Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

ProMT2  

306 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• Tak
      186
    • Nie
      120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer był super do czasu.

Deco, czyli starszy właściciel wywalił najlepszych GM z teamu serwera oraz zaczął ich posądzać o błędy w ogarnianiu, chociaż tak nie było.

Następnie gdy Deco stracił popularność i większość Ogarniętych Graczy przejrzało na oczy i zobaczyli jaki on jest na prawdę, poodchodzili z serwera.

Czyli najlepsi GM oraz liczna grupa ogarniętych graczy po prostu odeszła. <--- zostali ci co mieli serwer za dobry, albo podlizywali się Team ;)

Deco był posrany, więc oddał Serwer w szeregi NIBY innego HA chociaż to był nadal Deco, ale zmienił nick ;) myślał, że nikt nie ogarnie (człowieka się poznaję po jego zachowaniu).

Ok, więc Deco oddał serwer Heniowi i miał spokój, niby tam był jakimś konserwatorem czy kimś...

Serwer tracił na popularności oraz było coraz więcej bugów. 

#1 BUG - exp, chodziło się na mapkę 100 lvl + i expiło do 255 w zaledwie 10 minut.

#2 BUG - ciągłe crashe i wywalanie z serwera.

tych bugów można wymieniać i wymieniać, pewnie nadal są ;)

jednym słowem Serwer KOZAK ;) ale kiedyś, teraz to zwykły serwer, gdzie drugi to dzieciak ;)

Nowości żałosne, wgl. nie są dobrze podobierane i wszystko z IS, aby tylko zarobić na dzieciakach :)

Nie Polecam Serwera !

@LoveTherapy - może i długo, ale nadal jest ciulowym serwerem :) gracze są traktowani jak śmiecie, bynajmniej ci co nie wierzą w bajeczki Henia :)

wracając, na serwerze jest Ranking PvP, oczywiście dla chętnych... ale chodzi tutaj o to jak traktowali graczy, zacznijmy od tego, że było wielu "koxów" w PvP i mieścili się w Rankingu, oczywiście zgłosili się i pokazywali moc. Pewien gracz, mój kolega ogarniał ten Ranking i oczywiście co ? Gdy miał przerwę na dwa dni oczywiście ukradziono od razu jego wszystkie zasługi i podpisano je dla siebie. Czyli na serwerze grają oszuści :) Tak samo jak pewien Sura został TOP 1 i nikt mu nie podskakiwał na serwerze... gdy odszedł nawet nie zapisano go do legend, chodzi tutaj o to, że Faworyzacja i Podlizywanie na tym serwerze to już Kultura :)

Dziękuje, możecie Hejtować...

ZAcznijmy od tego ze moze sam jestes posrany bo najwidoczniej wiesz tyle co nic ale kazdy GM ktory byl na promt2 robil za moimi plecami jakies szemrane interesy albo poprostu nic nie robil i to nawet Roven ktory nigdzie nie zagosci na gm dlugo z tego samego powodu czy jargis rozdajacy eq, dlugo pracowalem nad usunieciem syfu z serwera ktory tacy kretyni zrobili i serwer byl zawsze moj nikomu go nigdy nie oddalem, fakt jest taki ze wczesniej przejmowalem sie moja opinia ale teraz leje na nia go bo moje zasady ktorych sie trzymam do dzis sa nimi i do dzis dzieki nim serwer stoi bo nie jestem jak 99% tego smiesznego forum i nie robie przekretow, serwer zostal odbugowany juz dawno a ciagle poprawialem mniejsze bledy i tobie gowno do tego kto jest w Team bo gdyby nie ja albo gdybym naprawde oddal komus serwer to dawno b y go nie bylo, to jest chyba jedyny serwer ktorego nie ma nikt plikow ani bazy danych gdzie w tych czasach to popularne wsrod plebsow z mpc bo zaden z was nie wie co to prawdziwy team i kazdy "najlepszy serwer" niszczy "najlepszy team" dlatego daruj sobie takie posty bo sa smieszne.

