Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMt2.pl - Odkryj Wspaniały Świat Magii !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście takie pajace jak Ty już muszą "jechać" ludzi, którzy negatywnie się wysłowią na temat tego serwera, równie dobrze Ty możesz się zamknąć i nie pokazywać bo podejrzewam, że nikogo nie obchodzi opinia jakiegoś pierwszego lepszego idioty.

I tak dla Twojej wiadomości: opinie może wyrażać każdy tym bardziej na forum publicznym, a jeżeli Ci ona nie odpowiada to nie zostaje nic innego jak wyjść z tematu albo ją olać.

PS.Napisz coś ciekawego o mnie, zobaczymy jak Ci to wyjdzie, chętnie zobaczę czy masz talent bajkopisarza.

@top

Skąd truta?

Prawda każdy może wyrażać swoją opinie ale nie przed rozpoczęciem pracy przez team na nowym serwerze to tyle.

Nie będę się spinał przez kabel bo mnie to nie kręci ani radości nie da.

Pozdrawiam ciebie i powodzenia.

Syf nie serwer. Nie ogarnięty team.

Serwer padnie szybciej niż wystartuje.

Na pewno nie zmarnuje wakacji zeby grac na tym smiesznym serwerze.

Nie polecam.

myślicielu jak coś może upaść skoro nie wystartuje ?

To takie głębokie ...

Myśl jak coś chcesz napisać. 

Pozdrawiam.

Reklama w sygnie.

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezka ładna więc tu macie +

co do lvl lipa ze max 110 a nie 99  jak zmniejszycie to więcej ludzi by wbiło a potem 110 dajcie jako aktu. taka propozycja  ;)

Opublikowano

Mi się serwer bardzo podob, serwer jest "odświeżony" i naprawdę polecam. :-)

Ile dni zajmie nam wbicie max level`a?

Opublikowano

Jak będzie można zdobyć zmianki i dodania? Tylko is i wymiana pkt zasług?

Dropią :)

Prace nad serwerem śledzę od dość dawna. Bardzo mi się podoba, wiele nowości oraz wszystko jest robione tak by gra nie nudziła się zbyt szybko. Podoba mi się to - na pewno zagram i zostanę na dłużej.

Co do administracji: ;ooo ??? Co wy k***a piszecie??? Nie znam ich osobiście ale przez ten miesiąc nie spotkałem się z niemiłą sytuacją lub brakiem odpowiedzi z ich strony.

Odpowiedzi są szybkie i treściwe. Brak wyzwisk i innych tego typu zachowań w dodatku jako administracja są bardzo dostępnymi osobami co bardzo rzadko się zdarza.

Osobiście serwer i administracje mogę jak najbardziej polecić!

Opublikowano

Ludzie wy jestescie jebnieci? w*********c na swoja atene ktora padnie tak samo jak exalion a pozniej bedzie Afrodyta xD

@top: Server polecam bardzo duzo nowosci i co najwazniejsze duzo AUTORSKICH nowosci, i co z tego ze start za miesiac? wolicie grac na niedopracowanym gownie czy na serverze bez bugów? ja napewno zagram, powodzenia.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Prawda każdy może wyrażać swoją opinie ale nie przed rozpoczęciem pracy przez team na nowym serwerze to tyle.

Grałem na kilku serwerach prowadzonych przed ludzi, którzy nic nie potrafią(mam na myśli jutuberów) i uwierz mi, że wątpię aby tutaj było inaczej, tym bardziej, że szejka "znam" z jego serwerów i wiem, że nigdy nie kończy tego co zaczął, tyczy się to nawet jego serii jutubowskich.

Administratorami powinny być osoby, które interesują się tym (mówiąc tym mam na myśli, plikami itd. ogólnie rzeczami związanymi z serwerem), a nie ludzie, którzy jedynie co zrobią dobrego dla serwa to zapowiedź/serię, która tak naprawdę gówno da po pewnym okresie czasu, dlaczego gówno? Bo osoby, które chciały wejść na serwer wejdą już po pierwszych odcinkach, a nie po dziesiątym.

