Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CradosMt2.pl - Odkryj Wspaniały Świat Magii !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny serwer, takie lubię, tylko szkoda, że start tak późno :( .

Lepiej wystartować później, mając za sobą Beta Testy zamknięte oraz Otwarte niż za tydzień - nic nie testując i nie będąc pewnym ;)

Opublikowano

Nie grajcie tam ludzie trzeba być chorym na głowę, żeby grać na serwerach lourt'a. Będzie chciał pieniążki a jak nie dostanie to cały serwer wysadzi :) Ten gość zawsze tak robi...

Opublikowano

Nie grajcie tam ludzie trzeba być chorym na głowę, żeby grać na serwerach lourt'a. Będzie chciał pieniążki a jak nie dostanie to cały serwer wysadzi :) Ten gość zawsze tak robi...

To jest logika takich ludzi jak ty.. Przemek robi serwer ponad 3 miesiące, więc powiedz mi po co miałby stawiać serwer na krótki czas(wnioskuję z twojej wypowiedzi)... To by było no sens. Powiedz mi, kto głupi siedzi w plikach i robi 3 miesiące, w sumie teraz to już więcej, a potem serwer zamyka ..? "Ten gość zawsze tak robi" jak do teraz to jedyny jego taki własny serwer to był Helium, padł z braku graczy... Co do forgame chyba nie muszę ci tłumaczyć jak było. A co do tych pieniążków, widziałeś jakiś serwer, który stoi bez kasy z is? Ktoś utrzymuje z własnej kasy? Bo to chyba w rachubę nie wchodzi w ogóle.

Opublikowano

Serwery Lourta sa  zajebiste tylko niestabilne wnioskujac z triadora i innych :D

Wnioskując że Helium był bardzo stabilny i stał ponad pół roku, nie patrzyłbym na serwery jego w ForGame, bo wiadomo jak tam było.

zapowiedz miesac przed startem... szlag by to

Lepiej tak, niż startować za 3 dni z bugami i błędami, nie testując nic.

Opublikowano

Wnioskując że Helium był bardzo stabilny i stał ponad pół roku, nie patrzyłbym na serwery jego w ForGame, bo wiadomo jak tam było.

Lepiej tak, niż startować za 3 dni z bugami i błędami, nie testując nic.

no wiem, ale wydaje mi się, że zapowiedzi powinny być tworzone max 2 tyg przed startem serwera.

Opublikowano

no wiem, ale wydaje mi się, że zapowiedzi powinny być tworzone max 2 tyg przed startem serwera.

Wystarczy spojrzeć w regulamin działu, w którym napisane jest coś innego.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na zdemoralizowana Administracje.

Jaki to typ serwera bo nie pisze jakie raty sa -.-

Opublikowano

A mógłbyś bardziej rozwinąć swoją wypowiedź, dlaczego administracja jest zdemoralizowana?

Ja dawno nie widziałam tak świetnego teamu, udzielają się  jest z nimi bardzo dobry kontakt i widać ze im zależy. 

hard/medium 

wolf.gif

Opublikowano

Zdemoralizowany ? Heh, przez co może przez złe komentarze twojego pokroju nie mająca w ogóle pokrycia ? Jakoś osoby, które wbiły do Nas na forum mają odmienne zdanie.

Nie czytałeś prezentacji to nie wiesz jaki to typ, a ja nie odpowiadam osobom, którym jedynie na czym zależy to na napisaniu durnego komentarza bez pokrycia.

Opublikowano

Wnioskując że Helium był bardzo stabilny i stał ponad pół roku

Pół roku to nie jest dużo ^^

Ale obstawiam, że Crados (nazwa przyciągnie złodziejaszków :p) postoi długo.

Spora reklama lecz za dużo 'syfu' jak dla mnie. Cóż, życzę powodzenia ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Ale obstawiam, że Crados (nazwa przyciągnie złodziejaszków :P) postoi długo.

Stałby dalej gdyby nie mała grywalność.

Zresztą jak na polskie standardy pół roku to jest mega dużo bo większość pada po tygodniu/miesiącu.

Opublikowano

Ale obstawiam, że Crados (nazwa przyciągnie złodziejaszków :P) postoi długo.

Gdyby nie było tego jak to nazwałeś "syfu" każdy technik aka hejter mógłby napisać komentarz : Kolejny hard bez nowości, rzal nie gram !

A tak serwer wyszedł Nam dobry, zapraszam na forum, już niedługo start Bety.

Opublikowano

Gdyby nie było tego jak to nazwałeś "syfu" każdy technik aka hejter mógłby napisać komentarz : Kolejny hard bez nowości, rzal nie gram !

A tak serwer wyszedł Nam dobry, zapraszam na forum, już niedługo start Bety.

Taka jest Polska :p

Mówiąc "syfu" miałem na myśli to, że w m1 jest tak nawalone. Mogliście to inaczej porozstawiać, albo i nie, bo byłby płacz, że za daleko ^^ Serwer dobrze się zapowiada, jeszcze raz życzę powodzenia! ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Taka jest Polska :P

Mówiąc "syfu" miałem na myśli to, że w m1 jest tak nawalone. Mogliście to inaczej porozstawiać, albo i nie, bo byłby płacz, że za daleko ^^ Serwer dobrze się zapowiada, jeszcze raz życzę powodzenia! ;)

Gdybyśmy w m1 nie dodali rzeczy pewnie byłyby spekulacje, że nie potrafimy dodać, czy nie wiadomo co, wiadomo jak to zawsze(przecież gdzieś trzeba wytknąć komuś błąd ;p)

Za życzenie powodzenia dziękujemy, lecz nie zapeszamy! :)

Już co raz bliżej do bety otwartej, a zaraz po niej start!

Opublikowano

Beka :P

To jest jego własna opinia, a co do tej beki to trochę byś mógł to rozwinąć, bo mało kto ma tak rozbudowane systemy jak my, mało kto ma takie zastosowania, więc mógłbyś coś docenić, a nie tylko hejcić, bo znając życie, nie miałbyś na serwerze nawet 1/3 tego co my tu mamy.

Opublikowano

Spokojnie na wszystko przyjdzie czas po co coś  przyśpieszać i potem znów zamykać bo coś nie do końca było przetestowane jak można to od razu zrobić a potem wypuścić spełniający oczekiwania graczy projekt :).

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Lourt technik? Nice :3 Wie jak zrobić serwer i backdoora do niego jakby coś poszło nie tak :D Ogólnie polecam i z pewnością zagram :) Tylko nie zepsujcie tego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...