A jesli twoim zdaniem nowosci sa zalosne to polecam otworzyc oczy na inne zjebane serwery postawione na gotowcu albo smieszne nowosci zajebane z innego serwera, serwer bardzo odzyl po ostatnich aktualizacjach. Tak naprawde gowno wiesz o serwerze bo nawet bugi wypisujesz ktorych dawno juz nie ma.

a pety i wierzchowce da sie zdobyc w grze?

Tak da sie,wierchowce w bossow w komnacie dusz, a zwierzaki robisz z innych zwierzakow badz kupujesz od innych

ban.gif

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAcznijmy od tego ze moze sam jestes posrany bo najwidoczniej wiesz tyle co nic ale kazdy GM ktory byl na promt2 robil za moimi plecami jakies szemrane interesy albo poprostu nic nie robil i to nawet Roven ktory nigdzie nie zagosci na gm dlugo z tego samego powodu czy jargis rozdajacy eq, dlugo pracowalem nad usunieciem syfu z serwera ktory tacy kretyni zrobili i serwer byl zawsze moj nikomu go nigdy nie oddalem, fakt jest taki ze wczesniej przejmowalem sie moja opinia ale teraz leje na nia go bo moje zasady ktorych sie trzymam do dzis sa nimi i do dzis dzieki nim serwer stoi bo nie jestem jak 99% tego smiesznego forum i nie robie przekretow, serwer zostal odbugowany juz dawno a ciagle poprawialem mniejsze bledy i tobie gowno do tego kto jest w Team bo gdyby nie ja albo gdybym naprawde oddal komus serwer to dawno b y go nie bylo, to jest chyba jedyny serwer ktorego nie ma nikt plikow ani bazy danych gdzie w tych czasach to popularne wsrod plebsow z mpc bo zaden z was nie wie co to prawdziwy team i kazdy "najlepszy serwer" niszczy "najlepszy team" dlatego daruj sobie takie posty bo sa smieszne.

A jesli twoim zdaniem nowosci sa zalosne to polecam otworzyc oczy na inne zjebane serwery postawione na gotowcu albo smieszne nowosci zajebane z innego serwera, serwer bardzo odzyl po ostatnich aktualizacjach. Tak naprawde gowno wiesz o serwerze bo nawet bugi wypisujesz ktorych dawno juz nie ma.

Tak da sie,wierchowce w bossow w komnacie dusz, a zwierzaki robisz z innych zwierzakow badz kupujesz od innych

mówię jakie były bo nie wracam na ten syf !

Poza tym gówno prawda z tymi GM.

Przykładów mam 3 ;) np. Typek był ze swoją dziewczyną GM u ciebie to było ok. 2 lata temu i nikomu nic nie rozdawał.

Dałeś im nawet GM na LomaxMT2 czy jakoś tak i też nic nie zrobili.

Po kilku męczących sprawach wyje.bałeś tych GM na zbity pysk, a nic nie zrobili.

Jesteś po prostu zerem, który się boi prawdy.

Nadal masz ciulowe zdanie o sobie bo wiesz jaki jesteś i jakie błędy robisz !

I nie wyzywaj całego MPC i innych serwerów bo nie masz najlepszego serwera w Sieci PL serwerów MT2.

Kozaczysz się, a dobrze wiesz, że nie masz najlepszego serwera.

Gotowce i postawione z innych, hahahha może powiesz że wszystko co na ProMT2 to twoje ?

Przykład, co nie płaciłeś za serwer i ci go wyłączyli, a dałeś bajeczkę że niby oni hosting zje.bali.

Wolne żarty ;) typie jesteś taki śmieszny, że aż żal mi tego czytać.

Bo wiesz co było z ProMT2 jak powstało. Rekordy użytkowników online to wolałes polecieć na kasę i dodać pier*olone nowości, które ci zniszczyły serwer.