No i nie licząc tego, że shake stawiał już kilka serwerów, a raczej próbował postawić z czego 1 wypalił, ale odszedł z teamu z niewiadomych dla mnie przyczyn.

Dalej nie wnikam, podejrzewam tylko, że skończy się tak, że technik sam nie da rady (o ile w ogóle będzie się interesował serwerem, a nie pa$ją) i oleje totalnie serwer, a jutubery dalej będą nagrywać serię i mówić, że na serwerze gra coraz więcej ludzi ^^, że są częste eventy itd. Wymieniać mógłbym sporo.

Opublikowano

Grałem na kilku serwerach prowadzonych przed ludzi, którzy nic nie potrafią(mam na myśli jutuberów) i uwierz mi, że wątpię aby tutaj było inaczej, tym bardziej, że szejka "znam" z jego serwerów i wiem, że nigdy nie kończy tego co zaczął, tyczy się to nawet jego serii jutubowskich.

Administratorami powinny być osoby, które interesują się tym (mówiąc tym mam na myśli, plikami itd. ogólnie rzeczami związanymi z serwerem), a nie ludzie, którzy jedynie co zrobią dobrego dla serwa to zapowiedź/serię, która tak naprawdę g****o da po pewnym okresie czasu, dlaczego g****o? Bo osoby, które chciały wejść na serwer wejdą już po pierwszych odcinkach, a nie po dziesiątym.

No i nie licząc tego, że shake stawiał już kilka serwerów, a raczej próbował postawić z czego 1 wypalił, ale odszedł z teamu z niewiadomych dla mnie przyczyn.

Dalej nie wnikam, podejrzewam tylko, że skończy się tak, że technik sam nie da rady (o ile w ogóle będzie się interesował serwerem, a nie pa$ją) i oleje totalnie serwer, a jutubery dalej będą nagrywać serię i mówić, że na serwerze gra coraz więcej ludzi ^^, że są częste eventy itd. Wymieniać mógłbym sporo.

Vincent jest technikiem i on dużo potrafi. Nie zauważyłeś, że jest dużo nowości? Wgl ludzie narzekacie na YT w team a chcielibyście grać na serwerze z 200 osobami?

9bylOWE.png

Opublikowano

Vincent jest technikiem i on dużo potrafi. Nie zauważyłeś, że jest dużo nowości? Wgl ludzie narzekacie na YT w team a chcielibyście grać na serwerze z 200 osobami?

W dodatku każdy z nich ma poza YT jakiś udział w życiu serwera i to czynny :)

np. Sh4ke - jest osobą, która ma według mnie najlepszy kontakt z graczami no i o serwerze wie naprawdę mnóstwo.

Adaś to Query ts'a. Rozumiem jakby nic nie wnosili poza YT ale dają dla serwera wiele więc nie powinien nikt sie czepiać.

Opublikowano

Żeby youtuberzy nagrywali z serwera nie trzeba ich dawać do teamu, tak dla Twojej informacji.

Na tą chwilę wychodzi, że w teamie jest 1 osoba, która coś potrafi, a reszta może zorganizuje event raz na miesiąc po czym nagra jeszcze z tego odcinek ze swojej prywatnej postaci.

Opublikowano

No no... czekam i polecam bo Przemek zna się na tym co robi :)

A prezentacja mega :)

Stay Trippin.

Opublikowano

Widzę, że jest wiele hejtów na temat naszego teamu jak i tego że ja w nim jestem, owszem miałem już teoretycznie swoje 2 serwery. Dlaczego teoretycznie? Pierwszym była Restia - wszystkim chyba znany serwer, lecz że tak powiem układy, układziki były większe i moja obecność tam nie miała sensu prawie nic nie znaczyłem.

Exalion - tutaj zapowiadało się zajebiście, znowu Sensual, bo do niego miałem zaufanie i myślałem że będzie się zajmował należycie serwerem, lecz wyszło inaczej i kiedy widziałem co się dzieje, czyli dziwne ilości yang wystawiane przez R3specta, 2-miesięczne poprawianie i dodawanie misji stwierdziłem że nie chcę kasy, którą miałem obiecaną a odejdę z honorem.

