Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMt2.pl - Odkryj Wspaniały Świat Magii !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lourt w teamie? polecam ze względu na niego zna się na rzeczy ;) mam nadzieję, że ten projekt postoi dłużej niż jego ostatni

Powodzenia !

Podejrzewam, że Helium by dalej stał gdyby ludzie byli.

Z tego co się orientuję to został zamknięty właśnie z powodu małej grywalności, ale serwer sam w sobie był zajebisty.

Jeżeli utrzyma ten klimat co na heliumie to tutaj będzie też fajnie się grało.

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer niczym oprócz syfnego m1 się nie wyróżnia.

Jednak Polecam Serdecznie ze względu na Sh4ke.

Pozdrawiam i widzimy się na (Mam nadzieje Udanym) Starcie.

xxx

Opublikowano

Dzięki Asek, czytałeś prezentację ?

Opublikowano

Czas wybrać się do okulisty..

Stay Trippin.

Opublikowano

Nie a jest coś Ciekawego?

(Ja Zawsze patrze tylko na obrazki)

To czas zacząć czytać, bo jeżeli uważasz nadal, że jest to serwer Typu Reaktywacja Balantii to się mylisz.

Grafik, technik polecieli z projektem pięknie :)

Polecam serdecznie :)

Dzięki Hajduś za ocenę :D

Opublikowano

To czas zacząć czytać, bo jeżeli uważasz nadal, że jest to serwer Typu Reaktywacja Balantii to się mylisz.

Dzięki Hajduś za ocenę :D

Kiedyś powiedziałem lub napisałem że to jest reaktywacja jakiegoś serwera a tym bardziej Balantii?

xxx

Opublikowano

Lorut = Shake? 

Czyli koleś od Triadora?

Czy coś pokręciłem jeżeli tak odradzam ;] robi z siebie ofiarę ale dobrze wie ,że pieniążek się zgadza ;]

Opublikowano

Lorut = Shake? 

Czyli koleś od Triadora?

Czy coś pokręciłem jeżeli tak odradzam ;] robi z siebie ofiarę ale dobrze wie ,że pieniążek się zgadza ;]

Sh4ke się piszę, Sh4ke to Sh4ke, czyli ja, nie zmieniałem nigdy nicku.

Lourt = Vincent aka Przemek, też od początku mówiliśmy że to on, tylko pod tym nickiem.

Nie muszę robić ofiary z siebie, jeżeli to było do mnie, bo kasy sam nie przyjąłem / nie chciałem z Exaliona.

Opublikowano

Lourt to byly wlasciciel Traidora ?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Lourt to byly wlasciciel Traidora ?

Nie był właścicielem a technikiem pierwszego Triadora pod patronatem ForGame.

Opublikowano

Co do administracji nie znam ich prawdziwie. 

Ale po drodze you tuberów gdy się ich obejrzy wydają się spoko więc złego słowa o nich nie powiem.

Sam technik Lourt było z nim kilka akcji ale to nie zmienia faktu, że jest dosyć dobrym technikiem i jak najbardziej zaufanym.

Ogólnie rzecz biorąc administracja wg. mnie jest ogarnięta i myśle, że poważnie podejdą do projektu.

Sam serwer jest także doskonały, fajne rozbudowane nowe widać autorskie systemy.

Sporo, sporo nowości. Myślę, ze to specjalny hard na wakacje.

Pozdrawiam.

Go_P6_IVI.png

Opublikowano

Widzę dużo hejtu w naszą stronę, większość z nich jest bezpodstawna i z zazdrości. No ale cóż, jak się wypuszcza serwer to trzeba być na to gotowym. Nie będę już pisał całych prawd o tych osobach co tutaj tak hejtują, że niby nas tak znają itd. bo zwyczajnie szkoda mi na was czasu. Więc tak start pod koniec lipca, w końcówkę lipca tak naprawdę się okaże kto miał racje :) Więc pozdrawiam tutaj wszystkich, którzy w nas nie wierzą(środkowym palcem), a tych którzy czekają na start mogę zapewnić, że serwer będzie naprawdę czymś niezwykłym. Zapraszamy już pod koniec lipca! :)