Bugi gildii, pvp, expa, eq i eventów były straszne, a teraz gra u ciebie 80% dzieciaków is'a ;) a ty zarabiasz na nich bo na niczym innym ci nie zależy.

Ten serwer to dno, tak samo jak ty ;) a Henio'wi to powinieneś dup* lizać za to, co robi dla ProMT2, a nie tak jak ty ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Serwer był super do czasu.

Deco, czyli starszy właściciel wywalił najlepszych GM z teamu serwera oraz zaczął ich posądzać o błędy w ogarnianiu, chociaż tak nie było.

Następnie gdy Deco stracił popularność i większość Ogarniętych Graczy przejrzało na oczy i zobaczyli jaki on jest na prawdę, poodchodzili z serwera.

Czyli najlepsi GM oraz liczna grupa ogarniętych graczy po prostu odeszła. <--- zostali ci co mieli serwer za dobry, albo podlizywali się Team ;)

Deco był posrany, więc oddał Serwer w szeregi NIBY innego HA chociaż to był nadal Deco, ale zmienił nick ;) myślał, że nikt nie ogarnie (człowieka się poznaję po jego zachowaniu).

Ok, więc Deco oddał serwer Heniowi i miał spokój, niby tam był jakimś konserwatorem czy kimś...

Serwer tracił na popularności oraz było coraz więcej bugów. 

#1 BUG - exp, chodziło się na mapkę 100 lvl + i expiło do 255 w zaledwie 10 minut.

#2 BUG - ciągłe crashe i wywalanie z serwera.

tych bugów można wymieniać i wymieniać, pewnie nadal są ;)

jednym słowem Serwer KOZAK ;) ale kiedyś, teraz to zwykły serwer, gdzie drugi to dzieciak ;)

Nowości żałosne, wgl. nie są dobrze podobierane i wszystko z IS, aby tylko zarobić na dzieciakach :)

Nie Polecam Serwera !

@LoveTherapy - może i długo, ale nadal jest ciulowym serwerem :) gracze są traktowani jak śmiecie, bynajmniej ci co nie wierzą w bajeczki Henia :)

wracając, na serwerze jest Ranking PvP, oczywiście dla chętnych... ale chodzi tutaj o to jak traktowali graczy, zacznijmy od tego, że było wielu "koxów" w PvP i mieścili się w Rankingu, oczywiście zgłosili się i pokazywali moc. Pewien gracz, mój kolega ogarniał ten Ranking i oczywiście co ? Gdy miał przerwę na dwa dni oczywiście ukradziono od razu jego wszystkie zasługi i podpisano je dla siebie. Czyli na serwerze grają oszuści :) Tak samo jak pewien Sura został TOP 1 i nikt mu nie podskakiwał na serwerze... gdy odszedł nawet nie zapisano go do legend, chodzi tutaj o to, że Faworyzacja i Podlizywanie na tym serwerze to już Kultura :)

Dziękuje, możecie Hejtować...

Wiesz, nie wiem jaka jest atmosfera na serwerze, bo nie grałam, stwierdziłam fakt, że jest już długo, więc jednak gracze są w jakiś sposób przywiązani do serwera skoro na nim grają. :)

Opublikowano

mówię jakie były bo nie wracam na ten syf !

Przykładów mam 3 ;) np. Typek był ze swoją dziewczyną GM u ciebie to było ok. 2 lata temu i nikomu nic nie rozdawał.

Po kilku męczących sprawach wyje.bałeś tych GM na zbity pysk, a nic nie zrobili.

Jesteś po prostu zerem, który się boi prawdy.

Nadal masz ciulowe zdanie o sobie bo wiesz jaki jesteś i jakie błędy robisz !

I nie wyzywaj całego MPC i innych serwerów bo nie masz najlepszego serwera w Sieci PL serwerów MT2.

