Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Age of Lich - first of 6 characters

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

897911404559438328228.png

[EN]

Hellow, today i want to show you first of our new characters, and ask you for name xD . Hope you enjoy.

646071404553094328228.jpg

665641404553094328228.jpg

958781404553094328228.jpg

371051404553094328228.jpg

531441404553094328228.jpg

255561404553094328228.jpg

123641404553095328228.jpg

853601404553095328228.jpg

374431404553095328228.jpg

What exactly is Age of Lich?

We mean to create a game that could be told Metin 2.5. New graphic, new systems, special characters, events, quests.. just new version of old game. At this time we only know more or less what we want to create, we are open for new ideas and we want them! If you have good one, please contact us. All project is of course, in English.

For more info about our project, visit our website:

http://ageoflich.com/

[PL]

Cześć, dziś chcę wam pokazać pierwszą z naszych nowych postaci, i zapytać was o jej nazwę xD . Mam nadzieję że się wam podoba.

646071404553094328228.jpg

665641404553094328228.jpg

958781404553094328228.jpg

371051404553094328228.jpg

531441404553094328228.jpg

255561404553094328228.jpg

123641404553095328228.jpg

853601404553095328228.jpg

374431404553095328228.jpg

Co to jest właściwie Age of Lich?

Planujemy stworzyć grę, którą można by nazwać Metinem 2.5. Nowa jakość grafiki, systemy, specjalne postaci, eventy, questy.. po prostu nowa wersja starej gry. W tej chwili wiemy tylko mniej więcej co chcemy stworzyć, jesteśmy otwarci na nowe pomysły i chcemy je! Jeżeli masz taki dobry pomysł, napisz do nas. Cały projekt jest oczywiście w języku angielskim.

Po więcej informacji, odwiedź naszą stronę:

http://ageoflich.com/

Developers:

7i9s8t.jpg

sygnatura2.png

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Weź tam zaproponuj na ich forum ode mnie nazwę jak masz konto, mianowicie "Rozczarowana" - na część emocji której dozna administracja gdy stwierdzi że nie jest w stanie podpiąć tej postaci pod grę, utworzyć do Niej all zbroi etc.

Chyba że to Wasz serwer, w tym przypadku mogę napisać tylko "znowu?".

0VPaRnd.png

Opublikowano

Weź tam zaproponuj na ich forum ode mnie nazwę jak masz konto, mianowicie "Rozczarowana" - na część emocji której dozna administracja gdy stwierdzi że nie jest w stanie podpiąć tej postaci pod grę, utworzyć do Niej all zbroi etc.

Zakładka Developers kolego. Ich serwer, no i fakt... znowu 6? Juz lepiej 7 zróbcie, może Wam to da coś szczescia, bo z szóstką qen nie masz chyba miłych wspomnien. Ciekawi mnie, jak to będzie wyglądać.

Opublikowano

To już mam gotowe ;)

Opublikowano

Zakładka Developers kolego. Ich serwer, no i fakt... znowu 6? Juz lepiej 7 zróbcie, może Wam to da coś szczescia, bo z szóstką qen nie masz chyba miłych wspomnien. Ciekawi mnie, jak to będzie wyglądać.

No fakt nie doczytałem, cyfra tu nie ma nic do rzeczy, porywanie się na takie pomysły i przedstawianie ich graczom, za nim są ukończone skutkuje późniejszym zmieszaniem z błotem w razie gdy tej postaci nie wprowadzą (a na to jest jakies 99% szans), już gdzieś na niemcu mieli wprowadzić tą dokończoną z sourca i wyszło wiadomo jak.

Ale oczywiście szanuje TreeN'a i Quentiniosa także jak najbardziej powodzenia.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jak to kiedyś powiedział Naid albo Mizune, poczekam jeszcze na opinie graczy a nie administratorów innych serwerów.

Tylko jedna płeć - kobieta?

Albo zrobimy 6 klas, 12 postaci (Mężczyzna i Kobieta), albo 6 postaci, 2 żeńskie, 4 męskie.

sygnatura2.png

Opublikowano

Jak to kiedyś powiedział Naid albo Mizune, poczekam jeszcze na opinie graczy a nie administratorów innych serwerów.

Albo zrobimy 6 klas, 12 postaci (Mężczyzna i Kobieta), albo 6 postaci, 2 żeńskie, 4 męskie.

Dam sobie rękę uciąć że na 4 żeńskie, 2 męskie wyrwiecie więcej graczy, niż na odwrót.

0VPaRnd.png

Opublikowano

TreeN i Quentinios nie ma co słuchać idioty, hejtować umie 2 miechy w 3dmaxie siedzi i udaje kozaczka, bo bez Naida byłby nikim.