To tyle z moich krótkich historii dotyczących serwerów, na których miałem rangę wyższą niż gracz. Jak ludzie wiedzą nie dałem się już nabrać po raz 3ci i nigdy nie będę już robi serwera z tymi samymi osobami.

Właśnie jakoś w Maju trafiłem na Przemka, zaczęliśmy pisać na GG. On po jakimś czasie pokazał mi na TeamVieverze co zrobił jak to wygląda itp. Po kilku dniach osoby, które miały być administracją zrezygnowały czy też nie odzywały się więc Lourt pomyślał o mnie, zgadaliśmy się i od tego czasu razem robiliśmy serwer. Długo w Team byłem tylko ja i On oraz Matzar [Forum] + Fennar.

Później potrzebowaliśmy jakiegoś GM'a, więc jako że Kirka dobrze znam i wiem, że zna się i pomaga a przede wszystkim stara to dostał posadę GM'a.

Tak samo było z Adasiem.

Dlaczego Team YT'berów?

Dlatego że znam te osoby bardzo dobrze od ponad 2 lat i wiem że pomagają, znają się na rzeczy. 

Na sam koniec jeszcze to pseudo techników, którzy twierdzą, że na serwerze jest 0 nowości.

Polecam zrobić taki sam serwer z taką ilością questów oraz nowości i wtedy będzie można mówić że tu nic nie ma.

Jak dla mnie Nasz serwer niszczy ten inne typu Max 99 lvl i reakatywacja Balmory / Balanti po raz 100.

Opublikowano

Skoro tak bardzo wszyscy narzekacie na administracje to może czas najwyższy zacząć swoje wypowiedzi argumentować. Bo pisanie tekstów typu 'youtuberzy bez wyświetleń', 'c*****a administracja bo tak' są bardzo słabe. Jeśli coś chcecie krytykować to chociaż się postarajcie.

Proszę bardzo

Matzar - osoba która pozjadała wszystkie rozumy,znany z pisania debilnych postów. I wychwalania się czego on to nie umie zrobić na silniku IPB.

Adaś - Dziecko które nie dorosło do tego żeby samodzielnie wychowywać mrówkę , a co dopiero do jakiś praw w grze. Jak miałem go mieć jako jutubera to non stop mi lizał d*** o więcej SM czy o to żebym mu dał Querego na tsie po mimo tego że nie wiedział nawet o "zaawansowanym panelu" uprawnień a co dopiero o jakich kol wiek komendach querego. Jak odmówiłem to się oburzył i zaczął hejtowac prezke + jakieś pierdoły na yt wygadywał. Typowe mentalne dziecko.

Shake - Kolejny który się nadaje.. Jak widzę jego komentarze na youtube w których udaje jakiegoś metinowego developera to aż mnie ściska , nie ma pojęcia o czym piszę tylko próbuje zabłysnąć swoją niewiedzą przed gimbami z jeszcze większą niewiedzą.

Proszę.

Nie pozdrawiam , nie polecam.

Opublikowano

Kolejny hard ? #noniemoge

@AW 

Skąd bronie 75lv ? I w ile wbije 75lv ?

Są tylko 3 rodzaje serwerów wiec jak możesz narzekać na kolejnego harda skoro easy i medium jest tyle samo? xD

9bylOWE.png

Opublikowano

Proszę bardzo

Matzar - osoba która pozjadała wszystkie rozumy,znany z pisania debilnych postów. I wychwalania się czego on to nie umie zrobić na silniku IPB.

Adaś - Dziecko które nie dorosło do tego żeby samodzielnie wychowywać mrówkę , a co dopiero do jakiś praw w grze. Jak miałem go mieć jako jutubera to non stop mi lizał d*** o więcej SM czy o to żebym mu dał Querego na tsie po mimo tego że nie wiedział nawet o "zaawansowanym panelu" uprawnień a co dopiero o jakich kol wiek komendach querego. Jak odmówiłem to się oburzył i zaczął hejtowac prezke + jakieś pierdoły na yt wygadywał. Typowe mentalne dziecko.