Kozaczysz się, a dobrze wiesz, że nie masz najlepszego serwera.

Gotowce i postawione z innych, hahahha może powiesz że wszystko co na ProMT2 to twoje ?

Przykład, co nie płaciłeś za serwer i ci go wyłączyli, a dałeś bajeczkę że niby oni hosting zje.bali.

Wolne żarty ;) typie jesteś taki śmieszny, że aż żal mi tego czytać.

Bo wiesz co było z ProMT2 jak powstało. Rekordy użytkowników online to wolałes polecieć na kasę i dodać pier*olone nowości, które ci zniszczyły serwer.

Bugi gildii, pvp, expa, eq i eventów były straszne, a teraz gra u ciebie 80% dzieciaków is'a ;) a ty zarabiasz na nich bo na niczym innym ci nie zależy.

Ten serwer to dno, tak samo jak ty ;) a Henio'wi to powinieneś dup* lizać za to, co robi dla ProMT2, a nie tak jak ty ;)

Oj widze ze jestes jakis przyjacielem ktoregos  z bylych GM:) Moze niech ci prawde ten ktos powie bo nie bez powodu wylecieli, pokaz mi cwaniaku gdzie napisalem ze mam najlepszy serwer hm? Kazda nowosc ktora dodaje staram sie robic sam ew korzystam z ogolno dostepnych modeli z zagranicznych for bo nie bede ich kupowal zeby sie mpc cieszylo, prawie wszystko co zostalo w ostatnim czasie dodane na serwer nalezy do mnie, nie wiem rowniez gdzie ty znalazles taka bajeczke albo kto ci powiedzial o tym ze nie zaplacilem ale pozdrow go, promt2 powstalo 3LATA TEMU jak byly inne czasy metina i gdyby nie to co zrobilem padlo by juz dawno a ty jestes zwyklym psem jakiegos kretyna ktory narobil co narobil i udaje swietego, serwera nie zniszczylo nic zadne bugi bo ludzie i tak wrocili gowno o tym wiesz, bezemnie by ten serwer zginal juz dawno bo to ja sie nim zajmuje a heniek jest od eventow niczego wiecej wiec wyjdz z tematu i nie wracaj albo zmien informatora bo ja robie wszystko dla promt2 zeby stalo:)

Ch*jowo sie pobiera, z wszystkich zrodel probuje to wszedzie ~ godzina / dwie, ogarnijcie jak mozecie

Srobuj z mega.co.nz z ich wtyczka

ban.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy na tym forum tak łatwo potrafią trafić do kosza, szkoda, że tak ciężko je stamtąd wyciągnąć...

Serwer jest oczywiście online.

Coś pokręciłeś. O ile dobrze pamiętam, tymi osobami byli Heniek i jego dziewczyna. Ona wyleciała, nie wiem za co, ale przecież Heniek do dzisiejszego dnia jest w team.

Henio'wi to powinieneś dup* lizać za to, co robi dla ProMT2, a nie tak jak ty ;)

Litości. :D

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jestem w m1 wywala co 6min .... jestem w av2 wywala co 30sek ... mam naprawde bardzo dobrego neta wiec moze maly reset serwera bez usuwania kont ? bo grac sie nie da... ciagle wywala !

Opublikowano

Jestem w m1 wywala co 6min .... jestem w av2 wywala co 30sek ... mam naprawde bardzo dobrego neta wiec moze maly reset serwera bez usuwania kont ? bo grac sie nie da... ciagle wywala !

To był problem z serwerem, został już naprawiony.

szkoda, że bez IS się mało osiągnie ale i tak wejdę, zobaczę co i jak :)

skąd pety?

