Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy transfer na turcje, spis korzyści :)

NothemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

mamy obecnie dostępny darmowy transfer na turcje

jakie korzyści daje nam przeniesienie się na ten serwer?

- mniejsza ilość trolli i afk'ów

- możliwość zmiany nicku

- stosunkowo niższy poziom gry (no czy ja wiem? ;o)

- tańsze rp (400rp kosztuje ~7,20zł... jednak można kupować only paypal bądź przelew bankowy. psc odpada)

- coraz większa ilość graczy z europy (jednak tych bardziej ogarniętych)

- brak możliwości otrzymania bana za używanie BoL'a gdyż mały % graczy wie o tym programie :)

hmmmm. jest to info jednak imo dodam tutaj swój nick. możecie zapraszać jeśli zdecydujecie się na przeniesienie :)

Yarker

jeśli macie jakieś pytania czy coś - piszcie PW. planuję założyć polski team więc PW :)

rbd2t1.png

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeniósłbym się ale nie mam z kim tam grać :(

wiesz, też tak myślałem. naprawdę to fajny serwer. za głupią akcje nie ma ,,omg noob fck you and your sister. fck fck fck fck". zawsze jest normalna rozmowa itd :).no i nie ma ,,call pick''. zagrałem 7 meczy w goldzie i zawsze respect pick order :)

rbd2t1.png

Opublikowano

wiesz, też tak myślałem. naprawdę to fajny serwer. za głupią akcje nie ma ,,omg noob fck you and your sister. fck fck fck fck". zawsze jest normalna rozmowa itd :).no i nie ma ,,call pick''. zagrałem 7 meczy w goldzie i zawsze respect pick order :)

dalej za darmo można tam się przenieść?

Opublikowano

dalej za darmo można tam się przenieść?

obecnie tak. otworzyli, nie wiadomo na ile :). już kilku kolegów się tam przeniosło aby wbić wysoką div przed końcem sezonu :)

Nawet jeżeli Nick nie jest zajety mogę zmienić?

tak. robisz tak :

zakładasz konto na serwerze tureckim o takim samym log i nicku jak twój na eu

dajesz przeniesienie na swoim koncie i wpisujesz nowy login i nick :)

rbd2t1.png

Opublikowano

@NothemaN to zycz kolegom powodzenia XDD

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

obecnie tak. otworzyli, nie wiadomo na ile :). już kilku kolegów się tam przeniosło aby wbić wysoką div przed końcem sezonu :)

tak. robisz tak :

zakładasz konto na serwerze tureckim o takim samym log i nicku jak twój na eu

dajesz przeniesienie na swoim koncie i wpisujesz nowy login i nick :)

jak mam tu platynę 5 i przeniosę się, to też ją będę mieć?

Opublikowano

Minusy:

- Jebane turasy.

Nie polecam, poziom zera (no chyba że sam grasz na poziomie zera to wtedy serwer dla ciebie). Zero komunikacji  (wiadomo że językowa odpada ale chodzi o zerową komunikacje pingami). Plejsy jak na brązie 5 na EUNE. Nie polecam nikomu.

Od nowa będziesz musiał zagrać placementy i jak wygrasz z 6/4 to pewnie będziesz miał platyne (no chyba że zjebane MMR).

Opublikowano

Minusy:

- Jebane turasy.

Nie polecam, poziom zera (no chyba że sam grasz na poziomie zera to wtedy serwer dla ciebie). Zero komunikacji  (wiadomo że językowa odpada ale chodzi o zerową komunikacje pingami). Plejsy jak na brązie 5 na EUNE. Nie polecam nikomu.

Od nowa będziesz musiał zagrać placementy i jak wygrasz z 6/4 to pewnie będziesz miał platyne (no chyba że zjebane MMR).

a grałeś tam? Czy tylko się słuchasz pogłosek?

