Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer na turcje, spis korzyści :)

NothemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę mi się ssa robić, pisze tak "there is an error in transfer service.Please contact RITO support. Acces to the store have been removed while account transfer is in progres. "

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Minusy:

- Jebane turasy.

Nie polecam, poziom zera (no chyba że sam grasz na poziomie zera to wtedy serwer dla ciebie). Zero komunikacji  (wiadomo że językowa odpada ale chodzi o zerową komunikacje pingami). Plejsy jak na brązie 5 na EUNE. Nie polecam nikomu.

Od nowa będziesz musiał zagrać placementy i jak wygrasz z 6/4 to pewnie będziesz miał platyne (no chyba że zjebane MMR).

Jak ja się przeniosłem na Westa grałem tylko 1 placement, nie wprowadzaj kolegi w błąd. I nie zależy tylko od mmr ale również na server gdzie wpadnie : )
Opublikowano

Gowno a nie troll :) Mowie co wiem i jak bylo. Okolo 8 rano czeka sie 20 minut na kolejke w ranked.... 

Sisha1 to oszust i bedzie oszustem. Tak samo jak jego histryjka ze dziecko 9 letnie okradl na 1 k PLN. Bo sms kazali mu wyslac a telefon na abonament mial. 

Ciebie to tez dotyczy :)

Wiec prosze dbajcie o swoje konta/

Opublikowano

Ja p******e jak ty o 3 rano grasz to brawo, masz 15 lat i rodzice na ciebie zapierdalają, jak skończyłeś to cześć.

Opublikowano

Gowno a nie troll :) Mowie co wiem i jak bylo. Okolo 3 rano czeka sie 20 minut na kolejke w ranked.... 

Sisha1 to oszust i bedzie oszustem. Tak samo jak jego histryjka ze dziecko 9 letnie okradl na 1 k PLN. Bo sms kazali mu wyslac a telefon na abonament mial. 

Ciebie to tez dotyczy :)

Wiec prosze dbajcie o swoje konta/

6221514054492371089930.png

o k***a, kolego. lecz się na oczy bo na głowę już chyba za późno....

@hmmm, nie przegrzeje, spokojnie. 

rbd2t1.png

Opublikowano

Nie chcę mi się ssa robić, pisze tak "there is an error in transfer service.Please contact RITO support. Acces to the store have been removed while account transfer is in progres. "

Usun druzyny rankingowe..

Opublikowano

Jak pobierze ten pakiet językowy, 1gb, to można normalnie grać? smurfem większość gier powygrywam. hyhy (jestem taki słaby ;c)

wejdź w C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system 

locale.cfg

zmień z tr_tr na pl_pl jesli chcesz polski bądź na en_gb jeśli chcesz ang

rbd2t1.png

Opublikowano

usunąłem drużyny rankingowe... jpr widzisz tu gdzieś napomnienie o ranked teams? Z angielskim tak kiepsko u ciebie?

Opublikowano

usunąłem drużyny rankingowe... jpr widzisz tu gdzieś napomnienie o ranked teams? Z angielskim tak kiepsko u ciebie?

zrób reloga i spróbuj ponownie. nie wiem, ew zmień na j. polski :D

Jakie tam są pingi ? ;p 

ja mam 45-55. tak samo jak na eune.

ta sama baza, inny serwer :)

rbd2t1.png

Opublikowano

A mając golda 3 z dobrymi mmr i jakbym tam się przeniósł to jaką dywizję bym otrzymał ? 

magikiem nie jestem jednak jeśli mmr nie jest BARDZO NISKIE to z golda nie wypadniesz.

kolega z gold 2 na eu spadł do gold 4 na tr tylko dlatego że jego mmr było niskie (8pkt za win, -20 za lose)

@Edit

idę biegać. będę za 30min. w razie problemów PW :)

rbd2t1.png

Opublikowano

A ja mam 23 ptk za win, a za lose 14/15 to do jakiej dywizji mnie da?  

magiem nie jestem ale na 99% z golda nie spadniesz

nie da się obliczyć gdzie wpadniesz. można tylko gdybać.

tak jak mówię - gold powinien być, możliwe że nawet awansujesz

rbd2t1.png

Opublikowano

A da się ustawić język angielski w cliencie? Oczywiście wiem że domyślnie się nie da, ale czy jest jakiś sposób? 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A da się ustawić język angielski w cliencie? Oczywiście wiem że domyślnie się nie da, ale czy jest jakiś sposób? 

C:\Riot Games\League of Legends\RADS\system

locale.cfg i z tr_tr zmieniasz na en_gb 

Masz ochotę pograć razem, pisz pw.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Poziom challengera na Turkach, taki piękny

96hxi0.jpg

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Czyli trzeba usunąć drużyny rankingowe aby się przenieść?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...