Pety można kupić od innych graczy, wygrać w konkursach (w zasadzie to sm) lub kupić w IS. Przy okazji polecam http://www.mpcforum.pl/topic/1188928-promt2-6-sposobow-na-zarobek/

Opublikowano

Stary dobry serwer. Dla mnie słabym posunięciem było dodanie tych nowych setów. Jak były złote bronie to był max i było super ;)

Pamiętam jak rok temu w broni na 150 i minosie się niszczyło ;) 

Fakt faktem gram ale nie podoba mi się to :) 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Eh tam deco, kombinujesz. Pomijam fakt że serwer jest zrobiony pod IS, Ciebie nic innego oprócz hajsu nie interesuje. Pół roku temu, była jakaś żałosna przerwa i serwer był wyłączony przez kilka dni. Zniknęło mi słonko (nie te po bugach :) ) srebro i jeszcze jakiś tam badziew, napisałem do Ciebie byś przynajmniej sprawdził co się stało czy może mnie okradli, nie raczyłeś nic zrobić. Kaganiec naprawiałeś przez kilka długich tygodni. Serwer krótko mówiąc to dno, jeżeli ktoś lubi pakować 30 zł w jedną broń lub inny syf to proszę grać, ale wątpię by ten serwer miał jakąkolwiek przyszłość, więcej ludzi po prostu pouciekało z niego. :)

Opublikowano

Gram na Pro od blisko 3 lat i w ciągu tego czasu wysłałam smsa tylko raz, chociaż wcale nie musiałam.

Naprawdę nie trzeba ładować w IS, żeby mieć eq. Są różne sposoby na zarobek, ale też bardzo często przyznawane są darmowe SM z różnych powodów. Ostatnim razem zostały przyznane i wystarczyło mi to na zakup najnowszej zbroi, którą wprowadzono bodajże wczoraj w nocy.

XpsFNXS.png

Można je także zrobić z lodowych albo ognistych zbroi, a ulepki będą prawdopodobnie dropić w nowym dungeonie.

Opublikowano

Ile ludzi online zazwyczaj ? 

Ciężko mi to określić w liczbach, ale gra dużo.

To na przykład ss sprzed chwili.

AwZ2mal.jpg

iM1B94h.jpg

Myślę, że jak na godzinę 22:30 to całkiem niezły wynik. ;)

Opublikowano

w ile max eq, i level, jesli bede gral daggerem? (dobry jest?)

zalezy mi na konkretnej odpowiedzi a nie ile czasu poswiecie i od moich umiejetnosci.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

w ile max eq, i level, jesli bede gral daggerem? (dobry jest?)

zalezy mi na konkretnej odpowiedzi a nie ile czasu poswiecie i od moich umiejetnosci.

Max. lvl wbijesz szybko, może w ciągu 3 godzin? Zwłaszcza, że do expa nie potrzeba jakiegoś specjalnego eq, wystarczy hwang na 70 lv, który można zrobić praktycznie za darmo. Z eq już trochę jest ciężej, bo trzeba mieć kilka kombinacji wojennego i klasowego. Biżuteria jest łatwo dostępna, można ją wydropić ze szkat, które są u handlarza lub po prostu expiąc, podobnie zbroje i bronie klasowe. Bonus switcher jest wbudowany w kliencie, kasy dropi dużo, więc można bocić dniami i nocami. :P

Jedynie zbroi i broni wojennych nie da się wytworzyć samemu, bo najlepsze to są te z item-shopu, ale można kupić je od innych graczy, a sposobów na zarobek jest sporo.

Dagger jest dobry, za to archer nie za bardzo (chociaż jest też plus grania tą klasą, bo nie potrzebuje ona łuku z IS, gdyż jest on słaby).

