Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?  

649 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151
  2. 2. Graczu dasz nam 2 szansę? Z nowym technikiem?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie wiem jakie Ty masz eq, ja BM'em z full HP wyciagalem spoty, bez zadnych petow i duperelow.

Polecam, gra sie swietnie, caly czas 550+ graczy on-line na serwerze. :)

@Edit

Bony maksymalne, a zbrojka mi sie juz od 40 minut bonuje, dziwne :D

Pod pvp miałem ;)

Ja na 5 slotowym, 5 zbroi bonowałem - po 30 sekudnach wbiła perf xD

1394047278-U990178.png

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny minus tutaj to is...

W sumie zeby ogarniac b.dobrze pvp trzeba by wydac z 10k sm :(
(pety klasowe x4 = 4k sm, pet "wojenny" x1 = 1k sm, w sumie same pety 5k. Dodatkowo kostium 1,7k fryzura drugie tyle... Jak chcecie szybciej expic to jeden wierzch daje uwaga 150% expa. Reasumujac - is nie ulatwia w grze, lecz daje wam przewage w grze :) )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jedyny minus tutaj to is...

W sumie zeby ogarniac b.dobrze pvp trzeba by wydac z 10k sm :(

(pety klasowe x4 = 4k sm, pet "wojenny" x1 = 1k sm, w sumie same pety 5k. Dodatkowo kostium 1,7k fryzura drugie tyle... Jak chcecie szybciej expic to jeden wierzch daje uwaga 150% expa. Reasumujac - is nie ulatwia w grze, lecz daje wam przewage w grze :) )

wszystko można wydropić z bossów

Opublikowano

żeby z tych bosów wydropić trzeba mieć 145lv ... na mapie od 95lv z tym expem trzeba spędzić z 5/6h żeby wbić 125lv ( albo więcej )... Typowo pod IS.. mówiliście, że lizaków nie będzie a są ... mówiliście, że zwoju powrotu statusu nie będzie a jest w IS ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Nie mogę mentalem 80 lvl z eq do expa uciągnąć spota w av2.Ludzie na PL robiąto z 4 x gorszym eq, jakaś patologia.Pewno jakbym sobie kupił jakiś kostum, peta i wierzcha, to by zaraz poszło.Nie wiem jak wy, ale ja sobie daruje grę na tym serwie, bo to się mija z celem.

Opublikowano

2 rzeczy strasznie wkurzają :

- LAGI, LAGI I NIECH POMYSLĘ... LAGI

- KLASOWE PET W IS ...

Reszta jest naprawde ok. Zainwestujcie w reklame bo 600 online to nie jest za duzo ( a wliczają sie w to "puste" postacie, ktore bonuja itemy na bs )

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać czy nie za bardzo ?

Powiem tak.. aktualnie jeden z najlepszych EASY / MEDIUM w Polsce.

w teamie jest m.in. RykoX który zna sie na rzeczy i TNG ktory doskonale wszystko ogarnia.

Serwer sam w sobie jest MEGA, przyjemnie się expi, klasy w PvP są wyrównane takze nic tylko grać :)

Aha.. i liczba graczy online jest +/- 700 lecz podejrzewam że ogólnie na serwerze jest około 900 graczy

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Nie mogę mentalem 80 lvl z eq do expa uciągnąć spota w av2.Ludzie na PL robiąto z 4 x gorszym eq, jakaś patologia.Pewno jakbym sobie kupił jakiś kostum, peta i wierzcha, to by zaraz poszło.Nie wiem jak wy, ale ja sobie daruje grę na tym serwie, bo to się mija z celem.

Widocznie nie potrafisz grać mentalem, ja bez is spokojnie dawałam radę ;) a teraz topka.

ps. Polecam serwer, na prawdę warty oblukania i zostania na dłużej. Minusem są lagi, ale mają kupić lepszą maszynę + brak mapy 145lvl + oraz pety w is na klasy.

Opublikowano

2 rzeczy strasznie wkurzają :

- LAGI, LAGI I NIECH POMYSLĘ... LAGI

- KLASOWE PET W IS ...

Reszta jest naprawde ok. Zainwestujcie w reklame bo 600 online to nie jest za duzo ( a wliczają sie w to "puste" postacie, ktore bonuja itemy na bs )

Jutro będzie nowa maszyna, info od ADMA

Pety są do zdobycia w grze... z BOSSów takze problemu nie ma.

