Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMt2.pl - Odkryj Wspaniały Świat Magii !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serverek poezja :) 

Hard + normalny czas respa bossów/metinów + 2 stopnie bonusów = 10/10 ^^

Ja zawitam na pewno ,szukałem servera w stylu niemieckiego Calyps* i znalazłem :)

Pozdrawiam i powodzenia w prowadzeniu servera.

PS.

Co do liczby graczy ,polecam robić eventy co 2-3 dni albo i więcej to się ludzi naleci :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja powala, bardzo ładna. Serwer zapowiada się z*********e, ale czy Admini będą często aktywni na ts i na serwerze ? Mam nadzieję, że tak. Na pewno zagram, POWODZENIE :)

Lubi%C4%99%20Mleko%20;3.png

Opublikowano

Serverek poezja :)

Hard + normalny czas respa bossów/metinów + 2 stopnie bonusów = 10/10 ^^

Ja zawitam na pewno ,szukałem servera w stylu niemieckiego Calyps* i znalazłem :)

Pozdrawiam i powodzenia w prowadzeniu servera.

PS.

Co do liczby graczy ,polecam robić eventy co 2-3 dni albo i więcej to się ludzi naleci :)

Będzie kalendarz eventów na każdy miesiąc, więc problemów nie będzie z eventami, lecz bez przesady.

Prezentacja powala, bardzo ładna. Serwer zapowiada się z*********e, ale czy Admini będą często aktywni na ts i na serwerze ? Mam nadzieję, że tak. Na pewno zagram, POWODZENIE :)

No jak dla mnie to bardzo często, zresztą już gracze wspominali, że kontakt z nami jest bardzo dobry.

Opublikowano

Grafika pierwsza klasa

Jestem za usunięciem  dodawania ludzi z innego królestwa do gildi 

Nie mogę się doczekać ! 

kiedy strona?

wolf.gif

Opublikowano

Grafika pierwsza klasa. 

Jestem za usunięciem  dodawania ludzi z innego królestwa do gildi 

Nie mogę się doczekać ! 

kiedy strona?

Będzie ankieta dodana ponownie i zagłosujecie :) 

Strona jest kończona już, niebawem się ukaże.

Opublikowano

Powie mi ktoś jak tutaj jest ze zmiankami 1-5B?

Dwa razy przeczesałem prezentacje i się doszukać nie mogę :/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Powie mi ktoś jak tutaj jest ze zmiankami 1-5B?

Dwa razy przeczesałem prezentacje i się doszukać nie mogę :/

Więc zmianki możesz zdobyć z metinów ( z metinów na mapce 90/100 leci nawet po 12-13 zmianek z metina ), lecą również z moobków / bossów / misje ( jak wiesz misji jest mnóstwo, a nagrody przednie ).

Natomiast dodania są w sklepie, jak i również lecą z metków / bossów. 

5 bon dropi z bossów / nagrody za misje.

Każdą z wyżej wymienionych rzeczy możesz kupić za PW - w panelu bocznym masz Sklep Osiągnięć.

Opublikowano

Kiedy oficjalny start ??

4uc581.jpg

Opublikowano

proponuje polaczyc chunjo i shinsoo jesli jest taka mozliwosc gdyz bedzie mala rywalizacja ja osobiscie ide do shinsoo 

dodawanie z innego krolestwa jest slabe bo bedzie duzo najemnikow ale to zostawiam wam 

serwer wyglada zajebiscie mam nadzieje ze wszystko wam wypali i bedzie to naprawde dobry serw

o start nie pytam bedzie kiedy bedziecie pewni ze wszystko jest na swoim miejscu :) 

pozdrawiam 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Żadnego łączenia Chunjo z Shinsoo !

Każdy serwer pozbywa się Chunjo jak jakiegoś psa, a grają tam zazwyczaj normalni i ciekawi ludzie a same miasto

ma swój urok gdyż jest odgrodzone murami <3

Jedyne królestwo z klimatem i w dużej mierze przez nie zawitam na serwer :D

Opublikowano

Żadnego łączenia Chunjo z Shinsoo !