Przy okazji polecam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1270855-promt2-faq-czyli-o-co-najczesciej-pytacie/

http://www.mpcforum.pl/topic/1188928-promt2-6-sposobow-na-zarobek/

Opublikowano

Max. lvl wbijesz szybko, może w ciągu 3 godzin? Zwłaszcza, że do expa nie potrzeba jakiegoś specjalnego eq, wystarczy hwang na 70 lv, który można zrobić praktycznie za darmo. Z eq już trochę jest ciężej, bo trzeba mieć kilka kombinacji wojennego i klasowego. Biżuteria jest łatwo dostępna, można ją wydropić ze szkat, które są u handlarza lub po prostu expiąc, podobnie zbroje i bronie klasowe. Bonus switcher jest wbudowany w kliencie, kasy dropi dużo, więc można bocić dniami i nocami. :P

Jedynie zbroi i broni wojennych nie da się wytworzyć samemu, bo najlepsze to są te z item-shopu, ale można kupić je od innych graczy, a sposobów na zarobek jest sporo.

Dagger jest dobry, za to archer nie za bardzo (chociaż jest też plus grania tą klasą, bo nie potrzebuje ona łuku z IS, gdyż jest on słaby).

Przy okazji polecam:

http://www.mpcforum.pl/topic/1270855-promt2-faq-czyli-o-co-najczesciej-pytacie/

http://www.mpcforum.pl/topic/1188928-promt2-6-sposobow-na-zarobek/

bony perfect szybko wchodzą? :)

mowisz ze zbroje i bronie w isie, czyli oplaca sie robic te normalne czy nie?

Opublikowano

Logowanie na IP hhahahhaha To podziękował mam neostrade.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

bony perfect szybko wchodzą? :)

Tak, z tym naprawdę nie ma żadnego problemu. Średnie 50+ lub um 20+ też szybko się wymixuje, ale jeśli już chciałbyś perfecty ze śr/um (um 20+, kryt, lud, siła załóżmy), to trzeba się trochę naczekać. Ale takie bronie są drogie i jest to jeden ze sposobów na zarobek. Yang dropi dużo, bryłek (1kkk yang) raczej każdy ma pod dostatkiem, więc mixowanie bonusów nie wymaga wielkich inwestycji, trzeba jedynie zostawić na trochę włączonego klienta, żeby bony się zmieniały. ;)

Bronie z um/śr można wymieniać za eq z IS.

Logowanie na IP hhahahhaha To podziękował mam neostrade.

Logowanie na IP to opcja, którą możesz włączyć, jeśli chcesz dodatkowo zabezpieczyć swoje konto. Nie musisz jej uruchamiać, jeśli masz zmienne ip, tak jak np. ja.

Opublikowano

Średnie 50+ lub um 20+ też szybko się wymixuje, ale jeśli już chciałbyś perfecty ze śr/um (um 20+, kryt, lud, siła załóżmy), to trzeba się trochę naczekać.

ok to ostatnie pytanie, co z bronmi 65?

Opublikowano

ok to ostatnie pytanie, co z bronmi 65?

Zależy o jaką chodzi, ale wszystkie są łatwo dostępne. Większość jest u handlarza za symboliczną kwotę yang, ale np. łuk trzeba sobie wydropić ze szkatułek bossów, które też można kupić u handlarza (albo podnieść z ziemi, bo ludzie to wywalają). Chyba kiedyś przy tworzeniu tego serwera alchemik się pomylił i nie dodał tego łuku bezpośrednio do handlarza, czy coś i tak już zostało do dzisiaj. :P Nikomu to nie przeszkadza zbytnio.

Opublikowano

Zależy o jaką chodzi, ale wszystkie są łatwo dostępne. Większość jest u handlarza za symboliczną kwotę yang, ale np. łuk trzeba sobie wydropić ze szkatułek bossów, które też można kupić u handlarza (albo podnieść z ziemi, bo ludzie to wywalają). Chyba kiedyś przy tworzeniu tego serwera alchemik się pomylił i nie dodał tego łuku bezpośrednio do handlarza, czy coś i tak już zostało do dzisiaj. :P Nikomu to nie przeszkadza zbytnio.

chodzi mi o to, ktora jest lepsza do pvp 75 czy 65?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...