Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?  

649 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151
  2. 2. Graczu dasz nam 2 szansę? Z nowym technikiem?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HUHU wiadomości ze strony są usunięte co do odejścia Rykoxa i podziękowań o kontakt z TNG, czyli maskujemy prawdę, co?

// To gdzie dropnę tego lwiego? ;c

Opublikowano

chwile temu TNG wrócił i teraz moze byc tylko lepiej :)

Dziś na 100% bedzie nowa maszyna + łatka

Dalej w to wierzysz ? :D

kmr3.gif

Opublikowano

150 lvl, wbity szkoda że tyle czasu straciłem na tym serwerze. .. na razie nie polecam

liczba graczy też spadła strasznie wczoraj o tej porze było ponad 700 online gdzie teraz jest 500.. wszystko przez nieudolność administracji

Ludzie już wyprzedają eq i postacie spierdoliliście serwer na własne życzenia 

Opublikowano

nie polecam, administracja daje dup#.

#do którego expić na BO?

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

@D4vidoff
Skoro nie polecasz to uargumentuj, nie wiem czy wiesz ale te juz nieco zalosne pytania "antywarny" wcale Cie od warnu nie uchronia, nawet jest to w regulaminie..

Co do servera. Zapowiadal sie swietnie, mialo byc pieknie, dalismy druga szanse. Zdaje sie administracja druga szasne rowniez zmarnowala. Graczy juz jest duzo mniej.. Teraz w ciagu 15 min 4 kicki, z czego 2 proby ponownego zalogowania zakonczyly sie crashami clienta. Co to ma byc ? Lagi jak byly tak sa, co chwile sie zwiesza, co jakis czas kick.. Wchodzac na ch3/ch4 (relogajac) praktycznie zawsze wywali clienta. Ja juz mam dosc. Dobry z server z nieudolna administracja ktora nic nie potrafi a dodatkowo jeszcze olewa server.

Dziekuje za gre.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zróbcie coś z tym serwerem bo zaczynacie mnie już wkur_wiać, a jak jestem wkur_wiony to mogę być niemiły.

Ten cały TNG aka Zjeb prosił nas o drugą szanse, a teraz odpier_dala jakąś maniane..

Nie mam 12 lat żeby mu lizać dupe.. mogę mu co najwyżej przy_jebać pare butów na morde to może się weźmie brzydal do roboty.

Ten cały Mat3o aka Seplenie aka Logopeda niech zacznie dawać jakieś info bo jak chce to mogę mu nastawić szczenke i zacznie mówić wyraźnie :)

Wkur_wiacie mnie najbardziej tym że prosiliscie o drugą szanse, a teraz odpier_dalacie takie coś.. tak traktujecie graczy ?

Ja się nie pozwole tak traktować i jak w najbliższym czasie ( około 2 dni ) nic nie będzie się działo to Was zniszcze :)

Może teraz się śmiejecie z tego ale zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni :D

[HA]TNG bierz się za robote

@Edit

"Zniszcze" nie w sensie że będę atakował czy cos bo pewnie zaraz moderator by to źle odebrał :)

Ja niszcze hejtem, moją największą mocą.

*Groźby w sensie "wyprostuje szczenke" są w formie żartu :) niech nikt nie dzwoni do panów policjantów :)

Tyle z mojej strony.. bez odbioru.. dobrej nocy wszystkim.. poza TNG bo on ma pracować # rozkaz.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

No i tak jak wspominałem wcześniej ,administracja olewa serwer po całości tak jak pisał :

chwile temu TNG wrócił i teraz moze byc tylko lepiej :)

Dziś na 100% bedzie nowa maszyna + łatka

Taka informacja ponoć krążyła na ts ,jednak efektów nie ma. 

Od 3 dni ma być łatka ,od 2 dni miała być nowa maszyna ? 

Efekt ? Lagi jak były tak są ,administracja od dnia startu nie zrobiła nic ,no może poza kupką do nocnika.

Pozdrawiam i nie polecam. :)                                   2vabh3o.jpg

kmr3.gif

Opublikowano

No i tak jak wspominałem wcześniej ,administracja olewa serwer po całości tak jak pisał :

Taka informacja ponoć krążyła na ts ,jednak efektów nie ma. 

Od 3 dni ma być łatka ,od 2 dni miała być nowa maszyna ? 

Efekt ? Lagi jak były tak są ,administracja od dnia startu nie zrobiła nic ,no może poza kupką do nocnika.

