Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?  

649 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151
  2. 2. Graczu dasz nam 2 szansę? Z nowym technikiem?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwer, dlaczego? 

-Administracja składa obietnice bez pokrycia, kompletnie nic nie robią. Już chyba tydzień temu miała być nowa "maszyna" do tej pory nic nie zrobili. Większość napisanych rzeczy w prezentacji nie ma, ich na serwerze. Dodatkowo mogę dodać że wysłałem sobie przelew za 25zł kupiłem interesujące itemy i wiecie? wielkie nic otrzymałem w grze dlaczego? bo mają błędy nawet w IS'e. Serwer typowo pod IS'a, chyba że kogoś kręci expienie 8 godzin na kilka poziomów + interesujące lagi. Brak mapy do dalszego expienia ogólnie to ch...a

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Nie polecam, totalny brak zaangażowania ze strony Teamu, na cokolwiek co dzieje się na serwerze.

:)

Opublikowano

Nie polecam, totalny brak zaangażowania ze strony Teamu, na cokolwiek co dzieje się na serwerze.

Celowo olewaja aby gracze odeszli co za tym idzie dedyk juz nie bedzie lagowal xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Celowo olewaja aby gracze odeszli co za tym idzie dedyk juz nie bedzie lagowal xD

Jak dedyk nie będzie lagował to Ci co zostali będą zadowoleni i będą mogli hajs wykładać,

aż "Administracja" będzie mogła nowego dedyka kupić xD

Opublikowano

W sumie... to nic do dodania nie mam wyżej zostało wszystko dobrze opisane...

Również servera nie polecam puki nic się na nim nie zmieni... ale przyznać trzeba że pomysł na server był ;P

Opublikowano

TNG patrz k***o co narobiłeś oayede.jpg

Nienawidzę takich śmieci jak Ty ,zebrałeś kasę na początku serwera ,obiecywałeś że wszystko będzie okej i serwer będzie długo stał. 

A Ty pedale nawet nie potrafisz dodać jednej mapki. Takich jak Ty powinno się wysyłać na ciężkie roboty do kamieniołomu ,żebyś wiedział ile tak naprawdę znaczy pieniądz dla człowieka. 

Jesteś nikim i za każdym razem będę Ci to przypominał.

kmr3.gif

Opublikowano

Hi

JANEK 18 lipiec 2014POZDRAWIAM JANEK <3 GG:45886107 YOUTUBE BEDZIE FILM https://www.youtube.com/dashboard?o=UPROSZE O SUBBY!Autor: [GA]JANEK   News ze strony glownej ^_^Ciekawe...

Popełniłem mała gafę bo dałem link do ,, tablicy youtube,,  a nie profilu, jednak musicie mi wybaczyć. Mało spałem

Serwera nie polecam, a ludzie nie narzekali na event który wczoraj zrobiłem

Prawdopodobnie jutro będzie film jak SERWER SIĘ BAWIŁ ;>

TNG patrz k***o co narobiłeś oayede.jpg Nienawidzę takich śmieci jak Ty ,zebrałeś kasę na początku serwera ,obiecywałeś że wszystko będzie okej i serwer będzie długo stał. A Ty pedale nawet nie potrafisz dodać jednej mapki. Takich jak Ty powinno się wysyłać na ciężkie roboty do kamieniołomu ,żebyś wiedział ile tak naprawdę znaczy pieniądz dla człowieka.  Jesteś nikim i za każdym razem będę Ci to przypominał. 

Chłopie ! O czym Ty mówisz ? Jaki TNG jak to jest wasz kochany Jarwis aka Asfen.

Spokojnie ma w planach hard'a

Ciekawostka: Miałem propozycje zostać technikiem ;3

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Serwer jest idealnie wyważony, exp na serwerze to sama przyjemność.

Ludzie którzy tam grają są bardzo pomocni i zawsze doradzą.

Częste eventy i w ogóle najlepszy serwer 4ever

Administracja bardzo pomocna i doświadczona, bardzo dobrze zarządzają serwerem :)

Zapraszam do gry.

Hihihi.. żarcik, serwer jest bez opieki i tak naprawde to kwestia czasu kiedy zostanie wyłączony. NIE POLECAM

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Serwer jest idealnie wyważony, exp na serwerze to sama przyjemność.

Ludzie którzy tam grają są bardzo pomocni i zawsze doradzą.

Częste eventy i w ogóle najlepszy serwer 4ever

Administracja bardzo pomocna i doświadczona, bardzo dobrze zarządzają serwerem :)

Zapraszam do gry.

Hihihi.. żarcik, serwer jest bez opieki i tak naprawde to kwestia czasu kiedy zostanie wyłączony. NIE POLECAM

Ale z Ciebie zartownis xD

@ Kiedy exoria v2?

Srij9JT.png

Opublikowano

Czyli już nie warto tam grać? ; x

Ani troche. Bugow zbyt wiele nie ma, ale administracja totalnie olewa graczy i nie liczy sie z ich zdaniem.

Nie polecam.

Opublikowano

Heh wiedziałem, że tak będzie. Administracja, która nic nie potrafi chciała zaszpanować, że umieją zrobić serwer, ale ich to przerosło. Dobrze, że udało mi się zamienić te SM darmowe na inny serw. :)

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Serwer Bardzo Fajny, Administracje oczywiście Polecam!

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...