązem, transfer wam nic nie pomoże cebulaki

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

2ypeyqw.jpg

ZARAZ SIĘ WKU*WIE O CO Z TYM CHODZI WCZORAJ BŁĄD DZISIAJ BŁĄD, RESETOWAŁEM, OPUŚCIŁEM RANKED TEAMY GOD DAMN IT

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Dodany obrazek

ZARAZ SIĘ WKU*WIE O CO Z TYM CHODZI WCZORAJ BŁĄD DZISIAJ BŁĄD, RESETOWAŁEM, OPUŚCIŁEM RANKED TEAMY GOD DAMN IT

W dniu patchu nie mozna. Musisz poczekac (probuj po poludniu)

rbd2t1.png

Opublikowano

jak się wraca na serwer, to otrzymuje się dywizję sprzed transferu, tak?

Opublikowano

@Miszczu

Jeżeli zdecydujesz się kiedyś na powrót to zauważ, że wrócisz wtedy na miejsce, w którym znajdowałeś/aś się przed transferem minus ewentualne utracone LP za brak aktywności jeżeli upłynęło bardzo dużo czasu od tego transferu. Twoje postępy w ligach śledzone są osobno na każdym serwerze, dlatego ewentualna utrata LP za nieaktywność tyczyć się będzie tylko tego serwera, na którym obecnie NIE grasz.

QUhIR7.png

Opublikowano

Czyli tak z ciekawości jeżeli mam na eune złotą otoczkę itd. to będę to miał na Turcji czy nie?

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

czyli nie opłaca się tam przechodzić kontem z dywizją, jeśli myśli się o powrocie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...