Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProMT2 [Dedyk] [Easy]

BoskiHenio

ProMT2  

306 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serwerze?

• Tak
      186
    • Nie
      120

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer gówno. Absolutnie nie polecam. Zrobiony pod hajs, jedna zbrojka z IS to sms za 30 zł.:) Administracja to ignoranci, nie interesuje ich nic, po każdej aktualizacji jest jakiś problem i bug. Na serwerze są również "równi i równiejsi", topka to jedno wielkie gówno, zarządzane przez idiotkę. Jeżeli zniknie wam jakiś przedmiot przez jakieś bugi czy coś, i tak go nie odzyskacie. Nie polecam i radzę trzymać się z daleka od tego syfu.:)

Opublikowano

Z serwerem mam styczność od dość dawna, coś ponad 1.5 roku, więc mogę wydać opinię ;).

Ogólnie gra się nawet miło.. jeśli płaci się na IS'a lub jeśli ma się mega farta na bonowaniu broni. 

Serwer niestety jest nastawiony bardzo na zarobki, często są wprowadzone nowe bronie, które trzeba kupować w ISie.

Ponadto serwer często nie działa. Były momenty gdzie na 7 dni w tygodniu serwer działał 2-3 dni. I nie były to pojedyncze przypadki tylko często powtarzające się incydenty..

Opublikowano

Serwer znowu nie działa....

Dla wszystkich niema tygodnia aby nie było jakieś awari serwera [lagi wywalenie offline itp]

Henio połowa osób na serwerze tak twierdzi [spytaj saska owneda rashona adoba]

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Mateo znając podejście alchemika to może do końca miesiąca ruszy 4litery żeby zobaczyć co się stało

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

Nie działa mi nic oprócz rejestracji, chociaż i tak nie mam pewności czy się zarejestrowałem, nie wyskoczył mi żaden komunikat, nie mam jak ściągnąć, wejść na forum, nic. Jeżeli tak będzie ciągle to nie polecam.

Opublikowano

Nie działa mi nic oprócz rejestracji, chociaż i tak nie mam pewności czy się zarejestrowałem, nie wyskoczył mi żaden komunikat, nie mam jak ściągnąć, wejść na forum, nic. Jeżeli tak będzie ciągle to nie polecam.

Nie dociera do twojego malego mozdzku,ze serwer padl?

Opublikowano

Piszesz Bzdury Nie Słuchaj Tego Typa On Nic Niewie :) Server Niepad Na Fb Piszą Że Server Będzie Za Niedługo On :)

Pewnie Dodają I Poprawiają  Ulepki I Drop Ulepke :)

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

Chciałem sobie zagrać no ale cóż.. "OFF" jak to twierdzą no ale poczekam, serwer ciekawy ale w prezentacji coś mało.. Zagram jak znów będzie ON.

Opublikowano

Mi się wydaje, że poprawiają drop ulepek oraz pewne błędy na mapkach czy coś...

hahaha naprawiaja i dlatego nie dziala stronka ani forum? Jak cos naprawia sie to jest forum on i stronka on;)

Opublikowano

Po 1. Czemu strona jest off? Nie moge zaczac gry bo nie mam konta.

Po 2. Czemu ludzie pisza ze jest off a moderator dzialu ma to gdzieś?

Po 3. Jak mam zaczac gre jak nie mam ani konta, ani klienta, bo nie ma strony?

2lj00au.jpg

Opublikowano

Po 1. Czemu strona jest off? Nie moge zaczac gry bo nie mam konta.

Po 2. Czemu ludzie pisza ze jest off a moderator dzialu ma to gdzieś?

Po 3. Jak mam zaczac gre jak nie mam ani konta, ani klienta, bo nie ma strony?

1. Juz dziala

2. Moze nie byl dostepny tylko mial wlaczone

3. Juz dziala wszystko

ban.gif

Opublikowano

Powiem ci że jest tu ciekawe łapanie pod hity i dużo sie zmieniło ogarneli wszystko 0 lagów ze strony servera zapraszam serdecznie i polecam 

13PONE Powraca <33 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Serwer był super do czasu.

Deco, czyli starszy właściciel wywalił najlepszych GM z teamu serwera oraz zaczął ich posądzać o błędy w ogarnianiu, chociaż tak nie było.

Następnie gdy Deco stracił popularność i większość Ogarniętych Graczy przejrzało na oczy i zobaczyli jaki on jest na prawdę, poodchodzili z serwera.

Czyli najlepsi GM oraz liczna grupa ogarniętych graczy po prostu odeszła. <--- zostali ci co mieli serwer za dobry, albo podlizywali się Team ;)

Deco był posrany, więc oddał Serwer w szeregi NIBY innego HA chociaż to był nadal Deco, ale zmienił nick ;) myślał, że nikt nie ogarnie (człowieka się poznaję po jego zachowaniu).

Ok, więc Deco oddał serwer Heniowi i miał spokój, niby tam był jakimś konserwatorem czy kimś...

Serwer tracił na popularności oraz było coraz więcej bugów. 

#1 BUG - exp, chodziło się na mapkę 100 lvl + i expiło do 255 w zaledwie 10 minut.

#2 BUG - ciągłe crashe i wywalanie z serwera.

tych bugów można wymieniać i wymieniać, pewnie nadal są ;)

jednym słowem Serwer KOZAK ;) ale kiedyś, teraz to zwykły serwer, gdzie drugi to dzieciak ;)

Nowości żałosne, wgl. nie są dobrze podobierane i wszystko z IS, aby tylko zarobić na dzieciakach :)

Nie Polecam Serwera !

@LoveTherapy - może i długo, ale nadal jest ciulowym serwerem :) gracze są traktowani jak śmiecie, bynajmniej ci co nie wierzą w bajeczki Henia :)

wracając, na serwerze jest Ranking PvP, oczywiście dla chętnych... ale chodzi tutaj o to jak traktowali graczy, zacznijmy od tego, że było wielu "koxów" w PvP i mieścili się w Rankingu, oczywiście zgłosili się i pokazywali moc. Pewien gracz, mój kolega ogarniał ten Ranking i oczywiście co ? Gdy miał przerwę na dwa dni oczywiście ukradziono od razu jego wszystkie zasługi i podpisano je dla siebie. Czyli na serwerze grają oszuści :) Tak samo jak pewien Sura został TOP 1 i nikt mu nie podskakiwał na serwerze... gdy odszedł nawet nie zapisano go do legend, chodzi tutaj o to, że Faworyzacja i Podlizywanie na tym serwerze to już Kultura :)

Dziękuje, możecie Hejtować...

77512f97859e.jpg

Opublikowano

a pety i wierzchowce da sie zdobyc w grze?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...