Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

ProMT2  

306 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• Tak
      186
    • Nie
      120

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze  Aktułalna sytułacja w m1 jinno ch1 z przed 3 minut  

63232114387070166725.jpg

Jesli co chwile wyrzucalo to jak mieli siedziec? Nie rozumiem twojego spamowania w prezentacji 

Serwer wygląda świetnie, jeszcze nie miałam okazji zagrać, ale prawdopodobnie zawitam!  :)

Często odbywają się Eventy?

Teraz przez dluzszy czas nie bylo regularnych co tydzien ale planujemy dodac pare nowych 

Grałem długo, wszystko pod IS, jeśli nie zapłacisz to nie masz po co grać, przereklamowany jest ten serwer i tyle :v

Ktos wyzej juz napisal ze nawet jak nie kupisz w IS to jestes top1 bo wszystko od wszystkich kupisz

A w tym systemie bankowym to kasa się mnoży o jakiś % czy nie?

I Prosiłbym o naprawienie linku do downloadu bo o jakiś login i hasło prosi :)

Bank jest do przechowywania Yang, co do downloadu nie jest zepsuty tylko przeciazony siedzi ponad 100 os na nim  i sciaga

Ciężko jest o ulepy do eq? 

Nie

Server pod IS... Kiedyś to był server a teraz..... jedno wielkie **

Nie polecam.  :)

Raczej serwer z IS:)

ban.gif

Opublikowano

kiedys serwer to była rzeżnia zobaczymy jak teraz:)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Ohoo S**t, Wcześniej Maksymalną zbroją była na 130-140. Teraz widzę, że można za niejakie ,,Punkty" zdobywać te zbroje. zasysam serwer!

Opublikowano

Taka ciekawostka :

kKZRNoe.jpg

Niedawno ów serwer był prezentowany, administracja nie potrafiła ogarnąć najprostrzych rzeczy, więcej był " off " niż " on " - w końcu zamknęli projekt, jakkolwiek to brzmi :D pytanie do obecnych : czy takie osobniki zajmuą się też tym serwerem ? bo według mnie cos w tym musi być :D

Opublikowano

Taka ciekawostka :

kKZRNoe.jpg

Niedawno ów serwer był prezentowany, administracja nie potrafiła ogarnąć najprostrzych rzeczy, więcej był " off " niż " on " - w końcu zamknęli projekt, jakkolwiek to brzmi :D pytanie do obecnych : czy takie osobniki zajmuą się też tym serwerem ? bo według mnie cos w tym musi być :D

Nie, poprzednie "osobniki" maja gdzies ten serwer i robia kolejny:) My stawiamy go bo wiemy co robimy i bugi z niego zostaly wyeliminowane (wiekszosc) 

@top

Zapraszam na serwer!

ban.gif

Opublikowano

Nie, poprzednie "osobniki" maja gdzies ten serwer i robia kolejny:) My stawiamy go bo wiemy co robimy i bugi z niego zostaly wyeliminowane (wiekszosc) 

@top

Zapraszam na serwer!

aż wejdę na serwer i to zweryfikuję, kłamstwo nie popłaca :D

Opublikowano

Jakby był licznik to , więcej osób by miało przekonania że warto a tak to jak każdy easy łatwo wbić ten 255 lvl 

Opublikowano

Co z tym eq które było tylko w isie? W ile wbije max eq?

Opublikowano

Co z tym eq które było tylko w isie? W ile wbije max eq?

Kazda rzecz mozesz kupic na serwerze, KAZDA bo ludzie tym handluja , mozesz miec tez kupony na pkt i za nie kupowac w IS co chcesz, wylosowac w loteri u straznika

ban.gif

Opublikowano

Jak można grać długo? lel Jak tu max lv i eq zrobisz w 4 dni..

@Znowu client an stronie nie działa.

Tak zrobisz eq, ale będziesz miał np. broń 40l, a inni kupią brón w ISie (niedostępna dla graczy którzy nie ładują nic w is) która ma 80l 

Opublikowano

Tak zrobisz eq, ale będziesz miał np. broń 40l, a inni kupią brón w ISie (niedostępna dla graczy którzy nie ładują nic w is) która ma 80l 

Ateraz ci dam fajny Myk Robisz sobie diaxa 50 sr + Sila Lud Kryt Lud Kryt Szycie np I masz zato nie wiem teraz lodowy za 55 + masz  2 lodowe a potrzeba nato 20 futer które lecą jak gupie i chwile bs on który jest normalnie wbudowany i nie pierdzielcie mi tu ze bez is'a nie można nic ugrać wydałem 11.70 moze 12.70 nie jestem pewien na is'a zeby ogarnoć co i jak a eq mam perf full <3

Hennio - Alchemik Jedna sprawa naprawcie ten pasek wkoncu bo spokojnie pvp nie można chodzić a nie każdemu sie chce co chwile odpalać metka na nowo . 

Ale oczywiscię zapraszam spróbujcie swoich sił  napewno nie pożałujecie . 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Rzeczy ktore sa w is mozna zdobyc w grze ?

Osoba ktora korzysta z is duza ma przewage ?

@Edit
Klasy zbalasowane ?

00381637475378013724.png
Opublikowano

Czy patcher jest bezpieczny? Bo podczas patchowania wyskoczyło mi parę robaków...

Tak jest bezpieczny, jakiego antywirusa uzywasz? albo w ktorych plikach ci wykrywa

Nie dzieki ; )

Bedzie client na normalnym hoscie ?

Jest, pierwszy link w download . Poprawiem go na mega.co.nz

Rzeczy ktore sa w is mozna zdobyc w grze ?

Osoba ktora korzysta z is duza ma przewage ?

@Edit

Klasy zbalasowane ?

Kazda osoba ma IS na serwerze i wiekszosc nawet nie kupila za pkt tylko za cos w grze

Ja był bym za zrobieniem resetu .

I wszystko od nowa zacząć ;)

Bo dużo ludzi ma pełno już eq .

Grałem kiedyś może wrócę :)

Za duzo ludzi stracilo by swoj dobytek jak i pkt ktore wydali

ban.gif

Opublikowano

Ja był bym za zrobieniem resetu .

I wszystko od nowa zacząć ;)

Bo dużo ludzi ma pełno już eq .

Grałem kiedyś może wrócę :)

Uwiesz mi że dużo osób by nie wróciło 

- Stracone Eq 

- Stracony czas 

- Stracone Unikaty takie Jak Słonko Srebro 

- Topki od nowa 

Wątpliwe czy by kotoś się " skusił " na grę od początku z starej ekipy  lecz jak zadecyduje administracja tak zrobi to jest tylko moje spostrzeżenie . 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Ja bym proponował ProMT2 s2, z eq do 90 jak było kiedys.. Bez żadnych petów i innych pierdół.

Zmniejszyć exp, żeby 90 wbijało się parę h, max lvl 99/125

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...