Shake - Kolejny który się nadaje.. Jak widzę jego komentarze na youtube w których udaje jakiegoś metinowego developera to aż mnie ściska , nie ma pojęcia o czym piszę tylko próbuje zabłysnąć swoją niewiedzą przed gimbami z jeszcze większą niewiedzą.

Proszę.

Nie pozdrawiam , nie polecam.

Chyba coś Ci się pomyliło typie. Nikomu nic się nie wychwalałem. Skoro nie nasz słowa 'oferta' a tymbardziej go nie rozumiesz to może czas w końcu cofnąć się do gimnazjum albo coś? To co potrafię to potrafię a tobie gówno do tego.

Wracając do tematu żeby nie było, że zleciałem na bok - wszelkie krytyki prosimy argumentować bo trudno nam jest odpowiadać. Dziękuje. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem za dużo tego wszystkiego, ale to tylko moje zdanie.

Polecam ze względu na lourta.

Powodzenia lourt z serwerem :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer fajny ale ja osobiscie mam odczucia ze zabraknie reklamy np tream wallander oni napendzaja serwer tak jak np ascarial. Duzo nowosci dla koneserow metina napewno sie spodoba doswiadczenie lourta procentuje o reszty administacji nie mam zdania to na tyle:-)

Opublikowano

Nic ciekawego prócz nawalonych itemków do typowego harda. Hard, hard. hard, hard....wymiotuję tymi hardarmi bez przyszłości +Dream Team, ktoś nie da suba to ban (ironia dla wielkich obrońców). Nie zagram.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Nic ciekawego prócz nawalonych itemków do typowego harda. Hard, hard. hard, hard....wymiotuję tymi hardarmi bez przyszłości +Dream Team, ktoś nie da suba to ban (ironia dla wielkich obrońców). Nie zagram.

Faktycznie jesteśmy serwerem typu Max 99 Poziom, z tendencją "Rekatywacja Balanti v100". Nie rozumiem tego Dream Team ? A już wiem YT'ber = najgorszy z możliwych administrator.

Opublikowano

Nic ciekawego kpisz? 'nawalonych itemkow' np nowe mapki to tez itemki? xD mysl czlowieku..

@top: Server oczywiscie polecam bardzo dobry, duzo nowosci. 

43976131910427822020.png

Bywalec
Opublikowano

Z administracji kojarzę tylko Sh4ke i mam nadzieję, że przez te kilka miesięcy zmienił swoje nastawienie.

Na serwerze prawdopodobnie zawitam. Prezentacja udana <oprócz loga serwera>, dobór systemu ulepszeń również.

Innowacje na serwerze bardzo mi się podobają. Oby tak dalej.

Pozdrawiam i do zobaczenia ;-)!

PS: Czemu start jest zaplanowany dopiero na koniec lipca :/? 

Opublikowano

Z administracji kojarzę tylko Sh4ke i mam nadzieję, że przez te kilka miesięcy zmienił swoje nastawienie.

Na serwerze prawdopodobnie zawitam. Prezentacja udana <oprócz loga serwera>, dobór systemu ulepszeń również.

Innowacje na serwerze bardzo mi się podobają. Oby tak dalej.

Pozdrawiam i do zobaczenia ;-)!

PS: Czemu start jest zaplanowany dopiero na koniec lipca :/? 

Bo chca dopracowac wszystko na ostatni guzik?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Bo chca dopracowac wszystko na ostatni guzik?

Tyle juz zaprezetowali nam, i jeszcze maja nie skąćzone ? ; ]

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Tyle juz zaprezetowali nam, i jeszcze maja nie skąćzone ? ; ]

I co z tego ze zaprezentowali ? w kazdej rzecze moze byc nawet najmniejszy bug, wiec warto to sprawdzic, dobry server to warto czekac.

ps: skończone*

43976131910427822020.png

Opublikowano

Lourt w teamie? polecam ze względu na niego zna się na rzeczy ;) mam nadzieję, że ten projekt postoi dłużej niż jego ostatni

Powodzenia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...