Pozdrawiam i nie polecam. :)                                   2vabh3o.jpg

Co ty człowieku za licznik dajesz nie ośmieszaj się TNG wrócił a nie było go ponieważ miał problemy z internetem więc ... co do wpisów na stronie rykox sam je usunął :) 

Opublikowano

Co ty człowieku za licznik dajesz nie ośmieszaj się TNG wrócił a nie było go ponieważ miał problemy z internetem więc ... co do wpisów na stronie rykox sam je usunął :)

Od kiedy my na "Ty" ?

Tak wgl kit że nie miał internetu wciskaj sobie gimbusom które wierzą w każde wasze słowo. 

Dla mnie oszukaliście ludzi ,mówiliście że będzie wszystko w ciągu 2dni ,mija 4dzień i nic. 

Nie hejtuje ,ostrzegam graczy aby strzegli się wgl wchodzić na ten serwer. 

kmr3.gif

Opublikowano

@VaScO.

gimbusOM nie ą :D
Liczba online spada. TNG niby wam wrocil bo nie mial neta (czy jak to wczesniej pisaliscie - z wakacji, pogubiliscie sie chyba we wlasnych zeznaniach, oj) a dalej nic nie robi. Dalej lagi, dalej bugi, dalej maszyna nie zmieniona, dalej olewka...

Nie ma sensu :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wiecie jak ten [HA]TNG chce zażegnać lagi ?

Było 750 online - były lagi w chuy

Teraz jest 500 online - lagi są mniejsze

[HA]TNG aka Jarwis czeka aż liczba online spadnie do 300 i wtedy nie będzie lagów.

Bardzo smutne jest to w jaki sposób administracja traktuje graczy i nie mówię tylko o tej z teamu Exoria ale praktycznie z większosci serweów

Bardzo się zawiodłem bo [GA]xMateo aka Logopeda aka Seplenie :D prosił o drugą szanse zresztą cały ich team o nią prosił a teraz dzieje się to co sie dzieje..

Najprawdopodobniej ich plan jest taki aby wyciągnąć z tego serwera jak najwięcej kasy, a potem OFF 4Ever

Tacy ludzie powinni być wyrzucani na śmietnik bo to śmiecie.

Dziękuje za uwage i oklaski :D

Nikogo nie hejtuje i nigdy nie hejtowałem

zawsze mówię to co myśle i nie mam zamiaru nikogo obrażać lub cos z tych rzeczy

Prawda jest taka że maszyna która podobno jest już w drodze nigdy nie ujrzy światła dziennego.

Krótko mówiąc serwer powoli leci w dół na dno jak Titanic.

Elo elo.. 3 2 0

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Ten cały GM "Grafiese" to jakiś...  pisze mu , żeby dodali wreszcie tą mape 145lv , bo eq dalej już zrobić nie moge "brak ulepek" a ten pisze mi , że się bawi w szpiega i biega po m1 .. na "ghoscie".. no jakaś porażka..  , albo biega po mapie 125, i ja mu pisze , że mam buga :) a on stoi i ucieka, no proszę was pisze mu na PW to mi nawet nie odpisze :) Gratulację :) 
SERWER POLECAM , bo dość fajny, ale te lagi mnie dobijają , w m1 /wojnach / expowiskach to nic sie nie da zrobić . 
Pozdrawiam. Janos  -.-

073b5b336753a2ce.png

Opublikowano

w takim razie moim zdaniem temat powinien wylądować w śmietniku :)

Dokładnie ,zamknąć temat i do kosza :D

kmr3.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera. Wszystkie co piszę administracja to słowa rzucane na wiatr. Byle zapchać graczy informacją aby się nie awanturowali i czekali 'lepsze' jutro. 

Brak jakiegokolwiek szacunku do graczy ponieważ stale ich okłamują.Odradzam grać tutaj jeżeli szanujecie swój czas i miejsce na dysku.

Btw. Lepiej napisać,kłamać i twierdzić,że serwer będzie przenoszony dzień w dzień na lepszą maszynę niż powiedzieć jasno,że nie potraficie/jesteście zdatni na jedną osobę z teamu?

#rein

Opublikowano

Nie polecam. Administracja nie robi nic, aby było lepiej....

Liczba graczy ( przez ciągłe lagi itp. ) jest śmieszna...

10091140560935499083.jpeg

;)

Opublikowano

Kolejny przyklad typu "Jak zje*ac dobry server".

Liczba graczy w ciagu 3 dni spadla z 700 na 350. Lagi jak byly tak sa. Bugi nie naprawione. Administracja wykreca sie jak moze. Zamydlili oczka tymi sm za bete i sm za zrypany pierwszy start, prosili o druga szanse ktora tez zmarnowali.

Nie warto, nie polecam, nie traccie czasu.

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...