Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Centurius.pl [Dedyk] [Medium]

Centurius

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I tak jak się spodziewałem prezentacje główna oszałamiająca wiedziałem że się postaracie na główna prezkę ale że aż tak bym nie pomyślał :D Takiego efektu się nie spodziewałem + Like

Dobra robota

WIDZIMY SIĘ NA STARCIE !! POLECAM SERWER WSZYSTKIM KTÓRZY CHCĄ POGRAĆ NA DOBRYM SERWERZE :D

Opublikowano

Polecam ten serwer każdemu, który chce pograć na stabilnym i dopracowanym serwerze. Znam doskonale administratora i wiem dokładnie, ile czasu poświęcił na ten projekt. :)

Polecam!

Napisz do mnie, jeżeli potrzebujesz patcher'a.

Opublikowano

Forum fajne ogarnięte , administracja spoko da się z nimi dogadać na luzie .  Team Speak 3 bardzo fajnie się prezentuje :)

A co do prezentacji to chyba najlepsza jaką widziałem dotychczas na MPC .

Serwer polecam bo raczej jest on na dłużej niż na wakacje widać to po pracy jaka włożyli w serwer . Takie ich maleństwo :D

Zapraszam i Polecam ,

Opublikowano

Prezentacja mogla byc juz o 18 wrzucona. 

Polecam serwer kazdemu kto chce pograc na niezle dopieszczonym Medium/Easy. Tu napewno nie mozna sie nudzic.

Opublikowano

Mam nadzieję że prezentacja przypadnie wam do gustu :)

Na forum znajdziecie wszelkie informacje na temat eventów na ten miesiąc jak i sporo poradników które pomogą na początku gry :)

W grze jak i na forum znajduje się faq z często zadawanymi pytaniami wszystkie przydatne informacje znajdziecie właśnie tam :)

Serdecznie zapraszam i Pozdrawiam  ..

Opublikowano

Ramki ze zbrojami biżuterią fajnie do tego wszystkiego pasują ogólnie prezentacja jest zarąbista .

Administracja ogarnięta da się z nimi dogadać , forum mają bardzo fajnie ułożone + wszystkie poradniki jakie są potrzebne . Polecam wam przeczytać faq na forum dużo odpowiedzi na moje pytania tam znalazłem :D Przeczytałem i trochę czasu zaoszczędziłem administracji :D

Serwer polecam i widzimy się na starcie .

Opublikowano

Serwer wydaje się być ciekawy.

Zawitam na serwerze, ponieważ prezentacja jest ciekawa i zachęca ludzi do gry.

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak z nieba i nie będzie żadnych ataków!

Polecam i widzimy się o 18:00.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

No nieźle :) Jak z skilami ?

Można tepać postacie poprzez ślub na v1/v2/av1/av2 ?/ 

Skille wbijamy z M1 na P kamieniem duchowym. Nie teleportacja zostala wylaczona

Serwer wydaje się być ciekawy.

Zawitam na serwerze, ponieważ prezentacja jest ciekawa i zachęca ludzi do gry.

Mam nadzieję, że wszystko pójdzie jak z nieba i nie będzie żadnych ataków!

Polecam i widzimy się o 18:00.

No zapraszamy serdecznie na start...

.

Opublikowano

Na serwerze na pewno zawitam. Prezentacja bardzo ładna i obszerna. 

Co do teamspeaka i forum również kawał dobrej roboty.

Nie pozostaje mi nic tylko polecić i zaprosić was do gry.

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Nom dokładnie ts3  i forum fajnie wyglądają .

Z tego co się dowiedziałem od Malekitha robi rangi jakie kto chce wystarczy mu podać nazwę i ikonę :D Zastanawiam się jakiejś nie poprosić specjalnej xD

Polecam serdecznie serwer i zapraszam na start  :D

Opublikowano

nono z grfiką to się postarali server polecam jak najbardziej forum też ładnie zrobione.

Na servie na pewno zawitam ;D

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Nom dokładnie ts3  i forum fajnie wyglądają .

Z tego co się dowiedziałem od Malekitha robi rangi jakie kto chce wystarczy mu podać nazwę i ikonę :D Zastanawiam się jakiejś nie poprosić specjalnej xD

Polecam serdecznie serwer i zapraszam na start  :D

Tak jest taka możliwość z rangami na ts3 :) podajesz nazwe rangi i link do ikony jaką do tej rangi mam ustawić.

