Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Age of Lich - first of 6 characters

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie ma sensu dodawać "aż" takich nowości, bo gdy gracz METINA wejdzie do gry zobaczy, że to już nie jest ten sam metin i po prostu z niego wyjdzie. Pójdzie na te dobrze każdemu znane "standardowe" serwery ze "standardowym" clientem. Nie ma co lecieć tak bardzo z tymi nowościami, bo już było dużo takich serwerów gdzie nowości jak "much przy kupie" ( xD), a wszystkie padły albo z bugów albo braku ludzi. A takie serwery jak Xenox, Pandora stoją do dzisiaj mimu tylu lat stania i gracze utrzymują się tam dziennie po 1/2k i dalej tak będzie. Bo to nie nowości robią za "furorę" na serwerach, a dobre rozwinięcie fabuły, dobre dostosowanie bonów, dropu, expa i naprawdę dobrze się gra. Taka moja opinia, wiem, że nie zostanie wzięta pod uwagę, ale może ktoś inny z niej skorzysta ;)

Z tą różnicą że w tej chwili traktujemy to jako hobby, chcemy zobaczyć co się nam uda zrobić, a nie jako serwer.

Qen, przebili was.

xxx

:/

Ps. Jeśli jakiś mod usunie link to mt2dev -> Ta sama kategoria co wasza prezentacja.

[Kingdom of Ankaria]Over 10 new characters

Popatrz na nie, i powiedz że ci się podobają?

sygnatura2.png

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tą różnicą że w tej chwili traktujemy to jako hobby, chcemy zobaczyć co się nam uda zrobić, a nie jako serwer.

Popatrz na nie, i powiedz że ci się podobają?

tamte nawet fajne ale na moje to jest to prawie jak wojo tylko z inną twarzą nic więcej :P

PS: Nazwa dla tamtej postaci to może nożownik albo ninja klasycznie ;)

@Edit

Nowa nazwa to Zabójca 

Opublikowano

Wygląda jakby wyszła z kuchni 

Zrobimy nową broń, nóż kuchenny, będzie atak w postaci kłucia, jak trafisz w plecy to +10% do dmg.

I jeszcze fartuch do pieczenia, +10% do obrony.

sygnatura2.png

Opublikowano

Życzę wam powodzenia, lecz ciężka droga przed wami :) Polepszenie grafiki gry może wpłynąć na problemy z optymalizacją tak jak było to w przypadku "Magic to master".

@edit: Co do tej wody ss jest bodajże z silnika unreal (jeśli się mylę popraw mnie), a ten silnik ma o wiele większe możliwości niż najnowszy granny.

Hmm a może woda renderowana będzie przez DirectX

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Nono :] cos nowe się zapowiada otwieracie nową Erę :D powodzenia :]

Otwarcie nowej ery kolejny raz ;)

Postać sama w sobie nie pasuje do metina, ogólnie spoko wam to wszystko wychodzi lecz znów kombinujecie z wodą itp., jak się tak dużo ingeruje to potem połowa graczy będzie mogła smażyć sobie żarcie na kompach.

Opublikowano

Otwarcie nowej ery kolejny raz ;)

Postać sama w sobie nie pasuje do metina, ogólnie spoko wam to wszystko wychodzi lecz znów kombinujecie z wodą itp., jak się tak dużo ingeruje to potem połowa graczy będzie mogła smażyć sobie żarcie na kompach.

Jeśli chodzi wam już o tą wodę to będzie do ustawienia jakość jej renderowania jej złożoność, wysokości płynów, odbicie, wygładzanie itp wiec i na tych drewnianych komputerach będzie działać

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Jeśli chodzi wam już o tą wodę to będzie do ustawienia jakość jej renderowania jej złożoność, wysokości płynów, odbicie, wygładzanie itp wiec i na tych drewnianych komputerach będzie działać

No no, ciekaw jestem jak z tekstury z animacją pocięta na klatki, przerobisz na to wszystko co napisałeś.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Hehe, pozwól że zostawimy to w tajemnicy

Widzisz, idiota próbuje pokazać, że jest lepszy bo umie zrobić broń w 3d maxie :D

A niestety na liście 3 d grafików do metina jest ostatni :v

Na pewno Wam się uda, każdy doświadczony doda coś od siebie, a on nie umie i próbuje pokazać ze wam tez sie sie uda;p

Bardzo fajen potacie, powodzonka;]

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Na razie niewiele zobaczyłem,ale muszę przyznać że zapowiada się ciekawie a tu trochę moich pomysłów na postacie,klasy:

1.Trochę dziwny pomysł i nie wiem jak by to wyglądało w metnie ale coś typu osoby przywołującej potwory,rzucającej przemiany nazwa to może druid coś takiego

2.Ktoś parę stron temu podał pomysł pół człowieka pół smoka,nazwa trochę niepasująca ale jedyne co mi do głowy przychodzi to: Sfero-tknięty/Sfero-tknięta czy Czaro-spaczony itd., do tego postać taka tak jak w metinie Sura czy Szaman mogła by mieć 6 skili .

To tylko moje sugestie,czekam dalej na wasze projekty bo jestem mile zaskoczony :)

Opublikowano

Co z resztą tych SS'ów?

Zapytaj k***a jeszcze z 10 razy...

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Co do nazwy,proponuje po prostu dac jej nazwe "Lich" skoro to ma byc nowa era metina,to w sumie czemu nie nazwac tak  samo postaci .

@Wnerwiajacy sa ludzie co hejtuja a w cpp by nawet hello world nie napisali...wszedzie tylko hejty na tym mpc , nie rozumiem,cos zrobi cos nowego (nowa postac naprzyklad) i wszyscy ze bedzie zbugowane,i patrza na przeszlosc ale mnie to wkurwia..

Opublikowano

świetny pomysł ! :D Narescie coś nowego jakiś powiew pomysłowośći :) Trzymam kciuki za Was :D 

iii tak zapytam z ciekawości dałoby rade zaimportować tekstury HD do metina ?

Opublikowano

świetny pomysł ! :D Narescie coś nowego jakiś powiew pomysłowośći :) Trzymam kciuki za Was :D 

iii tak zapytam z ciekawości dałoby rade zaimportować tekstury HD do metina ?

Jak ja nie lubie tych słów: "Nareszcie coś nowego..."

Przy byle gównie jest to pisane..

A co do tego to dlla mnie to już nie metin.

ja nie jestem za takimi nowościami.

Postać zróbcie raczej władającą magią nie mieczem bo jest mało masywna :)

Może nazwa: Vatahar (JOKE) a tak serio: Misteria xD Nie wiem czemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...