Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

ProMT2  

306 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• Tak
      186
    • Nie
      120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rzeczy ktore sa w is mozna zdobyc w grze ?

Osoba ktora korzysta z is duza ma przewage ?

@Edit

Klasy zbalasowane ?

Nie.

Nie polecam ponieważ serwer jest typowo pod is.

Trudno zdobyć itemy z is bez wydawania kasy na to.

Pełno eq w is, które koksi w pvp.

Podsumowując : bez wydawania kasy na is i grę od początku jesteś nikim.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie.

Przestań pierdzielić, bo najwidoczniej nie grałeś na serwerze, albo grałes w słabym momencie.

Wg mnie serwer jest godny, chociaż odwiedzenia, chłopaki z team'u wiedzą co robią i naprawdę wychodzi im to bardzo dobrze.

Polecam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie.

I tu sie mylisz pisze  Już chyba 5 raz ze bez wydawania na Is możesz normalnie all ugrać zaden problem tylko niecco trudniej Robicie bogi farki Niebioski Diaxy perfy +50 sr i amcie juz po jednym lodowym + 55 sr po 2 lodowe nawet wiecej wiec jaki problem ? ... 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Nic nie zastąpi starego promt2 z max lv 150 i abs po 25% (Co prawda płata rejestracja była, ale co z tego pełno graczy nikomu nie było szkoda tego 2.50zł)

Mnie osobiście obrzydza miliard nowych itemów, to już nie to samo, ale kto co lubi...

Nie zagram ;p

Opublikowano

Nic nie zastąpi starego promt2 z max lv 150 i abs po 25% (Co prawda płata rejestracja była, ale co z tego pełno graczy nikomu nie było szkoda tego 2.50zł)

Mnie osobiście obrzydza miliard nowych itemów, to już nie to samo, ale kto co lubi...

Nie zagram ;p

Nic nie trwa wiecznie, IS zostal dlatego dodany ze spadala ilosc online ale planujemy wlaczyc stare pro

ban.gif

Opublikowano

Nie przekonuje mnie ten serwer, co dziwne dużo ludzi nie gra, a co kilka chwil dziwne frezy na 1-2 s - nie można nic zrobić, otworzyć, ruszyć się itd. Tak samo nie przekonuje mnie rozdawanie statystyk, na co dodatkowe okienko i wpisywanie wybranej ilości ? ok może to ułatwienie ale dla mnie to zbędna rzecz która tylko bardziej irytuje niż pomaga, szukałem pelerynek po wszystkich NPC i nie ma, może jestem ślepy albo takie było założenie twórców i ich nie ma . Pierwsze wrażenie słabe ( to tylko moja ocena ) i cóż raczej tutaj nie zagoszczę .

Opublikowano

Wbiłem 255 i nie wiem co mam zrobić.. Skąd zdobyć jakieś eq czy cokolwiek.. co przerabiać .. Nic..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Instalacja gdy rusza wymaga praw administratora ponownie, moze na pasku masz okienko do zatwierdzenia zminimalizowane

Mam ten sam problem ....

Jak dasz normalnego clienta do sciagniecia, to daj znac

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Mam ten sam problem ....

Mam strasznie słaby upload, ale zostawie rozpakowanego clienta na noc... Nie wiem czy do rana się wrzuci : /

1377531174-U173186.png
Opublikowano

alchemik1 avasta i na początku patchowania wariuje, ale później jest spokój 

I to wszystko wyjasnia, ja mam Kaspersky Anti-Virus i nic nie wykrywa

Mam ten sam problem ....

Klient jest normalny, to raczej wy macie cos z komputerami ze problem z uprawnieniami administratora

ban.gif

Opublikowano

Klient jest normalny, to raczej wy macie cos z komputerami ze problem z uprawnieniami administratora

Nie to nie jest normalny klient, jest do instalacji... Normalny jest do wypakowania.

Pobiera mi sie do 99 % na mega i stop.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie to nie jest normalny klient, jest do instalacji... Normalny jest do wypakowania.

Pobiera mi sie do 99 % na mega i stop.

Uzywasz chrome? Ja mam czasem na kazdej stronie problem z 99% i amen, jak tak to sprobuj megadownloader badz firefox

ban.gif

Opublikowano

Tak my mamy cos z komputerami ....

Servera nie polecam, skoro administracja nie moze dac normlanego clienta do pobrania, to co sie moze dziac na serverze ....

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Alchemik1 na twoim forum serwerowym wyslalem ci wiadomosc 3 miesiace temu dalej mi nie odpisałeś może tu odpiszesz

Pomyśl nad reaktywacją lomax mt2 był to najlepszy serwer i napewno grało by 1k osób + ostatnio miała być ta reaktwyacja jak będzie 10 stron zapełnionych i ch*ja , proszę !

Opublikowano

Mam kilka pytań co do serwera :)

1. Czy robi sie coś z broni, które mają śr i um ? 

2. Jakim cudem niektóre bronie mają zręczność +80 w bonie 1-5 ?
3. Czy jest 6/7 bon ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...