Możesz nawet dropnąć trute i za trute ktoś da Ci peta.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Powiem tak.. aktualnie jesen z najlepszych EASY / MEDIUM w Polsce.

w teamie jest m.in. RykoX który zna sie na rzeczy i TNG ktory doskonale wszystko ogarnia.

Serwer sam w sobie jest MEGA, przyjemnie się expi, klasy w PvP są wyrównane takze nic tylko grać :)

Aha.. i liczba graczy online jest +/- 700 lecz podejrzewam że ogólnie na serwerze jest około 900 graczy

Mówisz, że serwer jest jednym z najlepszych easy/med w Polsce, srsly? Oceniasz go po dwóch dniach?

1394047278-U990178.png

Opublikowano

400 osób grało non stop przez całą noc :D to chyba robi wrazenie

w godzinach szczytu graczy jest 700 + i ciągle rosnie

POLECAM I ZAPRASZAM DO SHINSOO :D

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

To zagraj na 4fun, najlepiej WP'kiem, zebys dal rade ogarnac spota... psow.

Co jest z Wami? Na prawde jestescie tak niezorientowani?

W kazdym itemku: diably, strzaly, hp (ocz. tam gdzie mozliwe)

+ roski, wody, dopalacze.

Ja BMem najwieksze spoty targalem na av2 bez is, buffow itd.

Serwer nie jest trudny, trzeba tylko znac podstawy, a jak widac wiekszosc ich nie zna...

@Eden Hazard

Dokladnie 722 osob wczoraj ;3

Opublikowano

Exp od 95 jest monotonny... 

Fajny jest :)

Chyba nikt nie chce zeby po 2 dniach istnienia serwera były maksymalne levele tak ?

Znajdz sobie duzy spot i srednio w 3h wbijesz od 95 do 125

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

server fajny tylko ten exp od 110lv to masakra xD i perly mogly by dropic lepiej  no ale tak to jest wszystko ok administracja spoko   zbugowal mi sie is i oddali itemy ;)

Opublikowano

Jak ktos ma problem z expem wystarczy zrobic full na omdlenie, full % dodanych do pz i full bloku. Do expa wezcie ebo branza i moby beda mogly was najwyzej polaskotac ;) Ale jezeli ktos jest bardziej nierozgarniety

to polec dropic grzybki w m1 i zrobic sobie kd defa +6.

Opublikowano

Mateo, napisalem do Cb czy nei znasz sie na zegarku, a Ty mnie pozdrowiles na swoim flmie..
Zobacz: http://scr.hu/2x7l/pqfza .

Piszesz, aby zglaszac wszelkie bledy. Wczesniej zglosilem blad to jak widze musiales zamknac moja wiadomosc, a jak napsialem ze nie znasz sie na zegarku to mnie pzodrowiles. Wchodzisz do gry, spamujesz zeby Ci pisac jesli cos nie tak, po czym i tak masz to w dupie - gratuluje.

Kiedy ogarnicei te lagi? Grac sie nie da...

// edit - nie ze mna jednym tak bylo :D Ludzie Cie wyzywaja za tego oxa a ty myslisz ze pozdrowienia chca... Masakra.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

żeby z tych bosów wydropić trzeba mieć 145lv ... na mapie od 95lv z tym expem trzeba spędzić z 5/6h żeby wbić 125lv ( albo więcej )... Typowo pod IS.. mówiliście, że lizaków nie będzie a są ... mówiliście, że zwoju powrotu statusu nie będzie a jest w IS ;)

Proszę was, nie pi3rdolcie, że to najlepszy serwer easy/medium w polsce bo się płakać chce. Zaślepiły was te SM z bety co? Prawda jest taka, że bez wierzchowca z % do expa nie wyexpisz szybko tego 145lv więc nie pójdziesz dropić itemów z IS na które zresztą jest i tak tylko 5%... Na niektórych mediumach exp od 95 do 145 jest szybszy ;)

Serwera nie polecam, niestety!

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Proszę was, nie pi3rdolcie, że to najlepszy serwer easy/medium w polsce bo się płakać chce. Zaślepiły was te SM z bety co? Prawda jest taka, że bez wierzchowca z % do expa nie wyexpisz szybko tego 145lv więc nie pójdziesz dropić itemów z IS na które zresztą jest i tak tylko 5%... Na niektórych mediumach exp od 95 do 145 jest szybszy ;)

Serwera nie polecam, niestety!

No dobra, ale tak w sumie 5/6h na 30 lvli to nie jest tak duzo znowu o.O

Server jest pod is, ale gra sie wmiare dobrze. Nie liczac lagow...

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...