Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?  

649 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151
  2. 2. Graczu dasz nam 2 szansę? Z nowym technikiem?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie kiedyś ta mapa +145?

Będą kiedyś te dungeony?

Będzie kiedyś ta łatka na wywalanie? 

Będą kiedyś naprawione te lagi?

O Sm za betę też już pewnie zapomnieliście.

Póki co jest te +700 osób, ale jak tak dalej pójdzie to może się zmienić, bo powoli nie ma co robić.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa maszyna tu Wam nic nie pomoże, radze przejrzeć pliki i tam szukać przyczyny lagów, jak coś na gg jestem do dyspozycji :)

Przydałaby się Wam nowa prezentacja, bo ta jest tragiczna i troche odpycha.

Graczy na serwerze nie jest 700, sądząc po m1 ale jest ich sporo.

Pliki fajne, można się pobawić, polecam ;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Będzie kiedyś ta mapa +145?

Będą kiedyś te dungeony?

Będzie kiedyś ta łatka na wywalanie? 

Będą kiedyś naprawione te lagi?

O Sm za betę też już pewnie zapomnieliście.

Póki co jest te +700 osób, ale jak tak dalej pójdzie to może się zmienić, bo powoli nie ma co robić.

rozdali SM

Opublikowano

Nie polecam serwera :

-Brak mapy na 140+

-Biolog zbugowany od matowych lodow od poczatku serwera 0 poprawy

-Yangi nie maja swojej wartości !! YANGI NIC NIE WARTE !! NIC NIE MOZNA PRAKTYCZNIE KUPIC 

-Laguje serwer

-Bugowanie clienta częste wyłączanie się 

-Administracja pisze na stronie że porawia coś lecz nic nie jest lepiej 

-Po bugowany dmg postaci 

-Przesadzone wbudowane bonusy w tarczach na 140+ w bm nie bedziesz nic bił jeśli zrobi na +9 

-Przesadzone bonusy itemow/petow/wierzchowcow z IS

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Nie polecam serwera :

-Brak mapy na 140+

-Biolog zbugowany od matowych lodow od poczatku serwera 0 poprawy

-Yangi nie maja swojej wartości !! YANGI NIC NIE WARTE !! NIC NIE MOZNA PRAKTYCZNIE KUPIC 

-Laguje serwer

-Bugowanie clienta częste wyłączanie się 

-Administracja pisze na stronie że porawia coś lecz nic nie jest lepiej 

-Po bugowany dmg postaci 

-Przesadzone wbudowane bonusy w tarczach na 140+ w bm nie bedziesz nic bił jeśli zrobi na +9 

-Przesadzone bonusy itemow/petow/wierzchowcow z IS

Pisali, ze mapa i dungi są już dodane tylko czekają na ustabilizowanie silnika czy tam maszyny gry

Opublikowano

Peta ktoregos.. Nic innego sie nie oplaca :/

Co z ta maszyna wiec? Zdaje sie do 21 mialo byc gotowe a tu dalej go*no...

@MoHa15 a ile który wart najwięcej i ile konkretnie ?

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Nowa maszyna tu Wam nic nie pomoże, radze przejrzeć pliki i tam szukać przyczyny lagów, jak coś na gg jestem do dyspozycji :)

Przydałaby się Wam nowa prezentacja, bo ta jest tragiczna i troche odpycha.

Graczy na serwerze nie jest 700, sądząc po m1 ale jest ich sporo.

Pliki fajne, można się pobawić, polecam ;)

Ty to ładnie mówiąc wypad, jeśli chcesz SM'y lub GM to się mylisz, chyba że administracji do reszty odbiło. Lepiej idź postaw nowego serwera na tych pliczkach jeszcze raz skoro Ci się tak podobają.

// Kiedy będą SM za betę?

// Kiedy naprawicie lagi?

// Czy grzyby są w lesie?

Opublikowano

Ty to ładnie mówiąc wypad, jeśli chcesz SM'y lub GM to się mylisz, chyba że administracji do reszty odbiło. Lepiej idź postaw nowego serwera na tych pliczkach jeszcze raz skoro Ci się tak podobają.

// Kiedy będą SM za betę?

// Kiedy naprawicie lagi?

// Czy grzyby są w lesie?

Nie chce nic, chce im pomóc bo widzę, że się angażują w serwer ale maja pewne błędy które im to utrudniaja.

Ja już serwera żadnego nie mam póki co i nie chce mieć, a pomoc im się przyda ;)

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Nie chce nic, chce im pomóc bo widzę, że się angażują w serwer ale maja pewne błędy które im to utrudniaja.

Ja już serwera żadnego nie mam póki co i nie chce mieć, a pomoc im się przyda ;)

Sprostowując ty nigdy żadnego serwera nie miałeś ludzie brali cie do teamu tylko po to żeby Julka za darmo prezentacje im robiła. Sam nic nie potrafisz i raczej jak nie zmienisz swojego zachowania to nigdy się nie nauczysz i będziesz wyganiany z każdego serwera.

@topic

Co do serwera to nie polecam przez team to jakieś dzieci które łażą po innych tematach i spamią tym swoim serwerem.

Opublikowano

Miło patrzeć jak administracja się pogrąża ;)

/ w jakim czasie wyexpie max lv? 

Nie wyexpie bo nie ma map ;D

2662114216934981012447.png

Opublikowano

Istnieją jeszcze bany na IP?

