Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Age of Lich - first of 6 characters

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miały być fryzury i zbroję, wieczorem jak to napisał Twój współpracownik.

Hej, wyluzuj, dziś je dostaniesz, wakacje są.

sygnatura2.png

Opublikowano

Hej, wyluzuj, dziś je dostaniesz, wakacje są.

Mi nie chodzi o to że Ty ich nie wrzuciłeś, tylko że Twój kolega próbuje mi udowodnić "przeoczenie" kulturalnie pisząc.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Świetny pomysł co do nazwy macie jakieś pomysły?

Nagrałeś już ten filmik z tą postacią?

Kilka albo kilkanaście pomysłów na nazwę mamy już od użytkowników, i mamy już jednego faworyta.

O filmiku wspomniałem że jeżeli chcecie to może on powstać w tym tygodniu.

sygnatura2.png

Opublikowano

Kilka albo kilkanaście pomysłów na nazwę mamy już od użytkowników, i mamy już jednego faworyta.

O filmiku wspomniałem że jeżeli chcecie to może on powstać w tym tygodniu.

Chętnie zobaczę filmik z tej nowej postaci :D 

PS: Bronie i animacje bicia macie do niej gotowej czy wzięliście po prostu z ninji? :D 

Opublikowano

Chętnie zobaczę filmik z tej nowej postaci :D 

PS: Bronie i animacje bicia macie do niej gotowej czy wzięliście po prostu z ninji? :D

Nowa postać, to i nowa animacja.

Bronie sam jeszcze nie wiem :P.

sygnatura2.png

Opublikowano

Nowa postać, to i nowa animacja.

Bronie sam jeszcze nie wiem :P.

Hmm no to ciekawiej się robi :D

No dobra to czas na propozycje jak i nazwę a więc zacznę od propozycji proponuje by ta postać posługiwała się shurikenami i żeby skille polegały na ich rzucaniu polegałoby to tak jak archer tylko zamiast strzał te shurikeny np. potrójny shuriken i ninja rzucałaby shurikena który by się potrajał ;) a nazwa to cicha zabójczyni (słabe ale nie mam głowy jak coś "lepszego" wymyślę to napiszę tutaj lub pw)

PS: To przy okazji jak już piszę posta to zadam pytanie czy prócz tej postaci będzie jakaś postać magiczna?

Opublikowano

PS: To przy okazji jak już piszę posta to zadam pytanie czy prócz tej postaci będzie jakaś postać magiczna?

Z pewnością :P.

sygnatura2.png

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na filmik. ;) 

Póki co bardzo dobrze to wygląda. : >

Bywalec
Opublikowano

Postać wzorowana na Age of Wulin? Przypomina mi ją.

Anyway, powodzenia, zobaczymy co z tego wyjdzie. 

Opublikowano

Postać wzorowana na Age of Wulin? Przypomina mi ją.

Anyway, powodzenia, zobaczymy co z tego wyjdzie. 

Podobna, ale z Age of Wulin nie ma nic wspólnego  ;)

Dzięki.

sygnatura2.png

Bywalec
Opublikowano

Podobna, ale z Age of Wulin nie ma nic wspólnego  ;)

Dzięki.

To czym się inspirowaliście? 

Opublikowano

To czym się inspirowaliście? 

Nie tworzyliśmy jej, odszukaliśmy ją w 'mrokach internetu' i dostosowaliśmy pod silnik metina.

Tworzenie takiego modelu, tekstur i kilkunastu/kilkudziesięciu animacji do niej zajęło by strasznie dużo czasu.

sygnatura2.png

Opublikowano

Nie tworzyliśmy jej, odszukaliśmy ją w 'mrokach internetu' i dostosowaliśmy pod silnik metina.

Tworzenie takiego modelu, tekstur i kilkunastu/kilkudziesięciu animacji do niej zajęło by strasznie dużo czasu.

To już znam powód braku fryzur i zbroi o które poprosiłem Was z 2 dni temu.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja tam widzę 2 stroje, jak widzisz coś więcej to podaj mi linki bo może u mnie się nie wczytują ^^

Ty serio k***a ułomy jesteś, przecież k***a napisali, że stroi w ogóle na serwerze nie będą mieli, a to są szaty, chyba, że w życiu nie widziałeś szamana na oczy :v

Bardzo dobry pomysł i wykonanie, czekam na więcej ^^.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano
Qentinios

Projekt bardzo mi się podoba. Nowa inicjatywa oraz godna podziwu wytrwałość .

Czy dałbyś rade zrobić aby postacie mogły skakać i siadać (tego w metinie brakuje)

Pamiętajcie o tym aby nie zatracić równowagi miedzy postaciami. (w wowie nie widać wyraźnych różnic co czyni go nieciekawym i odpychającym)

Opublikowano

Łał - tylko tak mogę to skomentować, genialnie to wygląda. Ile nad tym siedziałeś/siedzieliście? 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Qentinios

Projekt bardzo mi się podoba. Nowa inicjatywa oraz godna podziwu wytrwałość .

Czy dałbyś rade zrobić aby postacie mogły skakać i siadać (tego w metinie brakuje)

Pamiętajcie o tym aby nie zatracić równowagi miedzy postaciami. (w wowie nie widać wyraźnych różnic co czyni go nieciekawym i odpychającym)

Niczego nie obiecuję, ale spróbujemy.

Łał - tylko tak mogę to skomentować, genialnie to wygląda. Ile nad tym siedziałeś/siedzieliście? 

Robił to Treen, ale aktualnie mamy tylko postać, kilkanaście animacji do niej które już działają i kilka testowych zbrojek. Jeszcze trochę przed nami.

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...