Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoriamt2.pl [Dedyk] [Easy]

xMateo™

Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?  

649 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz jutro na ExoriaMT2.pl?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151
  2. 2. Graczu dasz nam 2 szansę? Z nowym technikiem?

• Tak.
      497
    • Nie.
      151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh... trzeba czekać na TNG dodaliśmy ramy na serwer trochę się poprawiło ale lagi nadal nie którzy mają zmienimy maszynę i będzie wszystko GIT mapka 140 jest naprawiona tylko trzeba dodać tak jak mówię trzeba czekać na TNG

Aktualnie 750 graczy :) dziękujemy

• Odpowiedzi 549
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanko w prezentacji sa dungeony a w grze ich nie widać, są one wgl. dodane?

Są dodane tylko aktualnie jeszcze niedostępne, chcemy pierw ogarnąć lagi bo to teraz stoi na pierwszym miejscu.

Prosimy o cierpliwość.

podkreczcilsicie licznik dziekuje, graczy tyle samo a w godzine przybylo 200+

No ciekawe kto podkręcił jak tylko TNG ma dostęp do strony i maszyny, a jego nie ma od południa.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Forum nie działa? http://scr.hu/1du4/yposd Nie mogę się nawet zarejestrować na nim po pokazuje się to samo. Jak tam nie mogę to spytam tu: Ile wyciągnę w grze kasy za najlepszy (najbardziej wartościowy) przedmiot z IS do 1000 SM?

Peta ktoregos.. Nic innego sie nie oplaca :/

Co z ta maszyna wiec? Zdaje sie do 21 mialo byc gotowe a tu dalej go*no...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Peta ktoregos.. Nic innego sie nie oplaca :/

Co z ta maszyna wiec? Zdaje sie do 21 mialo byc gotowe a tu dalej go*no...

Grafiese na poprzedniej stronie napisał że do dwóch dni ma być nowa maszyna.

"

Do 2dni nowa maszyna :)

Zapraszam na serwer

"

Opublikowano

Kto wie czemu wyskakuje mi "Włoż płytę ..."? 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Kto wie czemu wyskakuje mi "Włoż płytę ..."? 

włóż jaką kolwiek płytę i spróbuj odpalić ponownie ;p

Opublikowano

Macie 600-700 graczy na serwerze ,liczba ciągle rośnie a wy macie taką olewkę na ten serwer ,że zastanawiam sie czy wgl opłaca się dalej grać....

kmr3.gif

Opublikowano

Jak dla mnie się opłaca, na serwerze gra się przyjemnie :)

Edit:

Pytanko, można na serwerze używać bonus switchera ? 

Opublikowano

Jak dla mnie się opłaca, na serwerze gra się przyjemnie :)

Edit:

Pytanko, można na serwerze używać bonus switchera ? 

Mozna :D

Z grzybami troche lipa ale da sie ogarnac..

Wiele osob pyta jakie bony na mape 95 - odpowiedz: NIEUMARLE.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jako iż muszę robić grafikę dla innych projektów ciągle na serwerze nie będę ale przynajmniej te 6godz jestem na pewno ... więc nie mówicie że olewam serwer

Opublikowano

Jako iż muszę robić grafikę dla innych projektów ciągle na serwerze nie będę ale przynajmniej te 6godz jestem na pewno ... więc nie mówicie że olewam serwer

TO CO Z NOWA MASZYNA? Miala byc wczoraj, a lagi jak byly tak sa i przez nie gra sie beznadziejnie.. Dodatkowo nadal wywala clienta przy przenoszeniu na rozne mapy, przed chwial mi sie to stalo przy zmienianu ch... Takze pozdro dla was, bo jednak OLEWACIE.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

TO CO Z NOWA MASZYNA? Miala byc wczoraj, a lagi jak byly tak sa i przez nie gra sie beznadziejnie.. Dodatkowo nadal wywala clienta przy przenoszeniu na rozne mapy, przed chwial mi sie to stalo przy zmienianu ch... Takze pozdro dla was, bo jednak OLEWACIE.

Nie bylo napisane ze wcztoraj tylko ze do 2 dni :)

Opublikowano

Nie bylo napisane ze wcztoraj tylko ze do 2 dni :)

A jednak. W grze pisali mniej wiecej "Dobra wiadomosc" x milion, pozniej "Dzis bedzie nowa maszyna", a na koncu "Do 21 bedzie do pobrania latka z nowym IP".

Az zaluje ze nie zrobilem ssow, pokazalibysmy jak slowna jest administracja....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie da się wbić eq więcej niż 140+6, bo nie ma mapy.... po co te nocki expienia jak każdy normalnie dogania topke, bo nie ma gdzie expić, po 2 mówiliście że kostiumy, pety, wszystko co w is w grze można zdobyć, ciekawe z czego??? coraz mniej mi się to podoba..

Opublikowano

Nie da się wbić eq więcej niż 140+6, bo nie ma mapy.... po co te nocki expienia jak każdy normalnie dogania topke, bo nie ma gdzie expić, po 2 mówiliście że kostiumy, pety, wszystko co w is w grze można zdobyć, ciekawe z czego??? coraz mniej mi się to podoba..

Podobno z bossa 145, ktorego "JESZCZE" nie ma.. :D

Zastanawia mnie - czemu gowniane servery maja dobra administracje, sa stabilne, a jak wyjdzie jakis naprawde swietny server - to ZAWSZE z nieudolna administracja..? :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale oni lecą w c**ja, wy nie widzicie ze z prezki 40% rzeczy nie ma? Jak oni juz sobie nie daja rady, to co bedzie pozniej? odpuśćcie i idzcie na inny serwer jak ja to robie.. bo to caly czas jest tak samo, obiecuja i c**j jest..  ;) nic nie robia zeby bylo lepiej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...