Opublikowano

Widzę dużo hejtu w naszą stronę, większość z nich jest bezpodstawna i z zazdrości. No ale cóż, jak się wypuszcza serwer to trzeba być na to gotowym. Nie będę już pisał całych prawd o tych osobach co tutaj tak hejtują, że niby nas tak znają itd. bo zwyczajnie szkoda mi na was czasu. Więc tak start pod koniec lipca, w końcówkę lipca tak naprawdę się okaże kto miał racje :) Więc pozdrawiam tutaj wszystkich, którzy w nas nie wierzą(środkowym palcem), a tych którzy czekają na start mogę zapewnić, że serwer będzie naprawdę czymś niezwykłym. Zapraszamy już pod koniec lipca! :)

To raczej nie jest hejt.

Jeśli chodzi o lourta to racja miał tyle serwerów że na palcach tego nie zliczycie oczywiście wszystkie padły, lecz w ostatnim czasie dobrze sobie radzi bo było to widać po heliumie ale niestety nie grało tam dużo osób i serwer padł.

Triador był hayi admina forgame a lourt tylko tam technikiem i wtedy bodajże postanowił wszystko sam zrobić z czego wyszło helium?.

Lourt to dobry chłopak i wie jak zrobić serwer, lecz jego historia z serwerami jest niestety lipna i nieciekawa :P

Polecam :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja serwer polecam, wiem jaki Lourt miał wkład w swoje poprzednie serwery a to co forgame z nimi zrobiło to już inna sprawa. Teraz Cię Lourt rozumiem, ze zaufałeś forgame a jak ci płacili w porównaniu do lenia Fakela.

Opublikowano

Polecam ze względu na Lourta. Grałem na każdym jego serwerze i wszystkie były wspaniałe. Ten zapewne też taki będzie ;) I dla kretynow, ktorzy piszą, że serwer padnie szybciej niż wystartuje - na pewno Lourt by pisał te wszystkie questy i system Wspaniałych, gdyby miał zamknąć od razu serwer. Z resztą widać po Heliumie, że serwer będzie długo stał. Nie wiem na pewno, ale start może się opóźnić z powodu pewnego Włocha i luki w zabezpieczeniach ;p

Pozdrawiam, WhyNot

tenor.gif

Opublikowano

Ja serwer polecam, wiem jaki Lourt miał wkład w swoje poprzednie serwery a to co forgame z nimi zrobiło to już inna sprawa. Teraz Cię Lourt rozumiem, ze zaufałeś forgame a jak ci płacili w porównaniu do lenia Fakela.

Nie ma to jak być niezależnym finansowo.

Polecam ze względu na Lourta. Grałem na każdym jego serwerze i wszystkie były wspaniałe. Ten zapewne też taki będzie ;) I dla kretynow, ktorzy piszą, że serwer padnie szybciej niż wystartuje - na pewno Lourt by pisał te wszystkie questy i system Wspaniałych, gdyby miał zamknąć od razu serwer. Z resztą widać po Heliumie, że serwer będzie długo stał. Nie wiem na pewno, ale start może się opóźnić z powodu pewnego Włocha i luki w zabezpieczeniach ;p

Pozdrawiam, WhyNot

Możliwe, jak Przemek wróci z Wakacji wtedy już pewnie wszystko będzie gotowe ze strony kochane Włocha od zabezpieczeń. 

Zapraszam na nasze forum oraz ts-a :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie . Administracja stara się jak moze widać ze im zależy dużo się udzielają.  

wolf.gif

Opublikowano

Serwer polecam,świetna prezentacja. TEAM- odpowiada na wszystkie pytania,długo siedzi na forum i ts POLECAM!

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie . Administracja stara się jak moze widać ze im zależy dużo się udzielają.  

Serwer polecam,świetna prezentacja. TEAM- odpowiada na wszystkie pytania,długo siedzi na forum i ts POLECAM!

W imieniu Administracji dziękujemy za opinie :) Zapraszam standardowo na forum oraz FB 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...