Można również poprosić o rangę gildii ( nazwa + link do ikony )

U nas na forum są do pobrania pliki do czystych miast w dziale Informacje & Ogłoszenia

Zapraszamy na start :)

Opublikowano

Widzimy się na starcie :D 

Serwer mega.

Polecam jak najbardziej, na to czekałem :D 

Jeden człowiek wie czego chcę xD:D 

Pozdrawiam i jeszcze raz polecam.

Opublikowano

Prezentacja jest ohydna.. Nie wiem czy jest jakiś event na forum czy coś by dodać miłe posty dot. servera czy coś, ale jak można polecać server skoro się na nim nie grało? Beta jeśli była się nie liczy ;d... Jeszcze troszkę co do prezentacji.. Byłaby schludniejsza bez tych wszystkich obrazków z gier, anime/mang ( co tu kurna robi kyuubi z naruto? ). No ale mniejsza z grafiką.. Server wydaje się być ok, przynajmniej tyle mogę wywnioskować z prezentacji.. Oczywiście zawitam, zawsze lubię pograć na jakimś easy/medium : ) Nie bardzo jestem przekonany do tego systemu "prestiżu".. Ktoś ma tracić 250 lvl i itemy ( skoro jakiś item jest na np. 200 lvl to nie bd mógł go założyć ) By mieć jakiś słaby graficznie obrazek nad głową? : d Słaby pomysł.. Może gdyby to coś dawało ( jakieś bonusy na ludzi, hp czy coś.. Im większy pzm prestiżu tym większe bony.. ). 

Moglibyście poprawić prezentacje i ułożyć dobrze mapy ( bo widzę mapę na 180 lvl, potem jakąś na 100 (chyba) potme znowu na jakiś 165 czy któryś tam.. To samo z dungami

I jeszcze na sam koniec.. Na samym początku prezentacji jest ta dziwna kartka i tam jest napisane : Do momentu startu bonus 50% expa.. Miło że gdy server wystartuje już bonusu nie będzie ; )

Opublikowano

Prezentacja jest ohydna.. Nie wiem czy jest jakiś event na forum czy coś by dodać miłe posty dot. servera czy coś, ale jak można polecać server skoro się na nim nie grało? Beta jeśli była się nie liczy ;d... Jeszcze troszkę co do prezentacji.. Byłaby schludniejsza bez tych wszystkich obrazków z gier, anime/mang ( co tu kurna robi kyuubi z naruto? ). No ale mniejsza z grafiką.. Server wydaje się być ok, przynajmniej tyle mogę wywnioskować z prezentacji.. Oczywiście zawitam, zawsze lubię pograć na jakimś easy/medium : ) Nie bardzo jestem przekonany do tego systemu "prestiżu".. Ktoś ma tracić 250 lvl i itemy ( skoro jakiś item jest na np. 200 lvl to nie bd mógł go założyć ) By mieć jakiś słaby graficznie obrazek nad głową? : d Słaby pomysł.. Może gdyby to coś dawało ( jakieś bonusy na ludzi, hp czy coś.. Im większy pzm prestiżu tym większe bony.. ). 

Moglibyście poprawić prezentacje i ułożyć dobrze mapy ( bo widzę mapę na 180 lvl, potem jakąś na 100 (chyba) potme znowu na jakiś 165 czy któryś tam.. To samo z dungami

I jeszcze na sam koniec.. Na samym początku prezentacji jest ta dziwna kartka i tam jest napisane : Do momentu startu bonus 50% expa.. Miło że gdy server wystartuje już bonusu nie będzie ; )

Oczywiscie ze po odebraniu prestizu odbierasz rowniez nagrody. Jednymi z nich sa SM, szmaragdy, muszle itd... Mapki u mnie wyswietlaja sie ladnie. Mozesz miec swoje zdanie odnosnie prezentacji , jednak dla mnie jest wszystko czytelne i porzejrzyste. Zapraszam na serwer. Nie martw sie bedziesz mial bonus napewno.

Opublikowano

Nie wiem czy jest jakiś event na forum czy coś by dodać miłe posty dot. servera czy coś, ale jak można polecać server skoro się na nim nie grało?

Ja tylko dodam nie nie ma żadnego eventu na kto kto najmilszy post napisze jeżeli o to ci chodzi , skoro się podoba prezentacja to piszą posty proste .