Za wh mi daliście bana tylko na konto, to samo sie nasuwa pytanie, co muszę zrobić żeby dostać ban na IP?

Serwer = gówno

Lagi w c**j, pewnie będzie taki scenariusz jak każdy inny priv... W dniu zmiany maszyny " Maszyna zostanie zmieniona w ciągu 48h, narazie serwer zostaje wyłączony, czekajcie na info "  I BUM tyle z priva ;D

Zarobek jest głównie na trutkach i grzybkach ( TAK BTW. czemu truta jest tak droga jeśli częstotliwość dropu jest taka sama dla wszystkich broni 75 xD, tak łatwo o ta broń a ceny z dupy za tą trute chcą :O)

A no tak, GM mnie wyśmiał jak napisałem że mają wgl nie zabezpieczonego clienta.. ;D Są jakieś zabezpieczenia ? Dodaje linijke do indexu i śmigam jak chce, gdyby mnie pewna pizda nie sprzedala to bym pewnie dalej jechał na wh :D

Priv polecam, ale tylko na wh xD

Opublikowano

@MoHa15 a ile który wart najwięcej i ile konkretnie ?

Oj tego to nie wiem, sa mniej wiecej rowne wartosci... Mozesz po prostu napisac ze sprzedasz peta i kupizs tego, za ktorego bedzie najwikesza ofka :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer stoi na jakiejś konserwie. Co kilka sekund jest mały lag (u wszystkich podobno a nie tylko u mnie) i czasem przy TP wywala klienta. Milo by było gdyby ktoś podpierdolil pliki, usunął bugi, ustabilizował wszystko i postawił nowy serwer, bo administracja ma wszystko w dupie, nic nie robi.

Opublikowano

Reklamy robią swoje :) dzis juz widziałem na liczniku było 842 ludków a w M1 od chuya wiary na kazdym CH a nawet w M2 bylo tez po pare osob na kazdym CH

Ludzi jest od chuya dużo, codziennie jest nocny exp 50% wszystko pieknie

Polecam i zapraszam do Shinsoo bo Jinno to leszczu :)

Serwer stoi na jakiejś konserwie. Co kilka sekund jest mały lag (u wszystkich podobno a nie tylko u mnie) i czasem przy TP wywala klienta. Milo by było gdyby ktoś podpierdolil pliki, usunął bugi, ustabilizował wszystko i postawił nowy serwer, bo administracja ma wszystko w dupie, nic nie robi.

czekają na maszyne brzydalu :)

myslisz że to wszystko hop siup i jest ?

Najprawdopodobniej juz jutro bedzie nowa maszyna + łatka

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Ja sobie już daje spokój z serwerem bo to dla normalnego człowieka cieżko wytrzymać xD

Logujesz sie walisz peleryne (mapa 95 duze spoty) walniesz 5 razy i kick i tak dzis 4 razy pod rząd dodatkowo dodam iż inne privy działają bez zarzutów i bez najmniejszego laga.

Admini widać tutaj że lecą na is a nie na jakość bo lepiej dodać klasowe pety do is i kostiumy z hp i ludem niż zmienić maszyne na nielagującą i dodać tak wyczekiwane przez wszystkich dungeony.

Pierd*le taki serwer. Czekam na jakiś nowy fajny priv i jak taki wyjdzie to z dnia na dzień leci wam minimum połowa graczy. ;) nie jestem jedyny o takiej opinii. Pozdrawiam

Edit: dodatkowo yang na serwerze pozbawione są jakiejkolwiek wartości no chyba, że masz do wylożenia 20 bryłek to może coś kupisz ;)- powód? dropi go za dużo na mapach 95+ i nie ma na co wydawać.

edit2: można też bugować mounty z is co daje nam gratisoawe 15/20k hp

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Po pierwsze lagi

Po drugie lagi

Po trzecie wywala podczas tp

Po czwarte nie zmienią maszyny.

Po piąte na 99% TNG to Jarwis aka Asfen (nawet jak siedzi na TS to "ma popsute mikro")

Po szóste niby nowy technik TNG nic nie umie zrobić (chociażby dodać nowej mapy i dungeonów) więc postanowił urwać kontakt z administracją, bo koledzy z GG mu nie chcą pomóc i tego nie doda, bo nie umie.

Po siódme Rykox postanowił opuścić team

Po ósme tak, licznik jest podkręcony i nie ma 800 ludu, ni uja. jest max 500 i jest co raz mniej, nie więcej, bo gracze odchodzą ze względu na lagi.

Po dziewiąte yangi nie są nic warte, bo na mapach 95 i wyżej (chociaż jest tylko jedna) dropi tego od groma.

Po dziesiąte serwer pod IS :)

Po jedenaste podobno już jest navi (nie potwierdzone, ale prawdopodobne)

Po dwunaste nadal nie mam SM z bety.

@Edit Po trzynaste Mateo jest na wakacjach i do póty do póki nie wróci nic nie będzie ogarnięte. (o ile coś będzie)

Jest tego o wiele wiele więcej, ale tylko tyle przychodzi mi do głowy.

Pozdrawiam.

// gdzie dropnę lwiego?

Opublikowano

Zgodze się z UP, sam przestalem grac :) Wbilem 120 i zobaczylem ze to sensu najmniejszego nie ma xD

Widzisz co sie dzieje i sie pytasz co gdzies dropi? Czekajcie na inny serwer, tak samo jak ja i wbijajcie ;) Polecam xxx na chwile obecna, a jak na razie to czekac na cos nowego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...