Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

ProMT2  

306 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• Tak
      186
    • Nie
      120

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mogę się połączyć z grą, wyskakuj błąd łączenia, autonaprawa daje log ale nawet 1% nie idzie, gdy włączam patchera jest takie coś..; http://prntscr.com/4ei8so

Trafiłeś na kiepski moment, bo serwer jest chwilowo offline.

http://scr.hu/0vbo/bn5ej

Deco, czyli alchemik1 to właściciel.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Serwera nie polecam, syfny system ulepszania, exp od 90 jak na serwer EASY/PVP jest beznadziejny, w M1 w Jinno siedzi cale Shinsoo (-12 lat) zabija cie i na PW spamia jacy to oni sa za**bisci... Gralem troche czasu i ani razu nie zauwazylem jak by to admin pisal z graczami albo siedzial na serwerze. Serwer 2 lata temu byl gownem i do tej pory nim jest, zostalo dodane kilka rzeczy zeby zamaskowac stary smrod. Serwer oczywiscie FULL IS bo jak by inaczej.

Moja taka opinia, dziekuje dowidzenia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już niedługo powstanie nowa wersja ProMT2 bez IS. Jesteśmy obecnie w trakcie tworzenia tego serwera, na naszym forum (link można znaleźć na stronie głównej promt2.com.pl) znajduje się temat, w którym wspólnie ustalamy system ulepszeń (aktualnie jest to wygląd zbroi). Serdecznie zapraszam. :)

Opublikowano

Już niedługo powstanie nowa wersja ProMT2 bez IS. Jesteśmy obecnie w trakcie tworzenia tego serwera, na naszym forum (link można znaleźć na stronie głównej promt2.com.pl) znajduje się temat, w którym wspólnie ustalamy system ulepszeń (aktualnie jest to wygląd zbroi). Serdecznie zapraszam. :)

Mam nadzieje, ze ten nowy serwer TKO będzie co innego, a nie. Tutaj grałem kiedyś i po ostatnim zalogowaniu nic się nie zmieniło. Tak graczy brak.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze ten nowy serwer TKO będzie co innego, a nie. Tutaj grałem kiedyś i po ostatnim zalogowaniu nic się nie zmieniło. Tak graczy brak.

Czyżby? :O W ostatnim czasie było wiele zmian, chociażby modyfikacje klienta (wiele przydatnych opcji na pasku przy skillach). Kiedyś czegoś takiego nie było.

A graczy raz jest mniej, raz więcej, ale jak będzie na nowym serwerze - okaże się.

Opublikowano

Serwera nie polecam, syfny system ulepszania, exp od 90 jak na serwer EASY/PVP jest beznadziejny, w M1 w Jinno siedzi cale Shinsoo (-12 lat) zabija cie i na PW spamia jacy to oni sa za**bisci... Gralem troche czasu i ani razu nie zauwazylem jak by to admin pisal z graczami albo siedzial na serwerze. Serwer 2 lata temu byl gownem i do tej pory nim jest, zostalo dodane kilka rzeczy zeby zamaskowac stary smrod. Serwer oczywiscie FULL IS bo jak by inaczej.

Moja taka opinia, dziekuje dowidzenia.

dokładnie... jedyne dobre chwile to jak powstało Pro.

Potem Deco zwerbował Dzieci do Team'u i zaczęła się masakra :)

hahah pierdo**nie... tysięczny raz robicie wersję bez IS'a ...

ponad rok temu, albo dłużej nawet, gracze chcieli PRO bez IS'a, Deco zrobił i postał max 2 miesiące. Potem zamknął bo niby niska grywalność, a na lajcie po 300 wchodziło.

Czyżby? :O W ostatnim czasie było wiele zmian, chociażby modyfikacje klienta (wiele przydatnych opcji na pasku przy skillach). Kiedyś czegoś takiego nie było.

A graczy raz jest mniej, raz więcej, ale jak będzie na nowym serwerze - okaże się.

wiele zmian ? xD dobre, chyba ci Puchar za to dam.

Mniej - Ogarów

Więcej - Dzieci

a nowy serwer będzie lipą ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

dokładnie... jedyne dobre chwile to jak powstało Pro.

Potem Deco zwerbował Dzieci do Team'u i zaczęła się masakra :)

hahah pierdo**nie... tysięczny raz robicie wersję bez IS'a ...

ponad rok temu, albo dłużej nawet, gracze chcieli PRO bez IS'a, Deco zrobił i postał max 2 miesiące. Potem zamknął bo niby niska grywalność, a na lajcie po 300 wchodziło.

wiele zmian ? xD dobre, chyba ci Puchar za to dam.

Mniej - Ogarów

Więcej - Dzieci

a nowy serwer będzie lipą ;)

Nie wiem na ktorej wersji starego pro miales 300 osob ale gdyby bylo to bylby do dzisiaj, na starych pro bylo po 30 osob maks dlatego tez zostaly wylaczone, nowy serwer ma byc odwrotnoscia do terazniejszego pro i jesli twierdzisz ze zmiany nic nie daly ani ulepszyly to kup sobie okulary i jak dalej bedziesz spamowal w tematach z moimi serwerami bede cie raportowal:) Nie wiem za kogo sie uwazasz ale to ze masz ta swoja smieszna range i pewnie znajomych w team mpc (dzieciaki) nie oznacza ze bedziesz tu sie wywyzszac ^ ^

ban.gif

Opublikowano

Nie wiem na ktorej wersji starego pro miales 300 osob ale gdyby bylo to bylby do dzisiaj, na starych pro bylo po 30 osob maks dlatego tez zostaly wylaczone, nowy serwer ma byc odwrotnoscia do terazniejszego pro i jesli twierdzisz ze zmiany nic nie daly ani ulepszyly to kup sobie okulary i jak dalej bedziesz spamowal w tematach z moimi serwerami bede cie raportowal:) Nie wiem za kogo sie uwazasz ale to ze masz ta swoja smieszna range i pewnie znajomych w team mpc (dzieciaki) nie oznacza ze bedziesz tu sie wywyzszac ^ ^

żałosne po prostu wyrażam ocenę nt. Serwera i Administracji, która jest totalną klapą.

Szkoda mi tylko tego Henia i Sylwii ;)

co do ten maks 30 osób to nie chodzi o ten twój serwer zrobiony na odpier*ol.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

żałosne po prostu wyrażam ocenę nt. Serwera i Administracji, która jest totalną klapą.

Szkoda mi tylko tego Henia i Sylwii ;)

co do ten maks 30 osób to nie chodzi o ten twój serwer zrobiony na odpier*ol.

Czemu Ci mnie szkoda? :P Ja mam się całkiem dobrze, a gdyby Heniowi było źle, to dawno by odszedł, więc nie trzeba się o nas martwić.

Wyraziłeś opinię (nawet nie raz), ale nie skreślaj z góry serwera, który jeszcze nie powstał. Będziesz mógł go ocenić, gdy już wystartuje i na nim zagrasz, bo na razie jest to tylko zwykły hejt.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...