Każdy serwer pozbywa się Chunjo jak jakiegoś psa, a grają tam zazwyczaj normalni i ciekawi ludzie a same miasto

ma swój urok gdyż jest odgrodzone murami <3

Jedyne królestwo z klimatem i w dużej mierze przez nie zawitam na serwer :D

proponuje polaczyc chunjo i shinsoo jesli jest taka mozliwosc gdyz bedzie mala rywalizacja ja osobiscie ide do shinsoo 

dodawanie z innego krolestwa jest slabe bo bedzie duzo najemnikow ale to zostawiam wam 

serwer wyglada zajebiscie mam nadzieje ze wszystko wam wypali i bedzie to naprawde dobry serw

o start nie pytam bedzie kiedy bedziecie pewni ze wszystko jest na swoim miejscu :)

pozdrawiam 

Królestwa zostają 3, nawet jeżeli w danym będzie mniej graczy. Duża ilość osób lubi Chunjo i granie tam więc nie widzimy sensu łączenia.

Opublikowano

Osobiście jestem za usunięciem dodawania do gildii graczy z innego królestwa, nie ma to sensu.

A chunjo ma zostac bo bede tam gral.

Stay Trippin.

Opublikowano

Osobiście jestem za usunięciem dodawania do gildii graczy z innego królestwa, nie ma to sensu.

Będzie ankieta, zadecydujecie sami, poprzednie głosowanie wypadło na naszym forum pozytywnie, dlatego to dodaliśmy, zobaczymy jak na MPC będzie.

Opublikowano

Ty to sie nadajesz , nawet 2 lvl nie wbijesz bo cie zabijo

@ Czy truta będzie czymś wyjątkowym tutaj czy zwykly śmieć ?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ty to sie nadajesz , nawet 2 lvl nie wbijesz bo cie zabijo

@ Czy truta będzie czymś wyjątkowym tutaj czy zwykly śmieć ?

Truta dropi z Niebieskiej Śmierci / Umarłego Rozpruwacza / Razadora / Nemere.

Opublikowano

Sh4ke, ile jest % na wejscie 5 bonu, bo przy takim dropie mysle, ze jest to 100% ? Co ile respia sie beczki i ile ich jest? Kiedy bedzie mozna pobrac klienta na bete?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Sh4ke, ile jest % na wejscie 5 bonu, bo przy takim dropie mysle, ze jest to 100% ? Co ile respia sie beczki i ile ich jest? Kiedy bedzie mozna pobrac klienta na bete?

100% na wejdzie każdego od 1-5 bonusu.

Jest ich około 30-35 sztuk, respią się co 10 minut. Zaraz stawiamy prezentację do działu Publikacje, tam będzie wszystko.

Opublikowano

Tak poza tym jak ktoś będzie szukać gildii to zapraszam na kanał nr 6 na TS'ie serwerowym ;)

Kilka pytań

`- Posiadajac full is w ile wbije maxa?

`- Będzie zwiekszany lvl ?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Czy będzie olejek wygnania u handlarki różności?

Zapomnieliśmy o nim ;( Dodamy zaraz i będzie u handlarki.

Tak poza tym jak ktoś będzie szukać gildii to zapraszam na kanał nr 6 na TS'ie serwerowym ;)

Kilka pytań

`- Posiadajac full is w ile wbije maxa?

`- Będzie zwiekszany lvl ?

- Nie jesteśmy pewni, lecz troszkę to zajmuje, exp od 75 nie leci już tak super szybko. Jak pisaliśmy pod względem expa jest to hard.

- Będzie zwiększany poziom, jeżeli dużo osób wbije maxa.

Zapraszamy tutaj : 

http://www.mpcforum.pl/topic/1253555-cradosmt2pl-odkryj-wspanialy-swiat-magii-dedyk-medium-beta/

Prezentacja oraz wszystkie informacje dotyczące beta testów i startu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...