BArdzo dobra robota, poza tym chyba pokazują postać z gry itp więc skończona jest... Płacz bo na ich serwerze z game 2089 nic nie bd.;v

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Dam sobie rękę uciąć że na 4 żeńskie, 2 męskie wyrwiecie więcej graczy, niż na odwrót.

A ja stawiam, że ustawienie płci przez graczy będzie najlepszym rozwiązaniem.

No tak, prezentuje się na razie ok, jednak 6 nowych postaci? Inicjatywa fajna, jednak cholernie trudna do zrealizowania.

Życzę powodzenia ;)

Opublikowano

TreeN i Quentinios nie ma co słuchać idioty, hejtować umie 2 miechy w 3dmaxie siedzi i udaje kozaczka, bo bez Naida byłby nikim.

BArdzo dobra robota, poza tym chyba pokazują postać z gry itp więc skończona jest... Płacz bo na ich serwerze z game 2089 nic nie bd.;v

Zacytuj mi w którym momencie ich zhejtowałem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

A ja stawiam, że ustawienie płci przez graczy będzie najlepszym rozwiązaniem.

No tak, prezentuje się na razie ok, jednak 6 nowych postaci? Inicjatywa fajna, jednak cholernie trudna do zrealizowania.

Życzę powodzenia ;)

Jeżeli zrealizowaliśmy 6 królestw bez source, to jak mielibyśmy nie dać rady z 6 postaciami z source? xD

sygnatura2.png

Opublikowano

słabo zrobione trochę wystarczy zobaczyć jak na koniu siedzi. Do tego te high kicky są trochę bez sensu , podejrzewam że animacje nie są wasze.

A i może mój Angielski nie jest zbyt dobry ale "he is also good programmer" nie ma sensu zmień to na jakieś "he is also good when it comes to programming" albo coś bo to zdanie nie ma sensu.

Opublikowano

słabo zrobione trochę wystarczy zobaczyć jak na koniu siedzi. Do tego te high kicky są trochę bez sensu , podejrzewam że animacje nie są wasze.

A i może mój Angielski nie jest zbyt dobry ale "he is also good programmer" nie ma sensu zmień to na jakieś "he is also good when it comes to programming" albo coś bo to zdanie nie ma sensu.

Programmer to programista po angielsku.

Macie pomysł na nazwę dla tej postaci?

sygnatura2.png

Opublikowano

Ja mam pytanie co do tej postaci, ona wygląda źle tylko na ss'ach czy tak samo w grze? 

Wydaję mi się lekko rozmazana ...

Opublikowano

Ja mam pytanie co do tej postaci, ona wygląda źle tylko na ss'ach czy tak samo w grze? 

Wydaję mi się lekko rozmazana ...

To przez program do robienia ssów, jak chcecie to możemy zrobić film w przyszłym tygodniu.

Dzięki za nazwy, czekam na jeszcze więcej pomysłów :D.

sygnatura2.png

Opublikowano

Cóż, trochę niekorzystnie wygląda ta postać na ssach, zbyt kwadratowo. Może na filmie faktycznie byłoby lepiej.

Podejrzewam, że na start będziecie mieć sporo graczy, ale jeśli postaci nie będą dopracowane, to gracze odejdą.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Aktualnie z wojtkiem pracujemy nad nową wodą, bo ta stara nie pasuje do tego co chcemy stworzyć, zobaczymy co z tego wyjdzie:

1fw8l4.jpg

Warto dodać że cały projekt na tą chwilę jest traktowany hobbystycznie, a my wolimy określenie developerzy niż administratorzy.

Na pewno my sami nie będziemy administrować takiego serwera, bo nie jesteśmy w tym dobrzy. Jesteśmy dobrzy w robieniu tego, co inni uznają za zbyt trudne.

sygnatura2.png

Opublikowano

Do mnie też jakoś te ss'y nie przemawiają może to przez jakość postaci no nie jest taka dosyć dopracowana ale to chyba tak na ss'ach chciałbym zobaczyć ss obok innych postaci tych z metina xD 
PS: Jakie to coś będzie miało bronie i skille? :D

@Edit

Co do wody to fajna 

Opublikowano

Aktualnie z wojtkiem pracujemy nad nową wodą, bo ta stara nie pasuje do tego co chcemy stworzyć, zobaczymy co z tego wyjdzie:

152871404557678328228.jpg

Warto dodać że cały projekt na tą chwilę jest traktowany hobbystycznie, a my wolimy określenie developerzy niż administratorzy.

Na pewno my sami nie będziemy administrować takiego serwera, bo nie jesteśmy w tym dobrzy. Jesteśmy dobrzy w robieniu tego, co inni uznają za zbyt trudne.

To jest screen z metina? ^^

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...