Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enforce Vip - Download. Darmowy VIP do Bot of Legends!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jako, że na forum rozpoczęła się dyskusja na temat znanego Wam Enforce Vip, to postanowiłem Wam go udostępnić w pełni za darmo. ;-)

Zanim jednak napiszecie, że jest to piractwo to wiedzcie, że sam administrator @Lord Makin wyraził zgodę ma zamieszczenie Enforce Vip'a na forum.

Do rzeczy..

Download: http://www.speedyshare.com/FpVG2/Enforce-Vip-dla-MPCForum.rar

Download2(gdyby ten pierwszy wygasł): http://www18.zippyshare.com/v/79076600/file.html

Scan: https://www.virustotal.com/pl/file/fdd999cc7d4e76cd7dd7cf4e94d258913fe6e2359afc394f31593306484cffec/analysis/1405044278/

5 / 53 ponieważ program BoL studio działa na zasadzie injectora i zawsze będzie wykrywany jako taki mały virusik, chociaż nim nie jest. :) (jest on jak najbardziej bezpieczny!!)

W środku znajdziecie program BoL studio wraz z vip skryptami oraz Enforce.

Dzięki Enforce macie możliwość używania Vipa BoLa za darmo. Niebawem zostanie dodany poradnik jak używać Enforce Vip, dla tych, którzy nie umieją.

Już jest:

EnforceVIP - Tutorial. Jak zainstalować i używać. - League of Legends - Boty, skrypty, itd. - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Pozdrawiam :)

Chciałbym jeszcze podziękować użytkownikowi @mistake010, z którym mogłem wymienić kilka informacji na temat owego programu. :-)

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaktualizuj "Spell Damage Library 1.42 by eXtragoZ" w folderze ldatas, w pliku "1.lua".

Ponieważ niektóre funkcję mogą nie działać.

@Edit

Także warto dodać, że użytkownicy, którzy pobrali tą "paczkę" muszą zaktualizować wszystkie "lib'y".

Bardzo dużo skryptów zawartej w "paczce" są po prostu outdated 

QUhIR7.png

Opublikowano

Czekam na poradnik, kiedy mniej więcej wyjdzie?

Proszę mnie nie tyrać że jestem gównem i nie jestem taki super jak wy, po prostu chcę zobaczyć jak to działa, nigdy nie używałem może jakoś się do tego przekonam i zainteresuje ;-)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja p******e... afera z nitrem dość wypromowała bola żebyśmy my szanujący się bolowcy kurwicy dostawali grajac w co drugim meczu na innych bolowców. teraz będzie jeszcze gorzej bo przynajmniej wtedy 75% osob nie miało tego vipa czy dojścia do cracków... mnie się idea publikacji na ogóle nie podoba. kumaci i tak to zdobyli od innych kumatych. mniej kumaci szukali po googlach i jeśli posiadali brain.lua to mogli to mieć w mniej niż 10 sec. jak już jestesmy na etapie udostępniania tego to zdradze wam tajemnice jak się tego szukało. google.pl   hasło   "fake bol vip speedyshare" banał nieprawdaż? jak rano gówniarstwo wstanie przewiduje kolejne 50 stron wątku enforce i natłok tego  w grze. żebyście chociaż sobie ustawili wszystko tak żebym nie musiał grać rankeda 4/3 vs5 bo 2 ma bug splata albo spelle na offie... enforce jest fajne. jeśli mamy brain.lua to jak media markt nie dla idiotów. niestety ich nie brakuje co widać w drugim temacie.

chyba komuś zalezy na tym żeby to upadło... a z resztą, z mpc czy bez i tak to szybko jebnie, kwestia czasu... za głośno już o tym

Opublikowano

Według mnie nie potrzebnie to tutaj wrzucałeś, każdy sprytniejszy by trochę poszperał i by znalazł. A niektórzy tylko czekali i sępili żeby ktoś im to wysłał, ponieważ im się nie chciało ruszyć dupy. Ja osobiście nie wiedziałem o istnieniu tego skryptu/programu (nie wiem co to jest) ba a nawet nie chciało mi się go szukać bo wiedziałem, że go nie potrzebowałem. Ale jak ktoś już wrzucił to nie pogardzę :P

ov9t.png

Opublikowano

Zaraz pobieram ,bo jeszcze Makin zmieni zdanie :D

Dziwne ,nie wyskoczyło mi ,że jest ta virus ;x

A jak to używać ? Kiedy TuT'ek xD

Opublikowano

Bardzo dobrze niech to jebnie sie wkoncu nauczycia grac bez bola.Przynajmniej nie bedzie tak ze ktos jest lepszy bo ma vipa kupionego w bolu

Opublikowano

mam wykupionego vipa ale wypróbuję na drugim koncie free

Czyli tak:

- w pliku hostów acrylica wpisujemy 127.0.0.1 studio.botoflegends.com zapisujemy

- odpalamy cmd i djaemy ipconfig /flushdns

- kopiujemy te pliki z enforca do folderu bola

- odpalamy plik reg

i to ma niby dzialać? u mnie się wywala że nie jest niby wpisany w hosty

Opublikowano

A ty groziles Mistejkowi banem za to Enforce !!! :3

Ciesze sie, ze w koncu to koniec tego tematu, mam nadzieje, ze temat zostanie podpiety, zeby nie bylo zbednego spamu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zrobiłem wszystko dnsy itp. Wybieram load.lua i skrypta byle jakiego. Wchodzę do customa nie wyskakuje nawet bol injected. Co zrobić? :P

Opublikowano

Zrobiliście najgorszą k***a głupotę wrzucając to tutaj.

ps. możecie już kupować vipa, to długo nie potrwa.

to ze inni maja nie oznacza ze reszta nie moze miec.

Nadeszły już te czasy... Nieliczni to mieli.

samolub -.-

Może, WYSTARCZY ODROBINA MÓZGU.

I tak wszyscy by znaleźli ,jak tyle tego w internecie ,to czemu nie udostepnić na forumku?

Opublikowano

Zrobiłem wszystko dnsy itp. Wybieram load.lua i skrypta byle jakiego. Wchodzę do customa nie wyskakuje nawet bol injected. Co zrobić? :P

podpinam się do pytania

Opublikowano

@Zarax

R.I.P BoL community xD

Każdy będzie miał teraz to za darmo ^_^.

@qTp901 jak źle wy robicie

Dam może poradnik jak go zrobić żeby problemów nie było. heh.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@Zarax

R.I.P BoL community xD

Każdy będzie miał teraz to za darmo ^_^.

@qTp901 jak źle wy robicie

Dam może poradnik jak go zrobić żeby problemów nie było. heh.

To jak to zrobić żeby się injectował?

Opublikowano

To jak to zrobić żeby się injectował?

Zaznacz inject bol przy lastest na oknie [Main] 

<3

Koza Gold

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...