Opublikowano

Prezentacja ogólnie całkiem całkiem ale ... jak już kolega wyżej napisał, w zaproszeniu jest nieścisłość, nijak mająca się do chociażby informacji w sygnaturze kolegi Malekith93 :) za dużo tych zmian ikon , rodem z League of Legends co według mnie psuje klimat Metina, oglądam mapy i czy mi się wydaje że wszędzie panuje półmrok ? bo jeśli tak to z tym kolorowymi ikonkami i resztą będzie się strasznie gryzło, a oczy będą bolały od patrzenia . Generalnie zawitam, oby serwer od strony technicznej był stabilny, a administracja ogarnięta .

Opublikowano

Oczywiscie ze po odebraniu prestizu odbierasz rowniez nagrody. Jednymi z nich sa SM, szmaragdy, muszle itd... Mapki u mnie wyswietlaja sie ladnie. Mozesz miec swoje zdanie odnosnie prezentacji , jednak dla mnie jest wszystko czytelne i porzejrzyste. Zapraszam na serwer. Nie martw sie bedziesz mial bonus napewno.

Nie napisałem że mapki nie są czytelne, napisałem, że nie są poukładane.. Prezentacje lepiej się czyta jak widzisz wszystko tak jak ma być, a nie szukasz jaka mapka jest na 100, jaka na 140 itd. Nie martwię się o to czy będzie bonus, czy też nie. Zaznaczyłem tylko że w prezentacji, a raczej na tym zwoju wkradł się błąd i zamiast Od jest Do.

Ja tylko dodam nie nie ma żadnego eventu na kto kto najmilszy post napisze jeżeli o to ci chodzi , skoro się podoba prezentacja to piszą posty proste .

Przy zapowiedzi 80% osób uznało tą prezentację za brzydką, teraz jestem jedyny, pszypadeg? : ) Może gdyby to były grafiki związane z metinem, no ale kyuubi? Poważnie? : )

Uznałem tylko że prezentacja jest chaotyczna i brzydka, gdyby wykorzystali mniej grafik byłaby schludniejsza. Nie zmienia to jednak faktu że i tak wejdę na server : ) 

Opublikowano

Prezentacja ogólnie całkiem całkiem ale ... jak już kolega wyżej napisał, w zaproszeniu jest nieścisłość, nijak mająca się do chociażby informacji w sygnaturze kolegi Malekith93 :) za dużo tych zmian ikon , rodem z League of Legends co według mnie psuje klimat Metina, oglądam mapy i czy mi się wydaje że wszędzie panuje półmrok ? bo jeśli tak to z tym kolorowymi ikonkami i resztą będzie się strasznie gryzło, a oczy będą bolały od patrzenia . Generalnie zawitam, oby serwer od strony technicznej był stabilny, a administracja ogarnięta .

Zaufaj mi ze nic sie nie gryzie z ikonami w grze.

Nie napisałem że mapki nie są czytelne, napisałem, że nie są poukładane.. Prezentacje lepiej się czyta jak widzisz wszystko tak jak ma być, a nie szukasz jaka mapka jest na 100, jaka na 140 itd. Nie martwię się o to czy będzie bonus, czy też nie. Zaznaczyłem tylko że w prezentacji, a raczej na tym zwoju wkradł się błąd i zamiast Od jest Do.

Przy zapowiedzi 80% osób uznało tą prezentację za brzydką, teraz jestem jedyny, pszypadeg? : ) Może gdyby to były grafiki związane z metinem, no ale kyuubi? Poważnie? : )

Uznałem tylko że prezentacja jest chaotyczna i brzydka, gdyby wykorzystali mniej grafik byłaby schludniejsza. Nie zmienia to jednak faktu że i tak wejdę na server : ) 

Tak w zapowiedzi narzekali na system ulepszenia i niektorych slajdow graficznych ktore zostaly tu wlasnie poprawione. Zapraszam serdecznie

Opublikowano

To ja mam pytanko co do samych bonów - Rozumiem że wchodzą max, ale co z jakby hm.. częstotliwością występowania bonów do pvp? Coś w tą deseń.. Tzn. sa servery na których częściej występują bonusy do expa i tworzenie dobrego eq zajmuje wieki, a spotkałem się z serverami na których bonusy do expa ( mistyki, orki etc. ) występowały stosunkowo rzadko, częściej występowały te do pvp ( hp, ludzie, szyb. zaklęcia itd.) Jak jest tutaj? Poza tym co z expieniem? Czy by expić na lepszych mapach (140+) potrzebne jest eq do pvp czy spokojnie moby zabierają tam tak mało i tak łatwo je zabić że wystarczy zwykłe eq do pvp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...