Opublikowano

rozegrasz jeden mecz. on praktycznie znaczenia nie ma. liczy się Twoje mmr. jeden pan jest w plat 1. po przeniesieniu się grał z samymi diaxami i challengerami (1 diax i 3 challangery w teamie). poziom tam nie jest zbyt wysoki, łatwo jest wbić diaxa (dziś 5win 1 lose, 1 penta i kilka quadr. poziom nie zachwyca) :)

rbd2t1.png

Opublikowano

rozegrasz jeden mecz. on praktycznie znaczenia nie ma. liczy się Twoje mmr. jeden pan jest w plat 1. po przeniesieniu się grał z samymi diaxami i challengerami (1 diax i 3 challangery w teamie). poziom tam nie jest zbyt wysoki, łatwo jest wbić diaxa (dziś 5win 1 lose, 1 penta i kilka quadr. poziom nie zachwyca) :)

To jaką masz tam dywizje, a jaką miałeś w Europie?

Opublikowano

Minusy:

- Jebane turasy.

NIE MUSI ZAGRAC ZADNYCH PLACEMENTOW PAJACU, WYSTARCZY ZE ZAGRA 1 GRE I DOSTANIE DYWIZJE PO MMR

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Opublikowano

Minusy:

- Jebane turasy.

Ty glupi cebulaku gowno wiesz a jak zwykle najwiecej masz do powiedzenia, gram tam, polecam. Platyna East poziom soooooooooooooooo wysoki.

Opublikowano

Nie polecam bylem taki uzytkownik sisha1 z tego forum mnie wystawil bo mowil ze kupi transfer i nie kupil i sam musialem se kupic. Dostalem bana na jego nedznym ts.

Le turcjii nie polecam. Malo graczy jest i jeszcze malo turkow zna jezyk ang. Srednio tam czekasz 20 minut na kolejke do gry. Ten typ z tego tematu co on go zalozyl robi was w pic pewnie nie jego konto tylko jakiegos turasa i chce poprostu wytrollowac was jak mnie to zrobiono przez jego kolege sisha1

Oszust i tyle. Polski menel.

Opublikowano

YOLO PRZENISOŁEM SIĘ I TAK MIAŁEM JUŻ Z TYM KOŃCZYĆ.

EDIT

nie mogę się przenieść wyskakuje error 0.o

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Nie polecam bylem taki uzytkownik sisha1 z tego forum mnie wystawil bo mowil ze kupi transfer i nie kupil i sam musialem se kupic. Dostalem bana na jego nedznym ts.

Le turcjii nie polecam. Malo graczy jest i jeszcze malo turkow zna jezyk ang. Srednio tam czekasz 20 minut na kolejke do gry. Ten typ z tego tematu co on go zalozyl robi was w pic pewnie nie jego konto tylko jakiegos turasa i chce poprostu wytrollowac was jak mnie to zrobiono przez jego kolege sisha1

co ty pierdolisz przyglipie, przenioslem sie wczoraj po free challengera, gram z samymi d1 90lp i challengerami i na gre czekam 2 minuty, to co tu mowic o nizszych ligach, na turcji jest 260 tyś graczy z dywizja, na east 2 razy wiecej ale nie pierdol ze 20 min, 

20 min to chyba bylo jak dopiero serwier otwierali

Opublikowano

niom, best troll ever. 5 gwiazdek, więcej like niż postów. dobra repu. hmmm tak, trolluje was :)

Jaki ping mają Polacy?

ja mam 45-55 czyli taki sam jak na EuNe. jedyna różnica jest taka że nie działa strona główna w LoLu (np u nas jest xpeke a u nich czerne tło :D)

rbd2t1.png

Opublikowano

Tak jest jak masz inny język ustawiony niż ten który powinien być czyli Turecki

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

YOLO PRZENISOŁEM SIĘ I TAK MIAŁEM JUŻ Z TYM KOŃCZYĆ.

EDIT

nie mogę się przenieść wyskakuje error 0.o

jaki error? daj ss. postaram się pomóc :)

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...